טלויזיה LG G2 שלוש אלף שקל מתחת למחירון, יבואן רשמי עם שנה אחריות?

פורום מסכי OLED בחסות LG
mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1845
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

אני מקווה שבנובמבר הוא יגיע למחיר הזה

flightengineer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

חנות זו עובדת על הצרכן. אין כזה דבר בארץ 30 % הנחה. רק במקרה עם סחורה ביבוא מקביל ללא מחס או גנוב. תתקשר לחנות ותשמע סיפורים. תחזור לפורום ותספר לנו באיזה מחיר הצלחת לקנות עם בכלל.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

גילוי נאות: אני עובד בקבוצת ח.י.

בגדול: כל מחיר יכול להיות. יש כוחות שוק, וכל קמעונאי יכול לעשות את השיקולים שלו ולמכור בכמה שבא לו.

בקטן:
1. לא מרוויחים כל כך הרבה כסף בתחום הטלוויזיות - לא היבואן ולא החנות, כדי לתת 30% הנחה.
2. אין דבר כזה OLED G2 באחריות יבואן רשמי עם שנה אחריות במחיר מופחת - בשום קונסטלציה. לא בעסקה טובה, לא בעסקה אחרת, ולא בשום דרך. מי שקונה דרך משווק שעובד איתנו, מקבל את האחריות המלאה (במקרה של הדגם הזה 3 שנים מלאות + שנתיים נוספות מוגבלות) , ומי שלא עובד איתנו ומקבל שנה אחריות - כנראה קונה מיד נוספת של מישהו שעובד איתנו, ואז צריך פה 2 שירוויחו, ואז אני מחזיר אותך לסעיף הקודם...
3. כשמציינים שמדובר בעסק מוכר וידוע עם 4 סניפים - ואני לא אומר שום דבר נגדו, אלא רק תיאורטית באופן כללי על כל אחד שמפרסם כך- תשאל את עצמך כלקוח: האם הכרת את העסק הזה לפני כן? האם ראית במו עיניך את אחד מ-4 הסניפים האלה? האם נניח כשאתה מחפש את הסניפים שלו בגוגל מפות, אתה מצליח לראות איזושהי תמונה שמבססת את מה שהם אומרים? (סתם לצורך הדוגמא, ניתן לראות את כל 4 הכתובות של העסק ב-street view בגוגל). האם אתה מכיר חבר או בן משפחה שרכש ברשת הזו? האם ניתן ללכת ולשלם במקום את הסכום שהובטח, ולקבל את המוצר במקום? אולי מי מחברי הפורום שגר בירושלים, תל אביב, נהריה - מכיר את הרשת הזו? כמו כן בדיקה של חוות דעת ברשת גוגל זאפ וכו', לקרוא את השליליות ולבדוק האם יש דפוס חוזר כזה או אחר שמעיד על בעיה כרונית.

שוב ולצורך הבהרה, ייתכן וספציפית העסק המדובר כאן הוא בסדר, אני רק ממליץ, פעם ראשונה כלקוח ופעם שניה כאחד שנמצא בשוק החשמל המון שנים וראה המון דברים - לפני ששמים כמה אלפי שקלים - לשאול את עצמנו כמה שאלות קטנות ולעשות בדיקה קצרה.
אם כל הבדיקות עברו בשלום והחלטת לרכוש - אשריך, תתחדש! נשמח לשמוע על החוויה שלך.

מני

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

17/08/2022 18:37  
keyser כתב:
גילוי נאות: אני עובד בקבוצת ח.י.

בגדול: כל מחיר יכול להיות. יש כוחות שוק, וכל קמעונאי יכול לעשות את השיקולים שלו ולמכור בכמה שבא לו.

בקטן:
1. לא מרוויחים כל כך הרבה כסף בתחום הטלוויזיות - לא היבואן ולא החנות, כדי לתת 30% הנחה.
2. אין דבר כזה OLED G2 באחריות יבואן רשמי עם שנה אחריות במחיר מופחת - בשום קונסטלציה. לא בעסקה טובה, לא בעסקה אחרת, ולא בשום דרך. מי שקונה דרך משווק שעובד איתנו, מקבל את האחריות המלאה (במקרה של הדגם הזה 3 שנים מלאות + שנתיים נוספות מוגבלות) , ומי שלא עובד איתנו ומקבל שנה אחריות - כנראה קונה מיד נוספת של מישהו שעובד איתנו, ואז צריך פה 2 שירוויחו, ואז אני מחזיר אותך לסעיף הקודם...
3. כשמציינים שמדובר בעסק מוכר וידוע עם 4 סניפים - ואני לא אומר שום דבר נגדו, אלא רק תיאורטית באופן כללי על כל אחד שמפרסם כך- תשאל את עצמך כלקוח: האם הכרת את העסק הזה לפני כן? האם ראית במו עיניך את אחד מ-4 הסניפים האלה? האם נניח כשאתה מחפש את הסניפים שלו בגוגל מפות, אתה מצליח לראות איזושהי תמונה שמבססת את מה שהם אומרים? (סתם לצורך הדוגמא, ניתן לראות את כל 4 הכתובות של העסק ב-street view בגוגל). האם אתה מכיר חבר או בן משפחה שרכש ברשת הזו? האם ניתן ללכת ולשלם במקום את הסכום שהובטח, ולקבל את המוצר במקום? אולי מי מחברי הפורום שגר בירושלים, תל אביב, נהריה - מכיר את הרשת הזו? כמו כן בדיקה של חוות דעת ברשת גוגל זאפ וכו', לקרוא את השליליות ולבדוק האם יש דפוס חוזר כזה או אחר שמעיד על בעיה כרונית.

שוב ולצורך הבהרה, ייתכן וספציפית העסק המדובר כאן הוא בסדר, אני רק ממליץ, פעם ראשונה כלקוח ופעם שניה כאחד שנמצא בשוק החשמל המון שנים וראה המון דברים - לפני ששמים כמה אלפי שקלים - לשאול את עצמנו כמה שאלות קטנות ולעשות בדיקה קצרה.
אם כל הבדיקות עברו בשלום והחלטת לרכוש - אשריך, תתחדש! נשמח לשמוע על החוויה שלך.

מני
...
אני לא מכיר אותם בכלל ולא שמעתי אליהם עד שמצעתי אותם בזאפ, אבל אני מנתניה
אבל יש להם תגובות בזאפ זאת אומרת אנשים קנו.
אני בטוח עכשיו שזה יבוא מקביל, הדגם הזה נמכר בארץ במחיר הזוי [10 אלף ל 55 אינץ] שלא משקף את המחיר שלו בחו"ל , דווקא המחיר שלו יותר הגיוני, אבל שנה אחריות, עדיף לחכות ל נובמבר ו בלאק פריידאי, המחיר הרשמי כנראה גם ירד ל 7, כי לא נראה לי שיש תור של אנשים שרוצים 55 אינץ ב 10 אלף, אם היו מוכרים אותו לפחות ב 8 ו בתשלומים אולי הייתי לוקח אותו בלי לחכות ל נובמבר

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”