ברוכים הבאים לחלם - השרות של YES
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לכל שבת יש מוצאי שבת:
תסגור את כל החלונות בבית
שים את המזגן על חימום
תכוון ל-40 מעלות
תדליק את כל הנורות
תכין מראש בקבוק מים קרים ענק, ותסגור את השיבר הראשי
כשהטכנאי יגיע תן לו לעבוד ולהזיע, ואל תתן לו טיפה אחת של מים (זה לא בריא מפה לפה)
תסגור את כל החלונות בבית
שים את המזגן על חימום
תכוון ל-40 מעלות
תדליק את כל הנורות
תכין מראש בקבוק מים קרים ענק, ותסגור את השיבר הראשי
כשהטכנאי יגיע תן לו לעבוד ולהזיע, ואל תתן לו טיפה אחת של מים (זה לא בריא מפה לפה)
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
ואיך זה בדיוק יפתור לו את הבעיה ? הטכנאי פתאום יגיע ? השירות של YES ישתפר פלאים ? לא. ההתנהגות הזו היא התנהגות טיפוסית לישראלי המצוי. כל הזמן חושב שדפקו אותו, ועל מנת שלא יצא פראיר, הוא ידפוק את YES חזרה - הוא יתנתק. ואו !ofirc6 כתב:תרים טלפון ותודיע שאתה מבקש להתנתק ללא הסבר.
ברגע שיתקשרו ממחלקת שימור לקוחות תספר את הסיפור ותנסה להוציא צ'ופר על אכזבתך....
אז קרתה תקלה. נכון. לא נעים. אבל לרוב זה לא קורה, והשירות של YES מצוין, ללא עוררין.
אם מישהו חושב שבדרמה הזו של להתנתק באמת מזיזה משהו למישהו בYES, אז הוא חי באשליה , בסרט מטורף. הנה תסריט אפשרי - הוא יתקשר ויגיד שהוא מתנתק. אחרי יומיים יתקשר אליו מישהו משימור לקוחות, ויתפעל אותו בדיוק כמו בספר - כי הרי ב YES יודעים לזהות את השטויות האלה. אז הוא ילקק לו קצת, ירפד אותו באיזו חבילה, סרט, 100 שקל או משהו בסגנון. זה מה שייתן לו את ההרגשה הטובה ? זה שהוא "דפק" את YES ? קצת דרך ארץ לא תזיק. קצת בלנות וסובלנות, זה לא מילה גסה.
בחייכם.
אלמד אותך טריק:genadyb כתב:עוד סיפור יס - היום התקשרתי למוקד שירות שלהם וקיבלתי הודעה מוקלטת ש
1. יש עומס.
2. אם יש לי מקרה דחוף שאני אשלח פקס!!!!
ניתוק.
מילא טכנאים, אבל הם לא מסוגלים לאייש call center?...
אם ההודעה המוקלטת אומרת שיש עומס ואינך יכול להגיע לנציג, נתק וצלצל שוב. בפעם השנייה המערכת כבר מקבלת אותך...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
פה הבעיה... זה קורה יותר מידי.ChenGanir כתב:
אז קרתה תקלה. נכון. לא נעים. אבל לרוב זה לא קורה, והשירות של YES מצוין, ללא עוררין.
....
זה דופק לאנשים יום עבודה , כי הם ישבו שעות בבית להמתין לטכנאי והוא לא בא, או שהוא בא בלי ממיר/MAX.
זה על חשבוננו, וזה מרתיח.
עדיין צריך לדעת איך לדבר עם השירות לקוחות ולא לצעוק.
[/i]
-
sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ChenGanir
אני מבין שאתה פנוי לחלוטין
על מנת לחכות שלוש פעמים לטכנאי שלא מגיע
ואחד מהם עוד אומר שהוא היה - משקר!!
זו תקלה?
לזה צריך סובלנות?
תאמין לי,
אני אחד הסבלניים שיש
אבל זו חוצפה וזה גועל נפש
ואם הם לא היו עדיפים, טכנית על הוט
כבר מזמן לא הייתי לקוח שלהם.
