שרשור תגובות: סרט לסופשבוע-שליחות קטלנית: ג'נסיס (Terminator Genisys)
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4066
- נתן תודות: 353 פעמים
- קיבל תודות: 365 פעמים
צפיתי אתמול בסרט,וההתרשמות שלי היא שעשו שקשוקה מהסרט הראשון והשני,בעיקר היו קטעים ודיאלוגים שנלקחו כמעט במדויק מהם,במיוחד מהסרט הראשון.אבל למרות זאת,ולמרות החורים הענקיים בעלילה(ג'ון קונור רשע? סקיינט תכנתה אותו ועשתה ממנו נאנו-רובוט??) נהניתי מאוד מקטעי האקשן.לא צריך להתייחס ברצינות רבה מידי להמשכון הזה,לפחות הוא לא היה גרוע כמו השלישי והרביעי.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
סרט נוראי. ממש עלבון לאינטלגנציה. מה הם חושבים שניתן למחוק את שני הסרטים הראשונים ולכתוב אותם מחדש? מי שלא רוצה להרוס לעצמו קלאסיקה שלא יתקרב לסרט הזה גם לא בבלוריי... צפיתי ומיד רצתי הבייתה לראות את שני הסרטים הראשונים בשביל לשכוח מהטראומה של הסרט המיותר הזה. שחקן מלוכסן מגלם את ה T1000 ושחקנית היספאנית של שרה קונור? כמה נמוך עוד אפשר לרדת?
·Sexter כתב:ושחקנית היספאנית של שרה קונור? כמה נמוך עוד אפשר לרדת?...
אמיליה קלארק היא ילידת לונדון, וגדלה בברקשייר...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 422 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אז מה גרוע ,אם צפית בסרט?
אני מבין שאיתמר נמרוד לא המליצ ,אך נימק ופירט,
אך לקבוע נחרצות שזה אחד הסרטים הגרועים שנעשה,לא מובן.
אם תצפה בסרט ב4dx
אני בטוח שהתגובה שלך תהיה שונה
אני מבין שאיתמר נמרוד לא המליצ ,אך נימק ופירט,
אך לקבוע נחרצות שזה אחד הסרטים הגרועים שנעשה,לא מובן.
אם תצפה בסרט ב4dx
אני בטוח שהתגובה שלך תהיה שונה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
רק כדי להשלים את התמונה: שוורצנגר הקפיד להגיד "I'll be back" (בצורות שונות)dragon כתב:·......
לא מדויק. אולי טכנית נכון, אבל בסרט השני זה נאמר כהמשך וכחלק ממשפט. בסרט השלישי זה בגוף שלישי, ובסרט הרביעי זה לא באינטונציה ובמבטא הנכונים אלא נשמע סתמי מאד, לא כמו משפט שיכול להפוך לקאלט.
אין ספק שצירוף 3 המלים הזה הפך לקאלט בעקבות אמירתו בסרט הראשון, וגם כל המצטטים אותו מדגישים תמיד את האינטונציה, המבטא והקונטקסט כפי שהם באותו סרט שהחל את הסידרה.
אגב,לא ברור לי מי החליט ש- Get to da choppa זה משפט/ציטוט קאלט, זה ממש לא נחשב לכזה....
כמעט בכל סרט אקשן שהוא מופיע,
https://en.wikipedia.org/wiki/I%27ll_be_back
·
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
הסרט אכן חלש, אך לא איכזב אותי מאד היות שנכנסתי אליו עם ציפייה נמוכה למדי. הוא מעט ארוך מדי, משחזר שוב ושוב סצנות מסרטים קודמים, כולל יותר מדי רגעים משעממים של קיטש סנטימנטלי פאתטי (מזל שהם לא ארוכים יתר על המידה), סובל מחורים ופערים מביכים בעלילה ומהקישקוש המקושקש של הדילוגים בזמן, וגם חלק מהליהוק בעייתי (בעיקר אמיליה קלארק, שרחוקה מלהתאים לתפקיד הזה). מספר פעמים הרגשתי שאני צופה בפארודיה על סרטי הסידרה.
אני טוען שהלימון הזה נסחט עד תום בסרט השלישי, שגם הוא לא היה מדהים אבל עדיין טוב בהרבה מזה החדש והיה בו גם איזה סוג של סגירת מעגל ביחד עם 2 הראשונים.
