Catskinner כתב:אני הפסקתי להשתמש בכבלים יקרים אחרי תקרית לא נעימה שהייתה לי עם כבל USB שעלה לי כמה מאות דולרים. האמת שבהתחלה מאוד התלהבתי כי ניסיתי על המדפסת בחדר העבודה וההדפסות יצאו מהר יותר, הפונטים נראו חדים יותר ובצבעים רוויים יותר. הכל היה ממש מעולה עד ששמתי לב שהשינויים חדרו גם לתוכן של ההדפסות. למשל בהדפסת קורות חים שמתי לב שקודמתי לדיקן הפקולטה למדעים איזוטרים באוניברסיטת אופסלה שבשוודיה. לתשומת לבכם, מעולם לא ביקרתי בסקנדינביה! למותר לציין שגם חברת ההשמה לא ממש אהבה את זה ומאז הם שולחים אותי לבדיקות פוליגרף יחד עם כל המועמדים למשרות מפכ"ל וזה הפך להיות קצת מעיק.
חיבור ה DAC להשמעת מוזיקה הניב תוצאות שאותן קיבלתי ברגשות מעורבים. הצלילים באמת נשמעו חיים ומשכנעים יותר, אולי אפילו יותר מידי משכנעים כי בהשמעת אלבום של Black Sabbath נשמע פתאום קול של פיצוץ בחדר עם הרבה עשן וכשאותו עשן וריח הגופרית התפזר גיליתי במרכז החור שנוצר בשטיח יצור אדום, עם קרניים שאוחז בקלשון חד ונראה מעוצבן לאללה וזה לא היה הנציג של ועד הבית שבא לגבות צ'קים. מתברר שהריאליזם של הכבל האודיופילי גרם לכך שהקלטה רגילה הצליחה להעלות באוב שד מהשאול! לקח לי המון זמן לשכנע אותו לעזוב את עולמנו ולשוב לתהומות הנשיה מבלי שיטרוף אותי או את כל השכונה. למזלי החתול שלי שהיה בסביבה סגר איתו עניינים כי מסתבר שיש הבנות מסויימות בין חתולים לדיירי העולמות התחתונים. מי היה מתאר לעצמו דבר כזה!?
בקיצור, כבל אודיופילי זה אחלה אבל צריך להיות מודעים לתוצאות הלוואי האפשריות ובמקרה שלי זה לא השתלם כלל. אה כן, שכחתי לציין גם שהחלפת השטיח עלתה לי קרוב ל 3,500 ש"ח כך שגם מבחינה כספית אי אפשר לקרוא לזה השקעה מוצלחת....
תבטיח לי שלעולם לא תעזוב אותנו.