במקרה הזה, המשקל הנפחי היה גבוה יותר מהמוצהר ולכן הוא אחיד לפי גודל החבילה, מבלי קשר למשקל המוצהר שהיה דיי זהה (המשקל ברוטו מופיע על האריזה).03/04/2022 19:34Aviv943 כתב: תשקול את החבילה ותבדוק האם המשקל שמצויין בה תואם את המשקל ש ushops דיווחו.
אמורות להיות מספר מדבקות על החבילות. מהמוכר ל ushops ומ ushops אליך, תתאם משקלים.
קרה לי שהזמנתי כרטיס מסך מאמזון והקופסה הגיעה ריקה, במקרה הזה אמזון זיכו אותי מיידית, משקל המוצר על התווית היה כמה גרמים בודדים, כלומר הקופסה נארזה ריקה עוד מאמזון....
חבילה מאיביי הגיעה דרך USHOPS מלאה ב- JUNK
! Ride with the wind of change
אני לא ממש מאמין למוכר, הוא כל הזמן מנגן על העובדה שהחבילה נשלחה דרך צד שלישי, עם כל המשמעות שבעניין, כאשר בהתחלה אפילו לא הכחיש לגבי המוצר שנשלח. כמו כן, בהתכתבות עם USHOPS הם העלו טענה דיי הגיונית - מדובר על מרכז לוגיסטי ששולח חבילות, מתי ואיך יוכלו להכניס דברי מזון לתוך החבילה, זה מצריך הכנות מראש.03/04/2022 19:43ahersko כתב: לפני הרבה שנים רכשתי שעון יקר מאמזון שלא נשלח מחוץ לארה"ב
השתמשתי בשרותי צד ג' לשלוח מחוץ לארה"ב
שילמתי מיסים וקיבלתי את השעון הלא נכון...
את אמזון זה לא עניין כי המוצר לא נשלח מחוץ לארה"ב
את הלקח למדתי... לא לרכוש דרך צד ג'
אני מאמין שהמוכר באמת שלח לך את המוצר, הוא פשוט נשדד בדרך
תהיה בנאדם ותיתן פידבק חיובי למוכר... הוא לא אשם...
מאתיים ומשהו עיסקאות, לא אימפריה ששמה יהרס. לפעמים גם ניתן לקנות חשבונות משתמש בשביל דברים כאלו...03/04/2022 20:42ahersko כתב: מוכר עם דירוג לא מתעסק בשטויות ומלכלך ידיים
בדרך זה עובר תחת ידיים של מלא אנשים. כנראה שמישהו בדרך עצר את הוואן ופרק לך את השואב....
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
1. אני מקווה עבורך שצילמת בוידאו את פתיחת האריזה.
2. אולי תקבל החזר, אבל אם לא - אני מקווה שלמדת שלא קונים דרך חברות צד ג' אם אין הצדקה מאוד טובה לכך.
אני למדתי את הלקח הזה לפני שנים.
3. אם אתה רוצה לחסוך כסף בקניית דייסון... אל תקנה דייסון. יש אלטרנטיבות הרבה יותר משתלמות.
2. אולי תקבל החזר, אבל אם לא - אני מקווה שלמדת שלא קונים דרך חברות צד ג' אם אין הצדקה מאוד טובה לכך.
3. אם אתה רוצה לחסוך כסף בקניית דייסון... אל תקנה דייסון. יש אלטרנטיבות הרבה יותר משתלמות.
לא ברור מי אחראי. אני לא הייתי משאיר פידבק חיובי אלא נייטרלי, ומפרט את הסיפור.03/04/2022 19:43ahersko כתב: אני מאמין שהמוכר באמת שלח לך את המוצר, הוא פשוט נשדד בדרך
תהיה בנאדם ותיתן פידבק חיובי למוכר... הוא לא אשם...
אכן עדיף להמנע, אבל ייתכן שלחלקן אפשר לשלם כדי לקבל תמונות של פנים החבילה, וכך לבדוק מראש ולהחזיר אם צריך....
נודלס תוצרת US. כנראה שלא בוצע בארץ.04/04/2022 15:00DigiSUN כתב: בתמונה של פנים האריזה הפתוחה, בצד יש משהו שנראה כמו אריזה של מוצר צריכה (פסטה?) האם מדובר במוצר ישראלי? אולי ניתן ללמוד מכך משהו על תחנת ההחלפה בג'אנק......
1. לא. אני מזמין המון אונלייין, בחיים לא חשבתי לעשות את זה.04/04/2022 13:22yossipeleg כתב: 1. אני מקווה עבורך שצילמת בוידאו את פתיחת האריזה.
3. אם אתה רוצה לחסוך כסף בקניית דייסון... אל תקנה דייסון. יש אלטרנטיבות הרבה יותר משתלמות....
2. עד עכשיו היה בסדר, אבל בעיקרון אתה צודק!
3. האישה רוצה דייסון, לך תתווכח איתה..
מכל הסיפור אני עדיין משוכנע שהמוכר הוא הבעיה. זאת הפעם הראשונה שאני משאיר למישהו באיביי פידבק שלילי, אחרי 2 חשבונות, בערך 500 עיסקאות במשך 16 שנה.04/04/2022 15:31jtk כתב: לא ברור מי אחראי. אני לא הייתי משאיר פידבק חיובי אלא נייטרלי, ומפרט את הסיפור.
אכן עדיף להמנע, אבל ייתכן שלחלקן אפשר לשלם כדי לקבל תמונות של פנים החבילה, וכך לבדוק מראש ולהחזיר אם צריך....
לגבי התמונות של פנים החבילה, צודק בהחלט. ממש לא ציפיתי לדבר הזה.