תקלה ב-iclebo omega, או שהוא פשוט אמור להיות ככה?

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

@Enc0der
·

עדכנתי את את התיבה הקודמת...

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

Iclebo כתב:@Enc0der
·
יש לי תשובות לרוב מה שכתבת. מאחר ולא עובד בשבת אענה לך במוצ״ש או בראשון.
כרקע לתשובתי אבקש לדעת האם אתה מרוצה מעבודתו של הרובוט. האם כל הבית נקי? האם אתה נדרש למאמץ רב מידי לתפיסתך בלנקות את הרובוט בין סבב לסבב? כלומר, הבנתי את תהיותיך וכאמור אענה לך. אבל מעניינת אותי איך אתה רואה את השורה התחתונה.

שבת שלום.
...
היי,
מהניקיון שהרובוט עושה (או לפחות איפה שהוא עושה) אני מרוצה, וגם הניקיון שאני צריך לעשות לרובוט אני מרוצה - המברשת שלו שעשויה מגומי בלבד בלי סיבים לא תופסת שיערות, וחוץ מריקון של מיכל האשפה הוא לא דורש טיפול מיוחד.
יחד עם זאת מבחינת השורה התחתונה אני לא יכול להגיד שאני שלם עם הרובוט ב-100%. הוא נתקע לא מעט ברהיטים/קירות (יש לי למשל מעמד רמקול שאני משתמש בו בתור מדף קטן למטען של השלט בסלון, הוא כל הזמן נכנס בו במהירות וכמעט מפיל אותו! הוא נמצא כל הזמן באותו מקום קבוע - למה הרובוט לא לומד את זה? וכל מיני דוגמאות נוספות..), לפעמים אני חוזר הביתה שעה אחרי שהפעלתי אותו ואני רואה אותו בעמדת הטעינה אבל עם הקאונטר עדיין פעיל (כלומר למיטב הבנתי הוא לא סיים) - מעבר לעובדה שאין לי דרך לדעת איפה הוא עבר ואיפה לא (חוץ מאשר לנסות להסתכל על הרצפה ולחפש לכלוך), אני גם לפעמים רואה שהוא בכלל לא ממשיך אחר כך, כלומר אחרי איזה שעתיים של טעינה הוא פשוט מאפס את עצמו בלי שהוא חזר לנקות, מה שגורם לי לתהות מה בדיוק קרה שם והאם הוא ניקה הכל או לא..

אז בשורה התחתונה במכלול של הדברים, אני מרגיש שהוא לדעתי פשוט לא חכם מספיק כמו שהוא מתיימר להיות, הוא לא נותן פידבק אמין (אין לו מפה של הבית ושרטוט של מסלול כדי לוודא שהוא ניקה הכל, החזרה שלו לבסיס נראית מהוססת מה שכאמור יוצר את הרושם שהוא לא החלטי לגבי מיפוי הבית והמיקום שלו), ובסיטואציה הנוכחית אני פשוט לא סומך עליו.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #18 

היי,
מעדכן שהרובוט שיכור.
היום בשעה 20:00 הפעלתי אותו ויצאתי מהבית.
קצת אחרי השעה 21:00 חזרתי והוא עדיין פעל, ובסביבות 21:30 הוא סיים לנקות - את כל הבית כולל החצי השני של הסלון שהוא כידוע עושה רק בסוף המסלול שלו.
הכל טוב, הוא חזר לבסיס בסוף הפעולה, והלך לישון ולהטעין את עצמו. הקאונטר בחלק העליון התאפס, וחזר לתצוגת השעון. בקיצור, סיים הכל.

ועכשיו, בשעה 1:00 בלילה, יותר מ-3 שעות לאחר מכן, קרה הדבר המוזר ביותר.
בזמן שאני יושב בסלון, הוא פתאום נדלק מעצמו והתחיל לנסוע.
חשבתי לעצמי "מה, הוא לא סיים את הסבב שלו קודם? הרי ראיתי אותו בחצי השעה האחרונה שלו עובר על החצי השני ומסיים הכל, הסוללה שלו כשהוא סיים היתה רק כתומה (לא אדומה) ואין סיבה שהוא יעצור באמצע.. ובכלל, הוא בטעינה כבר מעל 3 שעות, אם הוא היה רוצה להטעין את עצמו ולהמשיך הוא היה ממשיך מוקדם יותר ולא עכשיו..."

ואז הלכתי אליו, ומה כתוב עליו? BASE.
הבחור יצא לדרך, התקדם 3 מטר בקו ישר, ואז הסתובב (זה השלב שהגעתי אליו וראיתי שכתוב עליו BASE) ופשוט חזר לבסיס.
כל האירוע הסתכם בחצי דקה פלוס מינוס של רובוט שמתנהג כמו זומבי ב-1 בלילה.

קריפי.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #19 

בוקר טוב...
היום הפעלתי אותו שוב, ואחרי דקה הוא פתאום נעצר והתחיל לצפצף, הלכתי אליו וראיתי את זה:

[img2=799x448]https://content.screencast.com/users/Om ... 9_1119.png[/img2]

כן חמוד, אם היית אשכרה רואה שאתה הולך להתנגש בספה ענקית - אולי היית גם מזהה את הגובה שלה ונכנס יותר בזהירות - ואז לא היית נתקע...
בערך ב-50% מהמקרים הוא נכנס ב-*בום* לתוך הספה בכל הכוח, לא מזהה אותה מראש ונעצר רק כשהוא כבר מתחתיה. בד"כ הוא יוצא מזה בשלום אבל הנה הפעם לא..

החלק המצחיק הוא שהוא בכלל לא באמת נתקע, כי כשלחצתי (דרך השלט, לא נגעתי ברובוט עצמו) על ה-POWER כדי לאפס את השגיאה ואז על BASE, הוא פשוט הסתובב ויצא משם בכוחות עצמו...
אגב, לא רוצה להיות קטנוני אבל זה שהוא נתקע לא אומר שהוא היה צריך להפוך לסנילי... אחרי אותה לחיצה על BASE הוא בפירוש לא ידע איפה הוא נמצא.. וחיפש את הבסיס בצורה רנדומלית.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #20 

אתם לא תאמינו אבל נתתי לו עוד הזדמנות והפעלתי אותו מחדש, והוא נתקע שוב - באותה פינה של אותה ספה, והפעם אפילו עמוק יותר.
יחד עם זאת, גם הפעם לא היתה לו בעיה לצאת עצמאית אחרי שכיביתי אותו ולחצתי על BASE - הוא פשוט הסתובב ויצא. הוא לא באמת היה תקוע פיזית..

