מישהו נתן קישור לאתר של הבחור מארה"ב אבל הוא יצא לחופשה ארוכה אז לא יצא...יש לך קישור עדכני?pup26 כתב:אפשר לחווט מחדש בעלות די נמוכה, אני ביצעתי בעבר לשור E4C הענתיקה שלי באזור ב25 דולר כולל משלוחה....
שרשור תגובות: JH16 PRO - אוזניות מוניטוריות מטורפות של JH Audio
נשמע מאוד מעניין. תוכל להרחיב עד כמה חמור הרעש מיקרופוני בזמן הליכה או פעילות אחרת בתנועה (נניח אם הכבל מתנדנד על החולצה)? זה נושא שמאוד מפריע לי באוזניות הנוכחיות שלי (אשמח להתייחסות דומה גם לגבי האוזניות westone שלך)
שאלה נוספת - מה מחיר ה westone 4?
שאלה נוספת - מה מחיר ה westone 4?
בקורת מושקעת, נהנתי מאוד לקרוא בשעת ערב מאוחרת! 
מדוע בחרת ללכת דווקא עליהם ולא על אוזניית קאסטום אחרת?
מדוע בחרת ללכת דווקא עליהם ולא על אוזניית קאסטום אחרת?
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Beta
עשיתי מחקר ברשת והשוואתי היצע בין יצרנים שונים. התנדנדתי בין אלה לבין Westone. לבסוף מה שהכריע את הכף היה מספר הדרייברים (אני כנראה איש של מספרים) והרספונסיביות של החברה.
עשיתי מחקר ברשת והשוואתי היצע בין יצרנים שונים. התנדנדתי בין אלה לבין Westone. לבסוף מה שהכריע את הכף היה מספר הדרייברים (אני כנראה איש של מספרים) והרספונסיביות של החברה.
- kuku1000
- חבר במועדון HT

- תגובות: 751
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לקח לי קצת זמן להגיב כי פשוט אחרי ששמעתי את המחיר לקח זמן לאסוף אותי מהריצפה....
אם אי אפשר או לא רצוי לשמוע mp3 אז איך אני יכול להשתמש בזה בטיסות?
אם אי אפשר או לא רצוי לשמוע mp3 אז איך אני יכול להשתמש בזה בטיסות?
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הבעיה העיקרית היא שכמו בכל מערכת High End, היא תוציא את הסאונד בדיוק כפי שהופק - מה שאומר שאם המקור לא טוב, אתה תשמע את הדפקטים (בדיוק כפי שאתה תשמע את הניואנסים בהקלטה באיכות טובה).
לכן, חשוב להשתמש בקבצים איכותיים ככל הניתן. במקרה שלי הסף של MP3 הוא בסביבות 256K. פחות מזה שומעים די בבירור את הארטיפקטים. ב-192 שומעים אותם אבל זה לא סוף העולם. ב-320Kbps אני לא חושב שאצליח להבדיל בין זה לבין המקור.
לכן, חשוב להשתמש בקבצים איכותיים ככל הניתן. במקרה שלי הסף של MP3 הוא בסביבות 256K. פחות מזה שומעים די בבירור את הארטיפקטים. ב-192 שומעים אותם אבל זה לא סוף העולם. ב-320Kbps אני לא חושב שאצליח להבדיל בין זה לבין המקור.
החלטה נבונה ופרקטית, בלי Freqphase וכל מיני דקויות אודיופיליות קטנוניות. למה צריך באמת 8X2 דרייברים? TO RULE THEM ALL!oferlaor כתב:
לבסוף מה שהכריע את הכף היה מספר הדרייברים...
הלוואי עליי, עדיין קשה להצדיק השקעה בסדר גודל כזה בשביל too-personal-custom-listening-device. אבל איכשהו אוזניות פול-סייז במחיר כפול נראה לי הגיוני....
אגב, הגרף שצירפת מGE זה של הגירסה הישנה אאל"ט.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2810
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יצאה ביקורת בHEAD-FI אצל הבחור שעשה את הסקירה המקיפה על עשרות רבות של IEM, הוא ביצע סקירה על JH13:
http://www.head-fi.org/t/478568/multi-i ... st_6492057
שורה תחתונה מאוד מאוד מחמיאה לאוזניות
http://www.head-fi.org/t/478568/multi-i ... st_6492057
שורה תחתונה מאוד מאוד מחמיאה לאוזניות
עופר, אחלה סקירה.oferlaor כתב:
אין מה להשוות לאזניות דרייבר אחד או שני דרייברים. הכי קרוב שאפשר להגיע לרמה הזו היא עם 3 או 4 דרייברים. לטעמי ה-Westone 4 וה-Shure 535 מגיעים בערך ל-80-85% מהאיכות של האזניות האלה. ההפרדה והחדות של האזניה הזו מהממים אותי בכל פעם מחדש.
...
כמי שסימן לעצמו במטרה את האוזניות האלו ואת הדגם הזה ספציפי בפרט ( והקרדיט לאייל ויוגב על ההמלצה ) אני שואל ביחס של תמורה / איכות האם יש כדאיות לאוזניות האלו ,הרי בסופו של דבר אם הWestone 4 וה-Shure 535 מגיעים בערך ל-80-85% מהאיכות של האזניות האלה והמחיר הוא לגמרי אחר אז אולי צריך לחשוב שוב על Westone 4 או על Shure 535 ... ?
אגב, למרות שאני בטוח שלא האזנתה לSE846 של Shure, ( אני עדיין לא בטוח שהם יצאו לשיווק ) , מה שהבנתי מדובר באוזניות עם בקורות טובות מאוד ושוב, גם ביחס של תמורה ?
בסופו של יום קצת קשה להפירד מסכום של סביב 4.5 K על אוזניות שלא שמעת....