שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - סולו : סיפור מלחמת הכוכבים (Solo: A Star Wars
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
מארוול זה מארוול, SW זה משהו אחר לגמרי. סרטי מארוול הם סרטי קומיקס שנשענים בעיקר על אםקטים ואקשן, סירטי SW הם סרטים שמספרים סיפור (או לפפחות מנסים), המלחמה בין הטוב לרע וכו (כן, כן - אני יודע שגם במארוול יש טוב ורע, אבל שם זה מופשט בקיצוניות, ולרב הרע הוא דמות חד מימדית שרק מהווה מטרה לסצנות האקשן, בעוד ב SW הרע הוא לפעמים דמות אפורה, ע"ע דארת ווידר וכו). בעיניי אלו ז'אנרים שונים.
- Huber
- חבר במועדון HT

·Huber כתב:מארוול זה מארוול, SW זה משהו אחר לגמרי. סרטי מארוול הם סרטי קומיקס שנשענים בעיקר על אםקטים ואקשן, סירטי SW הם סרטים שמספרים סיפור (או לפפחות מנסים), המלחמה בין הטוב לרע וכו (כן, כן - אני יודע שגם במארוול יש טוב ורע, אבל שם זה מופשט בקיצוניות, ולרב הרע הוא דמות חד מימדית שרק מהווה מטרה לסצנות האקשן, בעוד ב SW הרע הוא לפעמים דמות אפורה, ע"ע דארת ווידר וכו). בעיניי אלו ז'אנרים שונים....
סיכום יפה לסאגת SW
לגבי הטוב והרע שיש במרוול - אני לא יודע אם ראית את הנוקמים האחרון
אבל הרע שם מציג גם רגש ואנושיות ולא רק נמצא כדי להילחם בטובים (לשם שינוי)
וזו אחת הסיבות שממש אהבתי את הסרט למרות שכבר נמאס לי ממרוול ומהגיבורים שלהם
- Huber
- חבר במועדון HT

·pessik כתב:·......
סיכום יפה לסאגת SW![]()
לגבי הטוב והרע שיש במרוול - אני לא יודע אם ראית את הנוקמים האחרון
אבל הרע שם מציג גם רגש ואנושיות ולא רק נמצא כדי להילחם בטובים (לשם שינוי)
וזו אחת הסיבות שממש אהבתי את הסרט למרות שכבר נמאס לי ממרוול ומהגיבורים שלהם...
https://www.hometheater.co.il/vp2805145#2805145
"חיכיתי לסרט הזה מאז שהציגו לנו את טאנוס, ולא התאכזבתי. אם חששתי מדחיסת כ"כ הרבה גיבורים לסרט אחד (למרות שזה נעשה לא רע ב Captain America: Civil War , פה מדובר על הרבה הרבה יותר דמויות), בפועל זה פשוט עבד והצליחו אם לא לגעת ממש בכל דמות (דבר שהיה מצריך הרבה יותר משלושת השעות של הסרט הנ"ל), לפחות להתייחס לדינמיקה שבנהן שנוצרה בכל הסרטים האחרונים בעולם הזה. בנוסף השילוב של ההומור מסידרת סירטי Guardians of the Galaxy והאקשן המשובח מסידרת הנוקמים בשילוב עם הכימיה המצויינת בין שתי הקאסטים הפך את הסרט הנ"ל לכמעט שלוש שעות של הנאה צרופה. כל זה בשילוב העובדה שהפעם סופסוף יש לנו נבל שמהווה אתגר לחצאי אלים שדחסו לסאגה הזו (חלקם מובסים בקלות די מדהימה, כום מדממים סופסוף, וחלקם אפילו מתים) הוסיף סופסוף מעט אתגר ומתח לסרט. בנוסף העובדה שהפעם הנבל מקבל זמן מסך רציני ופיתוח דמות בהחלט מוסיף להנאה.
לטעמי הסרט הטוב ביותר שיצא עד היום בעולם הקולנועי של מארוול ואני אישית כבר כוסס ציפורניים בציפייה לחלק השני של החלק השלישי (כן, כן - אני רואה את האירוניה שבמשפט הזה).
הסוף ישאיר אתכם פעורי פה, במיוחד אם אתם אוהבים את העולם הקולנועי של מארוול. "