[img2=834x465]https://content.screencast.com/users/Om ... 9_1153.png[/img2]

אין לי מושג מה קרה לו פתאום, הספה לא זזה מילימטר (בטח שלא מאז אתמול בערב שהוא עבר אותה בלי בעיה), נקודת הבסיס שהוא יוצא ממנה לא זזה מילימטר... כמו שאמרתי הוא פשוט לא עיקבי מספיק בשביל שאני אוכל להאמין בו שהוא יסתדר מעצמו, והעובדה שאין תיעוד לפעולות / מסלול שלו עוד יותר מגדילה את חוסר היכולת שלי לסמוך עליו.

אני התייאשתי...

אגב לשם הבהרה, הרווח בין הספה לקיר נקבע (הוגדל) בכוונה על מנת שהרובוט יוכל לעבור שם בביטחה ולנקות גם מאחורי הספה - הוא עושה את זה בהצלחה ובלי שום בעיות, כשהוא עובד כמו שצריך..

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #21 

@Enc0der

טרחת וכתבת המון. גם הוספת צילומים ותרשימים להסבריך. לצד הערכה שלי לזמן שהשקעת אני מודה שקשה לי לענות ולהתייחס לכל אמירותיך. אנסה להתייחס לרוב ואתה מוזמן כמובן להגיב.

אתחיל בלצטט אותך. וכמה מפתיע...ציטוטים שנוחים לי יותר אבל גם יסייעו לי להעביר את המסר שלי.

" אני בהחלט מרוצה מרמת הניקיון, הרובוט מנקה כמו שצריך ואפילו במצבים שאני חושב שהבית נקי כי אין שום אבק נראה לעין הוא מצליח לחזור עם אבק במיכל שלו נראה שבזכות עוצמת שאיבה גדולה הוא ממש "יונק" מהרצפה גם פירורי אבק בלתי נראים. "

"קודם כל אני אציין שהוא בהחלט מתנהג שונה. קשה לי למצוא את המילים לתאר את השינוי אבל נראה שיש לו אופי קצת אחר, צורת הניווט שלו מעט שונה, הוא עושה לפעמים פניות סביב פינות (למשל הפינה של הספה) שלפני כן הוא התעלם מהן והמשיך כרגיל (בסוף הוא מגיע להכל, אבל בעיקר בקווים ישרים).

לחדשות הטובות - נראה שהפעם הוא לא מפספס את החצי השני של הבית (כל מה שנמצא מימין לנקודת הפתיחה שלו)."

"נקודת אור חיובית היא שהביצועים שלו באמת ברמה גבוהה - הוא שואב חזק ולא מרעיש במיוחד (במיוחד כשהוא לא במצב טורבו), והמברשת שלו היא ללא סיבים ולא תופסת שיערות - מלבד ריקון של מיכל האבק (הגדול!) אין ממש פעולות תחזוקה שוטפות שצריך לעשות לו (אם נשים בצד החלפת פילטרים וכו')."

"מהניקיון שהרובוט עושה (או לפחות איפה שהוא עושה) אני מרוצה, וגם הניקיון שאני צריך לעשות לרובוט אני מרוצה - המברשת שלו שעשויה מגומי בלבד בלי סיבים לא תופסת שיערות, וחוץ מריקון של מיכל האשפה הוא לא דורש טיפול מיוחד."

"היום בשעה 20:00 הפעלתי אותו ויצאתי מהבית.
קצת אחרי השעה 21:00 חזרתי והוא עדיין פעל, ובסביבות 21:30 הוא סיים לנקות - את כל הבית כולל החצי השני של הסלון שהוא כידוע עושה רק בסוף המסלול שלו.
הכל טוב, הוא חזר לבסיס בסוף הפעולה, והלך לישון ולהטעין את עצמו. הקאונטר בחלק העליון התאפס, וחזר לתצוגת השעון. בקיצור, סיים הכל."

עד כאן הציטוטים הנוחים ....:) . המסר שלי הוא שאילו הציפיות משואב רובוטי. שיגיע לכל הבית, שינקה מעולה את הרצפה ושרמת התחזוקה תהיה נמוכה ככל האפשר. האומגה בהחלט עונה על הציפיות האלו. לא יודע אם יצא לך להקיש עם הפילטר על משטח קשיח כשהוא ללא רשת הפלסטיק ולראות את גודל החלקיקים שהוא יודע לאסוף. אני מודיע לך שאין שום רובוט בשוק כרגע שמסוגל להרים חלקיקים בגודל כזה. יכולת הניווט שלו מאוד מרשימה גם ללא האפליקציה. הרובוט מגיע לכל הבית. גם אצלך. וזה מה שחשוב. גם אני הייתי שמח לו היו דואגים לאפליקציה אבל רק מטעמים שיווקיים. אני לא חושב שהשימוש באפליקציה הוא לא רק בגלל שהיא קיימת. לא ברורה לי הפונקציונליות שלה. אני מסייג את דבריי בכך שאף פעם לא התעמקתי באפליקציות של רובוטים מתחרים.

