מחפש המלצה על חנות Audio Club
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
"השתיכות" לחבר מועדון אינה מקנה, בשום צורה! - אמינות יתר. 
חברים, מרטין התכוון לזה שכשאדם נרשם למועדון, הוא מוסר לנו את פרטיו האישיים, מעבר לזה שאנחנו פוגשים אותו פנים מול פנים.
בוודאי שאיננו עורכים בדיקות אמינות לכל נרשם.... אבל הרבה יותר קל ופשוט (אפילו אם זה רק פסיכולוגי) לתת ביקורת שלילית (אמיתית או מזוייפת) כשאותו אדם הוא אנונימי לחלוטין מול אחר שכבר מכירים אותו בצורה כלשהיא.
ואם נחזור שוב לנושא השרשור, אז כן: תמיד נעדיף ביקורת עניינית עם סיפור העובדות - חיוביות או שליליות על פני משפטי קריאה כלליים שאינם מספקים כל מידע בעל ערך.
בוודאי שאיננו עורכים בדיקות אמינות לכל נרשם.... אבל הרבה יותר קל ופשוט (אפילו אם זה רק פסיכולוגי) לתת ביקורת שלילית (אמיתית או מזוייפת) כשאותו אדם הוא אנונימי לחלוטין מול אחר שכבר מכירים אותו בצורה כלשהיא.
ואם נחזור שוב לנושא השרשור, אז כן: תמיד נעדיף ביקורת עניינית עם סיפור העובדות - חיוביות או שליליות על פני משפטי קריאה כלליים שאינם מספקים כל מידע בעל ערך.
ליאור
הרחבת סיפורי
בזמנו קניתי שם מוצרים
שהגעתי הביתה התברר שהקשר בין המוצרים שדיברנו אליהם ומה שהוא כתב בכתב ההזמנה
היה מקרי בהחלט
ושרצתי לבטל הם לא הסכימו
והייתי צריך לשלם דמי ביטול שהיו בגובה כמה אלפי שקלים
אז העדפתי לשלם כמה אלפי שקלים ולא לאבד יותר כסף
יותר לא מתקרב לשם
שהגעתי הביתה התברר שהקשר בין המוצרים שדיברנו אליהם ומה שהוא כתב בכתב ההזמנה
היה מקרי בהחלט
ושרצתי לבטל הם לא הסכימו
והייתי צריך לשלם דמי ביטול שהיו בגובה כמה אלפי שקלים
אז העדפתי לשלם כמה אלפי שקלים ולא לאבד יותר כסף
יותר לא מתקרב לשם
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

barakk - מה שאתה מציג זה בעצם הונאה.
דברים חמורים.
אני יכול לאומר שמהכרות אישית אם הנפשות הפועלות, זה נשמע לי מופרך
אבל כמובן שאין לי את הכלים להוכיח זאת.
אני יכול לאומר שמהכרות אישית אם הנפשות הפועלות, זה נשמע לי מופרך
אבל כמובן שאין לי את הכלים להוכיח זאת.
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה...
בתור נציגו לענין זה של מרטין
(מה איכפת לך מרטין, תן לי ליצג אותך
)
הוא לא אמר דבר ולא חצי דבר על אמינות.
אלא הוא אמר שחבר ללא כרטיס (כמוני אגב
)
הוא אנונימי... וזה בעצם נכון
כי פרטיו לא במערכת.
זא"מ רחמנא ליצלן זה יכול להיות כל אחד
ואפילו בעל אינטרסים מוסוה (ויש כאלו בלי עין הרע תמיד)
ואנו לא נדע זאת.
בתור נציגו לענין זה של מרטין
(מה איכפת לך מרטין, תן לי ליצג אותך
הוא לא אמר דבר ולא חצי דבר על אמינות.
אלא הוא אמר שחבר ללא כרטיס (כמוני אגב
הוא אנונימי... וזה בעצם נכון
כי פרטיו לא במערכת.
זא"מ רחמנא ליצלן זה יכול להיות כל אחד
ואפילו בעל אינטרסים מוסוה (ויש כאלו בלי עין הרע תמיד)
ואנו לא נדע זאת.
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
תגובה ל-BARAKK באשר לתלונותו
ברק,
אינני יודע מי אתה ומהו האינטרס העומד מאחורי הכפשת החברה, דבר אחד בטוח והוא שאתה לא לקוח שלי ולא היית לקוח שלי ב וו ד א ו ת !!! הדרך שבה הצגת את תהליך הרכישה אינה דרך בה אנו נוהגים. אנו מודעים למתחרים שלנו בשוק ומבחינתנו יש מקום לכולם, אך בתחרות הוגנת.אם פגענו בך בדרך כלשהי (אע"פ שאנו לא יודעים מי אתה), פגיעה שאולי לא קשורה ליחסי מוכר ולקוח\ אנו מצטערים ומזמינים אותך-על אף ובכל זאת-לקפה ועוגה ללבן את העיניין. חשוב לנו לציין, כי השרות הוא זה שעומד לנגד עינינו...
בכבוד רב, ליאור-אודיו קלאב.
אינני יודע מי אתה ומהו האינטרס העומד מאחורי הכפשת החברה, דבר אחד בטוח והוא שאתה לא לקוח שלי ולא היית לקוח שלי ב וו ד א ו ת !!! הדרך שבה הצגת את תהליך הרכישה אינה דרך בה אנו נוהגים. אנו מודעים למתחרים שלנו בשוק ומבחינתנו יש מקום לכולם, אך בתחרות הוגנת.אם פגענו בך בדרך כלשהי (אע"פ שאנו לא יודעים מי אתה), פגיעה שאולי לא קשורה ליחסי מוכר ולקוח\ אנו מצטערים ומזמינים אותך-על אף ובכל זאת-לקפה ועוגה ללבן את העיניין. חשוב לנו לציין, כי השרות הוא זה שעומד לנגד עינינו...
בכבוד רב, ליאור-אודיו קלאב.
מנהל באודיו קלאב
Re: תגובה ל-BARAKK באשר לתלונותו
ליאורסבח כתב:ברק,
בכבוד רב, ליאור-אודיו קלאב....
אני התרשמתי לטובה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
vitalyi ועופר_צפריר,
ההיקש שאתם עשיתם ממה שאמרתי הוא לא נכון.
זה לא שאם A=B אז בהכרח C שונה מ-A.....
יכול בהחלט להיות (והרבה מהחברים הותיקים שמגיעים למפגשים ואנחנו כבר מכירים אותם אישית) חבר בארת שאינו חבר מועדון והם סופר אמינים, ממש צידיקי אומות העולם
, ואין לי שום טענה נגדם.
מה שהתכוונתי, כמו שליאור ו-efib אמרו, הוא שמי שכן חבר מועדון הוא בהכרח אדם אמיתי (לא אמרתי שהוא יותר אמין) ולכן יהיה לו קשה יותר להתחבא מאחורי כינויים, שלא כמו חבר אנונימי ובעיקר כזה שזו ההודעה הראשונה שלו....
אם מישהו נפגע ממה שאמרתי, אני מתנצל.
יכול בהחלט להיות (והרבה מהחברים הותיקים שמגיעים למפגשים ואנחנו כבר מכירים אותם אישית) חבר בארת שאינו חבר מועדון והם סופר אמינים, ממש צידיקי אומות העולם
מה שהתכוונתי, כמו שליאור ו-efib אמרו, הוא שמי שכן חבר מועדון הוא בהכרח אדם אמיתי (לא אמרתי שהוא יותר אמין) ולכן יהיה לו קשה יותר להתחבא מאחורי כינויים, שלא כמו חבר אנונימי ובעיקר כזה שזו ההודעה הראשונה שלו....
אם מישהו נפגע ממה שאמרתי, אני מתנצל.
MartinHSabag כתב:vitalyi ועופר_צפריר,
יכול בהחלט להיות (והרבה מהחברים הותיקים שמגיעים למפגשים ואנחנו כבר מכירים אותם אישית) חבר בארת שאינו חבר מועדון והם סופר אמינים, ממש צידיקי אומות העולם, ואין לי שום טענה נגדם.
אם מישהו נפגע ממה שאמרתי, אני מתנצל....
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

MartinHSabag כתב:

מקובל ונכון.שמי שכן חבר מועדון הוא בהכרח אדם אמיתי (לא אמרתי שהוא יותר אמין) ולכן יהיה לו קשה יותר להתחבא מאחורי כינויים, שלא כמו חבר אנונימי ובעיקר כזה שזו ההודעה הראשונה שלו.......
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
ושוב לנושא השירשור...
לא יצא לרכוש שם מעולם מסיבותי שלי,
אבל בפעמיים שביקרתי שם קיבלתי יחס חם מאוד,
בפעם הראשונה אמרתי מראש שבאתי רק להתרשם ואין בכוונתי לרכוש כלום בתקופה הקרובה,
ולמרות זאת כשראו שאני "מתעכב" על רמקול מסויים , המליצו להשמיע לי אותו,
וענו לשאלותי במקצוענות.
שוב, לא רכשתי שם כלום, אבל מ-2 הביקורים הקצרים שם התרשמתי לטובה ולמדתי על אופי המקום.
מני
לא יצא לרכוש שם מעולם מסיבותי שלי,
אבל בפעמיים שביקרתי שם קיבלתי יחס חם מאוד,
בפעם הראשונה אמרתי מראש שבאתי רק להתרשם ואין בכוונתי לרכוש כלום בתקופה הקרובה,
ולמרות זאת כשראו שאני "מתעכב" על רמקול מסויים , המליצו להשמיע לי אותו,
וענו לשאלותי במקצוענות.
שוב, לא רכשתי שם כלום, אבל מ-2 הביקורים הקצרים שם התרשמתי לטובה ולמדתי על אופי המקום.
מני
נקודת זכות לאודיו קלאב
לפני שנים מספר(5 לערך),עברתי עם אישתי לטיול על שפת הים,ראיתי את החנות ואמרתי לאישתי שעשתה כרגיל פרצוף,שצריך לקנות מברשת לניקוי תקליטים,נשאל מקס' יגידו אין.
מדובר בזמן שהאתר עדיין לא היה קיים,והחזקת תקליטים היה נחשב פסה.(למעט חנויות כמו פיוז ודומיה).
אם איני טועה היה ערב חג,ראש השנה,ושאלתי אם יש להם למכירה מברשת כזו,כמובן שזכיתי בהרמת גבה ובתשובה שלילית,ומישהו מהצד זרק משהו כמו...טוב שיש עוד כמוך שמתעסקים בזה...
לפתע אחד המוכרים ,ליאור אם איני טועה קרא לי חכה רגע!
"יש לי כאן משהו שקיבלתי להדגמה שאיני משתמש בו",חיפש בארון הוציא מברשת סיבי פחם חדשה לחלוטין ,לשאלת המחיר השיב בשלילה,ואמר משהו כמו:"זה חלק מהשרות".
אמנם לא יצא לי עדיין לקנות שם ,אולי אם אגיע אקבל מערכת בחינם ויהיה לי ממש לא נעים
,
אבל שמורה לי עבורם פינה חמה בלב.
אז לכל המלעיזים למינהם,לא נראה לי כי דבריכם אמת,וחבל אפילו להזמין אותכם לקפה ע"מ להתנצל.נראה כי יש כאן אינטרס מסחרי שאינו הגון בלשון המעטה.
מדובר בזמן שהאתר עדיין לא היה קיים,והחזקת תקליטים היה נחשב פסה.(למעט חנויות כמו פיוז ודומיה).
אם איני טועה היה ערב חג,ראש השנה,ושאלתי אם יש להם למכירה מברשת כזו,כמובן שזכיתי בהרמת גבה ובתשובה שלילית,ומישהו מהצד זרק משהו כמו...טוב שיש עוד כמוך שמתעסקים בזה...
לפתע אחד המוכרים ,ליאור אם איני טועה קרא לי חכה רגע!
"יש לי כאן משהו שקיבלתי להדגמה שאיני משתמש בו",חיפש בארון הוציא מברשת סיבי פחם חדשה לחלוטין ,לשאלת המחיר השיב בשלילה,ואמר משהו כמו:"זה חלק מהשרות".
אמנם לא יצא לי עדיין לקנות שם ,אולי אם אגיע אקבל מערכת בחינם ויהיה לי ממש לא נעים
אבל שמורה לי עבורם פינה חמה בלב.
אז לכל המלעיזים למינהם,לא נראה לי כי דבריכם אמת,וחבל אפילו להזמין אותכם לקפה ע"מ להתנצל.נראה כי יש כאן אינטרס מסחרי שאינו הגון בלשון המעטה.