שרשור תגובות: HT Deals - מבצע על מחשב זעיר CuBoxTV לחברי האתר!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
יפה כתבת תומר 
·tomer953 כתב:הזמנתי עכשיו את ה-CUBOXTV אני אנסה לערוך השוואה אל מול הRPI2 והCUBOX I-2...
למרות שנראה לי שההבדלים זניחים בין כל הדגמים, לא חושב שיש באמת צורך במעבד QUAD להרצת KODI.
אגב לגבי המחיר והמוצר בכלל,
אז לדעתי, המחיר הוגן מאוד.. לא לשכוח שזו חברה ישראלית ועל מוצרים כחול לבן לצערנו אנחנו חייבים במעמ..
בשביל 440 ש"ח לקבל מוצר מוגמר, מעוצב, עם חיבור SPDIF קישורית IR,ספק כוח,חיבור רשת של 1G כרטיס זיכרון 8GB, ואחריות זה יפה מאוד..
אין באמת יכולת להשוות מחירים למכשיר כמו RPI2 שזהו ארגון עולמי ללא מטרות רווח, אז אין מה לנסות ולעשות זאת.
לדעתי כקהילה ישראלית צריך לתת גב לחברה שכזאת, במיוחד שהיא באה לקראת הקהילה, שולחת לכאן נציג, נותנת קופונים ועוד.
(נכון שזה כמובן גם למטרות רווח אישי שלהם, אבל עדיין...)...
אני כצרכן רוצה לקבל את המוצר הטוב ביותר במחיר הזול ביותר.
מה אכפת לי שהיא חברה ישראלית? ולמה אני צריך לקנות מוצר בגלל שהיא ישראלית ולקבל פחות....או לשלם יותר?
החברה צריכה להתאים את המוצרים שלה למחירים המקבילים בחו"ל. בלי זה אין לה בסיס עסקי אם היא רוצה להתחרות ומכור הרבה.
הסולדריות עברה מהעולם מאז הקמת ebay ו aliexpress...והמשלוחים חינם...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
b2k אתה צודק ואני איתך לגמרי... אני גם כצרכן שמזמין עשרות מוצרים בסגנון כבר שנים מעדיף כמה שיותר זול...
אבל אין מה לעשות בין לוח של ארגון ללא מטרות רווח - לבין מוצר מוגמר של חברה ישראלית שחייבת במעמ - אין איך להשוות.
סה"כ ציינתי שבמחיר הסופי שהם נותנים לפורום, קרי 440 שקל - באמת כל הכבוד להם, ואנו כצרכנים צריכים להסתכל על זה בעין יפה.
מי שמבין עניין וטוב לו הBOARD של PI... שיזמין, יצא לו יותר זול.
להזכירך לפני כמה שנים כדי להביא את XBMC לסלון היית משקיע 2000 שקל, היום בטווח של ה500 שקל אתה קינג.
אז יש שיפור משמעותי,וטוב לראות כחול-לבן על המפת התקדמות הזאת.
לעיתים משתמשים מוכנים גם לשלם יותר בטווח ה"סביר" כדי לקבל מוצר מוגמר.
כמובן שמי שמחפש זול, הPI2 ללא פשרה תמיד יהיה הכי זול כי הוא מלכ"ר.
אין פה שום פטריוטיות - סה"כ ציון לטובה.
אבל אין מה לעשות בין לוח של ארגון ללא מטרות רווח - לבין מוצר מוגמר של חברה ישראלית שחייבת במעמ - אין איך להשוות.
סה"כ ציינתי שבמחיר הסופי שהם נותנים לפורום, קרי 440 שקל - באמת כל הכבוד להם, ואנו כצרכנים צריכים להסתכל על זה בעין יפה.
מי שמבין עניין וטוב לו הBOARD של PI... שיזמין, יצא לו יותר זול.
