שרשור תגובות: IFA 2016: מסכים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

jacko-il כתב:@rwg1
גיל, באופן מפתיע (לפחות אותי) יש המון אנשים שאוהבים את מופע הקרקס שפיליפס מעלים להם מאחורי המסך. אבל היי, כל אחד עם הטעם שלו ומה שעושה לו את זה. לגבי ה- ZD9, גם אני המתנתי לשמוע איזו מילה או שתיים וקצת הפתיע אותי שזה נפל מתחת לרדאר בלי לקבל תשומת לב מיוחדת. אבל, לשמחתך קראתי היום בבוקר ש- FlatpanelsHD קיבלו אותו לביקורת (קישור ), אז אני מניח שזה עניין של שבוע-שבועיים.

@odedwe
איך הרזולוצייה של הקובץ רלוונטית בכלל? לא מבין מה נתפסת על זה.. תמונות וסרטונים לא יכולים להעביר מה שעיניים רואות במציאות, לא משנה הרזולוצייה והפורמט. בטח שלא דרך מחשב/טאבלט/סמארטפון מצפייה ביוטיוב.
...
·
מנסיון ככל שהרזולוציה יותר טובה אני רואה את התמונה יותר קרוב למציאות.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

odedwe כתב:
...
...
·
תוכל בבקשה לתת לי העתק של הקובץ הזה לאחר הוספת הלוגו של האתר שלך למניעת בעלות על הקובץ הזה ואחרי העריכות שיש לו עכשיו?
כי אז אולי לי יהיה זמן להעלות אותו ליו טיוב מחדש אבל באיכות של 4K
כדי שכל מי שיכול לראות שידור של 4K שהוא גם יוכל להתרשם מהתצוגה במסכים של ה 4K כמו שאתה התרשמת.
...
·
רמקולים,
תוכל לשתף באיזה מסך 4k אתה משתמש?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

Rwg1

זו תערוכה. אי אפשר לאלה רשם ממש מביצועים של ברים כי יש כל כך הרבה בעיות שם של הזרים תוכן וכו׳. המסך נראה טוב אבל כאמור אי אפשר לשפוט כלום.

Odedwe

לא.

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #19 

acc2 כתב:
...
...
·
רמקולים,
תוכל לשתף באיזה מסך 4k אתה משתמש?
...
·
מה שחשוב זה שאני רואה הבדל בתמונה שביוטיוב אני בוחר באיכות של 4K,
ונראה לי שמבחינת גולשי הפורום ולא מחייב גם מי שרושם בפורום הזה, שהם גם רואית את זה כמו שאני רואה.
השם האמיתי שלי זה רמי,

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #20 

odedwe כתב:
...
...
·
מה שחשוב זה שאני רואה הבדל בתמונה שביוטיוב אני בוחר באיכות של 4K,
ונראה לי שמבחינת גולשי הפורום ולא מחייב גם מי שרושם בפורום הזה, שהם גם רואית את זה כמו שאני רואה.
...
·
זה בדיוק העניין שאתה לא רואה שום הבדל!
יכול להיות שאתה משכנע את עצמך שאתה רואה אבל בפועל לא..
אתה מבין שמסך המחשב שלך מבצע downscale לרזולוציה המתאימה לו
ברגע שאתה בוחר 4k?? או שעדיין תנסה לשכנע כאן שאתה רואה הבדל בין תכני 4k
לתכני שלא 4k על מסך שאינו תומך בכלל ב4k?!

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #21 

acc2 כתב:
...
...
·
זה בדיוק העניין שאתה לא רואה שום הבדל!
יכול להיות שאתה משכנע את עצמך שאתה רואה אבל בפועל לא..
אתה מבין שמסך המחשב שלך מבצע downscale לרזולוציה המתאימה לו
ברגע שאתה בוחר 4k?? או שעדיין תנסה לשכנע כאן שאתה רואה הבדל בין תכני 4k
לתכני שלא 4k על מסך שאינו תומך בכלל ב4k?!
...
·
אני רואה יותר טוב את הפרטים שבמסך שאני בוחר באפשרות של 4K ואין לי מה לשקר בזה
לא חובה בשביל לראות 4K מסך של 4K ההבדל היחיד במסך של 4K זה שאפשר להגיע לריזולוציה יותר גבוה שזה אומר שמה שעל המסך זה בגודל יותר קטן, אבל מבחינת לראות יותר טוב את הדברים, גם במסך לא של 4K אני רואה הבדל בדאון סקאלינג.
ואני לא טועה במה שאני רואה.
השם האמיתי שלי זה רמי,

