ושאלה נוספת אם לי בבית 5 ממירי יס ישנים, ואני צריך עוד 2 אפשר לקחת 2 APPLE TV ?
שרשור תגובות: הצצה ראשונה על שירות Yes+, שירות appleTV של יס
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 586
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
עופר האם אתה מרגיש בדיליי בין השידורים דרך האינטרנט לבין השידור הלווייני?
אם כן, אשמח לדעת מה הדיליי שאתה חווה בערוצי הספורט (One4K/One לדוגמה)
שאלה נוספת, איך יס הולכת למגן את עצמה מפני כמה משתמשים שיחלקו מנוי אחד במשותף, בדומה לנטפליקס?
אגב, מה פרטנר/ סטינג/ סלקום עושות בנושא?
שאלה נוספת, איך יס הולכת למגן את עצמה מפני כמה משתמשים שיחלקו מנוי אחד במשותף, בדומה לנטפליקס?
אגב, מה פרטנר/ סטינג/ סלקום עושות בנושא?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא התעלמתי. לדעתי זה סיפור מנופח. לא רואה בזה את החשיבות בזה. אולי אני מוזר אבל אני לא שומע מהחלון שלי אנשים צועקים גול.
לא יהיה שידור אינטרנטי בלי דיליי.Aviv943 כתב:עופר האם אתה מרגיש בדיליי בין השידורים דרך האינטרנט לבין השידור הלווייני?
אגב, מה פרטנר/ סטינג/ סלקום עושות בנושא?...
הוא ינוע בין חצי דקה ל- 2 דקות לעומת שידור קווי בהוט.
עופר שמת לב שלפעמים התמונה נתקעת. אצלי האפל TV מחובר בכבל רשת ויש לי חבילה של 1 גיגה על סיב אופטי כך שזאת לא בעיה של מהירות.
גם לפעמים בהחלפת ערוץ לוקח זמן שהשידור עובר מ SD ל HD. בנטפליקס אני לא חווה בעיות כאלה בכלל.
עוד דבר שמאוד הפריע לי. נגיד ואני צופה בתוכנית ששודרה אתמול למשל ומפסיק אותה באמצע היא לא נכנסת לרשימת הצפייה שלי ושאני חוזר אליה שוב היא מתחילה מההתחלה ולא מהנקודה האחרונה שצפיתי.
גם לפעמים בהחלפת ערוץ לוקח זמן שהשידור עובר מ SD ל HD. בנטפליקס אני לא חווה בעיות כאלה בכלל.
עוד דבר שמאוד הפריע לי. נגיד ואני צופה בתוכנית ששודרה אתמול למשל ומפסיק אותה באמצע היא לא נכנסת לרשימת הצפייה שלי ושאני חוזר אליה שוב היא מתחילה מההתחלה ולא מהנקודה האחרונה שצפיתי.
-
oferlaor
- מנהל

צריך יותר זמן בכדי לראות את יציבות השירות. מוקדם לזה.
לגבי ״הקלטות״, זה נקרא רשימת צפיה ומערבב הקלטות ומועדפים. מה שכן זה מעט פרובלמטי וקשה למצוא פרק ספציפי של סדרה.
לגבי מעבר בין ערוצים. אצלי זה סופר מהיר. זה גם משתמש בכמה סורי עם כך שמעבר בין ערוצים היה לי סופר מהיר.
גם המעבר מ sd ל Hd לוקח אצלי כשניה.
לגבי ״הקלטות״, זה נקרא רשימת צפיה ומערבב הקלטות ומועדפים. מה שכן זה מעט פרובלמטי וקשה למצוא פרק ספציפי של סדרה.
לגבי מעבר בין ערוצים. אצלי זה סופר מהיר. זה גם משתמש בכמה סורי עם כך שמעבר בין ערוצים היה לי סופר מהיר.
גם המעבר מ sd ל Hd לוקח אצלי כשניה.
בהתחשב שזאת גרסה בטא לא ציפיתי שלא יהיו בעיות.oferlaor כתב:צריך יותר זמן בכדי לראות את יציבות השירות. מוקדם לזה.
גם המעבר מ sd ל Hd לוקח אצלי כשניה....
תודה על התשובה.
·כן , וכןitaysh כתב:האם כל ערוצי הספורט גם נמצאים בפנים? מתי יהיה אפליקציה לOLED C9 ?![]()
ושאלה נוספת אם לי בבית 5 ממירי יס ישנים, ואני צריך עוד 2 אפשר לקחת 2 APPLE TV ?...
אפליקציה לטלויזיות וכמו כן לאנדרואיד TV בפיתוח, אין עדיין תאריך יעד
-
oferlaor
- מנהל

·אתה מדבר על הממירים הלוייניים (שים לב ב-VOD שהפרקים האחרונים הם ללא DD). ביס+ אין סימון כזה.tals79 כתב:@oferlaor
·ב walking dead זו כנראה טעות בסימון במחיר שלי יש דולבי...
-
oferlaor
- מנהל

·זורו44 כתב:מה עם חיילי צהל?
בבסיסים?
אין תשתית אינטרנט אזרחית,למעט מגורי קבע
ויאכטות במעגן ,וקרוונים וכ"ו...
1. בינתיים לא סגרו את הלווין
2. בטווח הארוך הם לא יוכלו להשתמש בשירותי יס+ ללא חיבור אינטרנט
3. הימור שלי שצהל לא ילך על יס, אלא יקח ממיר עם חיבור סלולרי של סלקום או פרטנר. טכנית לא מדובר במוצר מורכב - לוקחים ממיר אנדרואיד פשוט שיש לו מודם סלולרי מובנה, שמים לו סים של החברה וסוגרים עניין.
4. יאכטות - לויין עובד ביאכטה מחוץ למעגן? במעגן אני מניח שיש להם חיבור קבוע, אז החיבור שלהם יכול להיות אינטרנטי.
5. יש קרוואנים בישראל?