·
עפר, תודה על התגובה וההסבר אך נראה לי שלא הבנת אותי כהלכה. אני אסביר שוב,
הכוונה שלי הייתה שיש מסכים עם תאורה אחורית (לא היקפית) שאין להם שום קשר ללוקאל דימינג. פשוט שמו את התאורה מאחורה במקום במסגרת. מה הסיבה לכך? לא יודע. אמרו שהתצורה הזו גורמת לחלוקה אחידה יותר של התאורה מאחורי הפאנל. אני חושב שהמסך שלי, LG 60LA621Y, הוא מסך כזה. (למה חושב? כי כך זכור לי מהבירורים שעשיתי עליו שקניתי אותו והוא חתיכת מסך עבה ביחס למסכים אחרים)
את ההמשך, בנושא של הסמסונג - פשוט שאלתי שאלה שקשורה בדגמים החדשים שהם מוציאים עכשיו. השאלה היא, למקרה שלא הייתי רהוט מספיק קודם - סמסונג מוציאים עכשיו בסדרות החדשות מסכים עם לוקאל דימינג אמיתי (לא תכנה) עם אזורי תאורה נפרדים במסך. בגלל שידוע שהם רוצים לשמור על מסכים עם פרופיל מאד נמוך עם תאורה מסגרתית - איך השניים משתלבים ביחד? האם ידוע מה הם מיישמים? תאורה אחורית או תאורה היקפית עם הלוקאל דימינג?
מסכים במליון אחוז. זה בדיוק מה שאני מנסה לומר.כך ש local dimming אמיתי (כולל כזה עם QD) חייב להיות עם תאורה אחורית....
לא טענתי בשום מקום שלוקאל דימינג יכול להיות גם מסגרתי. (כלומר, בתכל'ס הוא יכול להיות, אבל זה יהיה משהו די מעאפן לטעמי, כמו שציינת)