שרשור תגובות: אייפון 6 iPhone6 - מגע ראשון
@oris74
·
אין הרבה מה לפרט...
קיבלתי את האייפון 6 פלוס ביום שישי, בערב התקנתי אותו עם גיבוי מאייקלאוד.
הכל עובד, ועובד יפה ומהיר. אחלה מצלמה, אחלה מסך, סוללה מחזיקה מעולה.
אבל - הוא ממש גדול. כמעט בלתי אפשרי לתפעל משהו ביד אחת. ובנוסף, הוא משמעותית יותר כבד.
הוא כבד כמעט ב-50% יותר מהאייפון 5s. בגלל המתכת והמבנה המעוגל הוא די נוטה להחלקה, אז
הזמנתי איתו את הקייס מהעור, של אפל. עדיין, בגלל הגודל והמשקל, מרגישים כאילו הוא הולך להחליק כל רגע...
מישהו שעובד איתי הזמין את הרגיל, ואמור לקבל אותו ביום שני, אז אוכל להתרשם. אם לא תהיה ברירה
פשוט אחזיר ואקח את הדגם הרגיל.
Batnun
.
·
אין הרבה מה לפרט...
אבל - הוא ממש גדול. כמעט בלתי אפשרי לתפעל משהו ביד אחת. ובנוסף, הוא משמעותית יותר כבד.
הוא כבד כמעט ב-50% יותר מהאייפון 5s. בגלל המתכת והמבנה המעוגל הוא די נוטה להחלקה, אז
הזמנתי איתו את הקייס מהעור, של אפל. עדיין, בגלל הגודל והמשקל, מרגישים כאילו הוא הולך להחליק כל רגע...
מישהו שעובד איתי הזמין את הרגיל, ואמור לקבל אותו ביום שני, אז אוכל להתרשם. אם לא תהיה ברירה
Batnun
.
הגיע ה 6
אז האיפון 6 הגיע היום אלי (למעשה עבור הבן שלי)
רק בכדי ליישר קו עם מה שכבר אמרו בפורומים בחול - הדגם של טימובייל ללא חוזה contract free שנמכר *בחנות של אפל*, הוא unlocked. עובד בארץ ללא שום בעיה (טרם בדקתי LTE ).
המכשיר 64 גיגה נרכש ב PRE ORDER והגיע ליעדו בארהב ביום שישי. ממש לא מובן כל התור הענקי מול החנויות, שכל מי שהזמין באינטרנט יכול פשוט לחכות לו בניחותה בבית.
ככל הנראה מדובר או בכאלה שלא ידעו מזה, או כאלו שאין להם כרטיס אשראי. המון סינים בתור.
המכירות באיביי וקרייגסליסט מוכיחות שיש הרבה דרישה לטלפונים הללו. אפשר בקלות להרוויח 100-200$ לכל מכשיר שמוכרים באיביי..
בהצלחה לכולם
(חוות דעת על המכשיר לא תקבלו ממני... אני מאנשי HTC )
רק בכדי ליישר קו עם מה שכבר אמרו בפורומים בחול - הדגם של טימובייל ללא חוזה contract free שנמכר *בחנות של אפל*, הוא unlocked. עובד בארץ ללא שום בעיה (טרם בדקתי LTE ).
המכשיר 64 גיגה נרכש ב PRE ORDER והגיע ליעדו בארהב ביום שישי. ממש לא מובן כל התור הענקי מול החנויות, שכל מי שהזמין באינטרנט יכול פשוט לחכות לו בניחותה בבית.
ככל הנראה מדובר או בכאלה שלא ידעו מזה, או כאלו שאין להם כרטיס אשראי. המון סינים בתור.
המכירות באיביי וקרייגסליסט מוכיחות שיש הרבה דרישה לטלפונים הללו. אפשר בקלות להרוויח 100-200$ לכל מכשיר שמוכרים באיביי..
בהצלחה לכולם
(חוות דעת על המכשיר לא תקבלו ממני... אני מאנשי HTC )
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5888
- נתן תודות: 447 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
·יש מסקנה ? התרגלת לגודל ?Batnun כתב:@oris74
·
אין הרבה מה לפרט...
Batnun
....
הפלוס שלי בדרך ואני דואג מכל השרשורים ב MacRumors של משתמשים שגם לא הסתדרו והחליפו.
אודה לרשמים אחרי כמה ימים של שימוש.
שי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
·kingikra כתב:·......
פרט נמק והסבר. פיצ'רים לא מעניינים אותי בכלל. אני צריך מכשיר בשביל לדבר, לצלם ולגלוש באינטרנט.
אני לא מעביר מוזיקה למכשיר. צריך שהוא יהיה אמין. כשאני לוחץ, שתמיד יעבוד ומהר וכשאני מסובב את המכשיר, שהתצוגה תמיד (אני מדגיש, תמיד) תסתובב אחרי. איזה מכשיר אתה ממליץ לי לקנות?
גילוי נאות, כבר רכשתי את האייפון 6+. אמור להגיע עד סוף אוקטובר במקרה הגרוע....
צר לי להגיד לך אבל באייפון לא ניתן לגלוש באינטרנט, בטח ובטח לא במסך 4 אינץ'.
אתה רוצה לגלוש? קח פאבלט ואז תרגיש מה זה.
מבלי להיכנס לויכוח אנדרואיד\אייפון, אני חושב שאפילו הסינים היום מספקים מכשירים אמינים ועברו לי לא מעט בידיים.
עברו הימים ומזמן שמסכים לא היו מסתובבים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5888
- נתן תודות: 447 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הייתי צריך ללכת עם הראש ולא עם הלב מההתחלה..
אבל רציתי להאמין שהמסך המדהים - http://www.macrumors.com/2014/09/22/iphone-6-displays/, הייצוב האופטי במצלמה (אבל לא בוידאו) והסוללה החזקה יתנו פה מכשיר מנצח, אבל אפל נסחפו עם הגודל של הבזל העליון ועשו מכשיר Top Heavy, אני בטוח שאחרי שבוע עם המכשיר הייתי מתרגל ונהנה אבל נראה לי שאחכה לדור הבא, כרגע זה קצת גדול מדי.
אבל רציתי להאמין שהמסך המדהים - http://www.macrumors.com/2014/09/22/iphone-6-displays/, הייצוב האופטי במצלמה (אבל לא בוידאו) והסוללה החזקה יתנו פה מכשיר מנצח, אבל אפל נסחפו עם הגודל של הבזל העליון ועשו מכשיר Top Heavy, אני בטוח שאחרי שבוע עם המכשיר הייתי מתרגל ונהנה אבל נראה לי שאחכה לדור הבא, כרגע זה קצת גדול מדי.
שי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
מישהו באמת חשב, שאחרי שהוא עם 4" דקיק וקל של 5/5S אפשר לעבור בקלות ל6 פלוס?
קשה לי עם מסכי 4.7".. אז עם 5.5"?
קשה לי עם מסכי 4.7".. אז עם 5.5"?