בשורה התחתונה: סרט שלא מביא בשורה חדשה או איכות יוצאת דופן, אבל כבידור קיצי קליל ולהעברת שעתיים בכיף - הוא נסבל. כבר ראיתי גרועים ממנו.
אני טוען שהלימון הזה נסחט עד תום בסרט השלישי, שגם הוא לא היה מדהים אבל עדיין טוב בהרבה מזה החדש והיה בו גם איזה סוג של סגירת מעגל ביחד עם 2 הראשונים.
בשורה התחתונה: סרט שלא מביא בשורה חדשה או איכות יוצאת דופן, אבל כבידור קיצי קליל ולהעברת שעתיים בכיף - הוא נסבל. כבר ראיתי גרועים ממנו.
אמיליה קלארק שחקנית טובה אבל שרה קונור היה לא! הייתה על הפנים בסרט. איפה היא ואיפה לינדה המילטון.
אפילו לנה הידי(סרסיי ממשחקי הכס) הייתה שרה קונור הרבה יותר טובה בסדרה לפני כמה שנים. הייתה הכי קרובה ללינדה
אני גם מסכים עם dragon שסרט השלישי הרבה יותר טוב. הסרט החדש רק גורם להעריך הרבה יותר את השלישי. גם שם היו כמה בעיות של ליהוקים אבל עדיין יותר טוב מהחדש
אפילו לנה הידי(סרסיי ממשחקי הכס) הייתה שרה קונור הרבה יותר טובה בסדרה לפני כמה שנים. הייתה הכי קרובה ללינדה
אני גם מסכים עם dragon שסרט השלישי הרבה יותר טוב. הסרט החדש רק גורם להעריך הרבה יותר את השלישי. גם שם היו כמה בעיות של ליהוקים אבל עדיין יותר טוב מהחדש
אין כמו הנמכת ציפיות
אחרי כל מה שנכתב כאן, הלכתי לסרט עם ציפיות ברצפה (אבל זה טרמייניטור אז בכ"ז הלכתי).
אמנם ניקרתי כמה דקות אבל באופן כללי הופתעתי מאוד לטובה.
ההשוואה לשניים הראשונים בסדרה לא עושה עימו חסד, כי הם היו מסטר-פיס וכל אחד חדשני בדרכו וזה בסה"כ סרט קיץ.
אבל בתור סרט קיץ הוא חביב מאוד. הייתי בטוח שג'יי קורטני יעיק כמו ברוב סרטיו אבל הוא נסבל לשם שינוי ואמיליה קלארק בכלל לא רעה בתור שרה קונור ואלה כידוע נעליים מאוד גדולות.
אם כבר, הסרט סובל מכך שאין בו נבל שהוא ברמה של שוורצנגר או רוברט פטריק. אין את התחושה הזו של "איך לעזאזל הורגים/מתחמקים מהמחסל" שהייתה כה מוחשית בשני הראשונים.
וכמעט שכחתי...איתמר תודה על הביקורת ועל הנמכת הציפיות
בטוח שנהניתי יותר בזכות זה.
אמנם ניקרתי כמה דקות אבל באופן כללי הופתעתי מאוד לטובה.
ההשוואה לשניים הראשונים בסדרה לא עושה עימו חסד, כי הם היו מסטר-פיס וכל אחד חדשני בדרכו וזה בסה"כ סרט קיץ.
אבל בתור סרט קיץ הוא חביב מאוד. הייתי בטוח שג'יי קורטני יעיק כמו ברוב סרטיו אבל הוא נסבל לשם שינוי ואמיליה קלארק בכלל לא רעה בתור שרה קונור ואלה כידוע נעליים מאוד גדולות.
אם כבר, הסרט סובל מכך שאין בו נבל שהוא ברמה של שוורצנגר או רוברט פטריק. אין את התחושה הזו של "איך לעזאזל הורגים/מתחמקים מהמחסל" שהייתה כה מוחשית בשני הראשונים.
וכמעט שכחתי...איתמר תודה על הביקורת ועל הנמכת הציפיות
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
זה בהחלט נחשב ל-catch phrase קלאסי, וזכה לעשרות רפרנסים - כולל הדוגמאות למטה: הראשונה שייכת לצמד הקומיקאים האוסטרלים The Umbilical Brothers (ומומלץ מאוד בהזדמנות זו לאתר את המופע שלהם Speedmouse), והשנייה בכיכובו של שוורצנגר בעצמו מהשנה שעברה בתכנית הלילה של ג'ימי פאלון.[quote="dragon"]אגב,לא ברור לי מי החליט ש- Get to da choppa זה משפט/ציטוט קאלט, זה ממש לא נחשב לכזה.[/quote]
אה, ותריץ חיפוש על המשפט בגוגל - נראה לי שכמות התוצאות עלולה להפתיע אותך...
