מבצע של GRANDHALL חוזר בגרופון

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

השרות שלהם הוא לא פחות ממושלם
גם שנתקלים בבעיה!!!

ובתור מישהו שמייצג 29 רוכשים מרוצים, אני יכול להגיד בפה מלא, שרות מושלם !

chizhk11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

מאוד מאוכזב משירות של CARMELDIRECT. אחד הסיבות הכי חשובות שבגינן החלטתי ללכת על GRANDHALL ולא WEBBER, זה השירות המצויין שלפי רבים מחברי הפורום מאפיין את החברה.
רכשתי את GT3 במבצע גרופון ביום רביעי בשבוע שעבר ועוד באותו יום סגרתי את כל הפרטים (דגם, הובלה, פירטי תשלום על ההובלה) עם בחור בשם אסף שחזר אלי מטעם החברה. הוא גם אמר לשלוח את כל הפרטים שסגרנו לבחור אחר בשם מוטי שיטפל בהזמנה שלי. כמובן שלחתי את כל הפרטים מיד ומאז חיכיתי בסבלנות. הבעיה שאף אחד לא טרח לעדכן אותי מה קורה. שלחתי לאותו מוטי תזכורת במייל ושאלתי מה קורה - לא זכיתי לשום התיחסות (גם שאלתי באותה הזדמנות על אפשרויות של קונפיגורציה של רשתות צלייה בעקבות מה שקראתי באחד מהשירשורים כאן בפורום). היום (אחרי נסיונות רבים) הצלחתי להשיג את שירות לקוחות של החברה (הטלפון פשוט לא עונה) ובחורה נחמדה אמרה לי שמוטי מאוד עסוק אבל היא תברר אישית איתו מה מצב ההזמנה ותחזור אלי עוד היום. אף אחד לא חזר גם הפעם.
אני מבין שיתכן ויש הרבה לחץ בגלל החג המתקרב, אבל למה לפחות לא להודיע ללקוח משהו כמו "אנחנו מתנצלים, יש עיקוב בגלל הלחץ, נעדכן אותך יותר מאוחר"? גם זאת תשובה מקובלת עלי אבל פשוט התעלמו ממני. נורא התאכזבתי.

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

chizhk11 כתב:מאוד מאוכזב משירות של CARMELDIRECT. אחד הסיבות הכי חשובות שבגינן החלטתי ללכת על GRANDHALL ולא WEBBER, זה השירות המצויין שלפי רבים מחברי הפורום מאפיין את החברה.
רכשתי את GT3 במבצע גרופון ביום רביעי בשבוע שעבר ועוד באותו יום סגרתי את כל הפרטים (דגם, הובלה, פירטי תשלום על ההובלה) עם בחור בשם אסף שחזר אלי מטעם החברה. הוא גם אמר לשלוח את כל הפרטים שסגרנו לבחור אחר בשם מוטי שיטפל בהזמנה שלי. כמובן שלחתי את כל הפרטים מיד ומאז חיכיתי בסבלנות. הבעיה שאף אחד לא טרח לעדכן אותי מה קורה. שלחתי לאותו מוטי תזכורת במייל ושאלתי מה קורה - לא זכיתי לשום התיחסות (גם שאלתי באותה הזדמנות על אפשרויות של קונפיגורציה של רשתות צלייה בעקבות מה שקראתי באחד מהשירשורים כאן בפורום). היום (אחרי נסיונות רבים) הצלחתי להשיג את שירות לקוחות של החברה (הטלפון פשוט לא עונה) ובחורה נחמדה אמרה לי שמוטי מאוד עסוק אבל היא תברר אישית איתו מה מצב ההזמנה ותחזור אלי עוד היום. אף אחד לא חזר גם הפעם.
אני מבין שיתכן ויש הרבה לחץ בגלל החג המתקרב, אבל למה לפחות לא להודיע ללקוח משהו כמו "אנחנו מתנצלים, יש עיקוב בגלל הלחץ, נעדכן אותך יותר מאוחר"? גם זאת תשובה מקובלת עלי אבל פשוט התעלמו ממני. נורא התאכזבתי.
...
אחרי ששלחת את הפרטים לא עשית ברור שהם קיבלו וההזמנה יוצאת לדרך?
אני גם סגרתי אתמול עם אסף בטלפון וגם ממני ביקשו לשלוח במייל את הפרטים
ואחרי ששלחתי דאגתי לשלוח לו הודעת SMS כדי לבקש אישור ולקבל מספר הזמנה.
היום בבוקר כבר הביאו לי את המוצר. פחות מ24 שעות מרגע ההזמנה.

