Hot magic בחיבור RGB.
אולי אתה פשוט הכי אוהב את התמונה בקומפוזיט? אל תצחקו, בגלל שהתמונה כל כך מטושטשת קשה לראות את הפגמים הרבים של הדחיסה, של הרזולוציה הנמוכה וכו', ויש אנשים שרואים את התמונה החלקה בקומפוזיט וזה הכי מוצא חן בעיניהם. נתקלתי באחד כזה פעם.
לכל המשיבים
כולכם נחמדים ורוצים לעזור , מה לעשות התעסקתי בוידאו וטלויזיות עוד ליפני שרובכם נולדתם (הגיל הגיל),השאלה בראשית העץ וכן בהבהרה לא היתה איך לחבר או איך לבדוק.הבעיה שלי היא מיעוט האינפורציה על המגיק ולכן שאלתי אם מישהו התנסה בבעיה דומה עם המגיק ואולי מצא פיתרון.
על כל פנים תודה על הרצון הטוב
משה
נ.ב. אם תתברר לי הבעיה אני מבטיח לחזור.
כולכם נחמדים ורוצים לעזור , מה לעשות התעסקתי בוידאו וטלויזיות עוד ליפני שרובכם נולדתם (הגיל הגיל),השאלה בראשית העץ וכן בהבהרה לא היתה איך לחבר או איך לבדוק.הבעיה שלי היא מיעוט האינפורציה על המגיק ולכן שאלתי אם מישהו התנסה בבעיה דומה עם המגיק ואולי מצא פיתרון.
על כל פנים תודה על הרצון הטוב
משה
נ.ב. אם תתברר לי הבעיה אני מבטיח לחזור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא.
בניסוי שעשיתי בפירוש ראיתי שזה עובד. חיברנו את זה בזמנו למסך גדול למדי (65" פלאזמה...) דרך חיבור RGBS, לפני שהגעתי זה היה בקומפוזיט והתמונה היתה מזעזעת.
בניסוי שעשיתי בפירוש ראיתי שזה עובד. חיברנו את זה בזמנו למסך גדול למדי (65" פלאזמה...) דרך חיבור RGBS, לפני שהגעתי זה היה בקומפוזיט והתמונה היתה מזעזעת.