שרשור תגובות: רסיבר Denon X3300W עם 4K, ATMOS ו-DTS:X
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
אבל יש אפשרות לחבר לו עוד שני ערוצים דרך הפרה כדי לקבל 5.1.4 מלא כמו ב4300? או שאין ברירה ולקנות מגבר יקר יותר כמו ה4300 רק בשביל שני ערוצים נוספים של אטמוס? נכון לעכשיו ה4300 יקר פי שתיים בדיוק, 8K מול 4K שקל, לעומת ה3300. כמובן זעם ה3300 צריך גם מגבר חיצוני שני ערוצים אבל זה עניין של 1-2K. הזוי הסיפור הזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
אם אפשר לקבל הבהרה על המשפט הזה:
לאחר הכיול, השיפור בסאונד היה חד וברור. דיסק ההדגמה של Atmos מדגישה עד כמה חד ומדוייק הרסיבר והכיול שלו. ניתן לשמוע כל רחש עדין ככל שיהיה - השיפור של Atmos גם עבור מי שמסתפק ב-5.1 הוא משמעותי ומורגש מאוד
האם זה אומר שגם ללא תוספת של רמקולים לאטמוס - במידה ואני אנגן תוכן אטמוס בסט אפ של 5.1 - אני ארגיש שיפור בסאונד?
לאחר הכיול, השיפור בסאונד היה חד וברור. דיסק ההדגמה של Atmos מדגישה עד כמה חד ומדוייק הרסיבר והכיול שלו. ניתן לשמוע כל רחש עדין ככל שיהיה - השיפור של Atmos גם עבור מי שמסתפק ב-5.1 הוא משמעותי ומורגש מאוד
האם זה אומר שגם ללא תוספת של רמקולים לאטמוס - במידה ואני אנגן תוכן אטמוס בסט אפ של 5.1 - אני ארגיש שיפור בסאונד?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
@BUGY
בתאכלס כן. אם אתה רוצה 5.1.4 אתה צריך רסיבר עם עוד 2 ערוצי הגברה.
@oris74
שיפור ביחס למה? בגדול אם יש לך 5.1 אתה מקבל בפועל Dolby TrueHD ולא Atmos. היתרון במקרה הזה של תוכן אטמוס הוא שהוא עובר עריכת סאונד משמעותית יותר קפדנית ממה שאנחנו רגילים אליו בעבר. המיפוי ל-5.1 נעשה על ידי הבמאי אבל על בסיס אובייקטים במרחב ולא בשיטת המיפוי הישנה - כך שבפועל אם יש לך טייטל של אטמוס הוא ישמע טוב יותר על כל מערכת ולא רק כזו שתומכת ב-Atmos.
@oris74
שיפור ביחס למה? בגדול אם יש לך 5.1 אתה מקבל בפועל Dolby TrueHD ולא Atmos. היתרון במקרה הזה של תוכן אטמוס הוא שהוא עובר עריכת סאונד משמעותית יותר קפדנית ממה שאנחנו רגילים אליו בעבר. המיפוי ל-5.1 נעשה על ידי הבמאי אבל על בסיס אובייקטים במרחב ולא בשיטת המיפוי הישנה - כך שבפועל אם יש לך טייטל של אטמוס הוא ישמע טוב יותר על כל מערכת ולא רק כזו שתומכת ב-Atmos.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·חבל...חשבתי שהם יעשו את סדרת ה3XXX כמו סדרת ה4XXX, יותר ערוצי פענוח, אבל פחות ערוצי הגברה ואז פשוט מחברים מגבר חיצוני ויש לך 9 ערוצים. ב4300 אתה מקבל 9 ערוצי הגברה אבל 11 ערוצי פענוח. ממש הרג לי את כל התוכניות. לשים 4K על מגבר רק בשביל לקבל אטמוס זה היה "סביר" בשבילי, אבל 8K זה כבר מוגזםoferlaor כתב:@BUGY
...
- fitoussi788
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מאמר יפה תודה
אני קניתי 3300 שח באמזון גרמניה לפני שבועיים
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
·אני לא מבין למה כולם נעולים על הדנון אם מרנץ מציעים את ה-SR6010 ב-3700 ש"ח (כרגע אין משלוח אבל זה חוזר כל כמה ימים)BUGY כתב:·חבל...חשבתי שהם יעשו את סדרת ה3XXX כמו סדרת ה4XXX, יותר ערוצי פענוח, אבל פחות ערוצי הגברה ואז פשוט מחברים מגבר חיצוני ויש לך 9 ערוצים. ב4300 אתה מקבל 9 ערוצי הגברה אבל 11 ערוצי פענוח. ממש הרג לי את כל התוכניות. לשים 4K על מגבר רק בשביל לקבל אטמוס זה היה "סביר" בשבילי, אבל 8K זה כבר מוגזם.........
יש משהו שאני מפספס? כי לפי כל הנתונים המרנץ עדיף, הוא מגיע 7.2 עם אופציה ל-5.1.4 והוא גם טיפה יותר חזק (לא משהו שמישהו באמת ירגיש)
וגם לגבי גוון הצליל, לא מזמן היה לי את הדנון x4000 ולא מצאתי הבדל בינהם בטח לא שיצדיק תוספת כספית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·yakir_dayan כתב:·אני לא מבין למה כולם נעולים על הדנון אם מרנץ מציעים את ה-SR6010 ב-3700 ש"ח (כרגע אין משלוח אבל זה חוזר כל כמה ימים)......
יש משהו שאני מפספס? כי לפי כל הנתונים המרנץ עדיף, הוא מגיע 7.2 עם אופציה ל-5.1.4 והוא גם טיפה יותר חזק (לא משהו שמישהו באמת ירגיש)
וגם לגבי גוון הצליל, לא מזמן היה לי את הדנון x4000 ולא מצאתי הבדל בינהם בטח לא שיצדיק תוספת כספית....
ובנוסף אולי לא כולם יודעים אבל מרנץ ודנון שניהם מגיעים מאותו הבית.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/D%26M_Holdings
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- קיבל תודות: 12 פעמים
דנון 3200
אני קניתי אתמואל דנון 3200X ב4300 ש"ח ב24 תשלומים בישראל . הרסיבר מחובר מיצאת הפרא . למגבר קווד 909 ולרמקולים אלקטרוסטים קווד 57 . מרוצה מהצליל . הייה לי את הדנון 2808
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
Re: דנון 3200
·KremarYaqob כתב:אני קניתי אתמואל דנון 3200X ב4300 ש"ח ב24 תשלומים בישראל . הרסיבר מחובר מיצאת הפרא . למגבר קווד 909 ולרמקולים אלקטרוסטים קווד 57 . מרוצה מהצליל . הייה לי את הדנון 2808...
קרמררררררר שלום איש יקר.
ברוך הבא לפורום.
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

