שרשור תגובות: בזק - לא מה שהכרתם....

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

בהחלט נראה שחסר התייחסות לשאלות מעבר לסיקור מאוד יפה
שאלות על טלפוניה שהייתה צריכה לחול לפני מספר חודשים וכמובן הסיבים שם בזק טוענת שהיא בניסוי ורוב הארץ פרוסה והתשתית קיימת רק צריך לחבר (כמובן יש עלות גם לזה ובכל זאת לא כמו פריסת תשתית חדשה והיא מייצרת מצג שווא ומוזיקה כפי שכתבו קלף מיקוח מול משרד התקשורת) או לפחות מהירות העלאה. היה מעניין לשמוע תשובות ענייניות שבזמנים אחרים אני חושב שההזדמנות לתפוס את כלל בכירי החברה ולראות מה המענה מצידם נמוך יותר.
חסר לדעתי סיקור על הוט בטח כשהם עושים מעבר למותג חדש ומשיקים ממיר חדש 4K (וגם שם עושים בעיות עם שוק סיטונאי). האם ייתכן סיקור כזה או שרק בזק-יס משתפים פעולה עם מנהלי האתר?

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #17 

אני חושש שלא הובנתי נכון....דיברתי על שינוי כיוון ופוקוס שאני זיהיתי מתוך השיחה.
לא באתי לראיין אותם ואני לא מבקר החברה אלא באתי לשמוע מה חדש בחברה. מה שכן למדתי זה שהייתי צריך להתייעץ איתכם ולהצטייד בשאלות מראש, אבל זה לא מאוחר ואני אזמין את נציגי החברה להגיב לשאלות ולטענות שהועלו פה.

שלא יצטייר שאני נגד סיבים אופטיים ומהירות חיבור גבוהה, אני רק טוען שצריכה להיות בשלות עיסקית בשוק כדי שזה יקרה, למשל תוכן 4K ו-8K באופן מאסיבי, גיימינג אונליין כבד, מיחשוב ענן לאנשים פרטיים וכו'.
עכשיו, ברור שזה "ביצה ותרנגולת", אבל מישהו צריך לקחת את הסיכון וההשקעה הראשונית כדי לשבור את המעגל ולהוביל את המהלך.
אני חושב שזו צריכה להיות המדינה שתידחוף/תאלץ וחברה מסחרית, כל עוד לא תראה הצדקה כלכלית והחזר השקעה הגיוני, פשוט תדחה את זה, בטח ובטח בפריפריות, למשל.

אני נהנה מהטענות ומהביקורת, רק בואו נשמור על דיון בשפה מכובדת ובלי טוקבקים של עיתונים יומיים....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1504
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

לא מאה מגה ולא נעליים. ברוב הבניינים התשתית נותנת עד 40. אומנם הם שקופים בעניין הזה ומסבירים. אבל עדיין עד 40...

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2072
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 564 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

מרטין
בד"כ אני נהנה מהכתבות שלך.
במקרה הזה מרגיש כמו פרסומת לסוס צולע.
כ"כ הרבה שנים אני שילמתי בשביל 100 מגה כשבפועל קיבלתי בקושי 40, זה בדיוק ההיפך מחדשנות, זה מרגיש כמו עולם שלישי.
למה? כי הראש שלהם עדיין תקוע במקום של מונופול, הם עשו תשתיות לפני 30 שנה(במקרה הטוב) ועדיין מתבססים עליהם במקום להשקיע בקידמה אמיתית.
אני כבר שנתיים מקבל 100 מגה מהוט ואצלם ה 100 זה לגמרי 100 ובלי סיפורים של בזק על כך שבחברות אחרות יש ניתוקים.
בקיצור, עד שאני (בכול אופן) לא אקבל את מה שאני משלם עליו הם לא יראו ממני שקל, מספיק שנים עשקו אותנו.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #20 

