Qled75 של סמסונג מול Oled 65 של l.g
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·חושחאש כתב:לא יודע אני אוהב מאוד את oled אבל הבעיה כאמור זה גודל המסך....
אין בעיה עם 65" ל 3.5 מטר זה בסדר גמור.
אם אתה אוהב OLED אז לך על זה.
תודה על תשובות חברים. ב2010 קניתי 64 אינץ פלזמה של סמסונג 64D8000 משמשת אותי עד היום .תכלס זה מספיק מבחינת הגודל העניין שאחרי 7 שנים שאתה אם אותו גודל מסך אז המסך נראה לך יותר קטן .אבל זה לא שגודל 65 לא מספיק גדול פשוט מעדיף 75 אבל זה מעצבן מכיון שאין מה להשוות בין oled לשאר מסכים .דילמה מעצבנת !!!!
דרך אגב תקציב כרגע סביב 22k
דרך אגב תקציב כרגע סביב 22k
מצאתי אתר אם דירוג 75 ל2017 לא יודע עד כמה האתר הזה הוא מקצועי
http://www.rtings.com/tv/reviews/best/b ... 70-75-inch
http://www.rtings.com/tv/reviews/best/b ... 70-75-inch
·חושחאש כתב:מצאתי אתר אם דירוג 75 ל2017 לא יודע עד כמה האתר הזה הוא מקצועי
http://www.rtings.com/tv/reviews/best/b ... 70-75-inch...
אתר מקצועי לעילא ולעילא!
הסוני 940 הוא אחד המסכים בטובים ביותר שכסף יכול לקנות וניתן לרכישה באיזור 25-28k.
את ה900 המצוין מתחתיו ניתן להשיג באיזור 18-21k. המחירים לגודל 75 ביבוא מקביל.
·חושחאש כתב:אבל לפי מה שראיתי הציונים של 900 ו940 דומים .דרך אגב אני רואה שאף אח לא מתיחס למסכים החדשים של סמסונג למשל Qled 8 בגודל 75 לא מסך עדיף מסוני.תודה...
הסמסונג נחות מסוני בכל פרמטר. ב940 יש יותר אזורי תאורה, עוצמת הארה גבוהה יותר, ומעבד תמונה מתקדם יותר.
זה גם מתבטא בעוד בערך 10k נוספים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·acc800 כתב:·......
אתר מקצועי לעילא ולעילא!
הסוני 940 הוא אחד המסכים בטובים ביותר שכסף יכול לקנות וניתן לרכישה באיזור 25-28k.
את ה900 המצוין מתחתיו ניתן להשיג באיזור 18-21k. המחירים לגודל 75 ביבוא מקביל....
עם יד על הלב, למרחק צפיה של 3.5 עד 4 מטר, לעצמיך,
היית מעדיף לרכוש את ה 900 מאשר oled?
שים את ה 940 בצד כי הוא מחוץ לתקציב.
@חושחאש
·עדיף להתרחק מסמסונג לפי דעתי זה מותג מדרדר ועוד עם השירות בארץ חבל לקנות אותו וחבל לשלם על הסוני מישפאר "יבואן רשמי"
הם לא באמת יבואן רשמי שכן אחרי הקניה אין לך קשר איתם ואתה נזרק לקבלן צד 3היום היחידים שהם יבואן רשמי זה LG לכן תקנה יבוא מקביל
יש פה בפורום צרות מזעזעות לכן פשוט חבל על הכסף רק יבוא מקביל אם זה לא LG וגם אם זה LG אם המחיר ביבוא המקביל נמוך משמעותית
לך על יבוא מקביל
·עדיף להתרחק מסמסונג לפי דעתי זה מותג מדרדר ועוד עם השירות בארץ חבל לקנות אותו וחבל לשלם על הסוני מישפאר "יבואן רשמי"
הם לא באמת יבואן רשמי שכן אחרי הקניה אין לך קשר איתם ואתה נזרק לקבלן צד 3היום היחידים שהם יבואן רשמי זה LG לכן תקנה יבוא מקביל
יש פה בפורום צרות מזעזעות לכן פשוט חבל על הכסף רק יבוא מקביל אם זה לא LG וגם אם זה LG אם המחיר ביבוא המקביל נמוך משמעותית
לך על יבוא מקביל
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1910
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 256 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
למי שיש כיום מסך בגודל של 65 אינץ (כמוני...) ההתלבטות היא לא פשוטה.
מצד אחד אחרי מס' שנים עם 65 הרצון הטבעי הוא להשתדרג במסך גדול יותר ומהצד השני יש את הרצון להיות עם הטכנולוגיה המתקדמת ביותר אבל להישאר עם אותו הגודל.
מצד אחד אחרי מס' שנים עם 65 הרצון הטבעי הוא להשתדרג במסך גדול יותר ומהצד השני יש את הרצון להיות עם הטכנולוגיה המתקדמת ביותר אבל להישאר עם אותו הגודל.
·טלHD כתב:·......
עם יד על הלב, למרחק צפיה של 3.5 עד 4 מטר, לעצמיך,
היית מעדיף לרכוש את ה 900 מאשר oled?
שים את ה 940 בצד כי הוא מחוץ לתקציב....
אל תבין אותי לא נכון - האולד טוב יותר במכלול משני המסכים. לעצמי למרחק 3.5 רכשתי כידוע c7.
ל3.5 מטר אפשר עוד להסתפק ב65 וללכת על אולד. ב4 מטר ומעלה לדעתי רצוי ללכת על מסך גדול יותר וה900 כאמור יתן תמורה מצוינת!
יש לי מרחק של4 מטר בין שני הקירות אבל בפועל אני יושב במרחק של 3.5 מטר.שנה שעברה שקניתי את c6 בגודל 55 לחדר שינה המחיר שלה היה בסביבות 17-18k כתבתי בפורום שכדאי לחכות לבלייק פרדיי שאולי יהיו מחירים הרבה יותר זולים ואכן זה מה שקרה ובסוף קניתי את מסך ב12k.אני נוטה להמתין לנובמבר למרות שבטוח שבסוני לא יורידו מחירים ואולי כן בגללl.g