אותי עצבן שהם פרסמו גם בסדרה 3 וגם ב 4 את הפיצ'רים האלו ורק אם נכנסת לאתר שלהם למטה למטה היתה כוכבית שאמרה שזה תלוי ברגולציה פר מדינה25/09/2022 15:15Haimbin כתב: בדגם של ארה"ב עד עכשיו אין לחץ דם כי הFDA לא אישרו אותו. כנראה ציפו שהתהליך יהיה מהיר יותר, ולפחות באירופה כולל בישראל כל הפיצ'רים אושרו...
שעון חכם למדידת דופק, לחץ דם וECG?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
אין איזה קומבינה? לחפש אולי ב xda dev26/09/2022 11:36oris74 כתב: אותי עצבן שהם פרסמו גם בסדרה 3 וגם ב 4 את הפיצ'רים האלו ורק אם נכנסת לאתר שלהם למטה למטה היתה כוכבית שאמרה שזה תלוי ברגולציה פר מדינה...
בארץ יש הכל אבל, לא?
- oris74
- חבר במועדון HT

היום הכל עובד בארץ - פשוט כשקניתי את ה 3 לקח שנה עד שזה היה זמין
ערב טוב.
אני לא מכיר את כל המכשירים הקיימים.
אבל , נראה לי שהשעון שבקישור הבא עם יתרון ברור, שמתחבר בסים וירטואלי ומשמש כטלפון עצמאי, וכמובן
עם מד לחץ דם , אקג ועוד.
מדובר ב Galaxy Watch5 Pro LTE 45mm SM-R925.
https://ksp.co.il/web/item/227793
לשים לב שיש דגם דומה ,זול יותר, אבל אין סים וירטואלי !!! ( נקרא גם Galaxy Watch5 אבל SM-R920 ).
אבל, יש מגבלה משמעותית לתלות בסלולרי של סמסונג.
אני לא מכיר את כל המכשירים הקיימים.
אבל , נראה לי שהשעון שבקישור הבא עם יתרון ברור, שמתחבר בסים וירטואלי ומשמש כטלפון עצמאי, וכמובן
עם מד לחץ דם , אקג ועוד.
מדובר ב Galaxy Watch5 Pro LTE 45mm SM-R925.
https://ksp.co.il/web/item/227793
לשים לב שיש דגם דומה ,זול יותר, אבל אין סים וירטואלי !!! ( נקרא גם Galaxy Watch5 אבל SM-R920 ).
אבל, יש מגבלה משמעותית לתלות בסלולרי של סמסונג.
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
ה eSim שיש ב watch 5 לא מהווה שום תוספת או יתרון בכל מה שקשור למדידת לחץ דם , דופק או א.ק.ג .
גם בשעונים מדור קודם כמו ה watch 4 או הדגם ללא סים , ניתן למדוד דופק ולחץ דם מבלי להיות ליד הסלולרי , כל המידע יסתנכרן אחרי שיפגשו שוב ,
גם בשעונים מדור קודם כמו ה watch 4 או הדגם ללא סים , ניתן למדוד דופק ולחץ דם מבלי להיות ליד הסלולרי , כל המידע יסתנכרן אחרי שיפגשו שוב ,
בוודאי שאין יתרון בקשר לבדיקות הרפואיות שהשעון מבצע.26/11/2022 19:55גלובל כתב: ה eSim שיש ב watch 5 לא מהווה שום תוספת או יתרון בכל מה שקשור למדידת לחץ דם , דופק או א.ק.ג .
גם בשעונים מדור קודם כמו ה watch 4 או הדגם ללא סים , ניתן למדוד דופק ולחץ דם מבלי להיות ליד הסלולרי , כל המידע יסתנכרן אחרי שיפגשו שוב ,...
אבל.
אם בתוספת "סמלית" השעון הופך לטלפון עם סים אלקטרוני , חבל לוותר.
אפשר לצאת לריצה, טיול רגלי או אפילו סתם בילוי - עם שעון שמשמש כטלפון , בלי להיסחב עם מכשיר ששוקל כ 200 גרם.
מאמין שתוך תקופה קצרה, כל השעונים החכמים יהיו עם סים אלקטרוני.
- oris74
- חבר במועדון HT