@hipoo
·
אין פה שום פרסומת (הם לא לקוח שלנו ולא פירסמו אף פעם באתר).
שנית, כולכם נתפסים לנושא התשתיות (לא נפגשתי עם המחלקה הזו בכלל, אבל ביקשתי תגובה לתגובות שלכם) ואני בכלל דיברתי על חדשנות בנושאים של בית חכם, תשתית בתוך הבית וערים חכמות....
אני מבין את הצורך לשחרר קיטור שנצבר (ואולי לגיטימי) אבל, זה לא היה נושא הכתבה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

@MartinHSabag
·
כל טעמה בעניין כלכלי לא מוכחת אחרת בזכות טענה אחרת כמו שמוצר שנקנה ע"י בעל עסק ולא נמכר לצרכן הוא מפסיד עליו :!:

אילו בזק הייתה רוצה לקבל ערך על סיב הייתה עושה זאת אך היא לא עשתה ועדיין לא עושה אלא במסגרת פיילוט / ניסוי שמזמן עבר את מועדו החוקי (W) מדינות של קבוצת בזק היא מנופולציות לצרכנים בזכות גודל החברה ותק החברה והפחדה (n) אני אזכיר לך מרטין לפני קום חברת הוט היו חברות כבלים שונות בארץ (i) אם רוצים ניתן לפתור את כשל השירות הזה כלפי הצרכנים הפרטיים אלא אם לא רוצים לפתור :arrow: לתת בלעדיות בפריסה ובחיבור הסיב לפי אזורים בערים למשך 3 שנים כדי לפצות על עלות היקרה ולאחר ה3 שנים לאפשר את הרפורמה "השוק הסיטונאי" על גבי הסיב .... (f)
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 07/02/2018 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

בנוגע למוצרים בכתבה הם לקחו מוצרים קיימים ומשווקים, אין כאן פיתוח כלשהוא מצידם אלא רק שיווק טכנולוגיה. זה גם משהו אבל יש הבדל.
בנוגע לשאלות- אף אחד לא שאל את השאלות. הרי מה פורסם בתקשורת? הבטחה של סטלה למומו על הפעלת סיביים, אתר הfiber ngn שפעיל עד היום ומדיניות שהם טוענים שסיב ללקוח פרטי בניסוי בכל מיני מקומות בארץ כשלעסקים הם מאפשרים (ופתאום לא צריך ניסוי ולא צריך "לבחון טכנולוגיה חדשה"). מעבר כמובן למהירות העלאה בסיסית קצת יותר גבוהה מהקיים כיום.
כולנו צמאים להתייחסות לעניינים האלה תהיה בטוח שאין תקיפה אישית עלייך.
הכתבה במקום ונהנתי לראות גם טלפונים מתקדמים שאפילו לא ידעתי על קיומם.
זה להיות אופטימי מדי שהמדינה תיקח אחריות אם בזק פרסה למעלה מ75% אז נשאר רק לחבר אין עלות יקרה של פריסה. רק במצב של תחרות היא תחבר כמו ערוצי HD קשת רשת וערוץ 10 שהבינו שלא יכולים להישאר מאחור ככה ככה יהיה עם ה4K
משרד התקשורת אפשר לשים לב שלא מתפקד אבל אם הייתה רשות מקצועית אולי היה על מי לסמוך

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2072
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 564 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

@ArielAberjil
·
כתבת "רק במצב של תחרות היא תחבר כמו ערוצי HD קשת רשת וערוץ 10 שהבינו שלא יכולים להישאר מאחור ככה ככה יהיה עם ה4K"

ופה בדיוק הבעיה אני חושב.
הם מתייהרים בהיותם החברה המובילה בארץ.
שיובילו ולא רק יתייהרו.
שיעשו את השינויים בשביל להיות ראשונים ולא כי הם נלחצים שנשארים מאחור.
בנתיים הם בהחלט נגררים ולא מובילים.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #24 

hipoo כתב:@ArielAberjil
·
כתבת "רק במצב של תחרות היא תחבר כמו ערוצי HD קשת רשת וערוץ 10 שהבינו שלא יכולים להישאר מאחור ככה ככה יהיה עם ה4K"

