ממירים של YES
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
עופר, תודה רבה, הרגעת אותי.
יש לו יציאת SVIDEO ? אני בדקתי וזה אכן SV אבל משום מה לא ראיתי יציאה עגולה SVIDEO מאחורה...
אני אבדוק שוב...
בקשר ל - " ואנשים מחליפים אליו על שמאל ועל ימין ומזמנים טכנאים להחליף אותו גם עבור מסך 21" לשירותים כאשר שם אין כל הבדל בין הממירים באמת...
לכן, הם צריכים לוודא שכל אחד שרוצה ממיר כזה באמת צריך אותו כי אחרת כשיהיה מישהו שבאמת יזדקק לו, לא יהיה לו כזה"
את זה ניתן לפתור בצורה פשוטה ביותר, הטכנאי מגיע הביתה, מוצדק - יופי, לא מוצדק - תשלם 149 ש"ח !!! הרי הם ממילא גובים דרך כרטיס אשראי....
כמובן שצריכים להגיד זאת מראש ללקוח שמזמין את השירות...
ואז הם יחסכו את העצבים בנושא גם משירות הלקוחות שלהם וגם מאיתנו, הלקוחות....
יש לו יציאת SVIDEO ? אני בדקתי וזה אכן SV אבל משום מה לא ראיתי יציאה עגולה SVIDEO מאחורה...
אני אבדוק שוב...
בקשר ל - " ואנשים מחליפים אליו על שמאל ועל ימין ומזמנים טכנאים להחליף אותו גם עבור מסך 21" לשירותים כאשר שם אין כל הבדל בין הממירים באמת...
לכן, הם צריכים לוודא שכל אחד שרוצה ממיר כזה באמת צריך אותו כי אחרת כשיהיה מישהו שבאמת יזדקק לו, לא יהיה לו כזה"
את זה ניתן לפתור בצורה פשוטה ביותר, הטכנאי מגיע הביתה, מוצדק - יופי, לא מוצדק - תשלם 149 ש"ח !!! הרי הם ממילא גובים דרך כרטיס אשראי....
ואז הם יחסכו את העצבים בנושא גם משירות הלקוחות שלהם וגם מאיתנו, הלקוחות....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
צריך ממיר קטן (עולה 35 ש"ח בהום סנטר) וזה עובר דרך ה-SCART.
יתכן שאפשר באמת לטפל בזה בדרך טובה יותר, אני לא מנהל את העסקים שלהם, רק מנסה לפשר בין שני הצדדים...
יתכן שאפשר באמת לטפל בזה בדרך טובה יותר, אני לא מנהל את העסקים שלהם, רק מנסה לפשר בין שני הצדדים...
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני יכול לומר בוודאות שכן מידעים את הלקוח ובמידה והלקוח משקר במהלך השיחה עםshlafirg כתב:עופר, תודה רבה, הרגעת אותי.
אני אבדוק שוב...
ואז הם יחסכו את העצבים בנושא גם משירות הלקוחות שלהם וגם מאיתנו, הלקוחות.......
הנציג ומגיע טכנאי ולא רואה שום סיבה מוצדקת להחליף את הממיר אזי הלקוח יחוייב עבור ביקור סרק בעלות 149 שח
אבל תחשוב על זה בצורה אחרת-אתה הזמנתSC או CH (התקנה או שירות) ומגיע אלייך טכנאי בחלון הזמן לא עשה בסופו של דבר את העבודה(התווכח עם הלקוח שהוא לא מבצע)
וחלון הזמן שאתה ממתין ללקוח מתעכב ואפילו מאוד(היו מיקרים שלקוחות לא נתנו לטכנאי לצאת מהבית-ואני לא צוחק) ובסופו של תהליך גם אומר לו שיחייב אותו עבור ביקור סרק
תבין איזה נזק נגרם כאן.
אותך הלקוח הבסדר לא מעניין אבל חורגים לך מחלון הזמן ואז אתה מתקשר ליס ומתחיל לשאול(ובצדק) למה או לא מגיע וכו
הכל יכל להיסגר בתשובה של אמת-אם מגיע לך תקבל אם לא אז לא
הממיר הזה יווצר מלכתחילה לסוג אוכלוסייה ברור(מסכים דקים) ולא לכל לקוח
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- קיבל תודות: 0
ישראל, אם מה שכתבת היה קורה בפועל, אז היה אחלה וככה צריך להיות...
אבל (לפחות במקרה שלי ) זה לא קורה כך !
אצלי היו המון שיחות טלפון, שלוש נציגות של "יס" שכולן טענו שאין הבדל בין ממירים של "יס" גם "למסכי LCD", אחת אפילו גיחכה כששמעה שאני לא מסכים איתה ורק כשהגעתי לנציגה משימור לקוחות העניין נסגר לבסוף לשביעות רצוני, בא טכנאי החליף לי 2 ממירים ולא גבה כסף ! למה ? כי אכן היו לי 2 מסכי LCD....
אם זה היה מתנהל כמו שאתה אומר, לא היה צורך בכל המסכת המיותרת הזו...
אתה יודע מה ? אני גם פניתי בעניין הנ"ל בדוא"ל ל"יס" (עוד לפני שהתקשרתי) וכבר שם במענה היו צריכים לענות לי את מה שכתבת, אבל לא הם ענו לי בדיוק את נה שאמרו לי 3 הנציגות הראשונות טלפונית ! כלומר זו המדיניות של "יס" ולא כפי שכתבת...