chizhk11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #19 

kalda01 כתב:
...
...
אחרי ששלחת את הפרטים לא עשית ברור שהם קיבלו וההזמנה יוצאת לדרך?
אני גם סגרתי אתמול עם אסף בטלפון וגם ממני ביקשו לשלוח במייל את הפרטים
ואחרי ששלחתי דאגתי לשלוח לו הודעת SMS כדי לבקש אישור ולקבל מספר הזמנה.
היום בבוקר כבר הביאו לי את המוצר. פחות מ24 שעות מרגע ההזמנה.
...
לא עשיתי מה שאתה עשית. האמת, אני לא לחוץ (הגריל מגיע לדירה חדשה שבעיצומו של תהליך השיפוצים) אבל כן ציפיתי שבשביל דבר כזה בסיסי כמו אישור ההזמנה לא אצטרך לרדוף אחריהם.
אולי המזמינים הפוטנציאליים יקחו את זה בחשבון לפני הקניה שלהם.

carmeldirect
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 19
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

chizak11 שלום,
לאור הביקושים הגדולים לגרילי GRANDHALL, נציגינו וקווי הטלפון עמוסים מאוד.
אנו חוזרים לכל לקוח.

נשמח לקבל את פרטי ההזמנה בהודעה פרטית (שם מלא ומספר טלפון) על מנת לוודא את ההזמנה ולעדכן אותך בהתאם,

נוסף על כך וכפי שציינו בעבר - כלל חברי פורטל HomeTheater מוזמנים לפנות אלינו בהודעה פרטית או במייל [email protected] בכל עניין ודבר

בברכה,
צוות כרמל דיירקט

chizhk11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #21 

carmeldirect כתב:chizak11 שלום,
נוסף על כך וכפי שציינו בעבר - כלל חברי פורטל HomeTheater מוזמנים לפנות אלינו בהודעה פרטית או במייל [email protected] בכל עניין ודבר

בברכה,
צוות כרמל דיירקט
...
תודה רבה. פניתי להדס (כולל כל הפרטים הרלבנטיים). מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

chizhk11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #22 

chizhk11 כתב:
...
...
תודה רבה. פניתי להדס (כולל כל הפרטים הרלבנטיים). מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.
...
התקשר מכרמלדיירקט בחור בשם יובל ופתר את כל הבעיות לשביעות רצוני. היה מאוד אדיב ויעיל, גם נתן הסבר מפורט לגבי רשתות צלייה (לקחתי שליש, שליש, שליש - פלנצ'ה, אינטגריל ורגילה)

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

קראתי, נראה גריל נחמד מאוד, החלטתי להזמין אבל גרילים אין.
אפשר לצנן את ההתלהבות, נכון להיום בבוקר אין במלאי אף גריל חוץ מקסנון ומלאי חדש יגיע רק באוגוסט.
המחיר גם כך לא היה כזה אטרקטיבי. לעומת מבצעים דומים מלפני שנה היתה כאן עלית מחירים משמעותית לפחות לגבי דגם ה GTi4 שעליו התעניינתי.
בסה"כ גם אחרי הנחת הגרופן המחיר יקר מאוד לעומת אירופה (אחרי 20% מע"מ אירופאי ובלי שום מבצע מיוחד).
המחיר "במבצע 2500 ש"ח הנחה" לא באמת משקף את המחיר האמיתי וההנחה בפועל קטנה בהרבה.
לדוגמה דגם GTI4 BI מופיע ברשת במחיר סביב 5000 ש"ח, אבל לצורך המבצע המחיר הוא 6250. כך שזאת לא הנחה של 2500 ש"ח כמו שאפשר להבין מהפרסום בגרופון.
אישית אני לא אוהב טריקים ושטיקים כאלה. רוצים לתת הנחה, יופי. אבל אנחנו לא טפשים. אפשר לברר ברשת מחירים תוך כמה שניות.
להעלות מחיר לצורך הנחה זה אמנם טריק מקובל בארץ אבל לא ממש מכבד את החברה.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4152
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