ופה בדיוק הבעיה אני חושב.
הם מתייהרים בהיותם החברה המובילה בארץ.
שיובילו ולא רק יתייהרו.
שיעשו את השינויים בשביל להיות ראשונים ולא כי הם נלחצים שנשארים מאחור.
בנתיים הם בהחלט נגררים ולא מובילים.
...
·האמת לקבוצת בזק יש גאווה במקום הלא הנכון לצערנו (W)

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2324
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 255 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

MartinHSabag כתב:אני מבין את הצורך לשחרר קיטור שנצבר (ואולי לגיטימי) אבל, זה לא היה נושא הכתבה.
...
·
מרטין,
לדעתי הנקודה שמועלית כאן על ידי הקוראים היא שמדובר בחברה שאינה נותנת תמיכה שמצופה ממנה לשירותי הליבה שאותם היא מספקת - תשתית תקשורת ראויה העונה על ציפיות הצרכן.

לפיכך רק טבעי שניסיונה של בזק להתהדר בשירותי בית חכם, ועיר מנוהלת יתקבלו במבול תלונות וחוסר פירגון.
הלא את הבסיס היא לא מקיימת, ויש שיאמרו שאפילו מחבלת בנסיונות המתחרים לתת שירותי תשתית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

חברות תשתית וסלולר הן השנואות ביותר בכל העולם. אנשים מטילים עליהם את כל צרותיהם ובישראל הסטנדרטים של השירות ממילא נמוכים למדי...

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

liorp כתב:יש לציין שבזק פרסה החל מ2012 ועד היום סיבים לכמעט 70% מבתי האב בישראל במסגרת רשת "fiber NGN", אך עד היום הרשת הזאת לא פעילה מכיוון שבזק מחזיקה אותה כקלף מיקוח עד שהמדינה תסכים לבטל את ההפרדה המבנית בחברה.

https://www.themarker.com/technation/1.4281958
[img2=800x952]https://images.haarets.co.il/image/fetc ... 261215.png[/img2]
...
300 אלף דירות בשנה זה קצב התקדמות איטי.
בטח בהתחשב בזה שרובן דירות חדשות / בבניה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #28 

oferlaor כתב:חברות תשתית וסלולר הן השנואות ביותר בכל העולם. אנשים מטילים עליהם את כל צרותיהם ובישראל הסטנדרטים של השירות ממילא נמוכים למדי...
...
וזה רק באשמת הצרכנים לחברות איין שום אחריות :?: :roll:

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #29 

lasik כתב:
...
...
·
מרטין,
לדעתי הנקודה שמועלית כאן על ידי הקוראים היא שמדובר בחברה שאינה נותנת תמיכה שמצופה ממנה לשירותי הליבה שאותם היא מספקת - תשתית תקשורת ראויה העונה על ציפיות הצרכן.

לפיכך רק טבעי שניסיונה של בזק להתהדר בשירותי בית חכם, ועיר מנוהלת יתקבלו במבול תלונות וחוסר פירגון.
הלא את הבסיס היא לא מקיימת, ויש שיאמרו שאפילו מחבלת בנסיונות המתחרים לתת שירותי תשתית.

...
כנאה שזו הסיבה: www.davar1.co.il/108711/

צריך להבין שרגולציה זה דבר רע. שוק חופשי עדיף בהרבה ויתן לנו הלקוחות הוזלת מחירים אמיתית עם קדמה טכנולוגית..

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #30 

@Smile

תרצה לראות ארנות בזק פתוחים שאף קבלן חיצוני היה שם אלא עובדי בזק :?: :roll: אם בזק הייתה מאפשרת תחרות אמיתית, אלא הצרכנים הפרטיים לא היו צריכים את הרגולציה אך זה לא המצב (n)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”