להזכירך לפני כמה שנים כדי להביא את XBMC לסלון היית משקיע 2000 שקל, היום בטווח של ה500 שקל אתה קינג.
אז יש שיפור משמעותי,וטוב לראות כחול-לבן על המפת התקדמות הזאת.
לעיתים משתמשים מוכנים גם לשלם יותר בטווח ה"סביר" כדי לקבל מוצר מוגמר.
כמובן שמי שמחפש זול, הPI2 ללא פשרה תמיד יהיה הכי זול כי הוא מלכ"ר.
אין פה שום פטריוטיות - סה"כ ציון לטובה.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 189 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
וגם Pipo באותו המחיר, עם חומרה עדיפה, מערכת הפעלה Windows חוקית Built-In, כרטיס רשת אלחוטי לא עדיף?
בחייאת, אני מבין שלחלק מחברי הפורום יש קשרים כאלו או אחרים עם בכירים בחברה הזו, זו לטעמי עדיין לא סיבה מספיק טובה להלל ולשבח אותם למרות רצף כישלונוית שירותיים, מוצר יקר ולא עדיף.
דרך אגב, ה-PI2 לא פחות "מוצר" מאשר ה"מוצר" הזה. לנסות לתאר אותו ככזה פשוט חוטא למציאות.
לא צריך להיות "מבין עניין" כדי לצרוב קובץ IMG על כרטיס SD.
בחייאת, אני מבין שלחלק מחברי הפורום יש קשרים כאלו או אחרים עם בכירים בחברה הזו, זו לטעמי עדיין לא סיבה מספיק טובה להלל ולשבח אותם למרות רצף כישלונוית שירותיים, מוצר יקר ולא עדיף.
דרך אגב, ה-PI2 לא פחות "מוצר" מאשר ה"מוצר" הזה. לנסות לתאר אותו ככזה פשוט חוטא למציאות.
לא צריך להיות "מבין עניין" כדי לצרוב קובץ IMG על כרטיס SD.
- tomer953
- חבר מכור קשה

ה-PIPO מכשיר מוצלח מאוד... יצא לי לשחק בו והוא נראה מעולה.
ה-PI2 שיש לי כבר כמה יחידות כאלו, תרצה או לא, זה לא 'מוצר' מוגמר. זהו לוח של ארגון מלכ"ר שלא נועד להיות מדיה סנטר.
זה שלי ולך זה לגיטימי ופשוט, לצרכנים מסוימים זה נראה כ- "מה זה הדבר הזה?"
אני אישית חסיד של OE, שזה אומר PI\CUBOX\NUC - כל אלטרנטיבה אחרת מבחינתי לא מתקבלת....
כמו שיהיה את הויכוח הנצחי בין IOS לANDROID.... כל אחד ומה שבא לו.
היום\מחר בערב אפרסם סקירה מורחבת שלי על אחד מהמכשירים הכי חדשים וטובים בשוק שמריץ אנדרואיד\ווינדוס - ותתפלא אבל אני עדיין 'דבק' ב-OE.
בכל אופן, לא חושב שיש פה טעם שוב ושוב לגדוש את הנושא... יש מבחר - כל אחד שייקח מה שטוב לו.

ה-PI2 שיש לי כבר כמה יחידות כאלו, תרצה או לא, זה לא 'מוצר' מוגמר. זהו לוח של ארגון מלכ"ר שלא נועד להיות מדיה סנטר.
זה שלי ולך זה לגיטימי ופשוט, לצרכנים מסוימים זה נראה כ- "מה זה הדבר הזה?"
אני אישית חסיד של OE, שזה אומר PI\CUBOX\NUC - כל אלטרנטיבה אחרת מבחינתי לא מתקבלת....
כמו שיהיה את הויכוח הנצחי בין IOS לANDROID.... כל אחד ומה שבא לו.
