שרשור תגובות: סרט לסוף שנה: מלחמת הכוכבים, הכח מתעורר
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
הייתי בהקרנה ה"רגילה" בחצות, בתלת מימד רגיל בסינמה סיטי ראשל"צ
ישבתי באמצע, אבל בשורה האחרונה.
חוויה נוראית, המסך היה די קטן (האולם בעצמו היה קטן, ציפיתי שסרט ברמה הזאת יקרינו באולם מרכזי כמו 23 ולא ב-19 הזוטר.)
הקהל היה נורא, טלפונים כל הסרט. אני באמת לא מבין, באתם להסתמס או באתם לראות מלחמת הכוכבים לפני כולם?
אינספור אנשים צילמו, ועוד עם פלאש, את כתוביות הפתיחה, ובמהלך הסרט כמה פשוט הצטלמו ברקע הסרט. חוצפה.
איכות ההקרנה הייתה בינונית כיאה לסינמה סיטי ולתלת מימד אקטיבי, והמשקפיים המסיביות והלא נוחות (לא לדבר על עדשות קטנות)
מצפה לראות שוב ב-IMAX 3D ביס פלאנט לחוויה מתקנת.
ישבתי באמצע, אבל בשורה האחרונה.
חוויה נוראית, המסך היה די קטן (האולם בעצמו היה קטן, ציפיתי שסרט ברמה הזאת יקרינו באולם מרכזי כמו 23 ולא ב-19 הזוטר.)
הקהל היה נורא, טלפונים כל הסרט. אני באמת לא מבין, באתם להסתמס או באתם לראות מלחמת הכוכבים לפני כולם?
אינספור אנשים צילמו, ועוד עם פלאש, את כתוביות הפתיחה, ובמהלך הסרט כמה פשוט הצטלמו ברקע הסרט. חוצפה.
איכות ההקרנה הייתה בינונית כיאה לסינמה סיטי ולתלת מימד אקטיבי, והמשקפיים המסיביות והלא נוחות (לא לדבר על עדשות קטנות)
מצפה לראות שוב ב-IMAX 3D ביס פלאנט לחוויה מתקנת.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·לא יכול להתלונן, הגעתי די מאוחר (אירוע המקרנים של האתר...) וזו היתה הקרנה שעתיים לפני ההקרנה הרשמית...avioren כתב:מפתיע אותי עופר, שאתה מוכן לראות סרט במיקום כזה.......
אמנם ברב הסרטים אני צופה בבית, אבל סרטים המתאימים יותר לקולנוע (סרטי קומיקס ,ועתירי פעלולים) אני מגיע לקולנוע.
המגבלה שלי היא ,שאני רוכש כרטיס רק אם הוא באיזור השני שליש אחורי ובמרכז האולם(לרוחב), מה שמצמצם לי את המיקום ל12 מושבים בערך, על אופציות אחרות אני מוותר עד שמתפנה הקרנה עם המושבים האלו.
לצפיה במיקומים דוגמת המיקום שציינת, אפילו בחינם אני מוותר.
מבחינתי החוויה צריכה להיות מושלמת.
* מצד שני ציינת שזאת הקרנת עיתונאים, אז בוא נגיד שמתפשרים בתנאי העבודה.
בכל מקרה אחלה סקירה....
בקיצור, לא מתלונן...
·אין ספור פעמים כבר התאכזבתי מאיכות התמונה בסינמה-סיטי רשל"צYmac כתב:הייתי בהקרנה ה"רגילה" בחצות, בתלת מימד רגיל בסינמה סיטי ראשל"צ
חוויה נוראית, המסך היה די קטן איכות ההקרנה הייתה בינונית כיאה לסינמה סיטי...
אין פוקוס , 50 גוונים של אפור בהיר במקום שחור , החלון שמאחוריו ממוקם המקרן מלוכלך
ואת הכל רואים על המסך במיוחד בסצינות בהירות ! פשוט גועל נפש
אני משתדל ללכת ליס-פלאנט למרות שלפעמים גם הם מאכזבים
כאשר מקרינים סרטים בפורמט 21:9 על מסך 16:9
והאור הכחול הזוהר שבוקע מהתאורה של המדרגות............... מבאס
קשה להיות ווידאופיל
סרט נפלא!
סוף סוף המשך ראוי לטרילוגיה הראשונה.
עלילה קצבית ומרתקת שסוחפת פנימה ולא מרפה ממך לרגע.
צילומים ואפקטים חזותיים ריאליסטים ועוצרי נשימה והכל בגדול - כמו שרק דיסני יודעים לעשות.
הרבה כבוד ומחוות לסרטים הראשונים לטובת כל האוהדים השרופים אבל מצד שני מספיק קליל וברור ומאפש רלהתחבר גם לצעירים שביננו.
משחק ובימוי מצוין (אין על האריסון פורד - בכל גיל).
בקיצור החגיגה האמתית לה חיכינו כל כך הרבה שנים שממש משיבה את הצבע לסדרת סרטי המד"ב שגידלה דור שלם.
וכמובן ההמלצה החד משמעית - לתת לעצמכם ולסרט את הכבוד הראוי ולראות אותו רק על גבי ה-IMAX ביס פלנט
חוויה שמגדירה מחדש את המושג צפייה קולנועית.
סוף סוף המשך ראוי לטרילוגיה הראשונה.
עלילה קצבית ומרתקת שסוחפת פנימה ולא מרפה ממך לרגע.
