שרשור תגובות: סמסונג מציגים את סדרת המסכים K של שנת 2016

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

כן, המחירים פשוט צנחו אחרי שהורידו את התלת מימד..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

אני תוהה אם המחיר ירד בגלל שהוציאו את התלת מימד או שזה בגלל התחרות המתגברת בשוק והיצרניות הסיניות שחותכות במחירים.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

Nico2K7

בגלל שהמשקפיים שלהם היו אקטיביים המחיר היחיד היה של התוכנה. אין לזה שום משמעות אחרת מכיוון שזה משדר סיגנל דרך חיבור ה-BT שמסמן למשקפיים מתי להציג משקף ימין ומשקף שמאל...

כפי שבוודאי שמת לב, המחירים לא השתנו בשל הורדת הפיצ'ר הזה.

Nico2K7
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 47
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

אני עדיין סבור שלכל טכנולוגיה יש מחיר, ואיכשהו זה בסוף מתגלגל לצרכן.

איני מהנדס מערכת שעוסק בפיתוח של הטלוויזיות הללו לכן אני לא מתיימר לדעת כמה אחוז זה מסך העלות, וייתכן שאת העלויות שחסכו לקחו לעצמם לרווחיות נוספת - אולי. כל מה שאני בטוח בו, זה שלכל דבר יש עלות. אם היו חושבים שהם יכולים למכור משקפיים בנפרד ולהרוויח מי זה בגלל הביקוש סביר להניח שהיו עושים את זה. נראה שבחרו להשקיע בפיתוח טכנולוגיות אחרות עם ערך מוסף רב יותר. (גילוי נאות: לא חובב 3D, לא בטלוויזיה ולא בקולנוע, פשוט לא מתחבר.)
martin-sound.com

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

Nico2K7

אין פה עלויות פיתוח ואין פה כמעט עלויות יישום. את הפיתוח של התלת מימד סיימו לפני שנים רבות (מאד).
כמעט כל מסך יכול עקרונית להציג תלת מימד בשיטה אקטיבית, כל מה שצריך זה פשוט את התכנה שמסנכרנת בין התכן למסך. כאמור, את התכנה והחומרה הדרושה פיתחו כבר לפני שנים רבות. לדעתי העלות של תוספת כזו מבחינת עלויות ייצור היא זניחה ביחס לעלות המוצר (ברמה של דולרים בודדים, אם בכלל).

לגבי המחירים של המסכים,
לא חושב שהם נמוכים אלא פשוט מחירי המחירון המוצהרים יותר קרובים למחירי השוק. בשנים קודמות היה מצב מגוחך שהצהירו על מסך שעולה 30 אלף כאשר בפועל נמכר בכ- 20, או משהו בכיוון הזה. זה היה נראה תמוה, מצחיק, מבלבל ושאר "סופרלטיבים"..
אז נקודת המוצא השנה הרבה יותר ברורה לקהל הלקוחות שלהם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

דולרים בודדים זה לא מעט כסף. אם הם מוכרים מיליוני טלוויזיות אז דולרים בודדים שנחסכו הם מיליונים ברווחים. יש סיפור מפורסם על מיקרוסופט, שהזמינה את כונני הדיוידי של האקסבוקס 360 ללא באמפרים מגומי. זה חסך להם 8 סנט ליחידה.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

אני גם חושב שחברה צריכה לכבד את קהל הלקוחות שלה ולהקפיד שלא ליצור שנויים "שוברים" שיוצרים נזק ללקוח שהאמין והשקיע כסף.
תלת-מימד זה אולי לא קטר שיכול לקדם מכירות כמו שבנו עליו אבל זה בהחלט יכול להיות FEATURE "שובר שוויון" לפעמים לטובת דגם מסוים. בסדרות הגבוהות זה הגיוני במיוחד כמו אבזור במכוניות יוקרה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 517 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

@Malcontent
·

במצב שבו אתה מתאר שתי החברות הפסידו כסף על כל קונסולה שהם מכרו ופיצו על כך בתוכן שאנשים קנו, זה לא המצב עם טלויזיות.

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

חמישית כתבה על שיפורים באיכות התמונה , 4/5 על שאר ירקות כמו ה SMART TV וכו'.
עושה רושם שאין באמת התקדמות טכנולוגית ושווה להנות ממחירי דגמי שנה שעברה פשוט ...
It's Five O'Clock Somewhere

alvox
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #25 

חסרה טבלה מסכמת של כול הסדרות עם ציון פיצ'רים קיימים.

golans1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

מתי המסכים מגיעים לחנויות ?

