שרשור תגובות: HT TV - פרק 3 - סיכום השבוע שהיה בשידור חי! וידאו הסיכום עלה
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 189 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
מעולה, עכשיו אפשר תוכנית אחת ייעודית עבור מכונת ה-ARCADE המדהימה הזו?!
רכיבים - איזה, מאיפה, תחליפים, וכו'
תהליך - תוכניות, לוחות, חיווטים, וכו'
אפליקציות - איזה גרסה, אילו משחקים, מאיפה (אם אפשר)?
תקציבים אפשריים למכונה דומה/זהה/קטנה?
רכיבים - איזה, מאיפה, תחליפים, וכו'
תהליך - תוכניות, לוחות, חיווטים, וכו'
אפליקציות - איזה גרסה, אילו משחקים, מאיפה (אם אפשר)?
תקציבים אפשריים למכונה דומה/זהה/קטנה?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4620
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 465 פעמים
פעם ראשונה שצפיתי, מוקלט. רעיון ממש נחמד, נראה שצריך קצת ליטושים.
ביקשתם הערות/רעיונות, אז... יש לי כמה:
1. משהו בזווית הצילום והישיבה מעוות את שניכם, לא יודע מה מגבלות התפאורה, אולי שווה לנסות משהו בעמידה או כסאות בר (במטבח? בבר?) או אולי להגביהה בכחצי מטר את המצלמה.
2. קצב? אולי שוה להגביר טיפה? רואים שעוד לא השתחררתם לגמרי, וזה סבבה עוד תוכנית או שתיים זה יקרה... יש לכם פה ושם יופי של הבלחות ותקשורת וזה מצטלם מעולה.
3. אולי פינת מבזקים (קריינית רצף או אחד הילדים יהיה מרענן)? השבוע היו לא מעט קוריוזים משעשעים (פאנטום מילניום מבוסס drone), הכרזות בתחום הצילום של מספר חברות ענק וכד', חלקם הוזכרו בפורומים כאן. 2-3 דקות סקירה מהירה כפתיח, לא יותר מזה ומשם להתמקד ב2-3 נושאים שהוזכרו. גם ייצור סוג של רצף נושאים. זה יכול להיות מוקלט מראש... RSS FEED לאתרי טכנולוגיה בחו"ל ולסרוק את הדברים הכי מדוברים בפורום השבוע עשוי למלא אחלה תוכן.
4. מצלמת שולחן. אם יש לכם חפיץ ביד, הרבה יותר נוח להדגים אותו מקרוב עם מצלמה נוספת בזום על חפצים קטנים שנמצאת בינכם ופונה אל השולחן, או אפילו ממצלמת הטאבלט שביד של אלי.
5. יותר תאורה, לפחות על שולחן החפצים
6. למרות שזה מעולה שהזכרתם את הRP הוא היה טיפה מחוץ לקונטקסט של שאר הנושאים, נסו לשמור על תמה אחידה בכל שידור
שיהיה המון בהצלחה!
ביקשתם הערות/רעיונות, אז... יש לי כמה:
1. משהו בזווית הצילום והישיבה מעוות את שניכם, לא יודע מה מגבלות התפאורה, אולי שווה לנסות משהו בעמידה או כסאות בר (במטבח? בבר?) או אולי להגביהה בכחצי מטר את המצלמה.
2. קצב? אולי שוה להגביר טיפה? רואים שעוד לא השתחררתם לגמרי, וזה סבבה עוד תוכנית או שתיים זה יקרה... יש לכם פה ושם יופי של הבלחות ותקשורת וזה מצטלם מעולה.
3. אולי פינת מבזקים (קריינית רצף או אחד הילדים יהיה מרענן)? השבוע היו לא מעט קוריוזים משעשעים (פאנטום מילניום מבוסס drone), הכרזות בתחום הצילום של מספר חברות ענק וכד', חלקם הוזכרו בפורומים כאן. 2-3 דקות סקירה מהירה כפתיח, לא יותר מזה ומשם להתמקד ב2-3 נושאים שהוזכרו. גם ייצור סוג של רצף נושאים. זה יכול להיות מוקלט מראש... RSS FEED לאתרי טכנולוגיה בחו"ל ולסרוק את הדברים הכי מדוברים בפורום השבוע עשוי למלא אחלה תוכן.