צילומים ואפקטים חזותיים ריאליסטים ועוצרי נשימה והכל בגדול - כמו שרק דיסני יודעים לעשות.
הרבה כבוד ומחוות לסרטים הראשונים לטובת כל האוהדים השרופים אבל מצד שני מספיק קליל וברור ומאפש רלהתחבר גם לצעירים שביננו.
משחק ובימוי מצוין (אין על האריסון פורד - בכל גיל).
בקיצור החגיגה האמתית לה חיכינו כל כך הרבה שנים שממש משיבה את הצבע לסדרת סרטי המד"ב שגידלה דור שלם.
וכמובן ההמלצה החד משמעית - לתת לעצמכם ולסרט את הכבוד הראוי ולראות אותו רק על גבי ה-IMAX ביס פלנט
חוויה שמגדירה מחדש את המושג צפייה קולנועית.
- עמית_לגו
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1721
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
האמת שאני אישית ראיתי לראשונה את STAR WARS לפני 4-5 שנים. ראיתי ברצף את פרקים 4, 5 ו6.
לפני שנתיים ראיתי את פרקים 1, 2 ו3, וכפי שכולם יודעים, אכזבה לעומת הסרטים הקודמים.
פשוט התאהבתי בטרילוגיה הזאת, ומאז ראיתי את הסרטים עוד כמה פעמים..
היום יצא לי לראות את הסרט באולם בסינמה סיטי. התמונה לא הייתה בפוקוס, סאונד לא משהו, אבל זה ממש לא יעצור אותי מלראות את הסרט הזה.
הרבה זמן לא הייתי מקובע ככה למסך בקולנוע, נהנתי פשוט מכל שנייה, ואני יכול גם לומר שזהו סרט המשך ראוי.
עכשיו צריך לחכות עד 2017 לפרק 8
לפני שנתיים ראיתי את פרקים 1, 2 ו3, וכפי שכולם יודעים, אכזבה לעומת הסרטים הקודמים.
פשוט התאהבתי בטרילוגיה הזאת, ומאז ראיתי את הסרטים עוד כמה פעמים..
היום יצא לי לראות את הסרט באולם בסינמה סיטי. התמונה לא הייתה בפוקוס, סאונד לא משהו, אבל זה ממש לא יעצור אותי מלראות את הסרט הזה.
הרבה זמן לא הייתי מקובע ככה למסך בקולנוע, נהנתי פשוט מכל שנייה, ואני יכול גם לומר שזהו סרט המשך ראוי.
עכשיו צריך לחכות עד 2017 לפרק 8
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
הלכנו כל ההמשפחה (3 בנים ואשתי) נהנינו מאוד
רק אחד קם באמצע
לא היה רעש מיותר
מחיאות כפיים בהתחלה ובסיום
גיא גיאור וחברים
נהנתי מאוד
בהחלט המשכון ראוי שכמו שכבר הוזכר מזכיר בחלקו רימייק של הסרט הראשון (מ-1977)
רק אחד קם באמצע
לא היה רעש מיותר
מחיאות כפיים בהתחלה ובסיום
גיא גיאור וחברים
נהנתי מאוד
בהחלט המשכון ראוי שכמו שכבר הוזכר מזכיר בחלקו רימייק של הסרט הראשון (מ-1977)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
גם אני הייתי בהקרנת הבכורה "הרשמית" ב-IMAX 3D ביס פלאנט ראשון בחצות, וגם אני מאוד נהניתי מהסרט ומהקהל.
מחיאות כפיים ותשואות לכל שחקני העבר ברגע שהופיעו על המסך, המון הווי לפני ואחרי ההקרנה עצמה.
הרגע המשעשע של הערב היה די מוקדם: חיכינו איזה 10 דקות לסדרנים שיארגנו את האולם כמו שצריך, ובמקום שאנשים יידחפו לתור הצר של המדרגות לאולם 5, ויתחילו בלגאנים כמו שהיית מצפה ביום רגיל במדינת ישראל, כולם פשוט נורא התרגשו מהציפייה, ואז הגיע ההיילייט - כל הממתינים נסחפו לזמזום קולקטיבי של מארש האימפריה!
נ.ב. ישבתי די קרוב (שורה 6) והאמת שזה קצת פגע בחוויה "הטכנית", אז אני מתכנן חוויה מתקנת באותו אולם ברביעי ב-22:00 בשורה 13.
מחיאות כפיים ותשואות לכל שחקני העבר ברגע שהופיעו על המסך, המון הווי לפני ואחרי ההקרנה עצמה.
הרגע המשעשע של הערב היה די מוקדם: חיכינו איזה 10 דקות לסדרנים שיארגנו את האולם כמו שצריך, ובמקום שאנשים יידחפו לתור הצר של המדרגות לאולם 5, ויתחילו בלגאנים כמו שהיית מצפה ביום רגיל במדינת ישראל, כולם פשוט נורא התרגשו מהציפייה, ואז הגיע ההיילייט - כל הממתינים נסחפו לזמזום קולקטיבי של מארש האימפריה!
נ.ב. ישבתי די קרוב (שורה 6) והאמת שזה קצת פגע בחוויה "הטכנית", אז אני מתכנן חוויה מתקנת באותו אולם ברביעי ב-22:00 בשורה 13.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
כדאי מאוד לראות את הסרטים - כי אחרת תרגיש כמו דביל כשכל המעריצים יתלהבו (אם יש עוד כאלה שעוד לא ראו).