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

oferlaor כתב:2. נושא המודלים - גם ככה מביאים לארץ מספר די מטורף של מודלים, נראה לי שבמסכים הגדולים (שבהם אין המון מבחר) זה הופך ללא כלכלי להביא מספר מודלים כי צריך לזכור שכל מודל דורש אישורים, מכון תקנים וכו'.
3. HDR 1000 זה לא סטנדרט אלא ציון שזה HDR ושהתאורה מגיעה ל-1000ניטים. בעיני זה ממש מעולה שסוף סוף מישהו מדבר בכלל על הנתון הזה במקום שהוא יהיה קבור בתוך ה-SPECS.

...
עופר

אני מבין את מה שאתה כותב בסעיף השני והייתי מסכים איתך אם זה היה דבר שקורה רק השנה, אבל כשאני רואה את
מדיניות יבואן זה בקשר לדגמים שהם בוחרים לייבא כל שנה בשנים האחרונות, לי נדמה ( ויכול מאוד להיות שאני טועה)
שיש להם מדיניות לנסות ולבדל מספר מאוד קטן של מסכי פרמיום מאוד יקרים שהם מיבאים בכך שהם לא מציעים
למכירה מסכים שקרובים אליהם בגודל או ביכולות אבל משמעותית יותר זולים מהם.

לגבי סעיף 3, מה שאני ניסיתי לומר בתגובה שלי זה שכל השמות הללו שהם ממציאים בעיקר עוזרים לבלבל את
הלקוחות שלהם, וראיתי דוגמאות לזה לא פעם. כך שאני מאמין שנזכה לראות בעתיד הלא רחוק שיעלו כאן בפורום
שאלות של אנשים שירצו לדעת אם HDR 1000 זה עוד סוג של מימוש HDR כמו HDR 10, דולבי ויז'ן, או HLG.
אני חושב שכדאי להימנע מזה כי כבר עכשיו יש לדעתי יותר מידי מונחים שמבלבלים מאוד אנשים שרוצים לקנות מסכים
אז למה להוסיף עוד כמה מונחים שלא באמת אומרים הרבה.

לבסוף אני רוצה להגיב לגבי הדבר הבא שאתה כותב:

האם יהיו HDR2000? אם זה יצליח אז סביר להניח. האם צריך כזה? לא. 1000 ניטים זה יותר ממספיק... הייתי מסתפק במחצית המספר הזה.
...
לפי הדברים שאומרים אנשים שמעורבים בצורה זו או אחרת בהכנת הדגמים הבאים (והבאתי קישור לראיון עם אדם
כזה לא מזמן בשירשור אחר), כנראה עוד השנה יציגו בתערוכות דגמים עתידיים שיכולים לעבור בצורה משמעותית
את ה- 1000 ניט.

בנוסף אני לא מבין היא הצורה הכל כך חד משמעית בה אתה קובע שאין צורך במסכים שיכולים להגיע לרמת הארה
של יותר מ-1000 ניט. כי להזכיר לך, ואני לא הולך לכתוב על זה יותר בהרחבה אפילו שיש לי הרבה מה לומר בנושא
אני פשוט לא רוצה להסיט את הדיון, שבשתי שיטות ה- HDR הכי דומיננטיות כרגע מדברים על 10,000 ניט כגבול
העליון של השיטה ויצרני המסכים בהחלט הולכים לנסות ולהגיע לזה בשנים הקרובות.

אדי44
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

אמנם הקידומת UE מצביעה כביכול על דגמים אירופאיים. אך בחיפוש שעשיתי , לא ראיתי בסמסונג אירופה של לא מעט מדינות סדרות שמתחילות ב- KU אלה רק ב- KS.
אז מה זה אומר ? האם היבואן תפר ו-הביא סדרות (7 ומטה) KU אשר יתכן והם נחותות משמעותית מהסדרות KS
ולכן גם הוריד מחירים בהתאם ? חומר למחשבה .
מעיון בטבלה ,רואים הבדלים משמעותיים מאוד במחירים בין הסדרות KU ו- KS של גדלים זהים.

shoko555
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 830
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שרשור שלא נקרא #29 

המחירים שלהם ירדו כי גם בסדרות הגבוהות אין להם ממש מענה ל oled.
לא יכולים לנצח בגזרת הביצועים אז מורידים קצת מנתח הרווחים

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5989
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שרשור שלא נקרא #30 

oferlaor כתב: 3. HDR 1000 זה לא סטנדרט אלא ציון שזה HDR ושהתאורה מגיעה ל-1000ניטים. בעיני זה ממש מעולה שסוף סוף מישהו מדבר בכלל על הנתון הזה במקום שהוא יהיה קבור בתוך ה-SPECS.
...
·

כולם מרוכזים UHD , HDR , עוצמת הארה , וכ'ו

מישהו מדבר על השחורים במסכים החדשים ?

האם הנושא הזה טופל ?

האם אחידות הצבע (בפינות בעיקר) טופל ?

כאילו זנחו את הדברים האלה שלדעתי ולדעת רבים אחרים חשובים לא פחות

ובמקום בבסיס - מתרכזים בכל מיני תכונות חדשות .. :-\

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”