ולגבי הדברים שמפריעים לך. בכל אופן אילו שאני זוכר. אין שום רובוט בעולם שיודע למדוד גובה . אם הרובוט הוא 86 מ"מ וגובה תחתית הרהיט הוא 85 מ"מ הרובוט יעצר כשיפגע בו. אם הגובה הפנוי הוא 87 מ"מ הרובוט יכנס. במקרה של ספה , לרוב הגובה לא אחיד. בתחילת הספה הפתח גבוה יותר בגלל שקיעת הספה והמבנה שלה. לכן הוא ינסה להכנס ועלול להתקע כפי שקורה אצלך. שוב, לא רק האומגה אלא כל רובוט בעולם. יש פתרונות מאוד פשוטים על מנת לפתור זאת.
לגבי התנגשות בחפצים. אכן הרובוט משופע בחיישנים רבים בבמפר הקדמי שלו. אני ציפיתי שיכולת זיהוי החפצים שלו תהיה טובה יותר. בפועל, אם לא מספיק חיישנים יחושו במכשול הרובוט יתנגש בו. פחות נעים לעין, אבל פס הגומי שבבמפר הקדמי מונע מההתנגשות להותיר נזק כלשהו. אני משער שבעתיד יהיה ניתן לעדכן את התוכנה בשיפורים בנושא היות ואמצעי החישה קיימים אבל צריך להפעילם בצורה הגיונית יותר.
לגבי "קריפי" ו "שיכור" באמצע הלילה....ייתכן והרובוט לא ישב טוב בתחנת העגינה, אולי מישהו בטעות הזיז אותו, לא יודע. אבל מה שאתה מתאר זה ימיאה לצורך תיקון פוזיציית העגינה שלו.
לגבי זה שאתה מצפה שהוא יעשה חדר חדר ולא חלק וחזרה לסיים את העבודה בהמשך. מה זה משנה לך? כל עוד הוא מגיע לכל הבית זה מה שחשוב. צורת העבודה שלו היא פניה לצד אחד, ריצה בפסים מקבילים עד הקצה, ואז נסיעה עד האמצע והמשך של כל הצד השני. אם בדרך יש פתח שהרובוט יכול לצאת ממנו הוא ייצא ויחזור כאמור בהמשך להשלים את המשימה.

****אגב, רואה בתמונה שצילמת תקלה C5. מה שאומר שאחת המברשות נתקעה. בדקת את זה?

·

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #22 

היי,

אני מבין שזה נוח לצטט רק את החלקים הנוחים אבל אי אפשר להוציא אותם מההקשר :) ציינתי גם נקודות חיוביות כדי שהרובוט לא יעלב אבל זה לא אומר שהטענות שעדיין קיימות הופכות להיות זניחות... להגיד שהציפיות משואב רובוטי זה "שיגיע לכל הבית, שינקה מעולה את הרצפה ושרמת התחזוקה תהיה נמוכה ככל האפשר" וש"האומגה בהחלט עונה על הציפיות האלו" זה פשוט לא נכון, או לפחות לא האומגה שלי לצערי.
כמו שכתבתי מספר פעמים - נכון, מה שהוא מנקה נראה שהוא מנקה טוב. אבל מגיע לכל הבית? לא תמיד. זה שתיארתי פעם אחת שבה ראיתי אותו עובר על כל הבית בלי תקלות בדרך ואז בחרת לצטט רק את זה - זה אחלה - אבל ציינתי שזה לא ככה תמיד...

זה נחמד שהוא מנקה כמו שצריך איפה שהוא עובר, אבל גם שואב ידני של פעם יעשה את זה. המטרה של רובוט זה שהוא יהיה עצמאי, ויחסוך ממני את הכאב ראש. אם הוא לא חוסך ממני את הכאב ראש כי אני לא יכול לסמוך עליו, כי בחודש שהוא אצלי קרה לא פעם ולא פעמיים שהוא לא "הגיע לכל הבית", מסיבות כאלו ואחרות, ואני אשכרה לוקח פירורים ומפזר בכל מיני נקודות בחדרים או בסלון בשביל שאני אוכל לוודא אח"כ שהוא באמת הגיע לשם (ולא פעם כשחזרתי הפירורים עדיין היו שם) - אז יש פה בעיה וזה מפספס את המטרה של הרובוט..

לגבי עניין הגובה של הספה שהוא נתקע מתחתיה פעמיים ברצף אתמול (ודווקא בשאר הפעמים זה לא קרה לו, למשל לפני כשעה הפעלתי אותו והוא לא נתקע בה), בשביל מה יש לו מצלמה אופטית אם לא בשביל לדעת את זה? (הסלון אגב היה מואר לגמרי) אפילו בתמונה מהאתר של החברה מראים שהוא כביכול מזהה את הספה כולל הגובה שלה:
[img2=3000x2250]http://www.yujinrobot.com/wp-content/up ... 7/0007.jpg[/img2]
על פניו נראה שהוא היה אמור לדעת אם הוא יכול לעבור שם או לא. חוץ מזה, הוא כן היה יכול לעבור שם! זה מה שהכי מצחיק... הוא בכלל לא באמת נתקע!
כמו שכתבת השגיאה שהוא הראה היא C5, אבל שום מברשת לא היתה תקועה.. זה היה פשוט הרובוט שנכנס מתחת לספה והחליט שהוא נתקע שם. ההודעה הזאת לא הופיעה מעולם "באוויר הפתוח", המברשת שלו בסדר גמור... ברגע שזה קרה לחצתי על BASE בשלט (בלי לגעת ברובוט פיזית בכלל) והוא פשוט יצא משם בכוחות עצמו ובלי מאמץ מיוחד... הוא סתם התבכיין, וסתם עצר את הניקיון באמצע (למעשה ב-10%) וחיכה למשיח שיבוא להציל אותו... לא ברור מה קרה שם.

לגבי התחביב שלו להיתקע ברהיטים/קירות, להזניח את זה בטענה של "בסך הכל לא נעים לעין" זה לדעתי לא לגיטימי. הוא נכנס בכל הכוח ברהיטים ומזיז אותם, כמעט מפיל אותם (אם בפעם הבאה הוא יפיל את השלט הרמוני שעל המדף לרצפה וישבור אותו אתה תקנה לי חדש?). יש לי למשל ג'ירפה מעץ שכרגע אומנם עדיין לא ממוקמת בדירה, אבל אם הרובוט יתנגש באחת הרגליים שלה (ומהניסיון שלי הסיכוי שזה יקרה הוא גבוה) - אין לי ספק שהיא עלולה ליפול ואף להישבר. היא לא הדבר הכי יציב בעולם כי יש לה רגליים ארוכות ;)
למה הרובוט צריך להתנגש ברהיטים בעוצמה? מבחינתי זה מעבר ל"לא נעים לעין", עם כל הכבוד לבאמפר שיש לו שכביכול לטענתך אמור להגן על הרהיטים שהוא נתקע בהם בעוצמה... לדעתי ברהיטים עדינים אפילו משריטות ומכות/שפשופים הבאמפר הזה לא יוכל באמת להציל אותם. אגב, הוא בעצמו כבר קיבל לא מעט שריטות בגלל כל התאונות שלו..

