·cornflakes כתב:אני עדיין לא בטוח מה מתאים, אני בודק את העניין.
ע...
אם אין תאימות, אמינות לא ממש משנה, לא? גם אני מחפש מוצר כזה ולא מצאתי משהו באמזון לפחות משהו שתואם לדלתות בארץ.

·cornflakes כתב:אני עדיין לא בטוח מה מתאים, אני בודק את העניין.
ע...

·לא חובה להשתמש בטלפון, זו האופציה הפחות טבה ושימושימת באופרציות שבעזרתם אפשר לתפעל את ההתקן, טביעות אצבע ושלט רחוק אלו אופציות מאוד שימושיותCatskinner כתב:@Huber
·למה החלטתי שלא? כי אני לא רואה את עצמי משתמש בטלפון או בשלט כדי לפתוח דלת הנמצאת מול הפרצוף שלי. כך שמבחינתי זה לא חוסך לא זמן, לא עבודה ובוודאי שלא חוסך כסף....

·כן. בהחלט. רשמתי.shayze כתב: @EliHaboosh מה קורה אם אנחנו בתוך הבית כשהדלת נעולה ויש תקלה במנוע של המערכת? יש דרך לפתוח אותה מכאנית כמו המפתח מבחוץ?...

אהה לא הבנתי שזה המכאני. כלומר זה ההוא שמידי פעם נתקע? לא נשמע מרגיעEliHaboosh כתב:·כן. בהחלט. רשמתי.......
יש knob בחלק הפנימי של הדלת, היכן שהיה המפתח ופשוט מסובבים אותו ידנית כמו מנעול פרפר...
אשמח להבין איך ניתן לפרוץ NFC בקלות? בחו"ל השימוש מאוד נפוץ בשביל לבצע תשלומים, שזה הדבר שאולי הכי סופר מאובטח בעולם.BUGY כתב:במיוחד כל מה שעובד על NFC, שזה מזמן מובן לכולם שלפרוץ אותו זה הדבר הכי פשוט בעולם למי שמבין....

·הוא לא מידי פעם נתקע. לא יצא שנתקע לי. העניין הוא לסובב אותו סיבוב שלם ולהביא אותו למצב הנכון. בכל מקרה בלי קשר, עדיף להשתמש החשמלי כי הוא פשוט נוח יותר. אבל טוב שיש גם ידניshayze כתב:אהה לא הבנתי שזה המכאני. כלומר זה ההוא שמידי פעם נתקע? לא נשמע מרגיע.........
EliHaboosh כתב:·הוא לא מידי פעם נתקע. לא יצא שנתקע לי. העניין הוא לסובב אותו סיבוב שלם ולהביא אותו למצב הנכון. בכל מקרה בלי קשר, עדיף להשתמש החשמלי כי הוא פשוט נוח יותר. אבל טוב שיש גם ידני.........
...psibeast כתב:אחלה ביקורת.
יש לי את המנעול הנ"ל במשך כבר למעלה משנה, ואני רוצה להוסיף שלא כדאי להשתמש בחלק העגול מבפנים כדי לפתוח פיזית את הדלת, אלא להסתמך רק על המערכת החשמלית (הליטוף). אם לא עושים את זה בצורה מושלמת זה גורם למנעול להיתקע וצריך קצת לשחק איתו עד שהוא מתאפס חזרה....