אופטמה 72
כמה חומרים כאלה מסתובבים בעולם?
בP.C אומרים שההבדל המשמעותי בין שני הסוגים הוא ב1080 בלבד.
דרך אגב אני ראיתי אותו בפעולה התוצאה היתה בהחלט מצויינת , זה היה המקרן הראשון שראיתי ....באמת לא היה לי מושג למה לצפות/להשוות. בכל אופן במחיר כזה הוא לא נכנס לתוכנית שלי.
בP.C אומרים שההבדל המשמעותי בין שני הסוגים הוא ב1080 בלבד.
דרך אגב אני ראיתי אותו בפעולה התוצאה היתה בהחלט מצויינת , זה היה המקרן הראשון שראיתי ....באמת לא היה לי מושג למה לצפות/להשוות. בכל אופן במחיר כזה הוא לא נכנס לתוכנית שלי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
1. כן, עם חומרים של 1080i ו-1080P.
2. המון חומר מסתובב ולהזכירך, זה הפורמט שיהיה בארץ וכבר היום באירופה לשידורים ציבוריים.
3. הבנתי כבר שהמקרן הזה לא בתקציב, אולם בגלל זה אמרתי שבקרוב יגיעו מקרני 1080P זולים באזור ה-20K ואפילו פחות מזה.
2. המון חומר מסתובב ולהזכירך, זה הפורמט שיהיה בארץ וכבר היום באירופה לשידורים ציבוריים.
3. הבנתי כבר שהמקרן הזה לא בתקציב, אולם בגלל זה אמרתי שבקרוב יגיעו מקרני 1080P זולים באזור ה-20K ואפילו פחות מזה.
חישוב פשוט מראה יתרון של כ- 70% ברזולוציה לתוכן אנמורפי שמוצג ב FHD Letterboxed לעומת 720p עם עדשה אנמורפית. ז"א יש התאמה בין התאוריה לפרקטיקה.MartinHSabag כתב:חבל שלא יכולת להיות נוכח בהדגמה של השארפ 21000 שהוא מקרן 1080P.
היית רואה איך חומר HD נראה על מקרן 1080P מול מקרן 720P עם עדשה אנמורפית....זה אפילו לא קרוב להיות "אותו דבר"........
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
מה זה עדשה אנמורפית?
כנראה שבאמת חבל שלא ראיתי את ההשוואה בעיניים שלי.
אגב מה דעתכם על הכתבה מP.C שאת הלינק שלה פירסמתי למעלה?
אגב מה דעתכם על הכתבה מP.C שאת הלינק שלה פירסמתי למעלה?
ההתרשמות שלי מ projectorcentral.com הוא שזה אתר חובבני. בריפרוף קצר שצתי לב שהכתבה הספציפית מכילה גם כמה טעויות. עדיף שתתמקד באתרים יותר רציניים כמו avsforum.com או hometheatermag.com. למשל הבלוג הזה מציג כמה תובנות בנושא המדובר.