וכאן הבעיה,
הם יודעים שהם יותר טובים ויודעים שלא ימהרו לעזוב
אבל כמו שאמרתי
לכל שבת יש מוצאי שבת
אני מבין שאתה פנוי לחלוטין
על מנת לחכות שלוש פעמים לטכנאי שלא מגיע
ואחד מהם עוד אומר שהוא היה - משקר!!
זו תקלה?
לזה צריך סובלנות?
תאמין לי,
אני אחד הסבלניים שיש
אבל זו חוצפה וזה גועל נפש
ואם הם לא היו עדיפים, טכנית על הוט
כבר מזמן לא הייתי לקוח שלהם.
וכאן הבעיה,
הם יודעים שהם יותר טובים ויודעים שלא ימהרו לעזוב
אבל כמו שאמרתי
לכל שבת יש מוצאי שבת
העם דורש..... כל מיני דברים
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

הבעיה העיקרית היא שאתה רואה את הדברים מנקודת מבט מאד מאד צרה ולגיטימית מבחינתך - הצד שלך. אתה לא ממש יודע למה הטכנאים איחרו, או למה הם שינו בלי להודיע לך. בשום מקרה אני לא מצדיק את המעשים הללו, אבל מצד שני, כולם בני אדם, וכולם טועים. חשבת אולי הטכנאי ביקש מהמוקד לשנות את יום הביקור, בציפיה שיתאמו זאת איתך, אבל המוקדנית טעתה ועשתה זאת אוטומטית, מתוך מחשבה שתיאום איתך כבר נעשה ?sam22 כתב:ןלסיכום
הרבה צעקות
איומים
והפעלת קשרים (בושה)
טכנאי מגיע ב15:15
בחלון זמן של שעה 15-16
מחליף למקס חדש
בחור מאוד נחמד
והולך
כמה פשוט זה יכול להיות...
לגבי החלפת מקס - זהו מכשיר יקר ועדין. ישנן הרבה מאד בעיות שיכולות לצוץ במכשיר, שאותו אתה מכיר משימושך האישי, אבל יס מכירה משימוש של לקוחות רבים ואחרים. לא כל מה שנראה לך טריויאלי ופשוט, הוא לגיטימי ואפשרי במהירות שבה אתה מצפה שדברים יקרו. יס גם לא מחויבת ללטף לך ולעשות לך נעים כל פעם שמשהו לא בסדר עם הממיר. אני נוטה להאמין שמירב המאמצים נעשים על מנת לתקן או להחליף מכשירי מקס על הצד הטוב ביותר לשביעות רצונם של הלקוחות. זה לא תמיד נראה ככה, במיוחד כשאתה מתעצבן וחוטף ת'ג'ננה על טכנאי מסכן שבסך הכל ממלא אחר הוראות - זה לא שיש לו אג'נדה סמויה לדפוק לך את היום, תאמין לי.
ואתה, מה אתה עושה ? אתה צועק. על מי צעקת ? על הטכנאי שאמור לבוא לעשות אצלך עבודה ? אתה חושב שהעבודה שלו תהיה יותר טובה בזכות הצעקות שלך ? כמוך יש עוד מאות שצועקים. באמת לא אכפת לו.
על מי עוד צעקת ? על מוקדנים ? אחראי משמרת ? גם הם חוטפים על ימין ועל שמאל מלקוחות עצבנים שחושבים שהם קנו את יס והכל מגיע להם על מגש של כסף. הם רגילים. הם אפילו לא הזילו דמעה. לא לקחו ללב. סתם שתדע.
הטכנאי שבסופו של דבר הגיע אליך עשה את עבודתו לא בזכות הצעקות שלך, כי אם בזכות הנהלים שלו ובזכות שזו העבודה שלו.
בסופו של יום, אם תסתכל על זה, לא עשית שום דבר בצעקות שלך. התעצבנת, עלה לך הלחץ דם, נכנסת לסרטים. נכון, החליפו לך את המקס. זה היה מתבצע גם בלי הדרמה וההשתוללות. אתה רק הפסדת. סיפקת למוקדנים ולטכנאים עוד סיפור על לקוח מטורף שחושב שמגיע לו הכל. בסך הכל נוספת לרשימת הבדיחות ליום אחד של כולם.
