חשש לנזילה מגריל GrandHall (כותרת נערכה)
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1924
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מהתעסקות עם דליפת גז בתשתית מול חברת גז מסויימת למדתי שלא תמיד כדאי להקשיב לטכנאי. הראשון היה חאפר שפשוט ברח, והשני מקצועי.
הכי קל להאשים את המנגל החדש שלך מאשר לבדוק כמו שצריך.
עד שהסיפור נסגר תשמור על ברז גז סגור, וגם לאחר מכן להשאיר תחת השגחה.
עד שהסיפור נסגר תשמור על ברז גז סגור, וגם לאחר מכן להשאיר תחת השגחה.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 130 פעמים
- קיבל תודות: 222 פעמים
הוא האשים את השירות לא את המותגwallalon כתב:
...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 890
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 55 פעמים
ניסיוני עם כרמל דירקט מצוין. לפני כשנתיים רכשתי גרילר ענק - דגם 427 במימוש מבצע גרופון.
התלוננתי על להבה נמוכה מידי בכירת צד.
אחרי יומיים הגיע איש שרות בדק וחיבר בלון (במקום החיבור שלי) והראה לי שהסיבה היא מפל לחץ בקו הארוך שיש לי.
אני מאוד מרוצה מהמוצר
התלוננתי על להבה נמוכה מידי בכירת צד.
אחרי יומיים הגיע איש שרות בדק וחיבר בלון (במקום החיבור שלי) והראה לי שהסיבה היא מפל לחץ בקו הארוך שיש לי.
אני מאוד מרוצה מהמוצר
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
לא הבנתי מהיכן הגיע ריח הגז??
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
חושבתני ששינוי הכותרת רק עושה צדק עם השרשור ועם הגריל
- carmeldirect
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 19
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לחברי הקהילה וללקוח שלום,
אנו מודעים לפנייה שהתקבלה ביום שני במשרדי החברה, לצערנו הרב היה חוסר תיאום לגבי מועד השיחה המתוכננת בין הטכנאי שלנו ללקוח ועל כן אנחנו מתנצלים.
אנו נמצאים בתקופה לחוצה שלפני החגים ויחד עם זאת אנו דואגים לטפל בכל לקוחותינו ואף לחזור לטלפונים במקרה הצורך.
למרות כל זאת התלונה הייתה בראש סדר העדיפויות של החברה ואף נקבע מועד הגעה של טכנאי ליום רביעי 9.4.14, זמן סביר להגעת טכנאי. (נוהל החברה הוא שליחת טכנאי תוך 7 ימי עסקים).
הגרילים שלנו מאושרים ע"י מכון התקנים ואנחנו עובדים מול יצרנים וותיקים גדולים אשר מקפידים על בקרת איכות מחמירה ביותר למוצריהם.
הגריל שהלקוח רכש הותקן בהתקנה עצמית ע"י הלקוח, נציגנו היה אתמול 9.4.14 בביתו של הלקוח עשה בדיקה מקיפה לתקינות הגריל אשר מתועדת בווידיאו, והגריל נמצא תקין.
כחברה אחראית שעומדת מאחורי מוצריה החלטנו לשלוח טכנאי גז בלתי תלוי על חשבוננו, על מנת לבצע בדיקת תקינות נוספת לחיבור הגז לגריל (על אף שהגיע טכנאי גז מטעם הלקוח שבישר את הבשורה).
בבדיקה שערך טכנאי הגז נמצא כי" צינור הגז פג תוקף משנת 2012 ויש להחליפו", לדברי המתקין "הגריל עצמו עבר בדיקת לחץ ונמצא תקין" עוד הוסיף הטכנאי כי "הווסת לא סיפק לחץ תקין וסביר להניח שזה מה שפגע בפעילות הגריל".
כחברה שדואגת לקהל לקוחותיה ולמתן שירות תקין התנהלות כזו שבה מטיחים האשמות ופוגעים בשמה הטוב של החברה מבלי לערוך בדיקה מקיפה של הנושא אינה במקום.
לחברי הקהילה, מאחר ומדובר בתקופה עמוסה למי מכם שמעוניין לפנות אלינו בנושא שירות, הזמנות או כל נושא אחר מוזמן לפנות אלינו ישירות למייל: [email protected] ואנחנו נטפל באופן אישי בפניות ונשמח לעמוד לשירותכם.