יש לי עד עכשיו את התשובות הכתובות של "יס", אם רצונך בזה אוכל להעבירן אליך לפרטי....
הלוואי והמדיניות היתה כפי שרשמת אותה, אז חלק ניכר מהבעיות בנושא הממירים, לא היו בעיות כלל...
אצלי היו המון שיחות טלפון, שלוש נציגות של "יס" שכולן טענו שאין הבדל בין ממירים של "יס" גם "למסכי LCD", אחת אפילו גיחכה כששמעה שאני לא מסכים איתה ורק כשהגעתי לנציגה משימור לקוחות העניין נסגר לבסוף לשביעות רצוני, בא טכנאי החליף לי 2 ממירים ולא גבה כסף ! למה ? כי אכן היו לי 2 מסכי LCD....
אתה יודע מה ? אני גם פניתי בעניין הנ"ל בדוא"ל ל"יס" (עוד לפני שהתקשרתי) וכבר שם במענה היו צריכים לענות לי את מה שכתבת, אבל לא הם ענו לי בדיוק את נה שאמרו לי 3 הנציגות הראשונות טלפונית ! כלומר זו המדיניות של "יס" ולא כפי שכתבת...
יש לי עד עכשיו את התשובות הכתובות של "יס", אם רצונך בזה אוכל להעבירן אליך לפרטי....
הלוואי והמדיניות היתה כפי שרשמת אותה, אז חלק ניכר מהבעיות בנושא הממירים, לא היו בעיות כלל...
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- קיבל תודות: 10 פעמים
ראשית חבל מאוד שכך התייחסו אלייך אני יכול לנסות אולי להבין תשובה לא מקצועית כזו ע"י תשובה שהיא בעצם תירוץ שאולי הנציגות הנ"ל הם נציגות חדשות בחברה(אז שלא יתנו להן לענות ללקוחות עד שהן יהיו מקצועיות לחלוטין)בכל אופן הייתי שמח גם שתעביר לי בפרטי שאני יביןshlafirg כתב:ישראל, אם מה שכתבת היה קורה בפועל, אז היה אחלה וככה צריך להיות...
הלוואי והמדיניות היתה כפי שרשמת אותה, אז חלק ניכר מהבעיות בנושא הממירים, לא היו בעיות כלל......
מי ענה תשובה לא מקצועית שכזו.
המדיניות היא ברורה בחברה לספק מכשירים כאלו רק למי שיש צורך
בכל אופן אשמח לעזור לך אם הנושא לא טופל
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
יציאת SCART מאפשרת שידור של 3 סוגי אותות ווידאו כאשר אחד מהם הוא RGB אנאלוגי. העברת RGB אנאלוגי למסך שיש לו כניסת SCART התומכת ב RGB מאפשרת העברת השידור מהממיר למסך במינימום של אובדני איכות הנגרמים מהמרות ו/או הנחתות לסוגי אותות בעלי כושר הפרדה נמוך יותר.
למה זה חשוב במסכים שטוחים? כי בדרך כלל הם גדולים יותר מהמסכים שהם מחליפים בסלון. ככל ששטח התצוגה רחב יותר והתמונה המוצגת גדולה יותר כך כך נחשפים בהבלטה העיוותים בקווי המתאר, בעיות בקונטרסט וצבע וזליגות צבע לאיזורים שכנים שנצפות כאשר אות הווידאו עובר המרה והנחתה לקומפוזיט (שקע הבננה הצהובה) או ל s-video' - אם כי ב s-video הבעיה היא פחות בחדות קווי המתאר ויותר בצבעים.
לסיכום, ככל שהמסך גדול יותר ובעל כושר הפרדה טוב יותר כך גם גדלה החשיבות של שמירת איכות אות הווידאו הנכנס ולכן משתדלים להישאר כמה שיותר קרוב לאות המקורי שהממיר מקבל.
הערה. כל האמור נכון כאשר האות הנכנס לממיר הוא באיכות סבירה ומעלה. לעומת זאת, כאשר האות גרוע במיוחד (ראה ערוץ 1, או ערוצי discovery לדוגמא) העברת האות ב RGB תורמת גם לחשיפת העיוותים הקיימים באות הווידאו המקורי במלוא הדרם.
למה זה חשוב במסכים שטוחים? כי בדרך כלל הם גדולים יותר מהמסכים שהם מחליפים בסלון. ככל ששטח התצוגה רחב יותר והתמונה המוצגת גדולה יותר כך כך נחשפים בהבלטה העיוותים בקווי המתאר, בעיות בקונטרסט וצבע וזליגות צבע לאיזורים שכנים שנצפות כאשר אות הווידאו עובר המרה והנחתה לקומפוזיט (שקע הבננה הצהובה) או ל s-video' - אם כי ב s-video הבעיה היא פחות בחדות קווי המתאר ויותר בצבעים.
לסיכום, ככל שהמסך גדול יותר ובעל כושר הפרדה טוב יותר כך גם גדלה החשיבות של שמירת איכות אות הווידאו הנכנס ולכן משתדלים להישאר כמה שיותר קרוב לאות המקורי שהממיר מקבל.
הערה. כל האמור נכון כאשר האות הנכנס לממיר הוא באיכות סבירה ומעלה. לעומת זאת, כאשר האות גרוע במיוחד (ראה ערוץ 1, או ערוצי discovery לדוגמא) העברת האות ב RGB תורמת גם לחשיפת העיוותים הקיימים באות הווידאו המקורי במלוא הדרם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.