היום\מחר בערב אפרסם סקירה מורחבת שלי על אחד מהמכשירים הכי חדשים וטובים בשוק שמריץ אנדרואיד\ווינדוס - ותתפלא אבל אני עדיין 'דבק' ב-OE.
בכל אופן, לא חושב שיש פה טעם שוב ושוב לגדוש את הנושא... יש מבחר - כל אחד שייקח מה שטוב לו.
לאחר חצי שנת שימוש ב-CuBox-i4Pro אני יכול לומר שאני מאוד מרוצה. רכשתי אותו כי מחירו היה נמוך ומפתה (המחיר הישן של בערך 550 ש"ח כולל מע"מ ומשלוח לאחר הזנת 2 קודים של הנחות). המכשיר עובד מהר ובצורה חלקה מאוד, ללא תקלות ותקיעות.
כרגע מעבירים בין הסלון לחדר שינה מדי יום ואני מתכנן לקנות עוד אחד זול יותר (אולי Pi) בשביל חדר השינה.
אם אשתי אמרה שזוהי הרכישה הטובה ביותר שלנו השנה אז זה אומר הרבה כי לה ולטכנולוגיה אין מכנה משותף, היום היא כבר מפעילה, מחפשת סרטים וסדרות בגנסיס ורואה אותם.
ממליץ בחום לכל מי שמתלבט. הייתי מוותר על הדגם שאני קניתי (4Pro), אני חשבתי על אינטרנט אלחוטי אך בסוף אני משתמש תמיד באינטרנט חוטי.
כרגע מעבירים בין הסלון לחדר שינה מדי יום ואני מתכנן לקנות עוד אחד זול יותר (אולי Pi) בשביל חדר השינה.
אם אשתי אמרה שזוהי הרכישה הטובה ביותר שלנו השנה אז זה אומר הרבה כי לה ולטכנולוגיה אין מכנה משותף, היום היא כבר מפעילה, מחפשת סרטים וסדרות בגנסיס ורואה אותם.
ממליץ בחום לכל מי שמתלבט. הייתי מוותר על הדגם שאני קניתי (4Pro), אני חשבתי על אינטרנט אלחוטי אך בסוף אני משתמש תמיד באינטרנט חוטי.
אם יש תקלות במכשיר והחברה מתנהלת כפי שהיא מתנהלת במתן שירות
זה קצת מרגיז ומקומם, כי הייתי מצפה לקצת יותר מחברה ישראלית שעושה מבצעים לחברי האתר (שידוע שלאתר יש כוח פרסום לא קטן )ולמעשה וזה מביא כבר למחשבה שניה ושלישית את הכדאיות ברכישה של מוצר כזה
מהחברה בארץ או כבר להזמין מוצר קצת יותר מתקדם מסין
זה קצת מרגיז ומקומם, כי הייתי מצפה לקצת יותר מחברה ישראלית שעושה מבצעים לחברי האתר (שידוע שלאתר יש כוח פרסום לא קטן )ולמעשה וזה מביא כבר למחשבה שניה ושלישית את הכדאיות ברכישה של מוצר כזה
מהחברה בארץ או כבר להזמין מוצר קצת יותר מתקדם מסין
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
תמיכה מובנית ב-Infra Red ?
מישהו יודע האם יש מקלט IR מובנה ?
האם הגירסא המותקנת של קודי עובדת עם הגדרות שלט מסויים ?
האם ניתן יהיה לעבוד עם ה-logitec harmony one ?
אני מתלבט לפני קנייה להחלפת מחשב ה-htpc שכיום משמש בתפקיד זה ...
תודה
האם הגירסא המותקנת של קודי עובדת עם הגדרות שלט מסויים ?
האם ניתן יהיה לעבוד עם ה-logitec harmony one ?
אני מתלבט לפני קנייה להחלפת מחשב ה-htpc שכיום משמש בתפקיד זה ...
