סליחה? באיזה פורמט/מדיה???בספריה ליד הבית שלי (KINO, רמה"ש) יש כבר כמה עשרות כותרי HD...
תחזיקו טוב טוב את הכסא - אבל באמת טוב
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
eg99,
אתה צודק - עדיין מייצרים גם טייפים וVINYL, וזה בסדר גמור.
אם אנשים כמו ההורים שלי מנסים כבר להבין איך הם יכולים להמנע מלהגיע לבלוקבאסטר ושואלים אותי מה הם יכולים לרכוש בשביל לפתור את הבעיה הזו, אז לחברות הללו יש הרבה ממה לחשוש.
VOD ו- IPTV יגיעו מהר מכפי שאתה חושב. ADSL2 כבר בניסויים מתקדמים בבזק, וגם הכבלים נערכים להגביר את קבצי הנתונים - מה שיאפשר לנו להזרים SDTV ו-HDTV הישר הביתה. אם החברות בארץ לא ישכילו (או שלא יאפשרו להם בגלל מגבלות הרגולציה) להתאים עצמן לעולם החדש, אז לא רחוק כ"כ היום שבו הן תהיה בצרות צרורות.
קח בחשבון שכיום אף אחד לא ממש רץ לרכוש נגני דיסקים - כמעט הכל מבוסס על MP3 שהפך להיות תקן הרבה יותר חזק מאשר REDBOOK CD. אותה מהפכה כבר כיום קוראת עם DIVX, ובקרוב עם H264 עבור תכני HDTV.
אתה צודק - עדיין מייצרים גם טייפים וVINYL, וזה בסדר גמור.
אם אנשים כמו ההורים שלי מנסים כבר להבין איך הם יכולים להמנע מלהגיע לבלוקבאסטר ושואלים אותי מה הם יכולים לרכוש בשביל לפתור את הבעיה הזו, אז לחברות הללו יש הרבה ממה לחשוש.
VOD ו- IPTV יגיעו מהר מכפי שאתה חושב. ADSL2 כבר בניסויים מתקדמים בבזק, וגם הכבלים נערכים להגביר את קבצי הנתונים - מה שיאפשר לנו להזרים SDTV ו-HDTV הישר הביתה. אם החברות בארץ לא ישכילו (או שלא יאפשרו להם בגלל מגבלות הרגולציה) להתאים עצמן לעולם החדש, אז לא רחוק כ"כ היום שבו הן תהיה בצרות צרורות.
קח בחשבון שכיום אף אחד לא ממש רץ לרכוש נגני דיסקים - כמעט הכל מבוסס על MP3 שהפך להיות תקן הרבה יותר חזק מאשר REDBOOK CD. אותה מהפכה כבר כיום קוראת עם DIVX, ובקרוב עם H264 עבור תכני HDTV.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עופר,
יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל גם אני מתעסק כבר 13 שנה בתוכנה וחומרה, ומכיר היטב את האינטרנט מראשית ימיו בישראל, ועדיין ממש אין לי חשק להתעסק עם הורדות סרטים.
היות ואני רואה בממוצע סרט אחד או שניים בשבוע, מאוד נוח לי ללכת לוידאומט ולקחת את הסרט שאני אוהב. מישהו הקדים אותי? לא נורא. אני מחכה שבוע ולוקח סרט אחר שנראה לי מעניין, על סמך העובדה שבממוצע מגיעים לוידאומט יותר מ-4 סרטים חדשים מדי חודש.
לכן אני לפחות אשאר עם המדיה הפיזית עד שלא תהיה לי ברירה אחרת...
יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל גם אני מתעסק כבר 13 שנה בתוכנה וחומרה, ומכיר היטב את האינטרנט מראשית ימיו בישראל, ועדיין ממש אין לי חשק להתעסק עם הורדות סרטים.
היות ואני רואה בממוצע סרט אחד או שניים בשבוע, מאוד נוח לי ללכת לוידאומט ולקחת את הסרט שאני אוהב. מישהו הקדים אותי? לא נורא. אני מחכה שבוע ולוקח סרט אחר שנראה לי מעניין, על סמך העובדה שבממוצע מגיעים לוידאומט יותר מ-4 סרטים חדשים מדי חודש.
לכן אני לפחות אשאר עם המדיה הפיזית עד שלא תהיה לי ברירה אחרת...
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
Booboo,
אני בדיוק כמוך (רק עם יותר שנים על האינטרנט
)
עופר,
אמר מי שאמר שהכל בחיים זה עיניין של טיימינג. לתת תחזיות נכונות זה דבר מאוד פשוט, בתנאי שלא נותנים תאריך יעד מדויק
בכל אופן, אני מתיחס להווה ולשנה הקרובה. כל עוד אין לי את הקלות והנוחות של הבלוקבאסטר בהשגת הסרטים מהרשת והצגתם, אז זה לא אלטרנטיבה.
