·Hertz33 כתב:@istarmini
·אין הרבה מה לשפר לדעתי. בטח ישימו מעבד חדיש יותר וסוללה גדולה יותר....
סוללה , מעבד ומסך זה הרבה מאוד ובמידה וכל השלושה ישופרו ,כמו שמצפים, זה יהיה אחלה שעון ,כי לטעמי הלוק שלו אחלה.

·Hertz33 כתב:@istarmini
·אין הרבה מה לשפר לדעתי. בטח ישימו מעבד חדיש יותר וסוללה גדולה יותר....

אכן כן, אפשר להקריא לו הודעה והוא יזהה, יכתוב וישלח. עד עתה עבד עם מעט מאד פיקשושים. אם זיהה משהו לא נכון בדיבור אפשר לבטל את השליחה ולנסות שוב.offerbk1 כתב:זיהוי דיבור? יכול להרחיב? יכול להקריא לו הודעה טקסט ושישלח אותה?...

יש לשעון כיוונון בהירות ידני מ-1 עד 5 ואתה יכול לכוון על החזק ביותר מבלי להשפיע מהותית על הסוללה ואני אסביר מדוע.istarmini כתב:ליאור
מה לגבי החוסר בחיישן לכיוון בהירות התצוגה? מביקורות שאני קורא מוסבר שזה מינוס לא פשוט .
The lack of an ambient light sensor to automatically crank screen brightness up or down is a curious misstep too -- for a watch that's meant to help streamline your day-to-day doings, having to fiddle with the settings when you enter a building or go outside doesn't make sense...

·כמו שאמרתי - ליזום שיחות אפשר בקלות, אבל הדיבור - רק באמצעות המיקרופון שבטלפון.G-FORCE כתב:מה עם האופציות הכי חשובות בעיני, לעשות שיחות דרך השעון או לשלוח הודעה קולית ל-WHATSAPP ישירות מהשעון?...

·השוואתי את השעון שלי ל-360 של חבר. ב-360 הרזולוציה ממש נמוכה יחסית ל-LG.Hertz33 כתב:·מה רע במסך שלו עכשיו?.........

חבל, אם היה מוציא שיחות הייתי רואה סיבה להחליף את ה-NEOliorreem כתב:·כמו שאמרתי - ליזום שיחות אפשר בקלות, אבל הדיבור - רק באמצעות המיקרופון שבטלפון.......
לשלו ח הודעה קולית מהשעון לוואטסאפ אין אפשרות כרגע.
למי יש?...

הוראות מדויקות איך לשמוע מוזיקה מהשעון ללא הטלפון:mp3lll כתב:כל פעם צריך לגעת בשעון בשביל לראות מה השעה?
איך אתה שומע מוזיקה דרכו אם הטלפון לא איתך?
המחיר מאמזון הוא 1400 בערך, די דומה למחיר בארץ....

·PCingAddict כתב:·דווקא במוטו יש מה לשפר - המסך..........

·האמת, עוד לא עשיתי יותר מדי ספורט איתו, אז אין לי מושג איך הוא מתפקד עם זעה, וגם עדיין לא התקנתי אפליקציות ספורט, אבל אני מניח שעם מד דופק ו-GPS אתה יכול לקבל הכל, כי כך גם הטלפון עובד.mp3lll כתב:מה לגבי ספורט וזעה?
איזה נתונים ניתן לקבל בספורט ?
החלפת שעונים, את התצוגה, האם יש ברשת עוד תצוגות או מה שהוא מגיע וזהו?
עשית לי ממש חשק, מתלבט או אמזון, או בארץ ( יש מקום מומלץ?)...

·mp3lll כתב:מה לגבי ספורט וזעה?
איזה נתונים ניתן לקבל בספורט ?
החלפת שעונים, את התצוגה, האם יש ברשת עוד תצוגות או מה שהוא מגיע וזהו?
עשית לי ממש חשק, מתלבט או אמזון, או בארץ ( יש מקום מומלץ?)...

·istarmini כתב:·......
סוללה , מעבד ומסך זה הרבה מאוד ובמידה וכל השלושה ישופרו ,כמו שמצפים, זה יהיה אחלה שעון ,כי לטעמי הלוק שלו אחלה....