מחירי ה OLED החדשים בשמיים ולא מציאותיים
כל שנה מחירים של טלוויזיות חדשות בעת השקה ולמשך לפחות חצי שנה גבוהים ויקרים. ככה זה עם כל המוצרי חשמל ואלקטרוניקה בכל העולם. אחר כך המחירים מתחילים לרדת לקראת הדגם החדש הבא. השנה בישראל המחירים של הטלוויזיות ומוצרי חשמל אחרים בהשוואה לארצות הברית ואירופה - יותר זולים. כי האינפלציה שם יותר גבוה מכאן. (שגם ככה המחירים היו גבוהים). בגלל הקורונה וכ'ו. לדוגמא: דגם OLED 55g2 נמכר ב-10,200 מחיר התחלתי במדינות אירופה (למרות - שהטלוויזיות מסדרת 2022 G2 ו-c2 מורכבות בפולין, ולא בדרום קוריאה או יפן). הסוני עם פאנל qd OLED החדש של סמסונג יימכר בין 13-000 ל-14,000 אלף ש''ח למסך 55. מחיר כמעט זהה להשקה בחו''ל.
זה סרטון לפני שנה. עוד לפני הפאנלים החדשים של סמסונג (שממשיכה לרמות בביצועים גם בטלוויזיות). והסדרה החדשה עם הקירור של LG....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
יש 3 נקודות מחיר חשובות להכיר:
1. ההשקה - המחיר הכי גבוה
2. בלאק פריידיי - המחיר הכי נמוך או קרוב מאוד אליו
3. דקה לפני ההשקה של הדור הבא (או אחריו אם יש עדיין מלאי) - המחיר הכי נמוך
1. ההשקה - המחיר הכי גבוה
2. בלאק פריידיי - המחיר הכי נמוך או קרוב מאוד אליו
3. דקה לפני ההשקה של הדור הבא (או אחריו אם יש עדיין מלאי) - המחיר הכי נמוך
היה פה כבר בעבר, מצרף שוב פעם
ובכלל מי שרק יושב על הגדר ומחכה לדבר הבא או לירידת מחיר משמעותית פשוט לא נהנה בזמן הזה.
אני עם אולד משנת 2016. שילמתי מעל 12K על מסך 55", מאז החלפתי ושדרגתי כבר ל 65" ול 77" ולא מצטער לשניה
באסה יחידה שעברתי דירה לפני שנה בערך לא היו מסכי אולד קטנים עבור החדר שינה. קניתי בצער מסך LED ועכשיו לך תשכנע את ההנהלה להחליף את המסך
ובכלל מי שרק יושב על הגדר ומחכה לדבר הבא או לירידת מחיר משמעותית פשוט לא נהנה בזמן הזה.
אני עם אולד משנת 2016. שילמתי מעל 12K על מסך 55", מאז החלפתי ושדרגתי כבר ל 65" ול 77" ולא מצטער לשניה
באסה יחידה שעברתי דירה לפני שנה בערך לא היו מסכי אולד קטנים עבור החדר שינה. קניתי בצער מסך LED ועכשיו לך תשכנע את ההנהלה להחליף את המסך
מי שרוצה להנות מטכנולוגיה חדשה הכי מהר - ייצטרך לשלם יותר. ככה זה בכל התחומים.26/06/2022 9:41ambar כתב: היה פה כבר בעבר, מצרף שוב פעם
...
- osher0355
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- שם מלא: אושר יוסף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אשמח לעזרתך באיזה חנות אפשר להשיג את הC1 55 ב 4000? אני בדיוק מחפש לרכוש.22/06/2022 17:34NivToledano כתב: בקשר למחירי אולד של שנה שעברה.
חבר שלי קנה C1 55 אינץ בתחילת אוגוסט שנה שעברה ושילם עליה קרוב ל6500 אלף.
מישהו מהעבודה שלי קנה 77 אינץ C1 ושילם 13700 בספטמבר.
היום אתה יכול לקנות את ה55 אינץ ב4000 C1
ואת ה77 אינץ אני רכשתי ב10200 C1 [ רכשתי לאחר אכזבה מQNED90] ובקרוב אעלה ביקורת שלי על המעבר מלד של סוני לאולד של LG.
אם תמתין קרוב לשנה אני מאמין שתוכל לחתוך 40 אחוז מהמחיר הנוכחי שלא כמו נדלן ומכוניות בטלויזיות ההנחות הכי גדולות.
...
זה פשוט שכל האינטרנט מלא בידיעות על מחירים סופר תחרותיים של אולד LG השנה בגלל התחרות מול האולדים של סמסונג...
ועל ישראל זה פשוט דילג