שרשור תגובות: HOT Fiber - הקופסא שעושה כמעט הכל
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3778
- נתן תודות: 419 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
תודה על הסקירה הממצה(Y)
מסכים עם נטציף לגבי המוצר.
בשבילי (וחברים אחרים אני מאמין..)הוא הגיע קצת מאוחר לאחר שכבר רכשתי 2 מסכי SMART
+רשת קווית ביתית מחוברת למחשב\DLNA וwifi יש מהוטבוקס ומהמסכים APX2 וזהו אני מסודר .
אפשרויות הטלויזיה כמו תמונה בתמונה והתחלת סרט לפני הזמן לא שימושי בשבילי
מסכים עם נטציף לגבי המוצר.
בשבילי (וחברים אחרים אני מאמין..)הוא הגיע קצת מאוחר לאחר שכבר רכשתי 2 מסכי SMART
+רשת קווית ביתית מחוברת למחשב\DLNA וwifi יש מהוטבוקס ומהמסכים APX2 וזהו אני מסודר .
אפשרויות הטלויזיה כמו תמונה בתמונה והתחלת סרט לפני הזמן לא שימושי בשבילי
And the meek shall inherit the earth
...
...
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
תודה רבה על הסקירה.
שאלה קטנה - האם חיבור הסקרט מאחור פעיל? לצורך חיבור לנגן מקליט חיצוני, מחשב, או slingbox?
ואם לא, האם למישהו יש דרך יצירתית איך אפשר להתגבר על זה, ולחבר את הממיר גם למכשירים אלו?
תודה
שאלה קטנה - האם חיבור הסקרט מאחור פעיל? לצורך חיבור לנגן מקליט חיצוני, מחשב, או slingbox?
ואם לא, האם למישהו יש דרך יצירתית איך אפשר להתגבר על זה, ולחבר את הממיר גם למכשירים אלו?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
לא, הוא לא פעיל, ואין שום יציאה אנלוגית במכשיר הזה. רק HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זאת הבעיה הכי גדולה שלו ,למה לא ניתן "לסרס" את הנתב ושכל התכונות יהיו זמינות דרך הנתב העצמאי שלי? זאת הבעיה הכי גדולה של המכשיר הזה-שהוא משמש גם כנתב ומודםNetCHEIF כתב:הסקירה יפה מאוד אך כמעט ולא נגעה בשימוש ב-FiberBox כנתב. צריך לזכור שעל מנת להנות מכל התכונות שעופר מזכיר בסקירה שלו ה-FiberBox חייב להיות הנתב הראשי בבית, עם כל המשמעויות הנובעות מכך - הוא מנהל את ה-NAT וה-DHCP, הפנית פורטים מתבצעת דרכו וכיוב'. אם מסרסים את ה-FiberBox למצב מודם בלבד (זה אפשרי) מאבדים הרבה מאוד מהתכונות שהוזכרו - כמו DLNA, שימוש ב-YOUTUBE, השלט הוירטואלי וכד'. לאור זאת אני החלטתי להשאר בשלב הזה עם ה-HOTBOX כמודם בלבד ולהמשיך להשתמש בנתב העצמאי שלי. אם אחליט לעבור ל-200M אעשה זאת באמצעות ה-HOTBOX 2 - לא נראה לי שאעבור ל-FiberBox....
אם שמים את הדבר הזה בסלון בחדרים יהיו ביצועי רשת גרועים וMOCA הוא לא פיתרון טוב
אני כלקוח יכול לקחת אותו ללא עוד תוספת(יש לי טריפל של 400 שקלים) ואשמח להשתמש בכל התכונות החדשות שיש לממיר להציע אבל כל עניין המודם והנתב המובנים פשוט דופק הכל
יכול להיות שהמוצר מעולה, ויכול להיות שלא - זה לא רלוונטי לכלום.
המוצר עדיין של חברת הוט, אחת החברות הגרועות בשוק הישראלי, וטוב יעשה אדם שימנע מלהשתמש במוצרים שלה. אל תתפתו לפייבר הזה, ולאף שירות אחר שהחברה הזו מציעה - סביר שרק צרות יצאו ממנו.