לגבי השיכור - גם אם הוא לא ישב טוב, למה שידלק פתאום באמצע הלילה, אחרי שהוא היה כבוי ובמצב המתנה מלא (לא באמצע סבב ניקיון שהוא הפסיק באמצע בשביל להיטען מחדש) במשך כמה שעות? הזוי..

לגבי החדר חדר, ברור לי שככה הוא מתוכנן לעבוד וזאת לא ממש היתה תלונה על חוסר תקינות של הרובוט, רק ציינתי את זה כחיסרון ומשהו שלא התחברתי אליו, ונתתי דוגמה לסיטואציה שזה עלול לגרום (אם אני מוגבל בזמן חשוב לי שיעשה קודם את הסלון לפני שהוא עובר לחדרים, ושלא יעשה לי רק חצי סלון ואז את כל החדרים במשך שעה ורק אז יחזור לסיים את הסלון).

בשורה התחתונה - כמו שאמרתי, זה נכון שהוא שואב בצורה טובה ושברוב המקרים (לפחות מה שהספקתי לנסות בחודש שהוא אצלי) הוא עבר על רוב הבית (או כל הבית אחרי שדרוג התוכנה), אבל:
א. "ברוב המקרים" זה לא מספיק, מבחינתי. אני לא יכול להפעיל אותו ולדעת בלב שלם שהוא יעשה את כל הבית.
ב. גם החזרה שלו ל-BASE היא לעיתים מהוססת, מה שמחזק את המחשבה שהוא לא באמת סורק את הבית (כמו שמופיע בתמונות הפרסומת שלו) ולא באמת מבין על גבי מפה איפה הוא נמצא. אחרת הוא היה חוסר בצורה ישירה והחלטית לבסיס שלו, במקום לחפש אותו בצורה אקראית.
ב. הוא נתקע ברהיטים ובקירות באחוזים לא נמוכים, אפילו שמדובר במכשולים קבועים והייתי מצפה שהוא יהיה מספיק חכם בשביל ללמוד אותם ולשמור לעצמו מפה של הבית, וגם אם הוא נתקע בהם בפעם הראשונה - לא להמשיך לעשות את זה אח"כ שוב ושוב. ובוודאי שלא להיתקע בקיר אחרי ש-10 שניות לפני זה הוא עבר בצמוד אליו והחיישנים והמצלמה שלו חד משמעית היו אמורים לקלוט אותו.

אותי לצערי הוא איכזב, למרות שמאוד רציתי לאהוב אותו (עוצמת שאיבה טובה, מיכל אשפה גדול, מברשת גומי שלא צוברת שיער..) אני פשוט לא יכול לסמוך עליו וצריך תמיד לשמור עליו כמו גננת. וכאמור העובדה שאין לי פידבק ממנו (אפליקציה עם מפה) עושה את זה אפילו קשה יותר - כי אין לי דרך לדעת האם כשהפעלתי אותו ויצאתי מהבית הוא באמת ניקה את כל הבית, או שהוא הפסיק באמצע ואני לא יודע אפילו.

זה לא מה שאני מצפה מהרובוט, על אחת כמה וכמה שמדובר באחד מהרובוטים הכי יקרים בשוק, ולא ברובוט סיני של 700 שקל.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #23 

@Enc0der
·
לא הוצאתי דבר מהקשרו. הטענות שלך אינן סותרות את הציטוטים שהבאתי מאוסף רשימותיך. ולדעתי אף אינם מחלישות אותן. אני מודה לך על ההתחשבות ברגשותיו של הרובוט אבל מתקשה לקבל את אמירותיך הברורות לגבי עמידתו במשימות כדיברי ניחומים לרובוט.

אני לא אנסה לשכנע אותך שאתה מרוצה. העדר האפליקציה נראה לי כחיסרון מאוד גדול מבחינתך.
אחרי החלפת לוח האם אצלך הרובוט הגיע וכנראה גם יגיע לכל הבית. התיאורים שלך על אי הגעה לכל הבית נכונים ללפני החלפת לוח האם.
אמירתך שהרובוט אינו מבצע סריקה של החדרים מוטעית. כמו דברים נוספים שאיני מסכים איתך אך איני רואה טעם שנכנס לויכוחים מיותרים.
עם דבר אחד שנינו מסכימים...יהיה זה חוסר אחריות מצידנו לסכן את רגלי הג׳ירפה...:wink:

ראיתי את הפניה שהשארת. יטופל מחר.

שבוע טוב.

ronenca
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
שם מלא: רונן קבליירו
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

חוויה פחות מוצלחת בשימוש ברובוט

שרשור שלא נקרא #24 

שלום לכולם
רציתי לחלוק אתכם חוויה פחות נעימה שיש לי עם הרובוט הזה. רכשתי אותו לפני שנה וחצי בהזמנה המוקדמת דרך האתר
מאחר והמשלוח לארץ התעכב בחרתי להמתין להגעתו לארץ. הייתי מבין המזמינים הרישונים ובחרתי לא לקחת את ההטבה
שהובטחה לקבל את הדגם הקודם בהשאלה עד הגעת הרובוט החדש לארץ. כאשר הגיע הרובוט רוב המזמינים בהזמנה המוקדמת
כבלו את הרובוט ואני לא קיבלתי אותו כול פעם סיפור אחר עד שכתבתי כן באתר ואז מנהל החברה חזר אלי והבטיח לי שאקבל אותו
למחרת כמובן שלא כיבלתי אותו ורק בערב ראש השנה בשנה שעברה הוא הגיע אלי עם הרובוט כאשר פתחתי אותו גיליתי שזה לא מה שהזמנתי אני הזמנתי את הצבע האפור חום וקיבלתי את הלבן לא הייה לי כוח שוב לדבר עם החברה ונשארתי עם הלבן.
מאתמול אני מנסה להסיג את היבואן כדי לרכוש פילטרים לרובוט כיוון שעם הרובוט קיבלתי רק פילטר אחד למרות שהובטח שהיבואן
יספק עם השואב עוד מספר פלטרים אני לא זוכר בדיוק כמה ומי שלא קיבל ישלח לו בדואר כמובן שאני לא קבלתי את הפלטרים. השארתי
אתמול הודעה במוקד השארת הודעות ולא חזרו אלי עד היום התקשרתי שוב ושוב הגדעתי למוקד השארת הודעות הפעם שלחתי בפנייה
באתר וכמובן אן התיחסות הובטח לנו ברכישת הרובוט 3 שנים אחריות ושירות VIP אם זה שירות ה VIP שאני מקבל אז באמת אני לא יודע מה זה שרות רגיל. חבל שבגלל שרות ה VIP הזה אני כנראה לא יהייה יותר לקוח של החברה. מכווה בשבילכם שמה שעברתי עם הרכישה ועד היום זה רק אני ולא עוד הרבה לקוחות מרוצים.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #25 

אם כבר הקפצת לי את הדיון אז אני אעדכן פה לטובת הקוראים..

