יכול להיות שזה מוצר מדבקהleshets, אין לי מושג וגם ניסיתי לחפש מידע על הדגם של הרמקול הזה והוא לא מופיע אפילו באתר החברה, יכול להיות שזה דגם חדש שאפילו לא עלה לאתר? מוזר.......
תמונות נחמדות 1...
אם כבר החיבור השלישי הוא לדנון ישירות כך אתה יכול למתג (לקדמיים) בין הגברת מערכת הסטראו (הפרה + המונובלוקים) להגברת מערכת הקולנוע (הדונון) כמובן שכשאחד עובד השני כבוי (לי בכל אופן זה לא ממש נראה הגיוני, למה לא לעשות שימוש במונו בלוקים גם לקולנוע?) נראה לי שזה בכל זאת קשור לבי וויירינג.נראה לי שהכבל האמצעי הולך לקדם מגבר ומשם לדנון. אולי...............
מיכאל .
הרמקול בקישור השני הוא הדיינאודיו קונטור 4 שעלה בשנים 1990- 1992, כ- $11,000.leshets כתב:לך תחפש את זה בין כל הג'יבריש הזה (ואולי הוא רוצה יותר משם החברה ודגם), בכל אופן מה לגבי השאלה שלי, יש למשהו מושג מה זה החיבור הזה?...
הרמקול מחווט בכבל רמקול OCOS של דיינאודיו. ה-OCOS הוא כבל קואקסיאלי במחיר בינוני, הכולל אופציה לאדפטור. דגמי הרמקולים היקרים של דיינאודיו משנות ה-90, כללו מחבר לכבל כזה.
יש שאלות על הסיסטם 6?
תומר
צורת החיבור הזאת אמורה להחליף את חיבורי הרמקול הסטנדרטים ?הרמקול בקישור השני הוא הדיינאודיו קונטור 4 שעלה בשנים 1990- 1992, כ- $11,000.
הרמקול מחווט בכבל רמקול OCOS של דיינאודיו. ה-OCOS הוא כבל קואקסיאלי במחיר בינוני, הכולל אופציה לאדפטור. דגמי הרמקולים היקרים של דיינאודיו משנות ה-90, כללו מחבר לכבל כזה....
מיכאל .
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 616
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
כן.leshets כתב:צורת החיבור הזאת אמורה להחליף את חיבורי הרמקול הסטנדרטים ?הרמקול בקישור השני הוא הדיינאודיו קונטור 4 שעלה בשנים 1990- 1992, כ- $11,000.
הרמקול מחווט בכבל רמקול OCOS של דיינאודיו. ה-OCOS הוא כבל קואקסיאלי במחיר בינוני, הכולל אופציה לאדפטור. דגמי הרמקולים היקרים של דיינאודיו משנות ה-90, כללו מחבר לכבל כזה.......
ד"א, הכבלים האלה מצויינים. אני משתמש בהם כבר שנים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
שאלה דבילית, הרקע היפה של חופי הונג קונג נחצץ על ידי חלון ענקי. האם חלון כזה לא הורס את כל הסאונד?!
שמתם לב שהמסך שלו ב-90 מעלות למערכת המוזיקה? כלומר, הוא או צריך פיזית לעבור מקום בכדי לעבור ממצב שמיעה (שברור שהוא המועדף כאן) למצב צפיה בטלויזיה...
שמתם לב שהמסך שלו ב-90 מעלות למערכת המוזיקה? כלומר, הוא או צריך פיזית לעבור מקום בכדי לעבור ממצב שמיעה (שברור שהוא המועדף כאן) למצב צפיה בטלויזיה...