לדעתי, הבעיה של המשפט הזה היא שהוא בא לפני I'll be back, ופשוט איבד מכוחו בעקבות ההצלחה המסחרית האדירה של סדרת שליחות קטלנית.
בוקר טוב
חלק מהתגובות של "סרט נוראי" וה"סרט הכי גרוע"...לדעתי קצת נאמרו מעט בהגזמה, לטעמי הוא סרט לא גרוע אבל גם לא ממש סרט טוב...
יצא לנו לצפות בשישי האחרון בסרט בקולנוע yes planet ב-2D, אולם 9.
באתי עם ציפיות נמוכות ועם "מטענים" בשרשור הנ"ל ובביקורות בפורומים נוספים...
נתחיל מהחסרונות...
לדעתי ופה באמת אתייחס לרצף המילים "לא טוב", הוא התסריט והסיפור מאחורי העלילה.
לדעתי לקחו את הסיפור למקום דיי סתמי - היגיון בסרטים האילו אני לא מחפש:? - אבל ראבק...יש גבול...
הטוויסט בסרט - שכמובן לא אספיילר אותו - לדעתי דיי דבילי ולא תורם לכלום רק מוריד מהרמה של הפרנצ'ייז וכמובן מהסרט הנ"ל.
חסר כמובן את הטאץ' של בימוי מהוקצע לסרט אקשן שמתיימר להיות ברמה שכזו...
הסרט יצא כסרט אקשן של יריות פיצוצים, עם סיפור דיי רדוד מאחוריהם...ומקצב שהוא בדעיכה יחסית ככל שמתרכזים באותו טוויסט דבילי.
חסר מן הסתם את הקסם והרגישות שהייתה ב-The Terminator וב-T2 - מה לעשות קמרון יודע לעשות סרטים (במיוחד בתקופת הזהב שלו עד TrueLies) - במאים אחרים כניראה פחות.
חמישה דברים שלי ממש הפריעו והציקו לי
1. "PUPS" - או "סבאלה" - "זקן - אבל שמיש"...
בסדר הבנו ששוורצי התבגר ובא לו להתבדח על חשבונו אבל למה - למה אחרי כל משפט וחצי של טקסט - צריך לשמוע את רצף המילים האילו...
2. הפלאשבקים ההזויים על צירי הזמן...בסרט "12 קופים" למשל זה עבד ושכנע ואף נתן אימפקט והיה בעל משמעות, ב-ג'נסיס זה לא עבד, גרע וסבל מחוסר הקצעה קולנועית.
3. הטוויסט כבר אמרנו, קשה לשלם אקסטרה ל- storytelling ול-תסריטאי איכותי מבריק - כבר לוקאס יותר אפקטיבי והגיוני...
4. הקאסט בעייתי - פשוט לא מצליח לשכנע ע"ג המסך...אפילו שהם מנסים ומשתדלים, חסר את ה"דבק" , ההזדהות והרגישות.
מה שבלט הכי לעין היא אמיליה קלארק - ורואים זאת ע"ג המסך ככ מנסה להיות bad ass, פשוט היא לא!!! ולא מתקרבת לשם....
5. החיוך המאולץ של שוורצי שכל 10 דק חייב לחשוף את מלתעותיו, ניראה דיי אידיוטי ולגמרי לא מוסיף, הרי מי שלא מכיר את גרסת האספנים והסצינה ב-T2 בגרסה ה-מורחבת (לא מה שיצא לקולנוע) בו ג'ון קונור הילד מלמד את שוורצי לחייך ואז יוצא לשוורצי חיוך אידיוטי אבל משעשע...לא באמת מבין למה שוורצי בכלל חייב לחייך...
הדברים שיותר התחברתי כנקודות זכות...
1. אני התחברתי באיזה מקום לחיבור בין שני הראשונים לנוכחי, אפילו שהרגיש מעט מוזר ומעט הזוי - בכל זאת ניסיתי להבין את ההיגיון שבדבר...זה שה-T1000 הוא אסייתי, מכיווןן שמדובר לדעתי ב-T1000 אחר שנשלח ל-1984 ולא מה שהיה ב-T2 שנשלח ב-1991 (כבר אמרתי שהתסריט בעייתי) גם ככה הזמן מסך שלו יחסית קטן.
