התמונה במקרן הפכה יום אחד לכהה, מה לדעתכם הבעיה?
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לי יש את הפנסוניק 900 , הספר מגדיר נקוי פילטר עם שואב אבק כל 100 שעות.
תבדוק במנואל בעמוד 26 :
http://www.projectorcentral.com/pdf/pro ... l_2606.pdf
תבדוק במנואל בעמוד 26 :
http://www.projectorcentral.com/pdf/pro ... l_2606.pdf
שמוליק ו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
גם אצלי בפוג'יטסו זה 100 שעות.shmulikwe כתב:לי יש את הפנסוניק 900 , הספר מגדיר נקוי פילטר עם שואב אבק כל 100 שעות.
תבדוק במנואל בעמוד 26 :
http://www.projectorcentral.com/pdf/pro ... l_2606.pdf...
אני שואב כל 50-70 שעות בערך, פחות מדקה עבודה
אין מה לעשות!?!?
אחרי חודשיים שהמקרן שהה אצל יורוקום, הם הודיעו לי (דרך הסוחר שקניתי דרכו) שהם לא מתכוונים להחליף את הנורה כי היא לא באחריות.
עזבו את הנושא המעצבן שזה לקח חודשיים, אל תשאלו אותי, אין לי מושג למה, אולי כי לא הצקתי יותר מדי (שלא יתעצבנו עלי), מה אתם חושבים שאני יכול לעשות עכשיו? ודאי שלא בניתי על זה שאני אקנה נורה חדשה אחרי שנה.
האם כדאי לכתוב מייל זועם ל PANASONIC?
האם כדאי לדרוש מיורוקום נורה במחיר מוזל?
עוד רעיונות חוץ מלהוציא סכום גבוה (שאין לי) על נורה יתקבל בברכה.
עזבו את הנושא המעצבן שזה לקח חודשיים, אל תשאלו אותי, אין לי מושג למה, אולי כי לא הצקתי יותר מדי (שלא יתעצבנו עלי), מה אתם חושבים שאני יכול לעשות עכשיו? ודאי שלא בניתי על זה שאני אקנה נורה חדשה אחרי שנה.
האם כדאי לכתוב מייל זועם ל PANASONIC?
האם כדאי לדרוש מיורוקום נורה במחיר מוזל?
עוד רעיונות חוץ מלהוציא סכום גבוה (שאין לי) על נורה יתקבל בברכה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה היא כמה נדיר שדברים כאלה יקרו, אם זה קורה לעיתים נדירות אז הם צריכים להעלות את מספר חודשים האחריות ואם זה די שכיח אז זה צריך להיות קצת יותר מופץ כדי שאנשים (כמוני) ידעו את רמת הסיכון.
יש למישהו מושג למה האחריות על המנורה כל כך קצרה?
יש למישהו מושג למה האחריות על המנורה כל כך קצרה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
האחריות קצרה כי זה מאוד תלוי גם באופן השימוש.
אם למשל, אתה תדליק ותכבה ותדליק ותכבה הרבה מאוד פעמים ביום (חדר ישיבות למשל), או לא תדאג לאיוורור מתאים, או תפעיל אותו באזור מאובק מאוד שייסתום את הפילטר, זה ייקצר את אורך חייה מאוד.
מכיון שאין להם דרך לשלוט על זה או לוודא שאתה משתמש בצורה מושכלת במקרן, נראה לי שזה הגיוני מאוד.
אם למשל, אתה תדליק ותכבה ותדליק ותכבה הרבה מאוד פעמים ביום (חדר ישיבות למשל), או לא תדאג לאיוורור מתאים, או תפעיל אותו באזור מאובק מאוד שייסתום את הפילטר, זה ייקצר את אורך חייה מאוד.
מכיון שאין להם דרך לשלוט על זה או לוודא שאתה משתמש בצורה מושכלת במקרן, נראה לי שזה הגיוני מאוד.
אתה בעצם מתאר את המצב הקיים והוא סביר.shex כתב:השאלה היא כמה נדיר שדברים כאלה יקרו, אם זה קורה לעיתים נדירות אז הם צריכים להעלות את מספר חודשים האחריות ואם זה די שכיח אז זה צריך להיות קצת יותר מופץ כדי שאנשים (כמוני) ידעו את רמת הסיכון.
