לי IP כמו שאתה כותב לכתובות עם התחלה חדשה וזה טס .
אני מקבל חינם את הספק מהוט מובייל ,אז אין לי מה להתלונן רק להגיד תודה
מתלהם???על מי? עליך? ממש לא . אתה זרקת משפטים לאוויר מבלי לתת הסברים מדוע ולמה ולאיזה סוג שרותים נדרש השינוי ואני בסוף מתלהם? אתה "אחלה" אתה בטח חושב שכול מי שקורא כאן יש לו את הידע וההבנה אתה שוכח שנכנסים לאתר אלפי אנשים בכול יוםNetCHEIF כתב:·זה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר כי גם שינוי ה-MAC מביא בדרך כלל כתובת אחרת שמתחילה ב-149. כדי לחסוך את ה-RESET-ים או את שינוי כתובת ה-MAC הכי פשוט להרים טלפון ל-HOTNET ולבקש שיקצו לך כתובת IP שמתחילה ב-5..........

·oferlaor כתב:ממש לא. בנוגע ל Vod פורמטים אדפטיביים משתמשים בקבצים והם לא unicast...

·oferlaor כתב:@sys_admin
תאמין לי שאני מכיר את הנושא היטב...
unicast בוידאו מתייחס לשידור אחד על אחד של שידור וידאו בין מקור לבין צופה.
שידור אדפטיבי אכן יכול להיות Unicast.
אבל כיום עובדים בשיטות שהן יותר CDN friendly, שגם מטשטשות את ההבדל בין VOD ללייב. שיטה פופולרית אחת היא להשתמש בקבצים שנגישים דרך HTTP שאפשר לאחסן ב-CDN סטנדרטי וכך להפיץ בקלות רבה עם מעמסה נמוכה מאוד מצד שני הצדדים. יש המון פורמטים כאלה, כולל HLS (המקור של הרעיון), HDS (אדובי), HSS (מיקרוסופט) או Widevine modular (גוגל). כל אלה נחשבים מיושנים, כי פורמט MPEG DASH אמור להחליף את כולם.
בשיטה הזו כולם רואים קבצים לכל דבר, כך שאם יש לך אפשרות למשוך קבצים משרת WEB אתה יכול גם להוריד את הקבצים הללו. הקבצים כוללים את כל ה-bitrates במקביל, עם נקודות גישה (לרוב כל 5-10 שניות) בקצבי ביטים שונים, מה שמאפשר לצופה לעלות או להוריד את קצב הביטים לפי קצב החיבור שלו - קצב מהיר יניב איכות תמונה טובה יותר.
בקיצור, זה UNICAST באותה מידה שהקריאה שלך של האתר והורדה שלך של התמונות מהעמוד הזה הוא Unicast......

בדיוקd1f2 כתב:צריך להתלונן למשרד התקשורת כדי לבדוק לכמה עוד לקוחות יש "תקלה" בכתובת IP....