2. סה"כ עד שאותו טוויסט מגיע ע"ג המסך ודיי מקלקל את הסרט לדעתי, הסרט יחסית זרם ובעל מקצב טוב.
3. שוורצי אמנם התבגר, אבל עדיין ניראה משכנע כמו במקור(פרט לאותו חיוך ועוד כמה שטיקים), והאמת ש"הוא" זה "הסרט" בלעדיו זה היה באמת פלופ וחרפה קולנועית.
4. אמיליה קלארק עם כל החסרונות, בכמה זוויות צילום דיי הזכירה לי בלוק פנייה את לינדה המילטון משנת 84, כאשר הייתה עדיין נשית וסקסית.
5. החווויה הקולנעית באולם הקולנוע - מרשים (אפילו שלא ראינו ב-4DX או ב-IMAX)...
מי שחושב שיש לו מערכת קולנוע ביתי בסלון וחושב ואף בטוח שהוא שומע יותר טוב מאשר בקולנוע (ברמות של היום), חי בעצמו בסרט...
סאונד דינאמי מאוווווד, עשיר מאווווד, משקל ואיזון מעולה, התחום התחתון מאוד מפוקס ומעודן ומשתלב נהדר, לא אגרסיבי וכוחני עם אגרסיות מיותרות כמו בהרבה מערכות HT שאני נתקל...
הקרנת תמונה טובה וסבירה פלוס פלוס.
לסיכום
סרט בינוני
לא גרוע אבל גם לא טוב.
כמו שסיכמו לפני
"אפשר לוותר"...
(מקווה שהבא בתור, לפחות ממה שהבנתי בסוף של הcredits...ומהרמיזה של שוורצי שהוא UPGRATED, יהיה מוצלח באמת ויתנו לאנשים שיודעים לרגש קולנועי את העבודה ולא חבורה של "סוג ב'"...)
חלק מהתגובות של "סרט נוראי" וה"סרט הכי גרוע"...לדעתי קצת נאמרו מעט בהגזמה, לטעמי הוא סרט לא גרוע אבל גם לא ממש סרט טוב...
יצא לנו לצפות בשישי האחרון בסרט בקולנוע yes planet ב-2D, אולם 9.
באתי עם ציפיות נמוכות ועם "מטענים" בשרשור הנ"ל ובביקורות בפורומים נוספים...
נתחיל מהחסרונות...
לדעתי ופה באמת אתייחס לרצף המילים "לא טוב", הוא התסריט והסיפור מאחורי העלילה.
לדעתי לקחו את הסיפור למקום דיי סתמי - היגיון בסרטים האילו אני לא מחפש:? - אבל ראבק...יש גבול...
הטוויסט בסרט - שכמובן לא אספיילר אותו - לדעתי דיי דבילי ולא תורם לכלום רק מוריד מהרמה של הפרנצ'ייז וכמובן מהסרט הנ"ל.
חסר כמובן את הטאץ' של בימוי מהוקצע לסרט אקשן שמתיימר להיות ברמה שכזו...
הסרט יצא כסרט אקשן של יריות פיצוצים, עם סיפור דיי רדוד מאחוריהם...ומקצב שהוא בדעיכה יחסית ככל שמתרכזים באותו טוויסט דבילי.
חסר מן הסתם את הקסם והרגישות שהייתה ב-The Terminator וב-T2 - מה לעשות קמרון יודע לעשות סרטים (במיוחד בתקופת הזהב שלו עד TrueLies) - במאים אחרים כניראה פחות.
חמישה דברים שלי ממש הפריעו והציקו לי
1. "PUPS" - או "סבאלה" - "זקן - אבל שמיש"...
בסדר הבנו ששוורצי התבגר ובא לו להתבדח על חשבונו אבל למה - למה אחרי כל משפט וחצי של טקסט - צריך לשמוע את רצף המילים האילו...
2. הפלאשבקים ההזויים על צירי הזמן...בסרט "12 קופים" למשל זה עבד ושכנע ואף נתן אימפקט והיה בעל משמעות, ב-ג'נסיס זה לא עבד, גרע וסבל מחוסר הקצעה קולנועית.
3. הטוויסט כבר אמרנו, קשה לשלם אקסטרה ל- storytelling ול-תסריטאי איכותי מבריק - כבר לוקאס יותר אפקטיבי והגיוני...