ולא. אני לא עובד יס או מקושר אליהם בכל דרך שהיא. אני מדבר מנסיון טוב שיש לי עם יס. נסיון עם טכנאי סימפטי שתמיד מגיע אלי מסדר הכל במקצועיות, גם כשהוא לא תמיד יודע מה לעשות. את התקנת המקס שלי עשו שני טכנאים ומנהל איזור, בגלל כל מיני תקלות לא צפויות. זה לקח להם מספר שעות, שאותן ביליתי בבית במחיצתם במקום בעבודה. אני לעומתך שמרתי על אוירה נינוחה ושקטה, והכל נגמר על הצד הטוב ביותר, וכולם היו מרוצים. התקלות הטכניות לא היו נעלמות מעצמן אם הייתי צועק או משתולל או דורש דרישות או מאיים לעזוב.
קח את החיים בקלות. לא תמיד להכנס לסרטים זה משתלם. תבחר לך את המלחמות שלך, ודע שיס הם לא אויב מושבע שצריך להרוג ולחסל
יום טוב.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא בא לי להרוס לכם שירשור קיטורים על יס, אבל בהוט המצב.....
מה שאתם מתארים פה זה שיא של מקצועיות ומופת של שירות לעומת המתחרה, מבלי להכנס ליותר מידי פרטים
מה שהם מכנים שירות זו בדיחה גרועה
chenganir - אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר לך כמה אתה טועה.
לקוח משלם ליס את מיטב כספו בכל חודש וזכותו לקבל את מירב התמורה תמורת הכסף הזה. מסכים איתך שכל מה שנעשה בצעקות בד"כ יכול גם להיעשות בדרכי נועם..... בד"כ אבל לא עם חברות התקשורת. שהניסיון הצרכני הקולקטיבי של כולם מכל החברות (הטלוויזיה, ספקיות האינטרנט, הסלולריות, מפ"א, שיחות לחו"ל ומי לא) שמי שלא צועק ומאיים בהתנתקות פשוט לא יקבל שירות
בשיחת ה'צעקות' האחרונה שלי עם הוט, ביקשתי מהנציגה לקחת רגע ולספור את כמות התקלות טכניות שסבלתי מהן בחודש האחרון, היא ספרה 18.... אתה קולט?!?!? 18 תקלות טכניות בחודש, והגעתי למס' הזה רק כי 17 פעם דיברתי איתם בעדינות מתוך הבנה שהמוקדנית המסכנה שמדברת איתי תמורת 18 ש"ח לשעה לא עושה לי שום דבר בכוונה וכל הנימוקים הללו שנתת בתגובתך... בפעם ה18 זה כבר ממש לא עניין אותי
מה שאתם מתארים פה זה שיא של מקצועיות ומופת של שירות לעומת המתחרה, מבלי להכנס ליותר מידי פרטים
מה שהם מכנים שירות זו בדיחה גרועה
chenganir - אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר לך כמה אתה טועה.
לקוח משלם ליס את מיטב כספו בכל חודש וזכותו לקבל את מירב התמורה תמורת הכסף הזה. מסכים איתך שכל מה שנעשה בצעקות בד"כ יכול גם להיעשות בדרכי נועם..... בד"כ אבל לא עם חברות התקשורת. שהניסיון הצרכני הקולקטיבי של כולם מכל החברות (הטלוויזיה, ספקיות האינטרנט, הסלולריות, מפ"א, שיחות לחו"ל ומי לא) שמי שלא צועק ומאיים בהתנתקות פשוט לא יקבל שירות
בשיחת ה'צעקות' האחרונה שלי עם הוט, ביקשתי מהנציגה לקחת רגע ולספור את כמות התקלות טכניות שסבלתי מהן בחודש האחרון, היא ספרה 18.... אתה קולט?!?!? 18 תקלות טכניות בחודש, והגעתי למס' הזה רק כי 17 פעם דיברתי איתם בעדינות מתוך הבנה שהמוקדנית המסכנה שמדברת איתי תמורת 18 ש"ח לשעה לא עושה לי שום דבר בכוונה וכל הנימוקים הללו שנתת בתגובתך... בפעם ה18 זה כבר ממש לא עניין אותי
-
sam22
- חבר במועדון HT

chenganir,
אני מודה לך על נסיונות ה"חינוך" והקירוב שלי לתרבות השאנטי.