בשוק יש הרבה שואבי אבק, הסיבה שאנשים קונים שואב *רובוט* היא בשביל החוכמה שלו - מעבר למשאבה השואבת.
כאמור אני רכשתי "רובוט שואב חכם", iclebo omega, שעולה כ-3,500 ש"ח. הסיבה שהעדפתי לנסות אותו על פני רובוטים סיניים בשליש מחיר היתה כי על פי הפרסומים וכו' הוא עשה רושם של רובוט חכם מאוד, משופע בחיישנים, כולל גם מצלמה שמצלמת וסורקת את החדר - על פניו נשמע כמו רובוט חכם מאוד ואיכותי. הוא גם הגיע עם אחריות וזכות לביטול וזיכוי מלא תוך חודש אם לא מרוצים ממנו - אז הלכתי על זה.

לצערי לאחר ניסיון של מספר ימים התאכזבתי מביצועי הרובוט. לא ברמת השאיבה שלו אלא ברמת החוכמה:
בהתחלה הוא בכלל דילג לגמרי על חלקים מהבית, אבל זה נפתר לאחר שהוא נשלח ליבואן לצורך עדכון גירסה.
מה שלא נפתר זה שהוא נתקע באופן קבוע ברהיטים ובקירות (במקום מסוים היה עובר כמה ס"מ ליד קיר אלכסוני, כאשר בוודאות החיישנים שלו ובוודאי המצלמה היו אמורים לקלוט אותו לפחות בשלב כלשהו, אך לאחר מכן בפניה הבאה הוא כאילו שכח שהוא נמצא שם ופשוט נתקע בו בעוצמה..), לעיתים בעוצמה אדירה (!) ולעיתים בהססנות, כלומר זיהה כנראה שיש שם משהו אבל בכל זאת בסופו של דבר "נגע" בו... הוא היה לפעמים מנסה להיכנס בכוח מתחת לספה ונתקע מתחתיה (למרות שהוא בפועל בכלל לא היה תקוע, הוא רק דיווח על תקלה/תקיעה אבל בלחיצה על כפתור ה-HOME הוא יצא ממנה בכוחות עצמו)..
כמו כן, אופן הניווט שלו היה לא חכם לטעמי - במקום להתחיל עם חדר ולסיים אותו לפני שהוא עובר לחדר הבא הוא הלך בצורה שיטתית תמיד רק שמאלה - כלומר אם נקודת הפתיחה שלו היתה במרכז הסלון, הוא היה מנקה את החצי השמאלי של הסלון ואז ממשיך לכל הבית... את החצי הימני הוא היה ממשיך רק לאחר שכל הבית היה נקי. זה גרם למספר בעיות:
1. אם רציתי לעצור אותו באמצע (כי למשל הגיעו אורחים) אז מין הסתם יותר חשוב לי שכל הסלון יהיה נקי מאשר אחד מהחדרים הפנימיים, אבל מה שקרה בפועל זה שהאורחים הגיעו וחצי מהסלון עדיין היה מלוכלך לצורך העניין.
2. לא תמיד הסוללה שלו הספיקה לניקוי מלא, במיוחד לא במצב טורבו. זה גרם לזה שכאמור הוא השאיר חצי סלון מלוכלך ואז חזר להטעין את עצמו מחדש. זמן הטעינה היה ארוך מאוד (מספר שעות?) ורק לאחר שהוא התמלא לחלוטין הוא המשיך את הניקיון - זמן רב שבו חצי מהסלון נשאר מלוכלך - כל זה בגלל שהוא לא היה חכם מספיק לסיים עם הסלון לפני שהוא ממשיך הלאה.

לאור זאת ולאור חסרונות נוספים (כמו למשל חוסר העדכון של מצב הרובוט באפליקציה - אין לו אפליקציה בכלל - מה שגורם לזה שאי אפשר לדעת מה הוא ניקה ומה לא, ולאור חוסר החוכמה שלו זה רק מחזק את חוסר האמון ברובוט) החלטתי לנצל את זכות הביטול ולהחזיר את הרובוט.

אציין רק במאמר מוסגר שהשיחות עם רונן היו חיוביות והוא בא תמיד בגישה טובה וחיובית ושמח לעזור, גם כשרציתי לבטל הוא הסכים מיד ולא עשה בעיות.
יחד עם זאת אציין גם שהרובוט יושב אצלי כבר מעל חודש סגור בקרטון המקורי שלו וממתין לאיסוף - איסוף שעד היום לא נעשה ממני. ובהתאם לכך, גם הזיכוי מהחנות שממנה קניתי אותו עדיין לא בוצע. פניות שלי בנושא נענו ב"יבואו לאסוף אותו במהלך שבוע הבא" וכו', מה שלא קרה בפועל.
כך שמשהו בהחלט קורה שם בחודש האחרון.

למתעניינים בסאגת הרובוט, לאחר הביטול (שעדיין לא קרה בפועל) של עסקת הרובוט הזה, הלכתי על כיוון קצת אחר ובחרתי ברובוט סיני - של שיאומי.

