הדגמה של pearl
אז זהו, שלגבי השניים אני מסכים אך לא לגבי הראשונים.
זכור שפה באתר אתה פוגש אנשים שמתענינים יותר באיכות התמונה, אך לגבי רוב האנשים שעלה במוחם לקנות מקרן , הם יקנו באופיס דפו מקרן זול בלי אפילו להבין את ההבדל בין מקרן פרזנטציות ל מקרן ק"ב, ולא יחשבו על זה פעמיים.
הטענה הזו נכונה כמעט לכל סוג מוצר צריכה שקיים (ושיש לו טווח מחירים ואיכויות רחב).
זכור שפה באתר אתה פוגש אנשים שמתענינים יותר באיכות התמונה, אך לגבי רוב האנשים שעלה במוחם לקנות מקרן , הם יקנו באופיס דפו מקרן זול בלי אפילו להבין את ההבדל בין מקרן פרזנטציות ל מקרן ק"ב, ולא יחשבו על זה פעמיים.
הטענה הזו נכונה כמעט לכל סוג מוצר צריכה שקיים (ושיש לו טווח מחירים ואיכויות רחב).
משה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
תגידו, נפלתם על הראש???
עופר בחן לנו את הפנינה, מקרן חשוב ועיקרי בשוק הזה.
אם זה מבחן שלא מעניין פה מישהו, נא לעבור הלאה.
מחר הוא יבחן מקרן של 5 שקל, אז תתלוננו למה לא בוחנים משהו אחר.
סליחה!

עופר בחן לנו את הפנינה, מקרן חשוב ועיקרי בשוק הזה.
אם זה מבחן שלא מעניין פה מישהו, נא לעבור הלאה.
מחר הוא יבחן מקרן של 5 שקל, אז תתלוננו למה לא בוחנים משהו אחר.
סליחה!
אתם מדהימים אותי מחדש כל פעם
זה מדהים איך שאלה קטנה שלי הפכה לדיון סוחף
בסה"כ רציתי לראות את המקרן בעניים
קראתי את כל ה review למיניהם כולל את של עופר
נראה לי שצריך איזה chat room בפורום
שהיה לאנשים מקום להתפרק
בסה"כ רציתי לראות את המקרן בעניים
קראתי את כל ה review למיניהם כולל את של עופר
נראה לי שצריך איזה chat room בפורום
שהיה לאנשים מקום להתפרק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
noam23,
שוב - המקרנים האלה יורדים ב-50% מחיר כל שנה. להגיד שהם לא מאיימים להגיע לעם זה ממש לא ראלי - תביט בעקומת המחירים ותבין ששנה הבאה מקרן בסגנון זה כבר יכול להגיע ל-3000$...
לגבי התקציב שלי, אני בכלל לא מתכנן לרכוש מקרן בעתיד הנראה לעין, כך שהתקציב שלי בתחום הזה הוא בדיוק 0 ש"ח (זה יותר או פחות משלך?)... בכל זאת, אני מעדיף סקירות על מערכות מעניינות ו-HIGH END, שזה דבר החשוב שהאתר עושה ושלא ניתן לראות במקומות אחרים (עזוב בארץ, אפשר לספור את המקומות שעושים סקירות על מכשירים כאלה בעולם על כף יד אחת).
זה נכון שזה מעניין פלח שוק גדול יותר רסיברים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח, אבל זה טיפה מצחיק להשוות מהירות של קורקינטים כשיש מכוניות מרוץ בסביבה. אף אחד לא מתלונן ש TOP GEAR לא בודק פיאט אונו פשוט כי הם עסוקים בבחינה של הפרארי. כמה אנשים באמת ירכשו פרארי אחרי שיראו את הסקירה עליו? לא המון, אני מניח - אבל זה עדיין מה שמעניין אנשים. לכן נבדוק גם אונו וגם פרארי...
sagsag,
יש פורום "ללא קשר" ויש שם שרשור התפרקות שמיועד בדיוק לזה
שוב - המקרנים האלה יורדים ב-50% מחיר כל שנה. להגיד שהם לא מאיימים להגיע לעם זה ממש לא ראלי - תביט בעקומת המחירים ותבין ששנה הבאה מקרן בסגנון זה כבר יכול להגיע ל-3000$...
לגבי התקציב שלי, אני בכלל לא מתכנן לרכוש מקרן בעתיד הנראה לעין, כך שהתקציב שלי בתחום הזה הוא בדיוק 0 ש"ח (זה יותר או פחות משלך?)... בכל זאת, אני מעדיף סקירות על מערכות מעניינות ו-HIGH END, שזה דבר החשוב שהאתר עושה ושלא ניתן לראות במקומות אחרים (עזוב בארץ, אפשר לספור את המקומות שעושים סקירות על מכשירים כאלה בעולם על כף יד אחת).
זה נכון שזה מעניין פלח שוק גדול יותר רסיברים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח, אבל זה טיפה מצחיק להשוות מהירות של קורקינטים כשיש מכוניות מרוץ בסביבה. אף אחד לא מתלונן ש TOP GEAR לא בודק פיאט אונו פשוט כי הם עסוקים בבחינה של הפרארי. כמה אנשים באמת ירכשו פרארי אחרי שיראו את הסקירה עליו? לא המון, אני מניח - אבל זה עדיין מה שמעניין אנשים. לכן נבדוק גם אונו וגם פרארי...
sagsag,
יש פורום "ללא קשר" ויש שם שרשור התפרקות שמיועד בדיוק לזה
אני לא בטוח כלל שהפרל הוא עתיד הדברים לבוא. לדעתי מדובר באבולוציה מקבילה (ל LCD ו DLP) שלעולם לא תהפוך להיות נחלת הרוב. אף יצרן תחרותי לא מאמץ את טכנולוגיית ה SXRD של סוני, וסוני עצמה מתמחרת את המקרנים שלה עם פרמיום במחיר.
עם זאת אני מסכים שתמיד נחמד לקרוא על פרארי, סתם להשכלה כללית.
עם זאת אני מסכים שתמיד נחמד לקרוא על פרארי, סתם להשכלה כללית.