@fitoussi788
השבוע האחרון בדקתי בשלושת האמזוניים . לא ניקלתי במודע במחיר 3300 ש". ניתקלתי בהודע . לא שולחים לישראל
ועוד כולל מישלוח לישראל . והמס הוא על המישלוח+ המכשיר . מוזר . אבל תהנה ממכשיר טוב ומחיר מצחיק
השבוע האחרון בדקתי בשלושת האמזוניים . לא ניקלתי במודע במחיר 3300 ש". ניתקלתי בהודע . לא שולחים לישראל
ועוד כולל מישלוח לישראל . והמס הוא על המישלוח+ המכשיר . מוזר . אבל תהנה ממכשיר טוב ומחיר מצחיק
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

Re: דנון 3200
@istarmini
אני לא חזרתי . המנהל חסם אותי ליפני מס' שנים .מאז נישארתי בחוץ . אבל את התחביב לא עזבתי . והמשכתי להאזין למוסיקה
בגלל הרסיבר דנון . ניסיתי להיתחבר תחת שם אחר . וזה הצליח . מקווה שלא יחסמו אותי
שנה טובה
·
אני לא חזרתי . המנהל חסם אותי ליפני מס' שנים .מאז נישארתי בחוץ . אבל את התחביב לא עזבתי . והמשכתי להאזין למוסיקה
בגלל הרסיבר דנון . ניסיתי להיתחבר תחת שם אחר . וזה הצליח . מקווה שלא יחסמו אותי
שנה טובה
·
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

כיוון
·שים באמצע . את הכפתור . האוטומט . יכוון למידה הנכונה .יחבר יוסיף . יהייה יותר יפחית בעוצמהmasteraudio כתב:האים כיול הסאב בתצוגה גראפית קיים באודיסי XT הרגיל או רק בגירסת ה XT32?
אצלי בדנון X2200 לא מופיעה האופציה שבה אני יכול לכוון את הסאב ל 75DB לפני התחלת הכיול.
וכמו תמיד נהנתי ליקרוא(Y)...