מדובר ברובוט מתקדם עם מערכת סריקה בלייזר (לכאורה המקבילה של ה"מצלמה" ב-iclebo omega), עדכונים לייב באפליקציה וכו'.
היו לא שני חסרונות שידעתי עליהם מראש:
1. מברשת עיקרית משולבת גומי+סיבים (במקום רק גומי), שלכאורה נתפסות בה יותר שערות בעלי חיים ויותר קשה לניקוי
2. תא אחסון אבק קטן יותר משמעותית
לגבי החסרונות, אציין ש-1 התגלה כפשוט לא נכון... המברשת עושה עבודה טובה ולפחות בינתיים לא נראה שנתפסות בה שערות באופן מיוחד. לגבי גודל תא האחסון, הוא בהחלט קטן יותר וזה מכריח אותי לרוקן אותו אחרי כל סבב ניקיון (כלומר פעם ביום). האם זה כזה נורא? לא. השליפה של תא האחסון היא פשוטה וקלה ומדובר בתהליך של 10 שניות (כולל לגשת לרובוט, לקחת את התא, לרוקן אותו לתוך הפח, ולהחזיר אותו לרובוט).

ולגבי הביצועים?
מבחינת השאיבה הוא שואב ברמה גבוהה מאוד, אני מפעיל אותו באופן קבוע במצב MAX והוא אוסף הכל כולל הכל, לא נתקלתי בבעיות.
מבחינת החוכמה - מדובר בעולם אחר. הרובוט סורק את כל הבית בעזרת מד הלייזר ומעדכן את מצב ההתקדמות שלו + הסריקה של הבית בעדכונים לייב דרך האפליקציה.
הוא מסיים חללים גדולים לפני שהוא מתקדם הלאה (כלומר מנקה את הסלון ופינת האוכל והמטבח [מתייחס אליהם כחלל אחד] לפני שהוא עובר לחדרים שמנותקים מהם), הוא מזהה באופן מדוייק (בצורה באמת מדהימה) את כל המכשולים בדרך - הוא לא נתקע ברהיטים אפילו לא פעם אחת, אפילו לא נוגע בהם. הוא לא נתקע מתחת לספות, הוא זיהה את כל הקירות בכל הזויות ללא שום בעיה, הוא שולח בזמן אמת מפה מדוייקת של סריקת הבית ברמה שרואים ממש את הרגליים של כיסא המחשב, למשל.
בנוסף, האפליקציה עוקבת אחרי מצב הפילטר, המברשות והחיישנים, ומעדכנת אותך על המצב שלהם באחוזים ובשעות שנותרו עד ההמלצה להחליף/לנקות אותם.
זמן הפעולה של שני הרובוטים היה בערך דומה, עם יתרון קל לדעתי לשיאומי (מזכיר שהוא פועל ב-MAX, לא יודע אם זה משפיע לו גם על זמן הפעולה). יחד עם זאת יתרון משמעותי שיש לשיאומי זה שהסוללה שלו מספיקה לכל הבית + עודף, כלומר לעולם לא קרה לו שהסוללה שלו נגמרה באמצע והוא היה צריך לחזור להטעין את עצמו, חוץ מפעמים שבהם הפעלתי אותו מספיק פעמים רצוף לצורכי בדיקות.

אני לא מומחה לאבק ולא עשיתי "ניסויי יוטיוב" כמו שאנשים עושים כשהם שופכים אורז על הרצפה או קמח וכל מיני דברים כאלה בשביל לעשות השוואה בין הרובוטים.. אני בודק בעולם האמיתי שלי, שכולל אבק/לכלוך סטנדרטי של בתים נורמליים, יחד עם גם לא מעט שערות של כלבים (שעל בסיס יומי ממלאות את כל תא האחסון... שזה אגב דיי מדהים כי בעין בלתי מזוינת בקושי לא רואים אותן בכלל.. אלוהים יודע מאיפה הוא שאב אותן) - ומה שאני יודע זה שהתוצאות שלו סבבה לגמרי מבחינת השאיבה - והבדל של שמיים וארץ מבחינת החוכמה, יכולת הסריקה של החדר וההתמצאות של הרובוט בסביבה.

וכל זה - בשליש מחיר.....
אז אם חשבתי קודם שאולי הציפיות שלי מרובוט-שואב (כלשהו) הן פשוט גבוהות מדי ולא ריאליות, הרובוט החמוד של שיאומי שעולה 1,200 ש"ח עד הבית כולל מיסים מלאים הוכיח לי שהציפיות שלי דווקא היו הגיוניות - ועמד בהן בהצלחה.

יכול להיות שלאנשים אחרים יהיו חוויות אחרות, אולי זה תלוי בצורת הבית והחדרים, באופי הרהיטים, בסתם מזל... לא יודע.
אבל בשבילי, אם להודות באמת, כל החוויה הזאת לימדה אותי לתת יותר אמון בסינים... ושלא תמיד מה שיקר יותר (פי-3) גם בהכרח טוב יותר..

ronenca
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: חוויה פחות מוצלחת בשימוש ברובוט