המוצר עדיין של חברת הוט, אחת החברות הגרועות בשוק הישראלי, וטוב יעשה אדם שימנע מלהשתמש במוצרים שלה. אל תתפתו לפייבר הזה, ולאף שירות אחר שהחברה הזו מציעה - סביר שרק צרות יצאו ממנו.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 597 פעמים
- יצירת קשר:
בדומה לשאר הממירים/מקליטים אחרים של HOT, לא ניתן להעביר את התכנים מהדיסק בממיר למדיה אחרת.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לכל המליעיזים,
מיותר. אם אתם לא סומכים על האובייקטיביות שלנו, למה להתייחס בכלל לביקורת.
לגבי השאר,
כפי שראיתם, הביקורת ארוכה ממילא ולכן פיצ׳רים פחות חשובים או מהותיים לא נסקרו לעומק מדי אחרת המאמר כבר היה בלתי קריא ומתיש מדי.
הסקירה בעיקר התמקדה בנושא יכולות המכשיר כממיר ואנחנו מתכננים ביקורת נפרדת לנושא הרשת.
לגבי השלט. למרות הרתיעה הראשונית שלי הוא הוכיח את עצמו כנוח וזה הפידבק שיש לי גם משאר האנשים בבית. לגבי הרגישות שלו. לשלט יש בכפתור ה select סנסור טאצ' שיאפשר אולי בעתיד פיצ׳רים כמו swipe. השלט כבר שולח לממיר את הסיגנלים הללו אך כרגע הממיר לא מתייחס אליהם ולכן זו הסיבה שהאור נדלק כשרק נוגעים בכפתור המרכזי.
מיותר. אם אתם לא סומכים על האובייקטיביות שלנו, למה להתייחס בכלל לביקורת.
לגבי השאר,
כפי שראיתם, הביקורת ארוכה ממילא ולכן פיצ׳רים פחות חשובים או מהותיים לא נסקרו לעומק מדי אחרת המאמר כבר היה בלתי קריא ומתיש מדי.
הסקירה בעיקר התמקדה בנושא יכולות המכשיר כממיר ואנחנו מתכננים ביקורת נפרדת לנושא הרשת.
לגבי השלט. למרות הרתיעה הראשונית שלי הוא הוכיח את עצמו כנוח וזה הפידבק שיש לי גם משאר האנשים בבית. לגבי הרגישות שלו. לשלט יש בכפתור ה select סנסור טאצ' שיאפשר אולי בעתיד פיצ׳רים כמו swipe. השלט כבר שולח לממיר את הסיגנלים הללו אך כרגע הממיר לא מתייחס אליהם ולכן זו הסיבה שהאור נדלק כשרק נוגעים בכפתור המרכזי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
adamd כתב:תודה על הסקירה!
לאחרונה אני שומע דברים טובים על הוט...
https://www.facebook.com/hot.net.il/app_518013718270411
תראה לי מישהו אחד מרוצה שם...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
טוב, לא דיברתי על השירות.. יותר על התכניםאיינשטיין כתב:......
https://www.facebook.com/hot.net.il/app_518013718270411
תראה לי מישהו אחד מרוצה שם......
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
תשאל פסיכולוג והוא יגיד לך שכולם משוגעים. תשאל יועץ נישואין והוא יגיד לך שכולם בוגדים. תבדוק בעמוד הפייסבוק של הוט וכמובן שכולם שם מתלוננים.
זה זה טבעי וזה הגיוני ועם כל כך הרבה מנויים זה חייב להיות ככה. אני חלילה לא מגן כאן עליהם - רק אומר שזה לאו דווקא מייצג.
זה זה טבעי וזה הגיוני ועם כל כך הרבה מנויים זה חייב להיות ככה. אני חלילה לא מגן כאן עליהם - רק אומר שזה לאו דווקא מייצג.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בדר"כ זה נכון מה שאתה אומר, רק שאצל הוט ספציפית (ואצל עוד כמה חברות שמופיעות פה על בסיס קבוע), זה הפך להיות חזקה, שאפילו הם לא מנסים להכחישה. וזאת נאמר בדגש ובניגוד למתחרה שעומדת מולה.oferlaor כתב:תשאל פסיכולוג והוא יגיד לך שכולם משוגעים. תשאל יועץ נישואין והוא יגיד לך שכולם בוגדים. תבדוק בעמוד הפייסבוק של הוט וכמובן שכולם שם מתלוננים.
זה זה טבעי וזה הגיוני ועם כל כך הרבה מנויים זה חייב להיות ככה. אני חלילה לא מגן כאן עליהם - רק אומר שזה לאו דווקא מייצג....
(גילוי, אני לקוח של הוט).