רכישה קבוצתית - טלוויזיה LG OLED B7/C7
די שקוף שהמכירה הזו פשוט נועדה לחיסול המלאים שבידי היבואן לפריטים שנמצאים במחסן לפני הורדת המס הבאה עלינו לטובה. למי שאין סבלנות לחכות עוד תקופה קצרה לצניחה האמיתית במחיר מוזמן להתסער על ה״מציאה״ בכל הכוח.
נערך לאחרונה על ידי flyby1 ב 27/12/2017 10:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
·זה לא בדיוק ככה. גם בהייטק זון ה-65B7 מוצעת ב-12,470 ע"י ח.י. למול 12,490 באתר. עריכה: המחיר עודכן ל-11,990 אבל המסר עדין רלוונטי ברובוMartinHSabag כתב:@leron
·
אז תקנה מזאפ...מה הבעיה?...
לכן לכל היותר, עבור ה-B7, מדובר בעסקה רגילה.
גם הסלוגן של "הורדנו את במס" די מקומם כי מי שקנה ב-BF קיבל מחיר דומה בעוד שיש לצפות להוזלה של לפחות 2000 שקל ולא מאות בודדות.
פשוט חשוב הגילוי הנאות הזה. מאז תקרית HOT MOBILE למדנו לא לסמוך בעיניים עצומות על דילים לחברי האתר שהרבה פעמים המסר השיווקי מחלחל לתוכן ללא סינון כלשהו ובמקרה הזה, ספציפית האמירות לגבי ה-B7 הן בנוגע למחיר והן לגבי הורדת המס, לא מחזיקה מים.
ה-C7 אכן זולה יותר. כנ"ל ה-E7.
אני באופן כללי מאוד מעד המהלכים היזומים האלה ומאוד מעריך את המאמץ. רק חשוב לוודא שהמבצע אמיתי ולא מחיר רגיל + פרסומת במסווה של מבצע.
בכל אופן, אני קורא לכל מי שמעוניין לרכוש, גם אם מדובר ב-20 שקל תוספת, כן לעשות את זה דרך האתר גם כי כבר נאמר בעבר (בקניה של הסוני) שהאתר קצת מרוויח מזה וגם כי זה מבסס את בכוח הצרכני שלנו לעתיד.
נערך לאחרונה על ידי Alon_Solo ב 27/12/2017 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
·Alon_Solo כתב:·זה לא בדיוק ככה. גם בהייטק זון ה-65B7 מוצעת ב-12,470 ע"י ח.י. למול 12,490 באתר.......
לכן לכל היותר, עבור ה-B7, מדובר בעסקה רגילה.
גם הסלוגן של "הורדנו את במס" די מקומם כי מי שקנה ב-BF קיבל מחיר דומה בעוד שיש לצפות להוזלה של לפחות 2000 שקל ולא מאות בודדות.
פשוט חשוב הגילוי הנאות הזה. מאז תקרית HOT MOBILE למדנו לא לסמוך בעיניים עצומות על דילים לחברי האתר שהרבה פעמים המסר השיווקי מחלחל לתוכן ללא סינון כלשהו ובמקרה הזה, ספציפית האמירות לגבי ה-B7 הן בנוגע למחיר והן לגבי הורדת המס, לא מחזיקה מים.
ה-C7 אכן זולה יותר. כנ"ל ה-E7.
אני באופן כללי מאוד מעד המהלכים היזומים האלה ומאוד מעריך את המאמץ. רק חשוב לוודא שהמבצע אמיתי ולא מחיר רגיל + פרסומת במסווה של מבצע.
בכל אופן, אני קורא לכל מי שמעוניין לרכוש, גם אם מדובר ב-20 שקל תוספת, כן לעשות את זה דרך האתר גם כי כבר נאמר בעבר (בקניה של הסוני) שהאתר קצת מרוויח מזה וגם כי זה מבסס את בכוח הצרכני שלנו לעתיד....
תסתכל שוב....המחיר ירד
- פילפלון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תמתינו עוד כמה ימים לשנת 2018
אני ממתין עוד כמה ימים לשנת 2018,אני די משוכנע שנראה מחירים שונים לגמרי.
עד עכשיו רוב העסקים שיחקו קצת עם הורדת המס כל פעם מורידים כמה שקלים.
אבל לא באמת רואים את הורדת המס במלואה.
הקניה הקבוצתית הזאת מוכיחה את זה ,קצת תלונות והמחיר ירד ב 500 ש"ח כמעט (65B7)
אני רואה שסוחטים עוד קצת את הלימון לפני ההורדה האמיתית.
לגבי ה 55B7Y כבר עכשיו באולסייל אפשר להציע מחיר נמוך משמעותית ולקחת בכיוון ה 6700
http://www.olsale.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=23003129
עד עכשיו רוב העסקים שיחקו קצת עם הורדת המס כל פעם מורידים כמה שקלים.
אבל לא באמת רואים את הורדת המס במלואה.
הקניה הקבוצתית הזאת מוכיחה את זה ,קצת תלונות והמחיר ירד ב 500 ש"ח כמעט (65B7)
אני רואה שסוחטים עוד קצת את הלימון לפני ההורדה האמיתית.
לגבי ה 55B7Y כבר עכשיו באולסייל אפשר להציע מחיר נמוך משמעותית ולקחת בכיוון ה 6700
http://www.olsale.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=23003129
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
ככלל היזמה של רכש מרוכז בחסות האתר מאוד מבורכת.
