שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - איש הפלדה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
איפה מתי? לא ראיתי שמישהו השתמש בזה להחליש את סופרמן..toxin כתב:התכוונת לקריפטונייטוכן היה משהו דומה לזה בסרט.
...
- psibeast
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1940
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
ראיתי את הסרט בקולנוע בשישי האחרון.
הלכתי עם בת זוגי וזוג חברים שלה. זוג החברים שלה יצא מהקולנוע באמצע הסרט משיעמום.
חברה שלי התחרפנה מהמשחק הפומפוזי והקלישאתי והכריזה שהיא סובלת.
אני עצמי השתעממתי לפרקים, אבל האקשן המרהיב השאיר אותי בכסא. הרגשתי ברגעים מסוימים בסרט שאני צופה במשחק מחשב.
מה שהכי הפריע לי היה החורים בעלילה. למעשה, יותר נכון היה לומר שהיתה קצת עלילה בין החורים.
אין שום היגיון פנימי בסרט, וזאת הבעיה הכי קשה שלו לדעתי.
אני לא רואה איך עושים פה תגי ספויילר אז אני לא אפרט, אבל באמת, זה מעבר למה שמקובל לסספנד בסרטים.
הלכתי עם בת זוגי וזוג חברים שלה. זוג החברים שלה יצא מהקולנוע באמצע הסרט משיעמום.
חברה שלי התחרפנה מהמשחק הפומפוזי והקלישאתי והכריזה שהיא סובלת.
אני עצמי השתעממתי לפרקים, אבל האקשן המרהיב השאיר אותי בכסא. הרגשתי ברגעים מסוימים בסרט שאני צופה במשחק מחשב.
מה שהכי הפריע לי היה החורים בעלילה. למעשה, יותר נכון היה לומר שהיתה קצת עלילה בין החורים.
אין שום היגיון פנימי בסרט, וזאת הבעיה הכי קשה שלו לדעתי.
אני לא רואה איך עושים פה תגי ספויילר אז אני לא אפרט, אבל באמת, זה מעבר למה שמקובל לסספנד בסרטים.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
פשוט נוראי!! כמו לצפות ברובוטריקים 2

יש הרגשה כאילו לדמויות לא אכפת מה חושבים עליהם, כולן אדישות כולל השחקן הראשי.
כל פעם שיש תגלית, הדמות לא מזיז אפילו גבה, כאילו הכל ידוע מראש. ההורים לא מפגינים כמעט רגש, מונוטוני ומשעמם.
דחסו את העלילה ללא שום מחשבה, דמויות וחלליות מתחילות להופיע באמצע הסרט ללא שום הבהרה איך הן הגיעו לשם.
מדלגים מקטע לקטע ומשאירים חורים כמו בגבינה שוויצרית
בסמולוויל למשל המשחק BY FAR יותר מציאותי ומנסים לתת הסבר לכל מהלך.
החיבור בין הכתבת לקלארק נוראי ומצוץ מהאצבע
דיאלוגים שמבזים את האינטלגנציה של הצופים, במיוחד הבורות של הצבא וכל התגובות שלהם כלפי החייזרים.
לגבי האקשן, בלי תכלית. אין מגמתיות, פעם אגרוף מעיף קילומטרים ומעלף את סופרמן ובפעם השניה אותו אגרוף לא מזיז.
באיזשהו שלב הרגיש שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי, המכות ימשיכו ללא תכלית עד שכל הצופים ירדמו.
הביאו את הסרט למצב כזה שכבר לא אכפת לך מי ימות, ואיך זה יגמר ....העיקר שיגמר
הדבר היחיד שטוב בסרט זה הפלאשבקים לילדות של סופרמן,הסאונד והCGI .
ניסו לעשות פה משהו סגנון AVENGERS וזה פשוט לא עבד.
למה זה מצליח בקופות? בגלל הסדרה של באטמן וקאסט השחקנים המכובד - כבר שנים חיכו שמישהו יעשה סרט עם אפקטים טובים לסופרמן..
אבל כנראה שאנשים לא קוראים ביקורות, או שחלק מהביקורות מעדיפות להתלהב בדברים שוליים כמו אפקטים ללא תכלית.
יש הרגשה כאילו לדמויות לא אכפת מה חושבים עליהם, כולן אדישות כולל השחקן הראשי.
כל פעם שיש תגלית, הדמות לא מזיז אפילו גבה, כאילו הכל ידוע מראש. ההורים לא מפגינים כמעט רגש, מונוטוני ומשעמם.
דחסו את העלילה ללא שום מחשבה, דמויות וחלליות מתחילות להופיע באמצע הסרט ללא שום הבהרה איך הן הגיעו לשם.