שמוליק_טל כתב:קראתי, נראה גריל נחמד מאוד, החלטתי להזמין אבל גרילים אין.
אפשר לצנן את ההתלהבות, נכון להיום בבוקר אין במלאי אף גריל חוץ מקסנון ומלאי חדש יגיע רק באוגוסט.
המחיר גם כך לא היה כזה אטרקטיבי. לעומת מבצעים דומים מלפני שנה היתה כאן עלית מחירים משמעותית לפחות לגבי דגם ה GTi4 שעליו התעניינתי.
בסה"כ גם אחרי הנחת הגרופן המחיר יקר מאוד לעומת אירופה (אחרי 20% מע"מ אירופאי ובלי שום מבצע מיוחד).
המחיר "במבצע 2500 ש"ח הנחה" לא באמת משקף את המחיר האמיתי וההנחה בפועל קטנה בהרבה.
לדוגמה דגם GTI4 BI מופיע ברשת במחיר סביב 5000 ש"ח, אבל לצורך המבצע המחיר הוא 6250. כך שזאת לא הנחה של 2500 ש"ח כמו שאפשר להבין מהפרסום בגרופון.
אישית אני לא אוהב טריקים ושטיקים כאלה. רוצים לתת הנחה, יופי. אבל אנחנו לא טפשים. אפשר לברר ברשת מחירים תוך כמה שניות.
להעלות מחיר לצורך הנחה זה אמנם טריק מקובל בארץ אבל לא ממש מכבד את החברה.
...

שמוליק, אין לי (עדיין) את הגריל של GrandHall, אבל אני רוצה לתקן כמה דברים ברשותך :
המוצרים בחו"ל לא זולים משמעותית, סתם לדוגמא ב GT3 נמכרבחו"ל בסדרי גודל של 450-500אירו, (לפני מיסוי, הובלה, וכו') זה אומר שבישראל אפילו זול יותר, ולכל הפחות דיי אטרקטיבי .

דוגמאות רנדומליות משיטוט מהיר בגוגל :
http://www.keengardener.co.uk/gas-grand ... 09670.html
http://www.ambientedirect.com/en/grandh ... 38394.html
http://bbqbazaar.bizshop.com.au/index.p ... ba0ki8odb3
http://www.amazon.co.uk/Grand-Hall-GTI- ... ++Barbecue
http://www.waltons.co.uk/grandhall-gt3- ... 686212aaf9
http://www.gardensite.co.uk/Barbecues/G ... helves.htm
http://www.bbqworld.co.uk/grandhall/Gra ... 3SFD-V.asp
http://www.internetgardener.co.uk/produ ... elves/7108

לגבי הרעיון של לנפח את המחיר כדי להוזילו בקופון סטייל, זה דיי מקובל, אבל מסכים שגם אני מעדיף לראות את ה PRICE התאכלס ובלי משחקים וקופונים (חבל על דמי התיווך לאתר גרופון) .
לגבי המלאי : בשיחה שלי עם החנות יש את כל הדגמים לאספקה מיידית .
בהצלחה בכל מקרה בכל מה שתבחר

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

ובאוסטרליה לדוגמא הם זולים עד כדי גיחוך. GT3 עולה שם פחות מ-1000 ש"ח. GT4 ב-1200 ש"ח.
לצורך השוואה, ה- Weber Q320 עולה שם 2300 ש"ח.... עדין משמעותית זול מפה, אבל לא בהפרשים כאלה.

אין מה לעשות, תמחור לא נקבע לפי רווח של חברה, אלא בהתאם למקסום הרווח הפוטנציאלי. במקרה הזה, בזכות חוסר תחרות ובזכות שירות טוב, הם מצליחים למכור כמות מאוד יפה, למרות המחיר הגבוה יחסית ועל זה כל הכבוד להם.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4152
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

קרמריקה כתב:ובאוסטרליה לדוגמא הם זולים עד כדי גיחוך. GT3 עולה שם פחות מ-1000 ש"ח. GT4 ב-1200 ש"ח.
לצורך השוואה, ה- Weber Q320 עולה שם 2300 ש"ח.... עדין משמעותית זול מפה, אבל לא בהפרשים כאלה.

