מהו שירות הטלוויזיה הטוב ביותר בעיניכם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי

איזה שירות טלוויזיה הכי טוב לדעתכם?

הסקר נגמר בתאריך 04/11/2020 12:33

HOT NEXT+
0
אין הצבעות
YES STINGTV
11
65%
סלקום TV
6
35%

סך הכול הצבעות: 17

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1375
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

עוד שיקול שלמדתי רק הבוקר.. (אני בעצמי בדוק מתלבט אם לעבור לסטינג או סלקום, מהוט).
כמה טלוויזיות יש לך?
כי:
בסלקום - תוכל להתקין עד 5 אפליקציות על כל מכשיר שהוא, בין אם זה אנדרואיד טיוי או אפל טיוי, בין אם זה טלפון, טאבלט או כמובן סטרימר.
בסטינג זה כבר יותר מוגבל. אמנם גם 5 מכשירים, אבל לא יותר מ 3 אנדרואיד טיוי. אז אם יש לך 4 טלוויזיות (כמו אצלי למשל) אתה חייב שאחד הסטרימרים יהיה של אפל טיוי, והופ טרללה, הוצאת 800 שקל out of no where. שערוריה. אגב, דין יס+ כדין סטינג.
אז ללא קשר למחיר, ולצערי, יס+ / סטינג ירדו מהפרק.
סלקום המרוויחים הגדולים. ולא, אני לא מרוצה.. זה מחוסר ברירה.
בברכה קובי כהן

natanhell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #17 

vivi כתב:השיטה הטובה ביותר: להתחיל עם השירות הזול ביותר.
אם מרוצים נשארים, אם לא ממשיכים לבא בתור.
...
·

האמת, חשבתי להתחיל עם כל אלה שיש להם חודש חינם (נקסט וסטינג) ולחוות את כל אחד מהם חודש, ולאחר מכן להחליט מה אני מעדיף יותר. אבל בגלל הביקורות הרעות על נקסט אני מתלבט נורא.
מה שכן, זה גם רעיון לא רע
ofers79 כתב:היי,
לפרטנר אין את ערוץ יורוספורט,
קח זאת בחשבון אם זה מרכיב חשוב בשיקולים שלך.
...
·

לא קריטי, יותר חשוב ערוצי הומור ומוזיקה, אבל מאחר ויש כבר בחלק ערוצי ספורט אז אמרתי אם כבר לפחות שיהיה לראות מרוצי מכוניות 8)
jaksirak כתב:עוד שיקול שלמדתי רק הבוקר.. (אני בעצמי בדוק מתלבט אם לעבור לסטינג או סלקום, מהוט).
כמה טלוויזיות יש לך?
כי:
בסלקום - תוכל להתקין עד 5 אפליקציות על כל מכשיר שהוא, בין אם זה אנדרואיד טיוי או אפל טיוי, בין אם זה טלפון, טאבלט או כמובן סטרימר.
בסטינג זה כבר יותר מוגבל. אמנם גם 5 מכשירים, אבל לא יותר מ 3 אנדרואיד טיוי. אז אם יש לך 4 טלוויזיות (כמו אצלי למשל) אתה חייב שאחד הסטרימרים יהיה של אפל טיוי, והופ טרללה, הוצאת 800 שקל out of no where. שערוריה. אגב, דין יס+ כדין סטינג.
אז ללא קשר למחיר, ולצערי, יס+ / סטינג ירדו מהפרק.
סלקום המרוויחים הגדולים. ולא, אני לא מרוצה.. זה מחוסר ברירה.
...
·

בעקרון אני צופה במסך של המחשב שלי (מחובר לסטרימר) אז זה מסך אחד, יכול להיות גם בנייד ואולי אולי גם לאפשר להורים שלי בטלוויזיה שלהם כי להם אין טלוויזיה מה שאומר בסך הכל 3, אבל אם לא יתאפשר טכנולוגית לחלוק עם ההורים שלי אז רק 2 (בית + מכשירים ניידים)

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 170 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

אם 200 ש"ח לחודש זה לא ביכולות הכלכליות אז אולי כדאי לא לקחת אף אחד מהדברים האלה ולראות הכל מהאינטרנט.
אני גם על ה-70 ש"ח לחודש של פרטנר מתעצבן כי אישתי רק רואה עם זה ערוץ 2 וזהו, אבל מקווה שכשנעבור לטלויזיה חכמה אוכל גם את זה לבטל. ולא כי זה לא בתקציב, סתם כי זה מרגיש כמו כסף לפח. אם הייתי צריך לצמצם הוצאות בחיים זה אחד הדברים הראשונים שהיו עפים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”