לא. אני רכשתי את הגלקסי 3 ביבוא מקביל והכל עבד כשזה הפך לזמין בארץ.26/11/2022 17:00morkan כתב: חייב לקנות גלאקסי 4 של יבואן רשמי של "סאני" בשביל בדיקת לחץ דם? או שמספיק לקנות של יבואן מקביל "סל נאו" בשביל הפונקציה הזאת? שניהם נמכרים דרך קי אס פי כרגע....
נקודה חשובה: כדי למדוד לחץ דם נדרש לבצע כיול של השעון מול מכשיר מדידת לחץ דם פעם בשלושה חודשים
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
אם לא עושים כיול לא ניתן למדוד לחץ דם ,
מדידת דופק ומדידת א.ק.ג ממשיכות רגיל ללא בעיה .
הכיול הוא תהליך פשוט של כמה דקות ,רק חוזרים 3 פעמים על מדידת לחץ דם עם מכשיר בייתי ביד השניה , וכותבים את התוצאה באפליקציה.
יש לי watch 4 ומאוד מרוצה....
מדידת דופק ומדידת א.ק.ג ממשיכות רגיל ללא בעיה .
הכיול הוא תהליך פשוט של כמה דקות ,רק חוזרים 3 פעמים על מדידת לחץ דם עם מכשיר בייתי ביד השניה , וכותבים את התוצאה באפליקציה.
יש לי watch 4 ומאוד מרוצה....
watch 5 pro
יבואן לא רשמי
אין ישראל ברשימת מדינות, אין עברית בשפות ( אם חשוב למישהו ובכלל יש כזה)
מעבר לזה נראה שהכל עובד
קנינו לא רשמי כי זמן הספקה של רשמי היה גדול מדי
אומנם לא היה משהו חריג בנתיים אבל כאב ראש פוטנציאלי לא שווה ת הפרש, ולכן לא ממליץ לקנות מיבואן לא רשמי
יבואן לא רשמי
אין ישראל ברשימת מדינות, אין עברית בשפות ( אם חשוב למישהו ובכלל יש כזה)
מעבר לזה נראה שהכל עובד
קנינו לא רשמי כי זמן הספקה של רשמי היה גדול מדי
אומנם לא היה משהו חריג בנתיים אבל כאב ראש פוטנציאלי לא שווה ת הפרש, ולכן לא ממליץ לקנות מיבואן לא רשמי
- oris74
- חבר במועדון HT

מה הכוונה שאין עברית? נניח אם אתה מקבל וואטסאפ אז אתה לא יכול לקרוא את ההודעה או להגיב עם תבניות מוכנות מראש בעברית?
כי אם זה רק חסר בתפריטים אז זה פחות קריטי.
אצלי לפחות, בדור 3 הכל עובד פיקס עם עברית וההפרש במחיר היה כמה מאות שקלים ובאחוזים היה מדובר על 20-25%
אצלי לפחות, בדור 3 הכל עובד פיקס עם עברית וההפרש במחיר היה כמה מאות שקלים ובאחוזים היה מדובר על 20-25%
אין תפריט, גם לנו זה פחות חשוב אבל אולי למשתמשים אחרים זה כן10/12/2022 10:02oris74 כתב: מה הכוונה שאין עברית? נניח אם אתה מקבל וואטסאפ אז אתה לא יכול לקרוא את ההודעה או להגיב עם תבניות מוכנות מראש בעברית?
אצלי לפחות, בדור 3 הכל עובד פיקס עם עברית וההפרש במחיר היה כמה מאות שקלים ובאחוזים היה מדובר על 20-25%...