4. מצלמת שולחן. אם יש לכם חפיץ ביד, הרבה יותר נוח להדגים אותו מקרוב עם מצלמה נוספת בזום על חפצים קטנים שנמצאת בינכם ופונה אל השולחן, או אפילו ממצלמת הטאבלט שביד של אלי.
5. יותר תאורה, לפחות על שולחן החפצים
6. למרות שזה מעולה שהזכרתם את הRP הוא היה טיפה מחוץ לקונטקסט של שאר הנושאים, נסו לשמור על תמה אחידה בכל שידור
שיהיה המון בהצלחה!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
אני מסכים עם עניין הקצב, למרות שאתם עושים הכל בחן רב וכיף להקשיב לכם, הייתי מעדיף שהסרטון יהיה תמציתי וענייני יותר.
אגב, הצלם בסוף התוכנית ניסה לעשות זום על הפלאפון שמרטין מחזיק כדי להמחיש את הוירטואל ריאליטי, ובאמת גרם לי לסחרחורת- אז כנראה שהענין עובד
וברצינות... אתם משתפרים מתוכנית לתוכנית, אבל אם אתם פתוחים להארות -אז עניין הצילום יכול לעבור כמה שדרוגים.
כדוגמת מצלמת שולחן, או להוסיף מצלמה של FULL-SCREEN לטלויזיה, כאשר אלי מציג כתבות באתר (שהצופה יוכל לראות במסך מלא את מה שמוצג בטלויזיה).
אגב אני חושב שלכולנו פחות חשוב ה-LIVE, מהאיכות. כלומר אין בעיה לוותר על כך שהשידור יהיה ב-LIVE על-מנת לאפשר קצת עריכה שלכם.
מעבר לכך, וכך או אחרת - אמשיך לראות את מלאכתם, תודה על כל דקה.
אגב, הצלם בסוף התוכנית ניסה לעשות זום על הפלאפון שמרטין מחזיק כדי להמחיש את הוירטואל ריאליטי, ובאמת גרם לי לסחרחורת- אז כנראה שהענין עובד
כדוגמת מצלמת שולחן, או להוסיף מצלמה של FULL-SCREEN לטלויזיה, כאשר אלי מציג כתבות באתר (שהצופה יוכל לראות במסך מלא את מה שמוצג בטלויזיה).
אגב אני חושב שלכולנו פחות חשוב ה-LIVE, מהאיכות. כלומר אין בעיה לוותר על כך שהשידור יהיה ב-LIVE על-מנת לאפשר קצת עריכה שלכם.
מעבר לכך, וכך או אחרת - אמשיך לראות את מלאכתם, תודה על כל דקה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הלייב עושה את זה יותר תוסס. דווקא יותר מעניין שאין תמה אלא שזה תמצית של השבוע.
לגבי הזמן. אני חושב שחצי שעה זה אידאלי - זה משאיר טעם של עוד.
לגבי הזמן. אני חושב שחצי שעה זה אידאלי - זה משאיר טעם של עוד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
חברה', תודה על ההערות וההארות, אנחנו למדים ומנסים להשתפר. אנחנו לא אנשי טלוויזיה ולא למדנו קולנוע....
רעיון שעלה לי תוך כדי קריאת התגובות הוא לפתוח שירשור, יום לפני הפרק הבא שבו אתם מציעים על מה לדבר, מה אומרים?
אני בטוח שסך הידע והחיסכון מאתרים בחו"ל בקרב חברי האתר, גדול מהידע של הצוות....
רעיון שעלה לי תוך כדי קריאת התגובות הוא לפתוח שירשור, יום לפני הפרק הבא שבו אתם מציעים על מה לדבר, מה אומרים?
אני בטוח שסך הידע והחיסכון מאתרים בחו"ל בקרב חברי האתר, גדול מהידע של הצוות....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
הצעה נוספת - לינקים לכתבות/חדשות/שרשורים עליהם אתם מדברים.
