המלצה על מטען נייד
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
הכל כתוב על המוצר, למה השאלות?
Rapid Recharge: Top up the battery in as little as 4 hours with a Quick Charge charger.
אם אתה רוצה טעינה מהירה. אחרת זה יעבור לטעינה רגילה של כ6-7 שעות. עם זה מטען טוב, של 2.4 אמפר, אם זה משהו זול וחלש אז יותר זמן מזה.
Rapid Recharge: Top up the battery in as little as 4 hours with a Quick Charge charger.
אם אתה רוצה טעינה מהירה. אחרת זה יעבור לטעינה רגילה של כ6-7 שעות. עם זה מטען טוב, של 2.4 אמפר, אם זה משהו זול וחלש אז יותר זמן מזה.
חבר אני מודה לך מאוד על הסיוע, אבל אפשר לשאול מדוע הנגטיביות לאורך כל הדיון? אם הייתי יודע כל מה שאתה עונה, כנראה שלא הייתי שואל מלכתחילה נכון?BUGY כתב:הכל כתוב על המוצר, למה השאלות?
אם אתה רוצה טעינה מהירה. אחרת זה יעבור לטעינה רגילה של כ6-7 שעות. עם זה מטען טוב, של 2.4 אמפר, אם זה משהו זול וחלש אז יותר זמן מזה....
תודה. אחפש מטען טעינה מהירה. יש בבעלותי 2 מטענים, אחד של סמסונג גלקסי S6 והשני של שיאומי REDMI 2, נראה שהמטען של שיאומי מהיר יותר, אבל אין לי מושג אם אחד מהם הוא QUICK CHARGE.
אוקיי. קיבלתי.BUGY כתב:אני אדם שלילי וציני אבל אוהב לעזור, לך תבין.
יש מצב טוב שהמטען של ה6 הוא מהיר גם, כתוב על המטען, בצד לא בפרמטרים, משהו?...
על השיאומי רשום- OUTPUT-DC5.0V-2000MA
INPUT-AC100-240V-50/60HZ 0.5A
על הסמסונג- INPUT-100-240V 0.35A
OUTPUT- 5.0V=2.0A