בטח שהייתה.ofir-harlev כתב:חבל שלא הייתה נציגות של top audio ....נכון שלא הייתה?...
הייתה להם פינה באותו חדר של מסכי LOEWE.
היה להם רמקולים נאוטילוס 803, ומערכת MASTER של NAD - נגן אוניברסלי, פרה-פרוססור ומגבר 7 ערוצים.
הסאונד היה "סתאמי".
בטח שהייתה.ofir-harlev כתב:חבל שלא הייתה נציגות של top audio ....נכון שלא הייתה?...

לי היו חסרות מאד מדבקות nick. הגעתי לתערוכה קרוב לפתיחה (10:00) ולא ביו שום מדבקות. ראיתי את LiorC בכניסה ושאלתי אותו לגבי מדבקות. התגובה שלו היתה "טוב שהזכרת לי" והוא רץ החוצה. לא עקבתי אחריו, ורק כשסיימתי את התערוכה ויצאתי ראיתי לוח עם כתובת שמזמינה אנשים לכתוב ניקים על מדבקות נייר ריקות. אם הייתי יודע קודם, הייתי שם מדבקה בעצמי.oferlaor כתב:רציתי לסכם את הבעיות שהיו בתערוכה - ולתת הסברים לגבי נושאים שונים שעלו (בעיקר ביקורות) ולשמוע את דעתכם בנידון:
10. שמות NICK
השנה באמת ובתמים ניסינו לשכנע אנשים לשים מדבקה עם שם ה-NICK שלהם באתר. כמו בשנה שעברה, אנשים מתביישים במדבקות על בגדים וממש לא מתלהבים מכך. למרות שצר לי מאוד על כך (במפגשים בארה"ב זה דווקא הצליח מאוד!) כנראה שגיקים כמונו עדיין לא בשלים לזה......

מני,אם אתה תרביץ להם זו תהיה תערוכה של יד-שרה,אתה יודע:אלונקות קבייםkeyser כתב:אם צריך להרביץ למישהו תודיע ליoferlaor כתב:גם לנו הם היו חסרים, צריך לשכנע אותם שיגיעו שנה הבאה......

ילדיעפים כתב:מני,אם אתה תרביץ להם זו תהיה תערוכה של יד-שרה,אתה יודע:אלונקות קבייםkeyser כתב:אם צריך להרביץ למישהו תודיע ליoferlaor כתב:גם לנו הם היו חסרים, צריך לשכנע אותם שיגיעו שנה הבאה......
תחבושות,כסאות גלגלים ואחיות צמודות,אז הרעיון הזה לא מוצלח
חוץ מזה נראה לי שעופר מסתיר יכולות לחימה מדהימות ונשגבות...