אפשר פשוט בכתבה עצמה להוסיף ואם רוצים ממש להשקיע אז להלביש על הוידאו בדיעבד.
מסכים עם מה שנאמר פה שצריך קצת להאיץ את הקצב וכדאי לשקול בשבוע עם הרבה ידיעות ממגוון תחומים באמת לעבור על הפורטלים השונים (HT CAFE HT PHOTO וכד').
אלי - כמו שאמרו - נדרשת כתבה מפורטת עם לינקים וכו' לדבר המגניב שיצרת שם.
אפשר פשוט בכתבה עצמה להוסיף ואם רוצים ממש להשקיע אז להלביש על הוידאו בדיעבד.
מסכים עם מה שנאמר פה שצריך קצת להאיץ את הקצב וכדאי לשקול בשבוע עם הרבה ידיעות ממגוון תחומים באמת לעבור על הפורטלים השונים (HT CAFE HT PHOTO וכד').
אלי - כמו שאמרו - נדרשת כתבה מפורטת עם לינקים וכו' לדבר המגניב שיצרת שם.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
תודה רבה על התגובות. יש פה בהחלט הרבה הצעות טובות שניקח בחשבון.
לגבי מכונת הארקייד שהוצגה בכתבה - יודע. חייב לעשות כתבה. אני פשוט כבר כמה זמן ממתין לסיים איזה חלק עיצובי וקטן בה וזה מה שמעכב אותי.
לגבי מכונת הארקייד שהוצגה בכתבה - יודע. חייב לעשות כתבה. אני פשוט כבר כמה זמן ממתין לסיים איזה חלק עיצובי וקטן בה וזה מה שמעכב אותי.
אלי חבוש
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אהבתי,כפי שהזכירו אני רק מחזק-היה נחמד לדעת מראש את תוכן העניינים כלומר באיזה נושאים השידור עוסק,בין אם מלכתחילה מפרסמים זאת בכתבה בכתב,כאן בשרשור וגם לפני כן מציגים זאת בשידור (וגם במעבר בין נושאים ונושאים ניתן לתת כותרת קטנה,כמובן שזה בשידור מוקלט ולא חי)
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4620
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 465 פעמים
עד שיפתח (במהלך הערב?) שירשור הצעות לנושאי שיחה בתוכנית השבוע, להלן כמה אנקדוטות שתפסו לי את העין:
1. הפאי 2 האפילפטי
2. סמסונג דוחפת פרסומות לתוך הסמארט טיוי בזמן צפייה בסרט מקומי?
3. זהו drone שמדלג כמו כדור ים בתוך אזור מוכה אסון, שישמש כוחות הצלה
4. אפליקציה מטומטמת בפשטותה והו כה שימושית
5. רוכסן אוטומטי?!
אם יהיו עוד, אוסיף בהמשך.
1. הפאי 2 האפילפטי
2. סמסונג דוחפת פרסומות לתוך הסמארט טיוי בזמן צפייה בסרט מקומי?
3. זהו drone שמדלג כמו כדור ים בתוך אזור מוכה אסון, שישמש כוחות הצלה
4. אפליקציה מטומטמת בפשטותה והו כה שימושית
5. רוכסן אוטומטי?!
אם יהיו עוד, אוסיף בהמשך.
אין מה להגיד, תענוג, אני נהנה לשמוע ולראות את השיח הזה ולדעתי יש בינכם אחלה כימייה, לא קוטעים אחד את השני.
כן, יש בעיות טכניות אבל זה משתפר וזה פשוט תענוג חבר'ה, תמשיכו עם זה!
אמנם לא תמיד יוצא לי לראות ב LIVE אבל בקלות אני יכול לראות פרק של שעה.
כן, יש בעיות טכניות אבל זה משתפר וזה פשוט תענוג חבר'ה, תמשיכו עם זה!
אמנם לא תמיד יוצא לי לראות ב LIVE אבל בקלות אני יכול לראות פרק של שעה.
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303