חג שמח לכם ולבני ביתכם
צוות כרמל דיירקט
אנו מודעים לפנייה שהתקבלה ביום שני במשרדי החברה, לצערנו הרב היה חוסר תיאום לגבי מועד השיחה המתוכננת בין הטכנאי שלנו ללקוח ועל כן אנחנו מתנצלים.
אנו נמצאים בתקופה לחוצה שלפני החגים ויחד עם זאת אנו דואגים לטפל בכל לקוחותינו ואף לחזור לטלפונים במקרה הצורך.
למרות כל זאת התלונה הייתה בראש סדר העדיפויות של החברה ואף נקבע מועד הגעה של טכנאי ליום רביעי 9.4.14, זמן סביר להגעת טכנאי. (נוהל החברה הוא שליחת טכנאי תוך 7 ימי עסקים).
הגרילים שלנו מאושרים ע"י מכון התקנים ואנחנו עובדים מול יצרנים וותיקים גדולים אשר מקפידים על בקרת איכות מחמירה ביותר למוצריהם.
הגריל שהלקוח רכש הותקן בהתקנה עצמית ע"י הלקוח, נציגנו היה אתמול 9.4.14 בביתו של הלקוח עשה בדיקה מקיפה לתקינות הגריל אשר מתועדת בווידיאו, והגריל נמצא תקין.
כחברה אחראית שעומדת מאחורי מוצריה החלטנו לשלוח טכנאי גז בלתי תלוי על חשבוננו, על מנת לבצע בדיקת תקינות נוספת לחיבור הגז לגריל (על אף שהגיע טכנאי גז מטעם הלקוח שבישר את הבשורה).
בבדיקה שערך טכנאי הגז נמצא כי" צינור הגז פג תוקף משנת 2012 ויש להחליפו", לדברי המתקין "הגריל עצמו עבר בדיקת לחץ ונמצא תקין" עוד הוסיף הטכנאי כי "הווסת לא סיפק לחץ תקין וסביר להניח שזה מה שפגע בפעילות הגריל".
כחברה שדואגת לקהל לקוחותיה ולמתן שירות תקין התנהלות כזו שבה מטיחים האשמות ופוגעים בשמה הטוב של החברה מבלי לערוך בדיקה מקיפה של הנושא אינה במקום.
לחברי הקהילה, מאחר ומדובר בתקופה עמוסה למי מכם שמעוניין לפנות אלינו בנושא שירות, הזמנות או כל נושא אחר מוזמן לפנות אלינו ישירות למייל: [email protected] ואנחנו נטפל באופן אישי בפניות ונשמח לעמוד לשירותכם.
חג שמח לכם ולבני ביתכם
צוות כרמל דיירקט
אני רוצה להעיר משהו אין נזילה בגריל הגז
אלא יש דליפה בגריל הגז ותתקן את זה לדליפה בגריל הגז
אלא יש דליפה בגריל הגז ותתקן את זה לדליפה בגריל הגז
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2555
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
קראתי שלוש פעמים את המשפט, ולא הצלחתי להבין מה אתה אומר ...noam3039 כתב:אני רוצה להעיר משהו אין נזילה בגריל הגז
אלא יש דליפה בגריל הגז ותתקן את זה לדליפה בגריל הגז...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
עדיין לא הבנתי מה קרה בהתחלה, הפוסט הראשי מתאר מקרה שאין לו שום הסבר בהמשך. אמרת שהרחת ריח חריף של גז ושטכנאי קבע שהדליפה מגיעה מהגריל. מה קבע הטכנאי השני? מאיפה מגיעה הדליפה? האם נפתר?
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
סתם הערה, שלמדתי לא מזמן ואני רואה פה אנשים שקצת תוהים.
כל חיבור של מוצר גז מחוייב בהתקנה ע״י טכנאי גז מוסמך.
נכון אין אכיפה לזה ואף אחד לא יבוא הביתה לבדוק מי חיבר מה, אבל מי שחושש ועל כמה וכמה מי שמריח ריח גז, צריך להביא מיידית טכנאי גז כמו שפותח השרשור ביצע.
כל חיבור של מוצר גז מחוייב בהתקנה ע״י טכנאי גז מוסמך.
נכון אין אכיפה לזה ואף אחד לא יבוא הביתה לבדוק מי חיבר מה, אבל מי שחושש ועל כמה וכמה מי שמריח ריח גז, צריך להביא מיידית טכנאי גז כמו שפותח השרשור ביצע.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload