שרשור תגובות: LG ישראל - השקת מסכי 2015 וסלקוםTV ללא ממיר
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6378
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 373 פעמים
מה קרה פתאום ל.ג'י אתם הרי משתחווים לפנסוניק . מה כולם התעוררתם לי יש את ה621 60 וזאת אחת הקניות הטובות ביותר אם היה מחיר נורמלי ל77 הייתי קונה אותה. לא מבין למה שחר הסתבך איתה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
·(Y)jacko-il כתב: בפוסט הזה מלפני כחודשיים רשמתי שהמחיר שלו בארץ אמור להיות גג 17K ש"ח. אז אני שמח לראות שח.י התחרו "בהצעת מחיר" שלי ומציעים אותו ב- 16K.
...
·מה הקשר לתחכום ולשימוש בסלקום ? לי יש HTPC ואני גם מחובר לסלקום מהסיבה הפשוטה שKODI ממש לא מתאים לילדים.oferlaor כתב:
·......
נראה לי שאתם לא ראלים לגבי כמות האנשים בישראל שמשתמשים ב-HTPC שגם ישתמשו בסלקוםTV... מדובר באנשים מתוחכמים - בדיוק אותם אנשים שמשתמשים ב-KODI ואינם זקוקים לשירות הזה......
ראשית הוא לא מספיק ידידותי עבורם ושנית כמעט בלתי אפשרי למצוא תכנים מדובבים לעברית. (ובכל מה שקשור לילדים לדעתי סלקום נותנים פתרון מעולה ואולי אפילו טוב יותר מ YES והוט).
העיניין הוא שעכשיו שאני כבר מחובר לסלקום ויש לי אפשרות להתקין את האפליקציה בחינם ומחיר של 30 שקל לחודש על ממיר שני נראה לי מוגזם, היה מאוד נחמד אם הייתי יכול להתקין אותה על איזהשהו סטרימר גם בטלויזיה בחדר שינה שנכון לרגע זה קולטת רק עידן+.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·נו ,זה ברור שלא... זו הוזלה של המודל של שנה שעברה.avihuli כתב:לפי מה שאני מבין סדרת ה- OLED 9600 כוללת במסך 55 גם 4K, אבל במחיר של 30 אלף ש"ח לפי הפרסומים ברשת. זה יקר בשבילי...![]()
לגבי ההוזלה של ה- OLED 55EC939Y,למחיר של 16 אלף ש"ח, לא ברור האם המודל שמגיע ב- 2015 יכלול גם את שדרוג הממשק ל- WebOs2 ?...
אגב, מסך מדהים. המלצתי לקרוב משפחה והוא קנה ואני כל פעם מקנא כשאני מגיע לשם...
-
oferlaor
- מנהל

- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
טעות של הקונה אולי
נראה לי שהרווחים הגדולים באים מהמסכים הגדולים כי ברגע שהמחיר מפסיק להיות פקטור אצל הקונה אז מנסים לנצל את זה. תמיד תהיתי מה הבעיה הטכנית בלהוסיף עוד 22 ל-55 שמצדיקה קפיצה של 400% במחיר ותמיד סברתי שפשוט עושים קופה על מי שיכול לשלם.
נראה לי שהרווחים הגדולים באים מהמסכים הגדולים כי ברגע שהמחיר מפסיק להיות פקטור אצל הקונה אז מנסים לנצל את זה. תמיד תהיתי מה הבעיה הטכנית בלהוסיף עוד 22 ל-55 שמצדיקה קפיצה של 400% במחיר ותמיד סברתי שפשוט עושים קופה על מי שיכול לשלם.
-
oferlaor
- מנהל

זה ממש לא העניין. מה שקורה כיום הוא שיש פס יצור שבו זכוכיות אם (mother glass) מיוצרות ועליהן בעצם "מודפס" המסך. ככל שיש יותר פיקסלים והשטח גדול יותר כך רב הסיכויים לדפקטים. בזכוכית של 55", כל זכוכית מכילה 4 מסכים ולכן אין בעיה. במסך 77" כל זכוכית מכילה מסך אחד לכל היותר ולכן דפקט יגרום לכך שהזכוכית כולה נפסלת.
ככל שמגדילים את התפוקה כך מגלים מקורות חדשים לדפקטים ומעלימים אותם וכן התהליכים משתפרים ומוזילים את התהליך כולו. לכן בממוצע המסכים האלה יורדים בכ-35% כל שנה.
ככל שמגדילים את התפוקה כך מגלים מקורות חדשים לדפקטים ומעלימים אותם וכן התהליכים משתפרים ומוזילים את התהליך כולו. לכן בממוצע המסכים האלה יורדים בכ-35% כל שנה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
לא כזה ברור, אחרת לא הייתי שואל. משתמע מהמאמר שכל המסכים מודל 2015 מגיעים עם השדרוג ל- WebOs2.oferlaor כתב:·נו ,זה ברור שלא... זו הוזלה של המודל של שנה שעברה.......
אגב, מסך מדהים. המלצתי לקרוב משפחה והוא קנה ואני כל פעם מקנא כשאני מגיע לשם......
ולכן לא מן הנמנע שמה שמיוצר השנה יכלול את השדרוג הנ"ל למרות שהמודל הוא אשתקד. האם ניתן לשדרג את התוכנה ע"ג הקושחה הקיימת ? בתוספת תשלום ?
על בסיס הסקירה שלך של המסך הזה (שקראתי אותה לדעתי 403 פעמים...
כל השאר די מושלם בעינייך. ומאוד מדגדג לי להחליף את המסך הקיים ואם המחיר של ה- OLED עם 4K היה קצת יותר סביר אז ההחלטה הייתה יותר קלה. שאלת השאלות האם להסתפק ב- FHD או להמתין כמה חודשים / שנה עד שהמחירים יירדו שוב ?
ועל הדרך עוד הבהרה - האם בדגם הנ"ל גם יהיה את השירות של סלקום TV או שלא בגלל שהמודל 2014 ?
-
oferlaor
- מנהל

הם לא פרטו את זה ולדעתי לא יהיה שדרוג תוכנה למסך.
לגבי סלקוםTV. גם זה לא צויין. אנסה לברר.
לגבי סלקוםTV. גם זה לא צויין. אנסה לברר.
-
oferlaor
- מנהל

להערכתי זה לא יקרה, אם זה מספיק חשוב אפשר לקנות בלוריי של LG שיעשה בדיוק את זה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
תודה. האם ניתן בדגם הנ"ל לשדרג למערכת ההפעלה webos2 ?keyser כתב:דגם 55EC939 מגיע עם מערכת הפעלה web os ולכן אפשר ליהנות מאפליקציית סלקום TV על גביו....