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #22 

odedwe כתב:
...
...
·
אני רואה יותר טוב את הפרטים שבמסך שאני בוחר באפשרות של 4K ואין לי מה לשקר בזה
לא חובה בשביל לראות 4K מסך של 4K ההבדל היחיד במסך של 4K זה שאפשר להגיע לריזולוציה יותר גבוה שזה אומר שמה שעל המסך זה בגודל יותר קטן, אבל מבחינת לראות יותר טוב את הדברים, גם במסך לא של 4K אני רואה הבדל בדאון סקאלינג.
ואני לא טועה במה שאני רואה.
...
·
אתה לא רואה יותר טוב! וזה לא קשור ללשקר או לא זה פשוט עובדות!
נסה לרגע לנסות לפתוח את הראש ולהבין שאתה לא מקבל שום פרטים נוספים על מסך המחשב שלך כשאתה בוחר ב4k.
אז כן אולי המוח שלך משכנע את העין שאתה רואה הבדלים כלשהם אבל בפועל.. נאדה..
אגב לפי שיטתך למה שלא תנסה לצפות על המחשב בתכנים של 8k או 16k?

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

@jacko-il

ראיתי את המאמר על ה- ZD9 וגם את התמונה שאתה מזכיר בשאלות והתשובות, ואני מקווה שאתה תסכים איתי
שיש משהו מעט לא מקצועי בזה. אני בטוח שזה לא מסך מושלם ויש לו עוד בעיות בתחומים הללו כי אפילו עם התאורה
האחורית הזו זה עוד מסך LCD. אותי מעניין לדעת באמת כמה חמור המצב וצילום של מסך LCD עם פאנל VA מזווית
כזו בשביל להדגיש את ההילה לא ממש נותן לי בטחון במקצועיות הבודק ולא עוזר לי שהוא אומר שהוא יכול גם לתפוס
את זה בעזרת חשיפה מספיק ארוכה בצילום שממש ממול המסך, כי אם רוצים באמת אז אפשר אפילו להראות
דברים כאלה גם בצילום של מסכי ה- OLED החדשים של LG ויש שירשור אחר (שבו גם אתה משתתף) שבו מביאים
דוגמאות בצילום לכאלה דברים במסכי ה- OLED של LG.

אז כמו שאמרתי מקודם, אני בטוח שיש עוד בעיות כאלה (כמו גם עוד בעיות אחרות למסך הזה) אבל אותי מעניין
לראות ביקורת של בודק מיקצועי שאני יכול לסמוך על המקצועיות שלו, וחוץ מבדיקת המסך יכול לדבר על סך כל
היכולות של המסך הזה בהשוואה למסכים כמו ה- E6 של LG או ה KS9800 של סמסונג. ואותי רק עניין כרגע
לשמוע התרשמות כללית של עפר שראה את המסך בתערוכה כי ברור לי שלא ניתן ממש לבדוק אותו בתנאי התצוגה.

אני מסכים עם הדברים שאתה כותב לגבי המסך של פיליפס, וזה פשוט מצחיק אותי השילוב הזה שהם עושים
בין מסך עם תמונה איכותית במיוחד לפיצ'ר שבא רק להרוס את החוויה מאותה התמונה האיכותית :) .

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

@rwg1
·
כן, מסכים שזה לא "מקצועי" הצילום הזה, אבל זה גם לא מתיימר להיות כזה כרגע. הוא סה"כ ניסה להעביר בתמונה את מה שהוא רואה בעין אבל קשה לצלם. מי כמוך יודע שהעין מבחינה בהבדלים בתאורה אחרת לגמרי ממצלמות (בטח ובטח בהשוואה למצלמות פשוטות). אבל לא צריך להיות סופר מומחה כדי לשער בערך מה היכולת של 630 אזורי תאורה נפרדים. לדעתי באב טיפוס שסוני הציגו הם הראו הרבה יותר אזורי תאורה. פתאום בגרסא הסופית לשוק הצרכני אנחנו מקבלים לדעתי משהו הרבה יותר מנוון ולדעתי לפחות - פחות מעניין.
אגב, קראתי גם ביקורת לא מחמיאה כל כך ב- What Hi-Fi (הנה קישור), אבל לא טרחתי לפרסם בגלל שהיא נראית לי חובבנית ולא רצינית בעליל.