4. הקאסט בעייתי - פשוט לא מצליח לשכנע ע"ג המסך...אפילו שהם מנסים ומשתדלים, חסר את ה"דבק" , ההזדהות והרגישות.
מה שבלט הכי לעין היא אמיליה קלארק - ורואים זאת ע"ג המסך ככ מנסה להיות bad ass, פשוט היא לא!!! ולא מתקרבת לשם....
5. החיוך המאולץ של שוורצי שכל 10 דק חייב לחשוף את מלתעותיו, ניראה דיי אידיוטי ולגמרי לא מוסיף, הרי מי שלא מכיר את גרסת האספנים והסצינה ב-T2 בגרסה ה-מורחבת (לא מה שיצא לקולנוע) בו ג'ון קונור הילד מלמד את שוורצי לחייך ואז יוצא לשוורצי חיוך אידיוטי אבל משעשע...לא באמת מבין למה שוורצי בכלל חייב לחייך...
הדברים שיותר התחברתי כנקודות זכות...
1. אני התחברתי באיזה מקום לחיבור בין שני הראשונים לנוכחי, אפילו שהרגיש מעט מוזר ומעט הזוי - בכל זאת ניסיתי להבין את ההיגיון שבדבר...זה שה-T1000 הוא אסייתי, מכיווןן שמדובר לדעתי ב-T1000 אחר שנשלח ל-1984 ולא מה שהיה ב-T2 שנשלח ב-1991 (כבר אמרתי שהתסריט בעייתי) גם ככה הזמן מסך שלו יחסית קטן.
2. סה"כ עד שאותו טוויסט מגיע ע"ג המסך ודיי מקלקל את הסרט לדעתי, הסרט יחסית זרם ובעל מקצב טוב.
3. שוורצי אמנם התבגר, אבל עדיין ניראה משכנע כמו במקור(פרט לאותו חיוך ועוד כמה שטיקים), והאמת ש"הוא" זה "הסרט" בלעדיו זה היה באמת פלופ וחרפה קולנועית.
4. אמיליה קלארק עם כל החסרונות, בכמה זוויות צילום דיי הזכירה לי בלוק פנייה את לינדה המילטון משנת 84, כאשר הייתה עדיין נשית וסקסית.
5. החווויה הקולנעית באולם הקולנוע - מרשים (אפילו שלא ראינו ב-4DX או ב-IMAX)...
מי שחושב שיש לו מערכת קולנוע ביתי בסלון וחושב ואף בטוח שהוא שומע יותר טוב מאשר בקולנוע (ברמות של היום), חי בעצמו בסרט...
סאונד דינאמי מאוווווד, עשיר מאווווד, משקל ואיזון מעולה, התחום התחתון מאוד מפוקס ומעודן ומשתלב נהדר, לא אגרסיבי וכוחני עם אגרסיות מיותרות כמו בהרבה מערכות HT שאני נתקל...
הקרנת תמונה טובה וסבירה פלוס פלוס.
לסיכום
סרט בינוני
לא גרוע אבל גם לא טוב.
כמו שסיכמו לפני
"אפשר לוותר"...
(מקווה שהבא בתור, לפחות ממה שהבנתי בסוף של הcredits...ומהרמיזה של שוורצי שהוא UPGRATED, יהיה מוצלח באמת ויתנו לאנשים שיודעים לרגש קולנועי את העבודה ולא חבורה של "סוג ב'"...)
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2555
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
רק עכשיו קראתי את הביקורת, ואם כבר אנחנו באווירה של תיקון טעויות
, אז יש בעיה עם השורה הזאת
"רובוט שנשלח מהעתיד אל ארצות הברית של שנת 1984, כדי להרוג אישה צעירה בשם שרה קונור (לינדה המילטון), שהנבואה אומרת שהיא תלד ילד בשם ג'ון"
הנבואה לא אומרת, אלא העובדות הידועות למכונות הנמצאות בעתיד, ופשוט שולחים את המחסלים לעבר לחסל את אימו של מנהיג המרד ,ולאחר מכן את ג'ון עצמו...
"רובוט שנשלח מהעתיד אל ארצות הברית של שנת 1984, כדי להרוג אישה צעירה בשם שרה קונור (לינדה המילטון), שהנבואה אומרת שהיא תלד ילד בשם ג'ון"
הנבואה לא אומרת, אלא העובדות הידועות למכונות הנמצאות בעתיד, ופשוט שולחים את המחסלים לעבר לחסל את אימו של מנהיג המרד ,ולאחר מכן את ג'ון עצמו...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.