לאחר שמימשתי את החלום האודיופילי שבי,החלטתי לבנות את החלום הוידאופילי שבי !
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4725
- נתן תודות: 870 פעמים
- קיבל תודות: 544 פעמים
מה המרחק בין הרמקולים הקדמים בין רמקול לרמקול
Klipsch kl 650
Psa EV1812ipal
Lg C1 83
Psa EV1812ipal
Lg C1 83
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

@shlomore
נראה ממש יפה אסתטי ומסודר, תתחדש ותהנה
שאלה בקשר למרחק בין הקידמי ימני לקידמי שמאלי, מה המרחק בינהם?
נראה ממש יפה אסתטי ומסודר, תתחדש ותהנה
שאלה בקשר למרחק בין הקידמי ימני לקידמי שמאלי, מה המרחק בינהם?
תודה חברים על ההערות והברכות,אנסה לענות על חלק מההערות שנכתבו עד כה. לגבי הסאונד אני חייב להגיד בפה מלא שה- Anthem שונה לגמרי
מכל היצרנים היפניים בכל מה שקשור לאיכות הסאונד. שלא תבינו לא נכון Yamaha Pioneer Maranz הם כולם אסירים מצויינים לקולנוע ביתי,ואני אישית
השתמשתי בהם במשך כל השנים. היתרון ב-Anthem הוא באיכות הסאונד,כמי שבעיקר השקיע במערכת שמע את כל כספו אני יכול להגיד בודאות מוחלטת,
ה-Anthem רסיבר יותר איכותי באיכות ההגברה והתוצאה הסופית של הסאונד.
אנשים תוהים לגבי מרחקים בין הרמקולים השונים ואולי גם לגבי גודל הסלון,הרסיבר הזה מגיע עם ערכה מקצועית מאד לסדר את כל הספקטרום של הסאונד,וזה
לא משנה מה המרחקים בין הרמקולים,מכיוון שהתיקון שעושה הערכה הזו מתייחסת לחלל שבו מתקיימת הבדיקה והתיקון. כדאי למי שמתעניין שייקרא על הערכה
של Anthem שנקראת ARC .
בכל פוסט שהעליתי באתר שמתייחס למשהו חדש שרכשתי, לא התעסקתי במה שקשור למחירים ומהיכן קניתי,ואין שום סיבה שאחרוג במקרה הזה.
כל מטרתי היא להמליץ לחברים שמתעניינים בתחום על רכיבים שמנסיוני נתנו תוצאה טובה ושווים התייחסות.
עוד דבר שרציתי להוסיף, מכיוון שהמערכת הנ״ל מכויילת לפורמטים של Dolby Atmos ו- DTS X אין משמעות למספר הרמקולים שניתן לחבר גם בחדר קטן.
הרסיבר הזה בנוי מ-11 מגברים + 2 סאבים. הפורמטים האלו מתוכננים להרבה יותר רמקולים כך שגם בחלל קטן (בעזרת ה-ARC ) וגם עם 12 רמקולים
הכל נשמע אחיד ומתוזמן להפליא, ובסרטים תואמים התחושה היא של מעורבות מלאה באירועים שרואים בסרט.
אני מקווה שהתייחסתי למרבית ההערות והשאלות של החברים,שוב תודה על תשומת הלב והעיקר להינות ממה שאנחנו כל כך אוהבים .
מכל היצרנים היפניים בכל מה שקשור לאיכות הסאונד. שלא תבינו לא נכון Yamaha Pioneer Maranz הם כולם אסירים מצויינים לקולנוע ביתי,ואני אישית
השתמשתי בהם במשך כל השנים. היתרון ב-Anthem הוא באיכות הסאונד,כמי שבעיקר השקיע במערכת שמע את כל כספו אני יכול להגיד בודאות מוחלטת,
ה-Anthem רסיבר יותר איכותי באיכות ההגברה והתוצאה הסופית של הסאונד.
אנשים תוהים לגבי מרחקים בין הרמקולים השונים ואולי גם לגבי גודל הסלון,הרסיבר הזה מגיע עם ערכה מקצועית מאד לסדר את כל הספקטרום של הסאונד,וזה
לא משנה מה המרחקים בין הרמקולים,מכיוון שהתיקון שעושה הערכה הזו מתייחסת לחלל שבו מתקיימת הבדיקה והתיקון. כדאי למי שמתעניין שייקרא על הערכה
של Anthem שנקראת ARC .
בכל פוסט שהעליתי באתר שמתייחס למשהו חדש שרכשתי, לא התעסקתי במה שקשור למחירים ומהיכן קניתי,ואין שום סיבה שאחרוג במקרה הזה.
כל מטרתי היא להמליץ לחברים שמתעניינים בתחום על רכיבים שמנסיוני נתנו תוצאה טובה ושווים התייחסות.
עוד דבר שרציתי להוסיף, מכיוון שהמערכת הנ״ל מכויילת לפורמטים של Dolby Atmos ו- DTS X אין משמעות למספר הרמקולים שניתן לחבר גם בחדר קטן.
הרסיבר הזה בנוי מ-11 מגברים + 2 סאבים. הפורמטים האלו מתוכננים להרבה יותר רמקולים כך שגם בחלל קטן (בעזרת ה-ARC ) וגם עם 12 רמקולים
הכל נשמע אחיד ומתוזמן להפליא, ובסרטים תואמים התחושה היא של מעורבות מלאה באירועים שרואים בסרט.
אני מקווה שהתייחסתי למרבית ההערות והשאלות של החברים,שוב תודה על תשומת הלב והעיקר להינות ממה שאנחנו כל כך אוהבים .
עוד הערה ששכחתי להתייחס אליה זה גובה המסך,על פי הסטנדרטים המקובלים המסך קצת גבוה יותר מהמקובל או מהגובה האידיאלי. קודם כל וזה הכי חשוב,גם לאשתי וגם לי זה בכלל לא מרגיש גבוה ( מרגיש אני מתכוון שאחרי זמן צפייה יש עייפות של העיניים) וגם כל מי שראה אתנו סרטים לא התלונן על גובה המסך .
זהו, עכשיו אפשר לומר שלכל המגיבים עניתי ושלא שכחתי אף נשמה טובה אחת ללא התיחסות.
זהו, עכשיו אפשר לומר שלכל המגיבים עניתי ושלא שכחתי אף נשמה טובה אחת ללא התיחסות.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מפחד לשאול ,אבל כמה עולה מסך כזה ?
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

@pearljam50000
·אל תפחד מהפחד, תסתכל לו ישר בעיניים ותגיד לו, לא מפחד ממך, למה מי אתה?
חחחח
·אל תפחד מהפחד, תסתכל לו ישר בעיניים ותגיד לו, לא מפחד ממך, למה מי אתה?
- pearljam50000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
אם ככה זה נראה בתמונות. אפשר רק לדמיין איך זה נראה ונשמע במציאות. אני גם מניח שיש אילוצים כאשר משדרגים ולא בונים מאפס כמו למשל נקודת מינימום למסך בגלל ההכנה לסאב ואז נאלצים לגדול כלפי מעלה מה שבהחלט לא כזה נורא כמו שמעיד פותח השרשור.
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

@shlomore
שבת שלום
אני מעוניין לקנות מסך, כרגע לא נעול רק על oled על הפרק נמצאת גם led.
שאתה צופה בsd אתה מרוצה מהתמונה המתקבלת? בהשוואה לled?
שבת שלום
אני מעוניין לקנות מסך, כרגע לא נעול רק על oled על הפרק נמצאת גם led.
שאתה צופה בsd אתה מרוצה מהתמונה המתקבלת? בהשוואה לled?