שרשור תגובות: אירוע השקת yes GO - טלויזיה בכל מקום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
moshe10
אם אתה חושש, תשתמש ב-WIFI בלבד. קצב הנתונים יגיע לכ-2Mbps, כלומר שעה תהיה בערך 900MB
אם אתה חושש, תשתמש ב-WIFI בלבד. קצב הנתונים יגיע לכ-2Mbps, כלומר שעה תהיה בערך 900MB
אכן. אין לי תלונות זה עוד שירות חדש בישראל- מרוצה מאוד.oferlaor כתב:moshe10
אם אתה חושש, תשתמש ב-WIFI בלבד. קצב הנתונים יגיע לכ-2Mbps, כלומר שעה תהיה בערך 900MB...
מאמין שבעתיד יכניסו חבילת גלישה משותפת עם פלאפון, ואפשרות להורדה מראש של התכנית וצפייה OFF-LINE
"הלקוחות הראשונים יקבלו שני מנויים שניתן יהיה לשנות אותם (לשייך אותם למנוי הקיים) כאשר יש גם מגבלה של מספר התכנים שניתן לראות במקביל, בכדי למנוע מצב של "גניבת שירות".richrach כתב:איך הם מתכוונים לאכוף כניסות של משתמשים לאפליקצייה?
מאמין שהזיהוי יעשה לפי ת.ז של בעל המנוי או משהו כזה אבל אם מס' בני משפחה רוצים לצפות? ואם החבר של הילד נותן את הזיהוי לחבר שלו?...
Read more: http://www.htmobile.co.il/article05148. ... z2oIlqxSzs"
מספיק ברור?
טוב כמה שאלות:
נניח ולחמי וחמותי יש יס בבית ולנו אין, האם אני אוכל לרשום את המחשב הנייד שלי על החשבון שלהם? האם זה יגביל אותם בצורה כזאת או אחרת?
מה קורה עם כל האנדרואיד TV? רכשתי מכשיר כזה, לדעתכם האפליקציה של יס תתמוך במכשירים הללו?
ולגבי חו"ל, האם שרתי פרוקסי יכולים לעקוף את המגבלה? בדומה למה שעושים בארץ עם נטפליקס והולו?
נניח ולחמי וחמותי יש יס בבית ולנו אין, האם אני אוכל לרשום את המחשב הנייד שלי על החשבון שלהם? האם זה יגביל אותם בצורה כזאת או אחרת?
מה קורה עם כל האנדרואיד TV? רכשתי מכשיר כזה, לדעתכם האפליקציה של יס תתמוך במכשירים הללו?
ולגבי חו"ל, האם שרתי פרוקסי יכולים לעקוף את המגבלה? בדומה למה שעושים בארץ עם נטפליקס והולו?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 422 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
כן,miko79 כתב:כלומר, אם להורים או לסבא יש יס, אני יכול לבקש מהם לדוגמא שיירשמו לשרות במחיר XX כלשהו ולהנות מיס אצלי בבית ע"י חיבור המחשב לטלוויזיה?...
לעופר ולמרטין:
הסאונד בכתבה באיכות גרועה ,מגיע לנו סאונד איכותי יותר.
*לדעתי זה יכול לעבוד בסמארטטיוי, זה יחסוך את כל הציוד הטכני ממיר וצלחת לווין.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זורו44
אתה צודק, לא באנו מספיק מוכנים לאירוע (אשמתי).
לגבי סמארטטיוי - אני לא בטוח שזה מעניין את יס לעשות משהו כזה, אבל אין מגבלה טכנית שתמנע מהם מלעשות זאת.
אתה צודק, לא באנו מספיק מוכנים לאירוע (אשמתי).
לגבי סמארטטיוי - אני לא בטוח שזה מעניין את יס לעשות משהו כזה, אבל אין מגבלה טכנית שתמנע מהם מלעשות זאת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
עופר, מרטין, אתם הולכים להרים עוד שת"פ עם יס בשלב הבטא של השירות החדש כמו שהיה עם הסטרימר? 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יכול מאוד להיות שנצליח להשיג מספר מקומות בודדים לניסוי עם העובדים, אבל פה לא יהיה בטא גדול כי ברגע שזה בחנות PLAY וב-APPSTORE, זה כבר זמין לכולם....epony כתב:עופר, מרטין, אתם הולכים להרים עוד שת"פ עם יס בשלב הבטא של השירות החדש כמו שהיה עם הסטרימר?...
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1102
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם תהיה תמיכה ב ChromeCast והתכנים יהיו זהים לתכנים המשודרים אז לא יהיה יותר צורך בממירים!
נקודה נוספת; אם הנ"ל יקרה ספקי תשתית האינטרנט הביתי יתחילו לאכוף את מגבלת התעבורה החודשית הרשומה באותיות הקטנות בחוזה (50G בהוט). מעניין איך הדברים יתפתחו...
נקודה נוספת; אם הנ"ל יקרה ספקי תשתית האינטרנט הביתי יתחילו לאכוף את מגבלת התעבורה החודשית הרשומה באותיות הקטנות בחוזה (50G בהוט). מעניין איך הדברים יתפתחו...