התעצבנתי וצעקתי על מוקדנית שהתווכחה איתי במשך 10 דקות שטכנאי ביקר אצלי בבית ולא הייתי.
ושאר הסקות המסקנות שלך....
מי אמר שצעקתי על הטכנאי?
נהפוך הוא, הוא קיבל הדגמת FHD.
ובקשר לטכנאי של אתמול
היה מעניין הוא קיבל היום טלפון מהאחראים עלייו והוא שיקר אתמול למוקד (כן כן, מכיר את זה שכל אחד שאתה רוצה נמצא 3 טלפונים ממך...) כנראה יעבור להוט
היום גם התקשר אחראי המוקד
הציע פיצוי
ולא רציתי כלום פרט להסקת מסקנות.
אבל אין מה לעשות אם הייתי נכנע הייתי צריך להגיע לכבוד הטכנאי ביום רביעי בין 13 ל16.
צעקות עוזרות
וחברות עם שכל מתקנות לפי הצעקות ובוררות את ההגיוני מתוך כל הצעקות.
הם פישלו בכמה מקומות
ואנשים כמוך מרווחים מהסקת המסקנות שבאה לאחר שאני התעצבנתי.
לא יודע במה אתה עוסק
אבל שאני צריך להקפיץ מישהו במונית אליי הבעתה, לצאת מוקדם מהעבודה או אפילו לשבת 4 שעות בבית עם שני ילדים במקום להיות איתם בים. אני כועס
בטח כשאני משלם מאות שקלים בחודש
ואני לקוח ותיק ומכובד שלהם
התעצבנתי וצעקתי על מוקדנית שהתווכחה איתי במשך 10 דקות שטכנאי ביקר אצלי בבית ולא הייתי.
מי אמר שצעקתי על הטכנאי?
ובקשר לטכנאי של אתמול
היה מעניין הוא קיבל היום טלפון מהאחראים עלייו והוא שיקר אתמול למוקד (כן כן, מכיר את זה שכל אחד שאתה רוצה נמצא 3 טלפונים ממך...) כנראה יעבור להוט
הציע פיצוי
אבל אין מה לעשות אם הייתי נכנע הייתי צריך להגיע לכבוד הטכנאי ביום רביעי בין 13 ל16.
צעקות עוזרות
הם פישלו בכמה מקומות
לא יודע במה אתה עוסק
אבל שאני צריך להקפיץ מישהו במונית אליי הבעתה, לצאת מוקדם מהעבודה או אפילו לשבת 4 שעות בבית עם שני ילדים במקום להיות איתם בים. אני כועס
ואני לקוח ותיק ומכובד שלהם
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

אני ממש שמח בשבילך. לא מנסה לחנך ולא מנסה לשנות אותך. אתה מי שאתה, ואתה זה שצריך להתמודד עם זה, לא אני. אני הייתי מתנהג אחרת, וזה מה שניסיתי להגיד פה. קצת תרבות ודרך ארץ לא הזיקה לאף אחד.sam22 כתב:chenganir,
מי אמר שצעקתי על הטכנאי?
ובקשר לטכנאי של אתמול
היה מעניין הוא קיבל היום טלפון מהאחראים עלייו והוא שיקר אתמול למוקד (כן כן, מכיר את זה שכל אחד שאתה רוצה נמצא 3 טלפונים ממך...) כנראה יעבור להוט![]()
הציע פיצוי
צעקות עוזרות
הם פישלו בכמה מקומות
לא יודע במה אתה עוסק
ואני לקוח ותיק ומכובד שלהם...
לא כל כך הבנתי את דבריך לגבי הטכנאי - טלפונים ? איך אתה יודע מזה ? מה הקשר להוט ?