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
כן, יש מקלט תואם MCE. אין צורך להגדיר כלום בקודי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
קודם שילמדו לתת מחיר ושירות ומוצר אמין (כמו RPI )tomer953 כתב: אין באמת יכולת להשוות מחירים למכשיר כמו RPI2 שזהו ארגון עולמי ללא מטרות רווח, אז אין מה לנסות ולעשות זאת.
לדעתי כקהילה ישראלית צריך לתת גב לחברה שכזאת, במיוחד שהיא באה לקראת הקהילה, שולחת לכאן נציג, נותנת קופונים ועוד.
(נכון שזה כמובן גם למטרות רווח אישי שלהם, אבל עדיין...)...
אחר כך נדבר על גב
- tomer953
- חבר מכור קשה

המוצר שלהם אמין מאוד..הזמנתי אותו כנראה פי 30 פעמים ממך...
נכון שהייתה להם בעיית משלוחים (שאחרים כאן חוו) אבל אני סבור שהיא נפתרה ומשתפרת ככל שהזמן עובר...
ונכון שהשירות שלהם לא להיט, אבל לא זכור לי שיש שירות לפאי בכלל או אחריות, בטח לא שקונים מאיביי.
ושוב - אין מה להתחרות, פאי זה מלכר.. ופה זה חברה עסקית ישראלית שיש לה לאן לשאוף,להתפתח ולהשתפר..
בכל אופן זו ממש לא הנקודה,
לא כל שרשור שיופיע בו הצירוף CU וBOX אתה חייב לקפוץ ולכתוב "היי *** חברה"...PI PI PI... מה הקשר בכלל?
הובהר כבר לא פעם שאת מסע הצלב שלך מיצינו, ושתעשה(ו) זאת בשרשור המתאים..
השרשור הזה הוא לצורך קופון למי שכן תומך ומעוניין במוצר - אם אתה לא מעוניין בקופון אתה יכול להמשיך להשמיץ בשרשור המיועד לכך..
נכון שהייתה להם בעיית משלוחים (שאחרים כאן חוו) אבל אני סבור שהיא נפתרה ומשתפרת ככל שהזמן עובר...
ונכון שהשירות שלהם לא להיט, אבל לא זכור לי שיש שירות לפאי בכלל או אחריות, בטח לא שקונים מאיביי.
ושוב - אין מה להתחרות, פאי זה מלכר.. ופה זה חברה עסקית ישראלית שיש לה לאן לשאוף,להתפתח ולהשתפר..
בכל אופן זו ממש לא הנקודה,
לא כל שרשור שיופיע בו הצירוף CU וBOX אתה חייב לקפוץ ולכתוב "היי *** חברה"...PI PI PI... מה הקשר בכלל?
השרשור הזה הוא לצורך קופון למי שכן תומך ומעוניין במוצר - אם אתה לא מעוניין בקופון אתה יכול להמשיך להשמיץ בשרשור המיועד לכך..
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 20/03/2015 5:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני לא משמיץ אף אחד ולא יצאתי לשום מסעtomer953 כתב: לא כל שרשור שיופיע בו הצירוף CU וBOX אתה חייב לקפוץ ולכתוב "היי *** חברה"...PI PI PI... מה הקשר בכלל?
השרשור הזה הוא לצורך קופון למי שכן תומך ומעוניין במוצר - אם אתה לא מעוניין בקופון אתה יכול להמשיך להשמיץ בשרשור המיועד לכך.....
ואם כבר פתחת את הנושא
אז כל אחד ששואל בפורום על מכשיר להרצה של קודי מיד אתה קופץ כמו ילד נלהב וממליץ על הקוביה מה קשר בכלל?????
אני ממליץ מכשיר אמין שירות אמין ומכשיר זול (RPI)
ולא כמוך שממליץ על מכשיר שרק תלונות שומעים על החברה ועל המכשיר (אז מי צבוע פה?)
בכל מקרה הנושא לא שייך לפה
itamarl
מה הזמנת?