שרשור שלא נקרא #26 

ronenca כתב:שלום לכולם
רציתי לחלוק אתכם חוויה פחות נעימה שיש לי עם הרובוט הזה. רכשתי אותו לפני שנה וחצי בהזמנה המוקדמת דרך האתר
מאחר והמשלוח לארץ התעכב בחרתי להמתין להגעתו לארץ. הייתי מבין המזמינים הרישונים ובחרתי לא לקחת את ההטבה
שהובטחה לקבל את הדגם הקודם בהשאלה עד הגעת הרובוט החדש לארץ. כאשר הגיע הרובוט רוב המזמינים בהזמנה המוקדמת
כבלו את הרובוט ואני לא קיבלתי אותו כול פעם סיפור אחר עד שכתבתי כן באתר ואז מנהל החברה חזר אלי והבטיח לי שאקבל אותו
למחרת כמובן שלא כיבלתי אותו ורק בערב ראש השנה בשנה שעברה הוא הגיע אלי עם הרובוט כאשר פתחתי אותו גיליתי שזה לא מה שהזמנתי אני הזמנתי את הצבע האפור חום וקיבלתי את הלבן לא הייה לי כוח שוב לדבר עם החברה ונשארתי עם הלבן.
מאתמול אני מנסה להסיג את היבואן כדי לרכוש פילטרים לרובוט כיוון שעם הרובוט קיבלתי רק פילטר אחד למרות שהובטח שהיבואן
יספק עם השואב עוד מספר פלטרים אני לא זוכר בדיוק כמה ומי שלא קיבל ישלח לו בדואר כמובן שאני לא קבלתי את הפלטרים. השארתי
אתמול הודעה במוקד השארת הודעות ולא חזרו אלי עד היום התקשרתי שוב ושוב הגדעתי למוקד השארת הודעות הפעם שלחתי בפנייה
באתר וכמובן אן התיחסות הובטח לנו ברכישת הרובוט 3 שנים אחריות ושירות VIP אם זה שירות ה VIP שאני מקבל אז באמת אני לא יודע מה זה שרות רגיל. חבל שבגלל שרות ה VIP הזה אני כנראה לא יהייה יותר לקוח של החברה. מכווה בשבילכם שמה שעברתי עם הרכישה ועד היום זה רק אני ולא עוד הרבה לקוחות מרוצים.
...
בהמשך לשרות שקבלתי ובהמשך למה שכתבתה על פעילות הרובוט לא ציינתי לגבי עבודת הרובוט אצלי .
אז אצלי כאשר אני מפעיל אותו לאחר חדר אחד הוא מודיע שסיים ומחפס את תחנת העגינה אני צריך להפעיל אותו
מחדש ולנווט אותו לחדר הבא ואז הוא מגיע למצב שהוא ננעל על נקודה מסויימת בחדר וחוזר עילה 10 פעמים
עד שאני לא מכבה אותו ומפעיל מחדש הוא לא משתחרר. לאחר שסיים חדר מסויים אני צריך לסגור את הדלת
כי לאחר שיוצא מהחדר למסדרון ומתחיל לצאת לכיוון הסלון מייד חוזר לחדר וחוזר עליו שוב כאילו לא ניקה אותו
כאשר הוא מחליט לעבוד באזור הסלון מטבח ופינת האוכל הרבה פעמים משאיר לי אזור במטבח לא נקי כי לא
עבר עליו ואני צריך לגרום לו לגשת לאזור זה ולנקות. בשורה תחתונה אני מרגיש שאני עובד אצל הרובוט ולא הרובוט
עובד אצלי. חבל שהטחות לחוד ומציאות לחוד וכניראה שאן עם מי לדבר כי עם על רכישת פילטרים לא חוזרים אלי
אז כניראה שגם אן שרות.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #27 

ronenca,

אבקש מהשירות שידברו איתך ביום ראשון בבוקר ויטפלו בכל הנושאים שהעלית. בטוח שתהיה מרוצה בגמר הטיפול. חייב לציין שהלחץ לקראת החג הוא רב, ועל אף שאנו עובדים כל יום עד 10-11 בלילה עדיין לא מצליחים לחזור לכולם תוך 24 שעות. בטוח שגם אליך היו חוזרים גם ללא הטיפול שלי.

Enc0der,

כפי שידוע לך לא קנית את הרובוט מאיתנו אלא דרך מפיץ. אלינו פנית ביום ה 29 לאחר הרכישה ואכן אישרתי לך החזרה של הרובוט לפני שידעתי שהעסקה לא נעשתה מולנו. למפיך ישנם שיקולים שונים משלנו. אני לא יכול לחייב אותו לבטל עסקה. במקרה הזה הסכמנו עם המפיץ שאנו נכסה את כל ההפסדים שלו כולל הרווח שכלול במכירה אליך. המפיץ הסכים וכל שנותר הוא לאסוף את הרובוט ממך. הזיכוי לא אמור להיות מותנה באיסוף וייתכן שיש כאן אי הבנה בנינו לבין המפיץ.
נדבר איתו בראשון לגבי הזיכוי.

לגבי ההתפעלות שלך משיומי.... לצערי התחרות שלנו לא מולו אלא מול הרובוט שבסרטון המצורף..... רובוט חדש עם 2 מצלמות, חיבור WIFI , אפשרות לראות מה קורה בבית , מברשות צד ארוכות, והכי מתסכל שהו מיוצר על ידי Yujinrobots, היצרנית של ה OMEGA עבור חברת MIELE הגרמנית.

אין לגעת אם ומתי החברים שלנו בקוריאה יוציאו רובוט דומה תחת המותג שלהם....
יש עוד דברים שארצה להתייחס במה שכתבת. אעשה זאת בהזדמנות

ronenca
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #28 

Iclebo כתב:ronenca,

אבקש מהשירות שידברו איתך ביום ראשון בבוקר ויטפלו בכל הנושאים שהעלית. בטוח שתהיה מרוצה בגמר הטיפול. חייב לציין שהלחץ לקראת החג הוא רב, ועל אף שאנו עובדים כל יום עד 10-11 בלילה עדיין לא מצליחים לחזור לכולם תוך 24 שעות. בטוח שגם אליך היו חוזרים גם ללא הטיפול שלי.

Enc0der,

כפי שידוע לך לא קנית את הרובוט מאיתנו אלא דרך מפיץ. אלינו פנית ביום ה 29 לאחר הרכישה ואכן אישרתי לך החזרה של הרובוט לפני שידעתי שהעסקה לא נעשתה מולנו. למפיך ישנם שיקולים שונים משלנו. אני לא יכול לחייב אותו לבטל עסקה. במקרה הזה הסכמנו עם המפיץ שאנו נכסה את כל ההפסדים שלו כולל הרווח שכלול במכירה אליך. המפיץ הסכים וכל שנותר הוא לאסוף את הרובוט ממך. הזיכוי לא אמור להיות מותנה באיסוף וייתכן שיש כאן אי הבנה בנינו לבין המפיץ.

לגבי ההתפעלות שלך משיומי.... לצערי התחרות שלנו לא מולו אלא מול הרובוט שבסרטון המצורף..... רובוט חדש עם 2 מצלמות, חיבור WIFI , אפשרות לראות מה קורה בבית , מברשות צד ארוכות, והכי מתסכל שהו מיוצר על ידי Yujinrobots, היצרנית של ה OMEGA עבור חברת MIELE הגרמנית.

אין לגעת אם ומתי החברים שלנו בקוריאה יוציאו רובוט דומה תחת המותג שלהם....
יש עוד דברים שארצה להתייחס במה שכתבת. אעשה זאת בהזדמנות
...
·תודה על התגובה. יצרו איתי קשר היום בבוקר הסברתי את כול מה שעברתי עם הרכישה והבטיחו לי שביום ראשון
יטפלו בכול הבעיות.