אני מסכים איתך לחלוטין שמה שהיה לא היה בסדר. ואם הציעו לך פיצוי, חבל שלא לקחת. אבל שוב אתה מפגין את אותה הגישה המיליטנטית שהם האויב, ואתה לא נכנעת. אתה צעקת. כל הכבוד. את העיטורים מקבלים ביציאה. ניצחת בקרב. באמת ?
אתה לקוח ותיק. יופי לך.מ אתה לקוח שמשלם מאות שקלים בחודש. עוד יותר יופי. לקוח מכובד ? לא הייתי בונה על זה, עם כל הסיפורים שלך על צעקות ואיומים. כבוד זה משהו שרוחשים לך אחרים מיוזמתם, לא משהו שאתה לוקח בכח.
בוא אני אגלה לך סוד - חברת יס מרויחה עליך, הלקוח הותיק כביכול שהיא חפצה ביקרו, הרבה יותר כסף ממה שהיא מרויחה על לקוח חדש. אתה נכס בשבילם, אבל לא מישהו שאי אפשר לוותר עליו. אתה שוב שוגה וחושב שאם תאיים יקרו דברים מדהימים. אבל זה לא ככה. מאחר והוט ויס היחידות בשוק, ויס יודעים שהוט לא מבריקים במיוחד, אז אין חשש. עובדה, אתה רק צעקת. לא עשית שום דבר מעבר לזה. אז הם ליטפו לך קצת את האגו ונרגעת. זה עובד תמיד.
אתה לא אשם. התרבות הישראלית הנפוצה של אני לא פראיר ואני אראה להם מאיפה משתין הדג, היא זו שאשמה. עד שלא נשנה משהו בגישה, לא ייטב לנו.
לילה טוב.
-
sam22
- חבר במועדון HT

בתור מי שלא מנסה לשנות
אתה מרצה ומטיף לא מעט
לא מבין למה צעקות ולעמוד על מה שמגיע לך חייבות לגלוש אצלך לאיבוד תרבות ודרך ארץ.
והתרבות הישראלית הנפוצה....?
ראיתי אנשים כועסים ביפן, ארצות הברית, אנגליה וגרמניה אז??.....ישראליות היא לא תכונה שלילית
זה לא עניין של פראייר, זה ענין של לקבל שרות
מי שצריך ללמוד לתקן אלו החברות שמנסות לתחמן איפה שלא צריך
לגבי הטכנאי של אתמול, נאלצתי להפעיל את מי שאני מכיר על מנת לברר מה קרה, כי לא רציתי לנפח עניין סתם. הבחור שיקר כפי שכתבתי.
לגבי הרווח, אין לי בעיה, שירוויחו, בכיף
אני מציע שנפסיק את הדיון שלא מתקדם לשום מקום
לילה טוב
אני שמח שהם מרוויחים
אתה מרצה ומטיף לא מעט
לא מבין למה צעקות ולעמוד על מה שמגיע לך חייבות לגלוש אצלך לאיבוד תרבות ודרך ארץ.
והתרבות הישראלית הנפוצה....?
ראיתי אנשים כועסים ביפן, ארצות הברית, אנגליה וגרמניה אז??.....ישראליות היא לא תכונה שלילית
זה לא עניין של פראייר, זה ענין של לקבל שרות
מי שצריך ללמוד לתקן אלו החברות שמנסות לתחמן איפה שלא צריך
לגבי הטכנאי של אתמול, נאלצתי להפעיל את מי שאני מכיר על מנת לברר מה קרה, כי לא רציתי לנפח עניין סתם. הבחור שיקר כפי שכתבתי.
לגבי הרווח, אין לי בעיה, שירוויחו, בכיף
אני מציע שנפסיק את הדיון שלא מתקדם לשום מקום
לילה טוב
אני שמח שהם מרוויחים
העם דורש..... כל מיני דברים
- michael100
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 286
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
sam22 כתב:ראיתי אנשים כועסים ביפן, ארצות הברית, אנגליה וגרמניה אז??.....ישראליות היא לא תכונה שלילית...