אני בדיוק כמוך (רק עם יותר שנים על האינטרנט
עופר,
אמר מי שאמר שהכל בחיים זה עיניין של טיימינג. לתת תחזיות נכונות זה דבר מאוד פשוט, בתנאי שלא נותנים תאריך יעד מדויק
בכל אופן, אני מתיחס להווה ולשנה הקרובה. כל עוד אין לי את הקלות והנוחות של הבלוקבאסטר בהשגת הסרטים מהרשת והצגתם, אז זה לא אלטרנטיבה.
משה
הביאו לקינו סרטי HD-DVD זהו שם הפורמט (המתחרה לבלו-ריי)
איתי_הגיתי כתב:סליחה? באיזה פורמט/מדיה???בספריה ליד הבית שלי (KINO, רמה"ש) יש כבר כמה עשרות כותרי HD......
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
הביאו לקינו סרטי HD-DVD זהו שם הפורמט...
וואלה! זה הראשון בארץ או משהו כזה!
יש שם נראה חנות של מביני עניין, תמסור להם כל הכבוד!
יש למישהו בארץ מכשיר HD DVD?
הם אמרו שהם גם מתכננים להציע בקרוב מכשירים תואמים
כש...ואם זה יקרה אני גם אספר על כך בפורום כדי שמי שרוצה יוכל לבוא וליהנות מההקרנות (יש להם חנות למטה, אז אני בטוח שזה יחובר לציוד הדגמה).
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עופר - אנחנו לא מתווכחים שיהיה גידול בשימוש בתוכן מקוון (ל CONNECTED DEVICES).
אני חולק על הקביעה הנחרצת שזה מת.
זה מזכיר לי קצת את מה שקרה לעיבוד מרכזי מול מבוזר - בהתחלה היה רק עיבוד מרכזי, אחכ" התחילו "תחנות העבודה", וכשהיה נדמה שמת העיבוד המרכזי, הבינו שיש לו עוד הרבה עשורים של חיים, לצד המבוזר. כל אחד עם היתרונות שלו. ככה גם עם מות הרדיו מול ה TV.
הגישה של "מתה מדיה אחת והחליפה אותה אחרת" נכונה למדיות חליפיות "תואמות". בהקצנה - אין הרבה הבדל בין ויניל ל CD. בסוף זה מדיה מוקלטת, והיותר נוחה וכלכלית מחליפה את קודמתה. תוכן מקוון זה כבר שינוי קונספטואלי בצריכה, ואם אני, moco, Booboo שגולשים באתרי ק"ב ויותר מקראנו על הייטק לא השלמנו עם המעבר, אז זה לגמרי לא מת.
אני למשל מחכה לנגן (דיסקים) HD, שהוא גם STREAMER (ברור שמחובר לרשת) , עם "מערכת הפעלה" ידידותית ברמה של שלט כבלים, שמאפשר דפדוף בשרת תוכן דוגמת VOD.
כולנו יודעים שזה עוד לא כאן, ואפילו HTPC מוכן "מהמדף" עדיין לא ממש זמין.
ובדיחונת בקשר לתחזיות - זה לא כל כך מסובך לחזות נכון ב 83%. בעיקרון צריך לחזות 3 דברים - מה יקרה, מתי ואיפה. 2 מתוך 3 זה לא בעיה (בד"כ מתי ואיפה), אז אנחנו ב 67%, ובהסתברות 50% ב שלישי
.
אני חולק על הקביעה הנחרצת שזה מת.
זה מזכיר לי קצת את מה שקרה לעיבוד מרכזי מול מבוזר - בהתחלה היה רק עיבוד מרכזי, אחכ" התחילו "תחנות העבודה", וכשהיה נדמה שמת העיבוד המרכזי, הבינו שיש לו עוד הרבה עשורים של חיים, לצד המבוזר. כל אחד עם היתרונות שלו. ככה גם עם מות הרדיו מול ה TV.
הגישה של "מתה מדיה אחת והחליפה אותה אחרת" נכונה למדיות חליפיות "תואמות". בהקצנה - אין הרבה הבדל בין ויניל ל CD. בסוף זה מדיה מוקלטת, והיותר נוחה וכלכלית מחליפה את קודמתה. תוכן מקוון זה כבר שינוי קונספטואלי בצריכה, ואם אני, moco, Booboo שגולשים באתרי ק"ב ויותר מקראנו על הייטק לא השלמנו עם המעבר, אז זה לגמרי לא מת.
אני למשל מחכה לנגן (דיסקים) HD, שהוא גם STREAMER (ברור שמחובר לרשת) , עם "מערכת הפעלה" ידידותית ברמה של שלט כבלים, שמאפשר דפדוף בשרת תוכן דוגמת VOD.
כולנו יודעים שזה עוד לא כאן, ואפילו HTPC מוכן "מהמדף" עדיין לא ממש זמין.
