לא רלוונטי
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
לדעתי EPONY אכן תרם לכאלה שמתעניינים ותוהים אם המחיר טוב או לא.
הבעיה שהייתה פה תגובה מעט מעליבה ואישית (בזה ש EPONY אמר "יש גבול לשחיתות") ובזה יש טעם לפגם.
ואין פה כלל שחיתות זהו שוק חפשי וכל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה
תעיפו מבט במחירים ביד 2 ותראו שהרבה פעמים אנשים מבקשים מחירים יותר גבוהים ממוצר חדש ועוד אומרים שזו מציאה.
בדיוק כמו רוכל בשוק שאומר "תאמינו לי.... לי עולה יותר"
הבעיה שהייתה פה תגובה מעט מעליבה ואישית (בזה ש EPONY אמר "יש גבול לשחיתות") ובזה יש טעם לפגם.
ואין פה כלל שחיתות זהו שוק חפשי וכל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה
תעיפו מבט במחירים ביד 2 ותראו שהרבה פעמים אנשים מבקשים מחירים יותר גבוהים ממוצר חדש ועוד אומרים שזו מציאה.
בדיוק כמו רוכל בשוק שאומר "תאמינו לי.... לי עולה יותר"
מבלי להיכנס לדיון של משתלם או לא משתלם - אני ממליץ לקונים מחו"ל להשתמש בשירות של "מחשבון אמאזון" ב-buy2usa כדי לראות כמה יעלה לייבא דרכם מוצר כלשהו: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch?a ... amazonCalc
הזמנתי ככה כבר מספר מוצרים וזה חוסך את כל החשש מהמכס ומעלויות הפתעה למיניהן.
הזמנתי ככה כבר מספר מוצרים וזה חוסך את כל החשש מהמכס ומעלויות הפתעה למיניהן.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
לא הוכחת כלום חוץ מזה שאתה מבקש מחיר יותר גבוה על מוצר משומש מאשר המחיר עבור מוצר חדש, ושהמחירים שהבאתי כנראה לא כוללים מע"מ (ועדיין לקנות חדש ולהביא אותו לארץ יותר זול מהמחיר שאתה מבקש על משומש בן חצי שנה..!) - זה שבחרת לשלוח עם UPS ואכלת אותה בעמלות זאת הבעיה שלך, וכנ"ל לגבי ירידת המחיר של המוצר בחו"ל. מי שחושב כמוך שהתנהגות כזאת היא לגיטימית פה בפורום ובכלל, שיבושם לו.
אני אישית עדיין מחזיק בדעה שזו "שחיתות" (גם במקור לא התכוונתי למילה הזאת כעלבון, אלא כחלק מהביטוי הנפוץ והחצי-רציני במקרה הרע "די לשחיתות"), וחושב שאתה ושכמותך צריכים להתבייש.
בכל אופן, הדיון מיצה את עצמו, כך שלא אגיב כאן יותר.
נ.ב. למען הסר ספק, אציין שכל הבלאגן הזה התחיל מזה שפניתי אליך בפרטי בעניין הזה ומרחת אותי עד כדי כך שהחלטתי שכדאי שכל מי שחושב לקנות את המחשב הזה יידע למה הוא נכנס...
אני אישית עדיין מחזיק בדעה שזו "שחיתות" (גם במקור לא התכוונתי למילה הזאת כעלבון, אלא כחלק מהביטוי הנפוץ והחצי-רציני במקרה הרע "די לשחיתות"), וחושב שאתה ושכמותך צריכים להתבייש.
בכל אופן, הדיון מיצה את עצמו, כך שלא אגיב כאן יותר.
נ.ב. למען הסר ספק, אציין שכל הבלאגן הזה התחיל מזה שפניתי אליך בפרטי בעניין הזה ומרחת אותי עד כדי כך שהחלטתי שכדאי שכל מי שחושב לקנות את המחשב הזה יידע למה הוא נכנס...
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
EPONY
על מה שכתבת נאמר כבר ...... כל המוסיף גורע
וגם..... יפה שתיקה לחכמים....
על מה שכתבת נאמר כבר ...... כל המוסיף גורע
וגם..... יפה שתיקה לחכמים....