מסך OLED65E6Y ומסך OLED65E6P
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
Xeon - ההשוואה שאתה עושה הוא מחיר "רכישה" של יבואן רשמי? או מחיר רשמי - כי תשומת הלב שההפרש יכול להיות גדול.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
כמו שאיתי רשם. בגלל זה ניסיתי לשאול אם ביררו בפועל מחירים לסגירת עסקה או שהסתכלו במחירונים או שיחה מול חנות.
כי זכור לי למשל שבהשקה המחירון של ה 65C6 היה ברשמי לדעתי 30 אלף שקל. נתקלתי בה לפני כמה זמן בכ- 20 אלף ברשמי. אז ברור לגמרי שהרבה מים זרמו בנהר ממועד ההשקה בארץ במאי, אבל מי שמסתכל על מחירונים רשמיים לא יראה שהמחירים צנחו מאז.
כי זכור לי למשל שבהשקה המחירון של ה 65C6 היה ברשמי לדעתי 30 אלף שקל. נתקלתי בה לפני כמה זמן בכ- 20 אלף ברשמי. אז ברור לגמרי שהרבה מים זרמו בנהר ממועד ההשקה בארץ במאי, אבל מי שמסתכל על מחירונים רשמיים לא יראה שהמחירים צנחו מאז.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·jacko-il כתב:כמו שאיתי רשם. בגלל זה ניסיתי לשאול אם ביררו בפועל מחירים לסגירת עסקה או שהסתכלו במחירונים או שיחה מול חנות.
כי זכור לי למשל שבהשקה המחירון של ה 65C6 היה ברשמי לדעתי 30 אלף שקל. נתקלתי בה לפני כמה זמן בכ- 20 אלף ברשמי. אז ברור לגמרי שהרבה מים זרמו בנהר ממועד ההשקה בארץ במאי, אבל מי שמסתכל על מחירונים רשמיים לא יראה שהמחירים צנחו מאז....
ההפרשים במחיר במספרים שציינתי קודם
יש מחיר לשואל ויש מחיר לקונה הרציני...
מהמחיר הסופי עבור הקונה הרציני...תוריד 28-30 אחוז...זה למעשה עלות של ה-"מקביל" שזה למעשה מחיר של שנתיים אחריות.
לכן ההתלבטות היא קשה מחיר גבוהה=3 שנות אחריות ומחיר נמוך=1 שנה אחריות
מהמחיר הסופי עבור הקונה הרציני...תוריד 28-30 אחוז...זה למעשה עלות של ה-"מקביל" שזה למעשה מחיר של שנתיים אחריות.
לכן ההתלבטות היא קשה מחיר גבוהה=3 שנות אחריות ומחיר נמוך=1 שנה אחריות
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- bilbog
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
חברים, מה כל הניסוחים הפתלתלים האלו? סודות גרעין ? דברו במספרים סופיים בלי למשוך אותנו באף. אפשר לחשוב שגונבים פה למישהו את פת הלחם האחרונה...
ותתחדשו
ותתחדשו
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
E6 עולה ביבוא רשמי 30K ?
הזייה...כי ביבוא מקביל אני יודע שהמחיר סביב 20K.
שאלה לפותח השרשור...אתה יודע ש B6 נותן אותה איכות תמונה במחיר הרבה יותר נמוך...כן?
שאלה לפותח השרשור...אתה יודע ש B6 נותן אותה איכות תמונה במחיר הרבה יותר נמוך...כן?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·miki775 כתב:·......
אפילו פחות...
ה E6 יפהפייה.....
יודע מה...צודק...
לדעתי שווה להוסיף על כל היופי הזה ו"סאונד בר" שלה עד 2K.
יותר מזה...סתם זריקת כסף לפח.
·כן אני יודע על ה-B6,אבל הסאוד-בר יפה...טלHD כתב:טלHD,
E6 עולה ביבוא רשמי 30K ?![]()
שאלה לפותח השרשור...אתה יודע ש B6 נותן אותה איכות תמונה במחיר הרבה יותר נמוך...כן?...
בכלל בהתחלה חשבתי לכוון של ה-G6 אבל המחיר באמת הזוי...
שאני מציין מחירים זה לא מבירור סתם בחנות זה מחיר שקניתי בפועל, ההפרש היה 8,000 ש"ח בפועל, כסף על השולחן, בן ה Y ל P. זה הרבה כסף ולטעמי לא שווה את האחריות הנוספת.
לגבי ה E ל B, ה B אחלה מסך, ה E התאים לי יותר מבחינת עיצוב (תמונה על זכוכית) וקול.
לגבי ה E ל B, ה B אחלה מסך, ה E התאים לי יותר מבחינת עיצוב (תמונה על זכוכית) וקול.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אתם יודעים שיחסית ל-W7P שנראית כאילו הגיעה מהחלל החיצון (או מהעתיד הרחוק) הסדרות G,E נראות סביר פלוס.....
·בדיוק....דוגמה אמיתית מצויינתIlanLCD כתב:שאני מציין מחירים זה לא מבירור סתם בחנות זה מחיר שקניתי בפועל, ההפרש היה 8,000 ש"ח בפועל, כסף על השולחן, בן ה Y ל P. זה הרבה כסף ולטעמי לא שווה את האחריות הנוספת.
לגבי ה E ל B, ה B אחלה מסך, ה E התאים לי יותר מבחינת עיצוב (תמונה על זכוכית) וקול....
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@miki775
·בארה״ב ה-65״ עולה 8,000$.... תסיק את המסקנות בגנוגע למחיר בארץ לבד
·בארה״ב ה-65״ עולה 8,000$.... תסיק את המסקנות בגנוגע למחיר בארץ לבד