אין מה לעשות, תמחור לא נקבע לפי רווח של חברה, אלא בהתאם למקסום הרווח הפוטנציאלי. במקרה הזה, בזכות חוסר תחרות ובזכות שירות טוב, הם מצליחים למכור כמות מאוד יפה, למרות המחיר הגבוה יחסית ועל זה כל הכבוד להם.
...
http://bbqbazaar.bizshop.com.au/index.p ... cts_id=438
550 דולר אוסטרלי זה 1764 ש"ח . ..

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

לא שמה שמצאת עושה את ההפרש ליותר הגיוני, אבל תסתכל פה:
https://www.masters.com.au/masters/sear ... 3becb79fb2

ושלא יובן לא נכון, אין לי שום טענה. לא לחברה ובטח שלא ליבואן. כולם מתמחרים פה גבוה, אף אחד לא מקים חברה בשביל להיות פילנטרופ. הם לפחות מפצים על זה בשירות מצויין ומענה לכל בעיה, מה שאי אפשר לומר על נותני שירות אחרים בארצנו שגם מנפחים מחירים ולא נותנים שום שירות.

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

שוחחתי עם החנות היום בבוקר, כבר היתי מוכן לקנות, ככה שלא נראה לי שהם היו דוחים אותי עד אוגוסט סתם בשביל הכייף.
הנציג מסר לי שיש במלאי רק גריל מדגם קסנון, שאר הדגמים יגיעו רק באוגוסט.

יש בגרופון הזה שתי בעיות רציניות:
א. לא כתוב שההספקה רק באוגוסט, הם יודעים שאין להם מלאי אז למה להוליך את הלקוחות שולל? מן הראוי שיפרסמו באופן בולט שההספקה רק באוגוסט.
מי שרוצה ימתין.
ב. כתוב בגרופון שהוא מקנה שובר לקניית מוצר ב 5000 ש"ח במחיר של 2500 ש"ח. זה שהעלו את המחיר מלאכותית לפני ה"מבצע", זאת פשוט הטעיה שאנחנו כלקוחות לא צריכים לשתף איתה פעולה.
אני בדקתי את כל הפרטים לפני כך שלא נפלתי בפח המחיר או ההספקה. כמו שכתבתי, היתי מוכן לקנות במחיר המבצע בגלל כמות אנשים גדולה שאני מארח ביום העצמאות, אבל אין מלאי.

לגבי המחיר באירופה - גריל GTi4 BI עולה 500 יורו כולל מע"מ שזה פחות מ 2500 ש"ח. באנגליה זה עולה 550 פאונד שזה 3200 ש"ח כולל 20% מע"מ. המחיר בארץ עם הגרופון 3750 ש"ח ובלי מבצע כ 5000 ש"ח. אני לא נכנס לסיבות למחיר היקר בארץ, באמת שלא מעניין אותי. כל יבואן מחליט מה המחיר שהוא רוצה לקחת, אני מחליט האם לקנות במחיר הזה או ליבא לבד מחו"ל, מה שאני עושה בדרך כלל ומוזיל את הקניה בעשרות אחוזים למרות המשלוח היקר. Weber למשל מתומחרים בארץ באופן מגוחך. מי שרוצה לקנות גריל במחיר של רכב משומש שיהנה.
אז לעומת וובר, גרנדהול דווקא בסדר - רק פי שתיים מאירופה.
יש היום הרבה מאוד מבצעי מכירות של גרילי גז לקראת יום העצמאות במחירים אטרקטיביים מאוד,אני אבדוק חלופות מחר או שפשוט אשאר עם הגריל הישן.

חבל, מהשרשורים כאן באתר עולה שמדובר בחברה רצינית, עם שירות טוב ומחיר שהיה תחרותי.

oferiko
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #29 

ראיתי היום בהום סנטר את ה GT3 ב 2300ש״ח
ללא גרופון , פשוט לגשת ולקחת.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

shuali
סמל אישי של משתמש