יש למישהו מושג למה האחריות על המנורה כל כך קצרה?...
עצם זה שהם נותנים רק כמה חודשי אחריות, זה כבר אומר לאנשים (כמוך) שרמת הסיכון בנורה גבוהה. לא חושב שהם צריכים לתת עוד אינפורמציה מיוחדת.
זה בדיוק כמו שהאחריות על אוטו מסויגת על ידי זה שהיא לא מכסה כמה מכלולים (רפידות בלמים למשל). עצם הסיוג זה ההודעה על כך שמדובר במשהו מתכלה (או "בעל סיכון גבוה להתקלקל").
נערך לאחרונה על ידי moco ב 12/11/2006 9:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
הייתי מצפה מחברה גדולה ומכובדת ליותר, קרי, במקרה כמו שלי שעברו 440 שעות, להחליף את הנורה בחינם או לפחות במחיר סמלי ואם המקרה חוזר ונשנה לא לחזור על מתן שירות זה אלא לחייב אותי על מחיר מלא.
מה הכוונה תכבה ותדליק? אני ממש מקווה שאתה לא מתכוון לפתיח המקרן לשעתיים לצפיה בסרט.
מה הכוונה תכבה ותדליק? אני ממש מקווה שאתה לא מתכוון לפתיח המקרן לשעתיים לצפיה בסרט.
אני חולק עליך.
אם הם נותנים לנורה אחריות של 3 חודשים, שזה משמעותית פחות מהאחריות על המקרן, אז כל האינפורמציה גלויה על השולחן בזמן שאתה מחליט לרכוש.
הם לא מוכנים לתת אחריות ארוכה יותר לנורה בדיוק בגלל שהם יודעים שיהיו מקרים כמו שלך.
הם יכולים לתת אחריות ארוכה יותר ולגבות מחיר גבוה יותר או לנהוג כפי שנהגו עם האחריות הקצרה.
כל עוד לא הייתה הסתרת מידע או הטעיה, אז הכל נראה לי תקין והגון.
אם הם נותנים לנורה אחריות של 3 חודשים, שזה משמעותית פחות מהאחריות על המקרן, אז כל האינפורמציה גלויה על השולחן בזמן שאתה מחליט לרכוש.
הם לא מוכנים לתת אחריות ארוכה יותר לנורה בדיוק בגלל שהם יודעים שיהיו מקרים כמו שלך.
הם יכולים לתת אחריות ארוכה יותר ולגבות מחיר גבוה יותר או לנהוג כפי שנהגו עם האחריות הקצרה.
כל עוד לא הייתה הסתרת מידע או הטעיה, אז הכל נראה לי תקין והגון.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה מרטין על הפרטים.
moco, היה לי פעם משהו דומה ברכבי הקודם, שכל כמה חודשים היה צריך להחליף מיסב וגם שם האחריות היא 3 חודשים... עד שהגעתי למוסך שגילה בעיה ברכב שגורמת למיסבים לההרס.
אין לי מושג למה סיפרתי את הסיפור, אולי להראות שקל נורא להגיד שאתה נותן 3 חודשים בלבד ולהנות מההפקר, נכון שיש אנשים שנוהגים בצורה מסוימת והמיסבים (או המנורה) נשחקים מהר אבל צריך לזכור שלא כל הלקוחות ככה.
יש פה מישהו שעדיין היה קונה את המקרן שלו אם ידע שכל חצי שנה \ 400 שעות הוא יצטרך לקנות נורה חדשה? אתה היית קונה?
moco, היה לי פעם משהו דומה ברכבי הקודם, שכל כמה חודשים היה צריך להחליף מיסב וגם שם האחריות היא 3 חודשים... עד שהגעתי למוסך שגילה בעיה ברכב שגורמת למיסבים לההרס.
אין לי מושג למה סיפרתי את הסיפור, אולי להראות שקל נורא להגיד שאתה נותן 3 חודשים בלבד ולהנות מההפקר, נכון שיש אנשים שנוהגים בצורה מסוימת והמיסבים (או המנורה) נשחקים מהר אבל צריך לזכור שלא כל הלקוחות ככה.
יש פה מישהו שעדיין היה קונה את המקרן שלו אם ידע שכל חצי שנה \ 400 שעות הוא יצטרך לקנות נורה חדשה? אתה היית קונה?