מתעניין ברכישת OLED65C7Y
-
zoomzoom2020
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
מה הגובה מהריצפה המומלץ להתקין את הטלויזיה על הקיר? 65 כמובן?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי במרחק הישיבה ובגובה העיניים. עבורי, הייתי אומר ש-60-65 ס"מ מהרצפה לתחתית המסך זה אופטימלי.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
@zoomzoom2020
·מבחינה טכנית המיקום האופטימאלי הוא שמרכז המסך יהיה בקו ישר (זווית ישרה בציר האופקי והאנכי) לעיניי הצופה המרכזי (sweet spot). משם אתה כבר עושה fine tuning בהתאם למגבלות עיצוביות וטכניות (למשל מזיז קצת שמאלה שיהיה באמצע הקיר מבחינה אסטטית ומעלה קצת למעלה כדי שהשידה תיכנס מתחת למסך).
כמובן שיש נטיעה להעלות מסכים למעלה או להניח על שידות שבעבר היה עליהם מסך 21" אבל אין מאחורי אלא הרגל, עיצוב ומגבלות אחרות. בארה"ב בכלל תראה הרבה בתים שהמסך תקוע מעל האח ועושה כאבי צוואר.
נ.ב: זרוק גם עצם ליתר החברים ששאלו איפה קיבלת את המחיר. פרגן למוכר ושלח אליו עוד קונים.
·מבחינה טכנית המיקום האופטימאלי הוא שמרכז המסך יהיה בקו ישר (זווית ישרה בציר האופקי והאנכי) לעיניי הצופה המרכזי (sweet spot). משם אתה כבר עושה fine tuning בהתאם למגבלות עיצוביות וטכניות (למשל מזיז קצת שמאלה שיהיה באמצע הקיר מבחינה אסטטית ומעלה קצת למעלה כדי שהשידה תיכנס מתחת למסך).
כמובן שיש נטיעה להעלות מסכים למעלה או להניח על שידות שבעבר היה עליהם מסך 21" אבל אין מאחורי אלא הרגל, עיצוב ומגבלות אחרות. בארה"ב בכלל תראה הרבה בתים שהמסך תקוע מעל האח ועושה כאבי צוואר.
נ.ב: זרוק גם עצם ליתר החברים ששאלו איפה קיבלת את המחיר. פרגן למוכר ושלח אליו עוד קונים.
-
zoomzoom2020
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
בכיף מי שבאמת רוצה לקנות שישלח לי מייל עם מספר הטלפון שלו.אצור איתו קשר
הכי טוב שתבואו כבר עם מחיר שקיבלתם...כדי לא לשגע אותו...ובסוף הוא יגיד לי מה אתה שולח אלי אנשים שרק רוצים לשגע אותי (מנסיון).
ותודה לכל המגיבים פה.
בשמחה!
הכי טוב שתבואו כבר עם מחיר שקיבלתם...כדי לא לשגע אותו...ובסוף הוא יגיד לי מה אתה שולח אלי אנשים שרק רוצים לשגע אותי (מנסיון).
ותודה לכל המגיבים פה.
בשמחה!