חושבני שהיבואנים צריכים להבין שהחברה פה מסתכלים עמוק וברצינות על המצב בשוק והם צריכים לתת מחירים אטרקטיביים באמת וללא תחרות
ברגע שהיבואנים יבינו את זה כולם ירוויחו
שיהיה בהצלחה
חושבני שהיבואנים צריכים להבין שהחברה פה מסתכלים עמוק וברצינות על המצב בשוק והם צריכים לתת מחירים אטרקטיביים באמת וללא תחרות
ברגע שהיבואנים יבינו את זה כולם ירוויחו
שיהיה בהצלחה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
@MartinHSabag
·
אני שילמתי פחות על ה55 B7 בבלאק פריידיי עוד לפני ירידת המס. מוכן לשלוח קבלה אם יעזור לחברי הפורום.
שילמתי 300 שקל פחות ממה שמוצע פה כקנייה קבוצתית. זה עוד לפני הירידה במס שאמורה להיות לפחות 1000-1500 שקל פחות.
נגיד וכוח הקנייה של האתר הוא לא חזק כמו של אולסייל, עדיין הייתי מצפה שטלויזיה תעלה באיזור ה6500.
·
אני שילמתי פחות על ה55 B7 בבלאק פריידיי עוד לפני ירידת המס. מוכן לשלוח קבלה אם יעזור לחברי הפורום.
שילמתי 300 שקל פחות ממה שמוצע פה כקנייה קבוצתית. זה עוד לפני הירידה במס שאמורה להיות לפחות 1000-1500 שקל פחות.
נגיד וכוח הקנייה של האתר הוא לא חזק כמו של אולסייל, עדיין הייתי מצפה שטלויזיה תעלה באיזור ה6500.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מצויין. אנחנו מנסים ולומדים כל הזמן.
אין לנו את היכולת לבדוק כל דגם והתמחור שלו אל מה שמסתובב בשוק, בשביל זה אתם פה ומצביעים ברגליים.
אם המבצע לא טוב, הספקים מתקנים תוך כדי תנועה או לפעם הבאה.
אין כעס, הכל טוב.
אם אתם לא מרוויחים, אנחנו לא מרווחים.
אין לנו את היכולת לבדוק כל דגם והתמחור שלו אל מה שמסתובב בשוק, בשביל זה אתם פה ומצביעים ברגליים.
אם המבצע לא טוב, הספקים מתקנים תוך כדי תנועה או לפעם הבאה.
אין כעס, הכל טוב.
אם אתם לא מרוויחים, אנחנו לא מרווחים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
רק מאחר וזה עולה בפורום בערך בכל פוסט רביעי -
מחירי בלאק פראיידיי היו מה שהיו בגלל שהיצרן עצמו החליט לחתוך במחיר שלו לצורך קידום המכירות ותפיסת נתח שוק. רצה הגורל ויצא שבדיוק לאחר תקופת בלאק פראיידיי כחלון חתם על הצו שמבטל את מיסי הקניה על אותם המוצרים בדיוק. מה שקורה כרגע זה שבמקום שהמחירים יחזרו חזרה למחירון שהיה לפני בלאק פראיידיי הם נפלו בכ- 20 אחוז (אל תפסו אותי על הספרה) בגלל החיתוך במיסי הקניה. לכן, זה נראה כאילו אין בכלל מבצעים והמחירים נשארו כמו שהם אך לדעתי בפועל יש. מה שכן, זה לא אמור לשנות לכם כלקוחות - הכללים הם עדיין אותם כללי המשחק - אם המחיר מתאים לכם עבור המוצר שאתם מחפשים כרגע אז זה כדאי, אחרת אין לכם מה לרוץ. זה הרי די ברור לכולנו שהמחירים רק יירדו עוד עם הזמן, זה כמו להגיד שהשמיים כחולים - זו לא נבואה ולא מחדש כלום לאף אחד..
מחירי בלאק פראיידיי היו מה שהיו בגלל שהיצרן עצמו החליט לחתוך במחיר שלו לצורך קידום המכירות ותפיסת נתח שוק. רצה הגורל ויצא שבדיוק לאחר תקופת בלאק פראיידיי כחלון חתם על הצו שמבטל את מיסי הקניה על אותם המוצרים בדיוק. מה שקורה כרגע זה שבמקום שהמחירים יחזרו חזרה למחירון שהיה לפני בלאק פראיידיי הם נפלו בכ- 20 אחוז (אל תפסו אותי על הספרה) בגלל החיתוך במיסי הקניה. לכן, זה נראה כאילו אין בכלל מבצעים והמחירים נשארו כמו שהם אך לדעתי בפועל יש. מה שכן, זה לא אמור לשנות לכם כלקוחות - הכללים הם עדיין אותם כללי המשחק - אם המחיר מתאים לכם עבור המוצר שאתם מחפשים כרגע אז זה כדאי, אחרת אין לכם מה לרוץ. זה הרי די ברור לכולנו שהמחירים רק יירדו עוד עם הזמן, זה כמו להגיד שהשמיים כחולים - זו לא נבואה ולא מחדש כלום לאף אחד..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
·הבקשה שלי לפחות, הייתה יותר תקווה כי מחיר המטרה שלי (30,000) לא ריאלי כנראה. אומנם כנראה שיהיה יותר קל לקבל הנחה על 77 כי סביר להניח שאין מלאי ועושים הזמנה יעודית לכל קונה אבל מצד שני המחיר על מסכי OLED מעל 65, להבדיל מLED, מרחף באטמוספרה משלו. גם אם ירדו מ150,000 ל50,000 זה עדין מחיר מופרז עבורי. אולי דגמי 2018 בשילוב עם המפעל החדש של LG יביא בשורה של ירידת מחיר למחוזות שהLED נמצא בהם...dilbert78 כתב:@MartinHSabag
·
מצטרף לבקשה על 77.
לדעתי יש מספיק התעניינות פה כדי ש ח.י יתנו הצעה כלשהי...