שבת שלום

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #29 

Iclebo כתב: כפי שידוע לך לא קנית את הרובוט מאיתנו אלא דרך מפיץ. אלינו פנית ביום ה 29 לאחר הרכישה ואכן אישרתי לך החזרה של הרובוט לפני שידעתי שהעסקה לא נעשתה מולנו. למפיך ישנם שיקולים שונים משלנו. אני לא יכול לחייב אותו לבטל עסקה. במקרה הזה הסכמנו עם המפיץ שאנו נכסה את כל ההפסדים שלו כולל הרווח שכלול במכירה אליך. המפיץ הסכים וכל שנותר הוא לאסוף את הרובוט ממך. הזיכוי לא אמור להיות מותנה באיסוף וייתכן שיש כאן אי הבנה בנינו לבין המפיץ.
...
·

תודה.
יחד עם זאת אציין שזה לא מדוייק.

א. נכון שקניתי דרך מפיץ, אך לא מדובר ביבוא אפור או משהו כזה אלא במפיץ רישמי שלכם כאשר אתם בתור היבואן הם נותני השירות והאחריות, והרובוט נרכש עם אותה "אחריות VIP" שאתם מציעים - אין ולא צריך להיות שום הבדל.

ב. לא פניתי אליכם ביום ה-29! מזל שיש פה את הדיון בשביל שגם יתעד את זה...
פניתי אליכם יחד עם פתיחת הדיון הזה, כשבועיים (יום 14) לאחר הרכישה.
כפי שמופיע בעמוד התנאים שלכם (וגם כי באמת רציתי לפתור את הבעיה ברובוט ולא סתם להיפטר ממנו), נתתי לכם את האפשרות לקחת אותו לבדיקה וטיפול. זה לקח כשבוע (כולל הימים שהמתנתי לאיסוף ושהמתנתי למשלוח בחזרה) ולאחר שקיבלתי אותו בחזרה, בדקתי אותו במשך מספר ימים והבנתי שהוא עדיין בעייתי, שלחתי להם הודעה ליתר ביטחון ובה ציינתי שהיום הוא היום ה-29 ולכן באופן פורמלי אני מבקש להחזיר את הרובוט - כדי לא לאבד את הזכות לזיכוי.
את התהליך בכל מקרה התחלתי הרבה לפני זה, אבל בשביל להיות "בצד הבטוח" החלטתי לשלוח את ההודעה הפורמלית הזאת לפני תום תקופת האחריות, כדי שלא יגידו לי אחר כך שלמרות שהתלוננתי כבר שבועיים מזמן הרכישה, את הבקשה לזיכוי הייתי צריך לעשות לפני תום החודש.
אז לקחת את זה ולהגיד שפניתי אליכם רק ביום ה-29 זה פשוט לא נכון..

ג. בוודאי שאתם יכולים לחייב מפיץ שלכם לבטל עסקה, ואם אין לכם מספיק כוח מולו אז סליחה, אבל זאת בעיה שלכם ולא שלי.. הוא מציג אתכם בתור היבואנים הרשמיים ונותני האחריות והשירות, הוא מציג את "אחריות ה-VIP" שלכם - אשר בהתאם לתנאי האחריות שלכם כוללת איסוף והחזרה מהבית על חשבון החברה במקרה של תקלות, וגם כאמור אפשרות לזיכוי מלא (כולל המשלוח!) אם לא מרוצים מהרובוט תוך 30 יום.
האם אתם טוענים שהוא מציג אתכם כנותני השירות והאחריות במירמה? אני בספק.

ד. אני שמח לשמוע שאין קשר בין הזיכוי ובין האיסוף.
יחד עם זאת אני עדיין ממתין לשניהם... הרובוט סגור בקופסה שלו כבר בערך חודש וסתם יושב ומחכה לכם..

זה המקום לציין שאני ניסיתי ככל שביכולתי להיות מרוצה מהרובוט, נתתי לו הזדמנויות שוב ושוב, ניסיתי לנתח את ההתנהגות שלו ולהבין למה הוא לא מתנהג כראוי כדי לנסות לפתור את הבעיות ולשמור אותו אצלי, וגם כשתיארתי את הבעיות תמיד ניסיתי להיות עדין בניסוחים שלי כדי לא לפגוע ברובוט.
חשבתי שאני קונה רובוט פרימיום, במחיר מהגבוהים ביותר בשוק, וזה גם היה רובוט ראשון שלי אז לא הייתי בטוח למה ראוי שאני אצפה ממנו, אבל בדיעבד היום אני יודע שהציפיות שלי היו במקומן, וגם האכזבות. השימוש ברובוט היה פשוט בלתי נסבל - הוא היה נתקע בקירות ורהיטים בלי סוף ומערכת הניווט שלו היתה פשוט לא מספיק חכמה - ביחס למתחרים שאפילו זולים ממנו משמעותית.

תודה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #30 

@Enc0der
·

ציינתי שביום ה 29 שלחת הודעה שאת רוצה להחזיר את הרובוט. את ההודעה היית צריך להעביר למי שקנית ממנו ולא לנו. עדיין, טיפלתי בעניין מול המפיץ ודאגתי לזיכוי.
ציינתי שאיני יכול לחייב מפיץ לעשות שום דבר שהוא אינו רוצה לעשות. לא קשור לכמה כוח יש לנו מולו. באותה נשימה אמרתי שהסכמנו עם המפיץ שהמכשיר יוחזר ואתה תקבל זיכוי מלא.גם דרך זה שפיצינו את המפיץ על הפסד הרווח שלו. מה לא בסדר בתשובה הזאת ואיזה עוול עשינו לך הבתנהלות שלנו?
סעיף ג' בתשובתך. האם לא קרה במדוייק מה שאנחנו כותבים? לא טיפנו בבעיה מיד? לא עשינו הכל על חשבונינו? לא מחזירים לך את כל הכסף?

אישרתי לך שהאיסוף לא אמור לעכב את הזיכוי. שנטפל בכך ביום ראשון. אני חוזר על ההתחייבות הזאת.

מאחל לך שתמשיך להיות מרוצה מהשיומי שאצלך שתמיד תוכל לראות איפה הרובוט ניקה דרך האפליקציה ושלא יסבול משום תקלה. שיסב לך אושר ושמחה בכל סבב ניקיון ושהבית שלך יהיה נקי ומבריק תמיד.

שתהיה לך שנה טובה ונפלאה. לך ולכל המשפחה.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”