ובדיחונת בקשר לתחזיות - זה לא כל כך מסובך לחזות נכון ב 83%. בעיקרון צריך לחזות 3 דברים - מה יקרה, מתי ואיפה. 2 מתוך 3 זה לא בעיה (בד"כ מתי ואיפה), אז אנחנו ב 67%, ובהסתברות 50% ב שלישי
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
המחיר ירד בעוד כמה דולרים, שימו לב שתאריך ההשקה ביפן הוא ה-12.10 (אולי נזכה לראות אותו במחוזותינו בתאריך זה
) ומיום ליום המחיר יורד בעוד כמה דולרים, מעניין מה יהיה המחיר בתאריך ההשקה עצמו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
כחבר חדש בקהילת מורידי תכני ה HD מהאינטרנט אני חייב להגיד שלאחר ההתלהבות הראשונית מהאיכות המרשימה על ה AE900 זיהיתי שתי בעיות מרכזיות שהופכות את עניין הורדת הHD לבעייתי.
1. התכנים ישנים, לא ניתן להשיג סרטים בני פחות משנה! עוד שבועיים יוצא בDVD הסרט MISSION IMPOSSIBLE 3 , כמה זמן תהיו מוכנים לחקות כדי לראות אותו ב HD.
2. מה עם תרגום, כמה אנשים באמת מסוגלים לראות סרט בלי תרגום (עברי או אנגלי)?
לגבי רכישה של סרטי HDDVD , אחרי שאגרתי עשרות סרטים על לייזר דיסק וDVD, לי באופן אישי, אין שום כוונה להוציא מאות דולארים כדי לבנות ספרייה חדשה, בטח לא לפני שיקבע פורמאט HD מנצח.
כך שבסיכומו של עניין, HD היום, הוא גימיק למורעלים כמונו ולא לאדם הממוצע.
1. התכנים ישנים, לא ניתן להשיג סרטים בני פחות משנה! עוד שבועיים יוצא בDVD הסרט MISSION IMPOSSIBLE 3 , כמה זמן תהיו מוכנים לחקות כדי לראות אותו ב HD.
2. מה עם תרגום, כמה אנשים באמת מסוגלים לראות סרט בלי תרגום (עברי או אנגלי)?
לגבי רכישה של סרטי HDDVD , אחרי שאגרתי עשרות סרטים על לייזר דיסק וDVD, לי באופן אישי, אין שום כוונה להוציא מאות דולארים כדי לבנות ספרייה חדשה, בטח לא לפני שיקבע פורמאט HD מנצח.
כך שבסיכומו של עניין, HD היום, הוא גימיק למורעלים כמונו ולא לאדם הממוצע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. יש הרבה סרטים מ-2005 ו-2006. בד"כ רואים את אותם סוגי תכנים שזמינים ב-PPV כאן בארץ (כלומר, DVDBOX ביס ו-VOD וכו' ב-HOT). סרטים יוצאים ב-DVD לפני כן, כמובן.
2. תעשה חיפוש לגבי תרגום, אנשים מתמודדים עם זה כבר מזה זמן רב.
2. תעשה חיפוש לגבי תרגום, אנשים מתמודדים עם זה כבר מזה זמן רב.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תרגום
האנגלית שלי לא רעה בכלל.
במסגרת העבודה אני קורא וכותב באנגלית בלבד, וגם יוצא לי לא מעט לדבר.
אבל על דבר אחד אני לא מתפשר ולא אתפשר - תרגום בעברית.
לראות סרט בשבילי זה לא עונש - זאת חווייה.
אני אוהב לכבות את כל האורות בבית, לשבת בסלון כמו אפנדי עם כיבוד ושתיה, לראות סרט ולהינות.
לראות בלי תרגום פוגע לי קשות בהנאה, ולכן עד שלא יגיעו לכאן סרטי HD מתורגמים, שיגיעו לווידאומטים באותו זמן יחד עם סרטי DVD רגילים - אני אישית אמתין בסבלנות ואמשיך להינות מ-DVD רגיל.
במסגרת העבודה אני קורא וכותב באנגלית בלבד, וגם יוצא לי לא מעט לדבר.
אבל על דבר אחד אני לא מתפשר ולא אתפשר - תרגום בעברית.
לראות סרט בשבילי זה לא עונש - זאת חווייה.
אני אוהב לכבות את כל האורות בבית, לשבת בסלון כמו אפנדי עם כיבוד ושתיה, לראות סרט ולהינות.
לראות בלי תרגום פוגע לי קשות בהנאה, ולכן עד שלא יגיעו לכאן סרטי HD מתורגמים, שיגיעו לווידאומטים באותו זמן יחד עם סרטי DVD רגילים - אני אישית אמתין בסבלנות ואמשיך להינות מ-DVD רגיל.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"