לגבי מסכי פיליפס, תכ'לס אגיד לך? עצוב.
עצוב שאחת החברות שכל כך אהבתי בעבר התדרדרו למופעים אור-קוליים. הבנתי שבשנה הבאה הם מוסיפים פיצ'ר של זיקוקים שישוגרו מאחורי המסך אל תוך הסלון + כדור מראות שיוצא מהתקרה ומסונכרן עם תאורת האמבילייט בגב המסך.. (b)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

אני אוהב את הפיצ׳ר הזה. ברור שלוידאופילים זה משהו שהרבה או נהפוך מהר מאוד ל bias light, אבל אני בעד כל דבר שהוא מעניין ויזואלית בעולם הזה.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #26 

@jacko-il

יצא לי כבר לפני כשבוע לראות את הביקורת של What Hi-Fi וזה באמת נראה חובבני. אני גם מסכים עם כל הדברים
האחרים שאתה כותב ובאמת יכול להיות שמה שאתה אומר נכון, אני פשוט מחכה למבקרים שאני יחסית בוטח
במקצועיות שלהם ושיכולים חוץ מלדבר על בעיות ( שיש לכל סוג של מסך) ולתת תוצאות של מדידות (שזה דבר
שיש לו גם חשיבות בגיבוש דעה על מסך) לדבר על סך כל היכולות של המסך בהשוואה למסכים מובילים האחרים
שיצא להם לבדוק השנה.

ולגבי פיליפס, כמו שכתבת מקודם, כל עוד שיש ביקוש לדברים הללו אז הם כנראה באמת ימשיכו לשכלל את הדרכים
להרוס את החוויה מהתמונה האיכותית שהם מנסים להציג במסכים שלהם.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

גיל, ממתין בדיוק כמוך לביקורות מקצועיות עליו.

עפר, בהחלט לגיטימי לאהב את הפיצ'ר, אני בחיים שלי לא מתווכח עם אחרים לגבי הטעם שלהם בהעדפות אישיות. פשוט קצת עצוב לי לראות שזה מה שנשאר לפיליפס להציע ולהציג בתערוכות. כלומר, אחלה יש לכם את האמבילייט. התחושה שלי איתם שגם פה זה מתחיל ופה זה בערך נגמר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #28 

@oferlaor

זה שהדבר מעניין ויזואלית זה בסדר, אבל העניין במסכים כאלה הוא שמי שקונה אותם לפחות מתיימר לרצות תמונה
כמה שיותר איכותית מהמסך שלו, וכל עוד שזה לא Bias light (והדבר הזה הוא רחוק מאוד מלהיות Bias light) אז
זה הולך ממש בניגוד לכל בסיס התאוריה של צפיה נכונה במסך כדי לראות את התמונה הכי איכותית שאפשר.

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #29 

acc2 כתב:
...
...
·
אתה לא רואה יותר טוב! וזה לא קשור ללשקר או לא זה פשוט עובדות!
נסה לרגע לנסות לפתוח את הראש ולהבין שאתה לא מקבל שום פרטים נוספים על מסך המחשב שלך כשאתה בוחר ב4k.
אז כן אולי המוח שלך משכנע את העין שאתה רואה הבדלים כלשהם אבל בפועל.. נאדה..
אגב לפי שיטתך למה שלא תנסה לצפות על המחשב בתכנים של 8k או 16k?
...
·
הרבה אנשים שאני מכיר אומרים שהם רואים יותר טוב את מה שיש במסך בדאון סקאולינג 4K מאשר ברגיל של פול HD.
אני מאמין שבשידור של דאון סקאולינג של 8K אני אראה עוד יותר טוב את מה שיש בתמונת המסך.
השם האמיתי שלי זה רמי,

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #30 

odedwe כתב:
...
...
·
הרבה אנשים שאני מכיר אומרים שהם רואים יותר טוב את מה שיש במסך בדאון סקאולינג 4K מאשר ברגיל של פול HD.
...
·
אתה יודע מה הכי כואב ומעצבן?
אתה נלחם בשיניים ובציפורניים בשביל להיות בפורום הזה מבלי שיצחקו עליך וירחיקו אותך בכל פעם אבל במקום לנסות וללמוד משהו על התחום ולהשכיל, אתה בוחר להתעקש ולרשום שטויות וקשקושים!
פשוט חבל.....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”