מדלגים מקטע לקטע ומשאירים חורים כמו בגבינה שוויצרית
בסמולוויל למשל המשחק BY FAR יותר מציאותי ומנסים לתת הסבר לכל מהלך.
החיבור בין הכתבת לקלארק נוראי ומצוץ מהאצבע
דיאלוגים שמבזים את האינטלגנציה של הצופים, במיוחד הבורות של הצבא וכל התגובות שלהם כלפי החייזרים.
לגבי האקשן, בלי תכלית. אין מגמתיות, פעם אגרוף מעיף קילומטרים ומעלף את סופרמן ובפעם השניה אותו אגרוף לא מזיז.
באיזשהו שלב הרגיש שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי, המכות ימשיכו ללא תכלית עד שכל הצופים ירדמו.
הביאו את הסרט למצב כזה שכבר לא אכפת לך מי ימות, ואיך זה יגמר ....העיקר שיגמר
הדבר היחיד שטוב בסרט זה הפלאשבקים לילדות של סופרמן,הסאונד והCGI .
ניסו לעשות פה משהו סגנון AVENGERS וזה פשוט לא עבד.
למה זה מצליח בקופות? בגלל הסדרה של באטמן וקאסט השחקנים המכובד - כבר שנים חיכו שמישהו יעשה סרט עם אפקטים טובים לסופרמן..
אבל כנראה שאנשים לא קוראים ביקורות, או שחלק מהביקורות מעדיפות להתלהב בדברים שוליים כמו אפקטים ללא תכלית.
מסכים עם הכתבה ואפילו יותר מחמיר..
לא הייתה עלילה , לא היה רגש בכלל(באמת שציפיתי להתרגש מהסרט ואני לא מצפה את זה מסרטים אחרים) ,איפה המוזיקה של סופרמן????? לא היה ולו קטע אחד שהרגשתי משהו
כל הסיפור של רצף הארועים שקיבלנו מהם טעימות ללא סדר כרונולוגי וללא הגיון שנגמרו בטיזרים של דקה וחצי , אני לא אתפלא באמת אם הסרט יצא להם ארוך מדי והם פשוט היו צריכים לקצץ אותו בכל מיני מקומות...
השיחות בין האנשים באמת לא ברור מי כתב את השורות....סיפור האהבה בין לויס לקלארק מצוץ מהאצבע , פשוט התאהבות ללא כל בסיס..
היה כאן התחלה טובה שזינקה תוך זמן קצר למה שהיה אמור להיות רק הסוף של הסרט....זוד..וכל הקטע של המכות ..טוב הגזימו...באמת שהייתי מעדיף עלילה במקום זה....
לא היו צריכים לעשות יותר מדי...בסך הכל היו צריכים לקחת את העלילה מ1978 ולביים אותה בשנת 2013 עם שינויים מינוריים ועם האפקטים של היום..היה יוצא סרט שהוא ב5 רמות מעל הסרט הזה...
לא הייתה עלילה , לא היה רגש בכלל(באמת שציפיתי להתרגש מהסרט ואני לא מצפה את זה מסרטים אחרים) ,איפה המוזיקה של סופרמן????? לא היה ולו קטע אחד שהרגשתי משהו
כל הסיפור של רצף הארועים שקיבלנו מהם טעימות ללא סדר כרונולוגי וללא הגיון שנגמרו בטיזרים של דקה וחצי , אני לא אתפלא באמת אם הסרט יצא להם ארוך מדי והם פשוט היו צריכים לקצץ אותו בכל מיני מקומות...
השיחות בין האנשים באמת לא ברור מי כתב את השורות....סיפור האהבה בין לויס לקלארק מצוץ מהאצבע , פשוט התאהבות ללא כל בסיס..
היה כאן התחלה טובה שזינקה תוך זמן קצר למה שהיה אמור להיות רק הסוף של הסרט....זוד..וכל הקטע של המכות ..טוב הגזימו...באמת שהייתי מעדיף עלילה במקום זה....
לא היו צריכים לעשות יותר מדי...בסך הכל היו צריכים לקחת את העלילה מ1978 ולביים אותה בשנת 2013 עם שינויים מינוריים ועם האפקטים של היום..היה יוצא סרט שהוא ב5 רמות מעל הסרט הזה...
תומר
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
הלכתי למרות הביקורת .
צדקת ובגדול , סרט ארוך ןמשעמם , כלל לא כמו הקומיקס או הסדרה .
היו רגעים טובים עם אקשן , אך ההרגשה הכללית היא של החמצה .
צדקת ובגדול , סרט ארוך ןמשעמם , כלל לא כמו הקומיקס או הסדרה .
היו רגעים טובים עם אקשן , אך ההרגשה הכללית היא של החמצה .
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !