שרשור תגובות: וונטייז נכנסת לתחום שירותי טלוויזיה רב ערוצית במסגרת השת'

חדשות ועדכונים של HT Magazine
AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 261
שם מלא: Aviel Ghermezian
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

MartinHSabag כתב:

...
...
·

כל ממיר הוא 10 ש"ח בחודש, אבל כמו שנאמר, אין חובה אם יש לך טלוויזיה חכמה או מחשב מחובר למסך.
...
אוקיי,בכתבה היותר חדשה באייס הבנתי שזה לא הקלטות בענן,הממיר לא מקליט כמו שהתרגלנו עד עכשיו אלא מקליט את כל התכנים עד שבועיים(האם זה מכל הערוצים)?בעיה אם אני רוצה לצפות במשחק מסויים,אין אפשרות לשמור בענן כי הוא נמחק אוטומטי אחרי שבועיים?האם ידוע כמה נפח בענן זה יוצא?לא נשקל להגדיל את הנפח תמורת אפשרות הקלטה כלשהיא?

זה נכון שיהיה אפשר לצפות בחו"ל או רק בערוצים מחו"ל ובVOD ובעצם בהכל חוץ מהערוצים הישראליים?

ויותר מזה לגבי הממיר-יש כוונה לאפליקציה לווינדוס 10(וצפייה למשל באמצעות האקסבוקס חוץ מהפתרונות למחשבים,טאבלטים וסמארטפונים שהוא יכול לתת בסיטואציה כזו או אחרת)?כרומקאסט?אפל TV?

בתור חובב ספורט באמת חסרים ערוצי הספורט כמובן,מהראיון מובן למה ונשמע הגון,רק מקווה שבמידה וכן,לא תהיה הגבלה לשידור רק בממיר (שזה מה שקרה בעצם בסלקום TV,גם מחיר זהה וגם הגבלה בדיוק כמו בהוט ויס לשדר רק בממיר ולא באפליקציות)

דבר נוסף שלא ברור:תמיכה בערוצים עד 4K כשמנגד כתוב שכל הערוצים יהיו בHD,מדובר באופציה שהמערכת עובדת כך?
מניח שהתכנים כמו סרטים וסדרות שקיימים ב4K יעלו כבר ב4K אן שכרגע הכל HD כשהכוונה להתפתח בעתיד לתוכן 4K?

התוכן מקשת,רשת וערוץ 10-כתוב שיהיה זמין יום למחרת,האם בHD?

זה שאין טלפוניה בהצעת טריפל,זה כי אין רצון לשווק VOB-ממתינים לטלפוניה בזק או כדי לחסוך בעלויות בינתיים ויציעו זאת בהמשך?
וכמובן תשתית הוט,למרות שבעיקרון שוק סיטונאי חל כבר על הוט,מחכים לפרסום מחירון שימוש החדש שיפרסם המשרד ולאחריו מתככנים תמיכה בתשתית הוט גם כן?
ואיזה מהירות מוצעת במסגרת ה"טריפל"-עד 40 עם עלות שדרוג?אם כן,מה עלות השדרוג לעד 100 מגה?

עריכה:קראתי שבמחשב זה יהיה דרך ממשק WEBI (בדומה ליס גו) ושיש תמיכה בכרומקאסט
והשקת המוצר ביום חמישי הבא,
מעניין אם הממיר לא יהיה זהה לממיר אנדרואיד TV שפרטנר הולכת להוציא,
והטריפל לא יסופק בציוד חדש ובממיר שירכז הכל(כמו הפייברבוקס של הוט למשל) אלא שימוש בציוד הקיים של טריפל סי,נכון?

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #17 

לפני 3 שנים היה לי בערך חודשיים SmartVOD בעלות של 30 שקל לחודש.
ממשק שעובד יפה מאוד ומהיר. אבל לצערי התוכן דל וממש לא עדכני. כל מה שכן עדכני עולה יקר....

אני מברך את כניסתם לשוק הרב ערוצי. כל תחרות היא מבורכת! ואני מאמין בטכנולוגיה. עלו והצליחו. רק בחיית, תדאגו לתוכן תוכן תוכן.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #18 

@AvielGhermezian
·

אנסה לענות, עד כמה שאני יכול:

אוקיי,בכתבה היותר חדשה באייס הבנתי שזה לא הקלטות בענן,הממיר לא מקליט כמו שהתרגלנו עד עכשיו אלא מקליט את כל התכנים עד שבועיים(האם זה מכל הערוצים)?בעיה אם אני רוצה לצפות במשחק מסויים,אין אפשרות לשמור בענן כי הוא נמחק אוטומטי אחרי שבועיים?האם ידוע כמה נפח בענן זה יוצא?לא נשקל להגדיל את הנפח תמורת אפשרות הקלטה כלשהיא?
...
השיקול הוא לא טכנלוגי. אין בעיה של מקום או נפח אלא של זכויות.
מי מגדיר כמה אחורה אפשר לשמור כ-Catch Up הם בעלי הערוץ.
חלק מהתוכן מהערוצים אח"כ עובר ל-VOD (זכויות אחרות לגמרי) ואז זה נשאר לתקופה יותר ארוכה.

זה נכון שיהיה אפשר לצפות בחו"ל או רק בערוצים מחו"ל ובVOD ובעצם בהכל חוץ מהערוצים הישראליים?
...
לא ידע איפה נאמר שאפשר יהיה לצפות בשירות בחו"ל. כתוב שיהיו ערוצים מחו"ל....
השירות הנוכחי (smart) לא קשור לשירותים האחרים שלנו.
השירות הזה זמין רק בישראל (שובף עינייני זכויות).

ויותר מזה לגבי הממיר-יש כוונה לאפליקציה לווינדוס 10(וצפייה למשל באמצעות האקסבוקס חוץ מהפתרונות למחשבים,טאבלטים וסמארטפונים שהוא יכול לתת בסיטואציה כזו או אחרת)?כרומקאסט?אפל TV?
...
השאיפה היא לתמוך בכל דבר שיש לו חיבור לאינטרנט מצד אחד ויש לו מסך או חיבור למסך.
כל הזמן מתווספות פלטפורמות נוספות.
מה שיש ויהיה בהשקה:
1. טלוויזיות חכמות (סמסונג, LG, Android TV)
2. טלפונים וטאבלטים (אנדרואיד ו-iOS)
3. ממיר ייעודי (המשך תמיכה בממיר הישן של InnovaTV)
4. קאסטינג - כרומקאסט ממכשירי אנדרואיד ו-AirPlay ממכשירי iOS.
5. אתר PC בדפדפנים תומכים.

בתור חובב ספורט באמת חסרים ערוצי הספורט כמובן,מהראיון מובן למה ונשמע הגון,רק מקווה שבמידה וכן,לא תהיה הגבלה לשידור רק בממיר (שזה מה שקרה בעצם בסלקום TV,גם מחיר זהה וגם הגבלה בדיוק כמו בהוט ויס לשדר רק בממיר ולא באפליקציות)
...
נושא הספורט הוא נושא רגיש מאוד. בתכלס הוא מעניין רק 20% מהאוכלוסיה ובעלי הזכויות בארץ עושים הרבה מאוד בעיות לשחקנים חדשים להיכנס עם היצע תוכן ספורט. בשלב הראשון לא יהיה ספורט (שידורים ישירים) בשירות.

דבר נוסף שלא ברור:תמיכה בערוצים עד 4K כשמנגד כתוב שכל הערוצים יהיו בHD,מדובר באופציה שהמערכת עובדת כך?
מניח שהתכנים כמו סרטים וסדרות שקיימים ב4K יעלו כבר ב4K אן שכרגע הכל HD כשהכוונה להתפתח בעתיד לתוכן 4K?
...
מדובר על תמיכה ב-4K, כלומר, לא תידרש לשדרג חומרות, אבל תוכן ב-4K יעלה לאט לאט לשירות ולא הכל יהיה מהיום הראשון. כנ"ל לגבי ערוצים ודם VOD.

התוכן מקשת,רשת וערוץ 10-כתוב שיהיה זמין יום למחרת,האם בHD?
...
ב-Catchup התוכן זמין מיידית (באיכות שזה משודר). ב-VOD זה יהיה ביום למחרת באיכות שאנחנו מקבלים (לפי מה שהופק). אי אפשר להתחייב שהכל יהיה ב-HD.

זה שאין טלפוניה בהצעת טריפל,זה כי אין רצון לשווק VOB-ממתינים לטלפוניה בזק או כדי לחסוך בעלויות בינתיים ויציעו זאת בהמשך?
...
טלפוניה זה בתחום העיסוק של טריפל סי. אנחנו אחראים על שירות התוכן.

וכמובן תשתית הוט,למרות שבעיקרון שוק סיטונאי חל כבר על הוט,מחכים לפרסום מחירון שימוש החדש שיפרסם המשרד ולאחריו מתככנים תמיכה בתשתית הוט גם כן?
ואיזה מהירות מוצעת במסגרת ה"טריפל"-עד 40 עם עלות שדרוג?אם כן,מה עלות השדרוג לעד 100 מגה?
...
שוב, זה בתחום השירות של טריפל סי. אני יודע שהם כרגע עובדים עם תשתית של בזק.
לגבי מחירי החבילות טרפיל והמהירויות השונות, זה יפורסם בהמשך. אין לי מחירים לשתף כרגע.

מעניין אם הממיר לא יהיה זהה לממיר אנדרואיד TV שפרטנר הולכת להוציא,
...
עד כמה שאני יודע, זה לא אותו ממיר.

הטריפל לא יסופק בציוד חדש ובממיר שירכז הכל(כמו הפייברבוקס של הוט למשל) אלא שימוש בציוד הקיים של טריפל סי,נכון?
...
נכון. הממיר הוא רק ממיר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #19 

RUJI כתב:לפני 3 שנים היה לי בערך חודשיים SmartVOD בעלות של 30 שקל לחודש.
ממשק שעובד יפה מאוד ומהיר. אבל לצערי התוכן דל וממש לא עדכני. כל מה שכן עדכני עולה יקר....

אני מברך את כניסתם לשוק הרב ערוצי. כל תחרות היא מבורכת! ואני מאמין בטכנולוגיה. עלו והצליחו. רק בחיית, תדאגו לתוכן תוכן תוכן.
...
·

כתבתי קודם ואחזור:
1. התכנים יורחבו משמעותית בהשקה של השירות הזה וכמובן כל הזמן לאחר מכן.
2. יש לשירות 3 מודלים עיסקיים:
- תכנים במנוי - חייבים להיות מנויים כדי לראות את התוכן הזה.
- תכנים להשכרה - מי שמחליט שהתכנים הללו הם להשכרה אלו בעלי הזכויות, כלומר, האולפנים. כל הסרטים החדשים חייבים להיות כאלו, לא רק אצלנו אלא בכל שירות בעולם. זו הסיבה שלא תראה סרטים חדשים שרק ירדו מהקולנוע ב"מנוי" אלא רק בתשלום נפרד ומי שלא תומך במודל של תשלום בנפרד על התכנים, פשוט אין לו את התכנים הללו (ראה נטפליקס).
ההבדל הענק ביננו לבין כל שירות אחר (שכן מציע את התכנים להשכרה בתשלום נוסף) הוא שאצלנו אתה לא חייב להיות מנוי כדי לשכור סרט בודד. בא לך להשתמש בשירות רק כ"וידיאומט"? סבבה, אין שום בעיה.
בשירותים המתחרים, אתה קודם מנוי על חבילת ערוצים, אח"כ משלם על ה-VOD ורק אז משלם על סרט חדש בנפרד.
כלומר, גם אם אתה לקוח של יס/הוט ובא לך לשכור סרט חדש, תבודק גם ב-Smart כי זה יהיה כנראה באיכות גובהה יותר, זמין לך בכל המכשירים שלך וגם זול יותר (אם לא בהשכרה בודדת, אז בטוח ברכישת כרטיסה MoviePass).
- תכנים לרכישה - זה מחליף את קנית המדיה הפיזית של פעם. מדובר שוב, על זכויות אחרות לגמרי. רכישה משתלמת בכמה מקרים: כשהילד למשל, רוצה לראות את אותו סרט שוב ושוב ושוב, עדיף לקנות אותו מאשר לשכור אותו כל 48 שעות. סרטים להשכרה מותר לנו (ולכולם) להציע אותו להשכרה לתקופה מוגבלת (בד"כ כ-3 חודשים), לאחר מכן לא תראה אותו בקטלוג (שוב, החלטה של האולפנים) . רכישה נשארת תמיד (או לתקופה ארוכה מאוד) ולכן, לעיתים האופציה היחידה היא לרכוש אותו. וכמובן, במקרים של "באנדלים" או Boxsets.
About.me

pp55
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

pp55 כתב:העם חוץ מהסדרות שפרסמו מפרשים שחורים, המלכה הלבנה, GRAVES, האנטומיה של גריי, אייס, הסוכן קרטר והוחלפו בלידתן, יהיו סדרות נוספות ומענינות או שרק אלו
...
·
בעבר אמרתם שאתם פחות מתעסקים בסדרות רכש האם עכשיו המצב ישתנה נראה יותר סדרות רכש ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #21 

pp55 כתב:
...
...
·
בעבר אמרתם שאתם פחות מתעסקים בסדרות רכש האם עכשיו המצב ישתנה נראה יותר סדרות רכש ?
...
·
חיובי.
About.me

AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #22 

לגבי ההקלטות-יש סיבה שלא בחרו בממיר שהוא גם מקליט(מעבר לענן,כיום ביס למשל זה בנוסף אמנם רק 2 ערוצים ורק שבוע אחורה אבל זה במקביל ולא במקום)? כתוב שזה שבוע עד שבועיים בCATCH UP,יש חלק שמאפשרים עד שבוע וחלק עד שבועיים או שיש טווח אחיד של עד 14 יום פשוט כאחידות?
התנגשות עם פרטנר-אם הממיר הוא אותו ממיר של INNOVA(מניח שמס' דגם לא תוכל לשתף) אז הממיר של פרטנר הוא LG אז לא צפויה התנגשות.

תוכן 4K לא יהיה בעלות נוספת ובעצם התוכן יהיה לפי בחירה או שאותו סרט ב4K יעלה יקר יותר מאשר אותו סרט בHD/SD או שפשוט קטגוריה בנפרד עם 4K?

לגבי רשת קשת וערוץ 10-זו בדיוק הכוונה שלי,השאלה אם ההסכם כולל HD, ויש תכנים מכל הזמנים או רק סדרות ששודרו לאחרונה?הספרייה הזו צפויה לעלות כסף/תשלום עבור כל פרק או עונות או חלק מהVOD?

יש עלות לשירות הVOD כשירות כמו בהוט ויס או שהוא חלק מהחבילה כמו בסלקום TV?

לגבי צפייה מחו"ל קראתי באחת הכתבות,לא מוצא כרגע והנחתי לעצמי שמדובר בטעות,בטח בגלל זכויות שידור.
האיסור מדבר רק על ערוצים או על כל השירות,כלומר גם סרטים מהVOD לא יתאפשר לצפות בחו"ל?

ראיתי שנכתב השירות יוצע החל מחמישי,אחרי זה הוסיפו ללקוחות.
יודע שיש ניסוי לעובדים וללקוחות טריפל סי קיימים ואני זמן רב ברשימת המתנה וכשביררתי היום אמרו לי ששיווק לכולם או לרשימת המתנה בשבוע הבא
אז ערבוב של מידע או מה?

מרטין,
תודה רבה על הסדר והתשובות המקצועיות

pp55
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

MartinHSabag כתב:
...
...
·
חיובי.
...
·
אפשר טעימה אילו סדרות יהיו

foxil82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

מרטין, מלבד ערוצי עידן פלוס אילו ערוצים שמשדרים מחו״ל עם כתוביות בעברית?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #25 

@AvielGhermezian
·
לגבי ההקלטות-יש סיבה שלא בחרו בממיר שהוא גם מקליט(מעבר לענן,כיום ביס למשל זה בנוסף אמנם רק 2 ערוצים ורק שבוע אחורה אבל זה במקביל ולא במקום)?
...

יש מיליון סיבות בערך......מעלויות ועד מורכבות טכנית ושוב, עינייני זכויות.

כתוב שזה שבוע עד שבועיים בCATCH UP,יש חלק שמאפשרים עד שבוע וחלק עד שבועיים או שיש טווח אחיד של עד 14 יום פשוט כאחידות?
...
שוב, תלוי בזכויות של כל ערוץ.

התנגשות עם פרטנר-אם הממיר הוא אותו ממיר של INNOVA(מניח שמס' דגם לא תוכל לשתף) אז הממיר של פרטנר הוא LG אז לא צפויה התנגשות.
...
לא מבין לגבי "התנגשות".
אם לא היה ברור, אנחנו ממשיכים לתמוך ב-INNOVA הישן, אבל זה ממש לא הממיר החדש שלנו וגם אפילו לא אותו יצרן.
לא יודע מה יש לפרטנר. אם יש לך מידע קונקרטי, אז אשמח ללמוד.... :wink:

תוכן 4K לא יהיה בעלות נוספת ובעצם התוכן יהיה לפי בחירה או שאותו סרט ב4K יעלה יקר יותר מאשר אותו סרט בHD/SD או שפשוט קטגוריה בנפרד עם 4K?
...
לא ידוע בשלב זה. שוב, מי שמחליט על מדיניות התמחור זה האולפן. מניסיון בחו"ל, סרטים ב-4K עולים יותר מ-HD.

לגבי רשת קשת וערוץ 10-זו בדיוק הכוונה שלי,השאלה אם ההסכם כולל HD, ויש תכנים מכל הזמנים או רק סדרות ששודרו לאחרונה?הספרייה הזו צפויה לעלות כסף/תשלום עבור כל פרק או עונות או חלק מהVOD?
...

כן, כולל.
מכל הזמנים.
התוכן יהיה במנוי.

יש עלות לשירות הVOD כשירות כמו בהוט ויס או שהוא חלק מהחבילה כמו בסלקום TV?
...
לא. הערוצים הם חלק מהמנוי. תיתכנה חבילות שונות של ערוצים בהמשך.

לגבי צפייה מחו"ל קראתי באחת הכתבות,לא מוצא כרגע והנחתי לעצמי שמדובר בטעות,בטח בגלל זכויות שידור.
האיסור מדבר רק על ערוצים או על כל השירות,כלומר גם סרטים מהVOD לא יתאפשר לצפות בחו"ל?
...
כל השירות. אתה צריך לזכור שזכויות נקנות לפי טריטוריה....

ראיתי שנכתב השירות יוצע החל מחמישי,אחרי זה הוסיפו ללקוחות.
יודע שיש ניסוי לעובדים וללקוחות טריפל סי קיימים ואני זמן רב ברשימת המתנה וכשביררתי היום אמרו לי ששיווק לכולם או לרשימת המתנה בשבוע הבא
אז ערבוב של מידע או מה?
...
פחות מעורב בזמני השקה ולאיזה קהלים.
כשיהיה לי מידע, בשמחה אחלוק איתו איתכם.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #26 

pp55 כתב:
...
...
·
אפשר טעימה אילו סדרות יהיו
...
·

איני יכול בשלב זה לחלוק את המידע הזה.
אך אל חשש, ברגע שזה יהיה זמין באפליקציה, פשוט תוכל להוריד אותה או להיכנס לאתר להסתכל בתכנים המוצעים. אנחנו לא מחביאים את השירות שרק אחרי שאתה נרשם אתה מגלה מה יש בפנים....
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #27 

foxil82 כתב:מרטין, מלבד ערוצי עידן פלוס אילו ערוצים שמשדרים מחו״ל עם כתוביות בעברית?
...
·

אני לא יכול לשתף את המידע הזה בשלב הזה.
About.me

AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #28 

מסכים לגבי מה שכתבת ומודה ושב על המענה,
לגבי ממיר פרטנר קראתי שזה יהיה של חברת LG ,גם אנדרואיד TV ויתמוך ב4K כך שאם הממיר יהיה של LG יש סיכוי שיהיה זהה
למרות שיש דגמים שונים.
לגבי ערוצים-פורסם באייס לדעתי,כרגע ערוץ מוטורס וערוץ שייט תחרותי אם אני לא טועה,האם כל הערוצים והתכנים מחו"ל יהיו עם תרגום בעת העלייה?

או שייתכן שיעלו בלי התרגום יעלה בהמשך(כלומר זה תנאי לעליית התכנים/הערוצים בפועל?)
כתבה שהתעדכנה שוב ממש לאחרונה
http://www.ice.co.il/media/news/article/514840
עם עוד קצת רשימת ערוצים "ערוץ אוכל, אופנה, סרטים בוליוודים, וערוץ הטיולים טרוול XP - עליו מתכוונים בחברה לבדוק בתקופה הקרובה שידור של 4K. כמו כן ישודרו 3 ערוצי מוסיקה, אחד מהם בהפקתה של smart, 3 ערוצי ילדים – אחד מהם גם כן בהפקה של החברה ושניים קרוניים, וגם 2 ערוצי ספורט נישתיים. בשלב הבא ישווקו גם חבילות ברוסית וערבית."

חיפוש קצר מצא את הערוצים הבאים: CHEF TV,BABY CHANNEL,BOLLYWOOD CHANNEL HD,TOTAL MUSIC,CORAZON TELENOVELA,MENTORS CHANNEL

ערוץ אוכל,ערוץ אנימציה בדיבוב אנגלית,ערוץ בוליווד שמשדר בHD ,ערוץ מנטורים,ערוץ מוזיקה,ערוץ טלונבלות בספרדית(שמאפשר גם דיבוב באנגלית אם הבנתי נכון).
לגבי כולם חוץ מערוץ האנימציה,כולם משדרים או התוכן בספרייה שלהם קיים בFULL HD 1080P.
נראה שזה ערוצים קיימים,כולם קיבלו תמיכה לאחרונה באנדרואיד TV אז כראה שזוהי רשימה חלקתי בלבד
נערך לאחרונה על ידי AvielGhermezian ב 20/04/2017 18:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3537
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 193 פעמים

שרשור שלא נקרא #29 

@MartinHSabag,

האם בממיר הייעודי החדש תהיה אפשרות לשליטה ב-IP על מנת שיתאפשר לשלוט עליו באמצעות מערכות שליטה אוניברסליות?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #30 

AvielGhermezian כתב:מסכים לגבי מה שכתבת ומודה ושב על המענה,
לגבי ממיר פרטנר קראתי שזה יהיה של חברת LG ,גם אנדרואיד TV ויתמוך ב4K כך שאם הממיר יהיה של LG יש סיכוי שיהיה זהה
למרות שיש דגמים שונים.
לגבי ערוצים-פורסם באייס לדעתי,כרגע ערוץ מוטורס וערוץ שייט תחרותי אם אני לא טועה,האם כל הערוצים והתכנים מחו"ל יהיו עם תרגום בעת העלייה?

או שייתכן שיעלו בלי התרגום יעלה בהמשך(כלומר זה תנאי לעליית התכנים/הערוצים בפועל?)
כתבה שהתעדכנה שוב ממש לאחרונה
http://www.ice.co.il/media/news/article/514840
עם עוד קצת רשימת ערוצים "ערוץ אוכל, אופנה, סרטים בוליוודים, וערוץ הטיולים טרוול XP - עליו מתכוונים בחברה לבדוק בתקופה הקרובה שידור של 4K. כמו כן ישודרו 3 ערוצי מוסיקה, אחד מהם בהפקתה של smart, 3 ערוצי ילדים – אחד מהם גם כן בהפקה של החברה ושניים קרוניים, וגם 2 ערוצי ספורט נישתיים. בשלב הבא ישווקו גם חבילות ברוסית וערבית."

חיפוש קצר מצא את הערוצים הבאים: CHEF TV,BABY CHANNEL,BOLLYWOOD CHANNEL HD,TOTAL MUSIC,CORAZON TELENOVELA,MENTORS CHANNEL

ערוץ אוכל,ערוץ אנימציה בדיבוב אנגלית,ערוץ בוליווד שמשדר בHD ,ערוץ מנטורים,ערוץ מוזיקה,ערוץ טלונבלות בספרדית(שמאפשר גם דיבוב באנגלית אם הבנתי נכון).
לגבי כולם חוץ מערוץ האנימציה,כולם משדרים או התוכן בספרייה שלהם קיים בFULL HD 1080P.
נראה שזה ערוצים קיימים,כולם קיבלו תמיכה לאחרונה באנדרואיד TV אז כראה שזוהי רשימה חלקתי בלבד
...
·

הממיר שלנו הוא לא של LG.

מה שמצאת בגגוגל לגבי Bollywood ו-Corazon אלו אפליקציות ולא "ערוצים חיים". אין קשר בינם לבין מה שיעלה בשירות smart.
About.me

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”