עונת המלפפונים בליגות הבכירות של ארופה
מצויין...מסי נראה לי מביא את כל החבר'ה שלו לבארסה...
-
taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
WTF
שמועות
* ב"אל מונדו דפורטיבו" פירסמו רשימה עדכנית של יעדי הרכש של ברצלונה בחלק הקדמי, והיא כוללת פרט לגונסאלו היגואין גם שמות נוצצים כמו לואיס סוארס, רובין ואן פרסי ואדן הזאר. בנוסף חידשה סגנית האלופה הספרדית את העניין שגילתה מוקדם יותר העונה במרקו רויס ובסרחיו אגוארו.
שמועות
* ב"אל מונדו דפורטיבו" פירסמו רשימה עדכנית של יעדי הרכש של ברצלונה בחלק הקדמי, והיא כוללת פרט לגונסאלו היגואין גם שמות נוצצים כמו לואיס סוארס, רובין ואן פרסי ואדן הזאר. בנוסף חידשה סגנית האלופה הספרדית את העניין שגילתה מוקדם יותר העונה במרקו רויס ובסרחיו אגוארו.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לואיס אנריקה הולך לשנות את כל השיטה.
או יותר נכון, זה נראה שהוא הולך לשכלל את השיטה.
אני חושב שהוא הולך לכיוון של הרבה החזקת כדור כמו שהיה עד עכשיו, אבל עם התקפות מהירות , מעין טיקי טקה על סטרואידים.
השחקנים האיטיים יותר, כמו צ'אבי ופברגאס הוחלפו במחזיק כדור מהיר כמו ראקיטיץ', וכמובן שגם אינייסטה עדיין משחק (בינתיים).
חבל מאד על צ'אבי, אני מאד אוהב אותו ואני מקווה שהעזיבה נעשתה ברוח טובה ושהוא עוד יחזור לתפקיד ניהולי במועדון.
או יותר נכון, זה נראה שהוא הולך לשכלל את השיטה.
אני חושב שהוא הולך לכיוון של הרבה החזקת כדור כמו שהיה עד עכשיו, אבל עם התקפות מהירות , מעין טיקי טקה על סטרואידים.
השחקנים האיטיים יותר, כמו צ'אבי ופברגאס הוחלפו במחזיק כדור מהיר כמו ראקיטיץ', וכמובן שגם אינייסטה עדיין משחק (בינתיים).
חבל מאד על צ'אבי, אני מאד אוהב אותו ואני מקווה שהעזיבה נעשתה ברוח טובה ושהוא עוד יחזור לתפקיד ניהולי במועדון.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1116
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
עוד שמועות בגזרת ברצלונה
66 מליון לירות שטרלינג וסאנצ'ז אחד תמורת לואיס סוארס.
נראה לי עסקה מדהימה לליברפול.
נראה לי עסקה מדהימה לליברפול.