compman112, אם אני לא טועה הhd כבר מוקצה בו נפח מסויים בשביל השרות הזה.
הם לא יחרגו מהנפח הזה בשביל עוד סרטים.
ואם אני לא טועה יש 40 ג'יגה בשביל השרות הזה, אבל אני בדרך כלל טועה אז קח אותי בערבון מוגבל.
האמת שאני לא כל כך מבין מדוע יס צריכה להמשיך לתמוך בשני השירותים נפרדים DVD BOX ו MAX Movie כאשר לצרכן הרגיל העסק נשמע פחות או יותר אותו הדבר וכל מה שהוא רוצה זה לצפות בקטלוג סרטים, לבחור אחד ולראות אותו בהמשך.
אם שני השירותים ימשיכו להתקיים זה לצד זה אז אותו צרכן ייאלץ לגשת לשני קטלוגים נפרדים של סרטים ולבצע שתי פעולות שונות כדי לקבל הביתה את סרט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה נפח הקלטה שממילא לא יכלת להשתנש בו גם לפני ששירות ה Max Movie הופעל. אז על מה בדיוק אתה רוצה להתלונן? על זה שהסתירו ממך בשנה האחרונה שאתה לא יכול להקליט על שליש מהדיסק שלך? ומה אני צריך להגיד שיש לי יס מקס דור ראשון עם דיסק של 80GB שעליו אני יכול להקליט רק 60GB?
Catskinner כתב:זה נפח הקלטה שממילא לא יכלת להשתנש בו גם לפני ששירות ה Max Movie הופעל. אז על מה בדיוק אתה רוצה להתלונן? על זה שהסתירו ממך בשנה האחרונה שאתה לא יכול להקליט על שליש מהדיסק שלך? ומה אני צריך להגיד שיש לי יס מקס דור ראשון עם דיסק של 80GB שעליו אני יכול להקליט רק 60GB?
...
צודק. אין על מה להתלונן.
ונניח לצורך העניין שהם לא היו שומרים את הנפח הזה ולעומת זאת מאחסנים את מה שמוקלט בצורה פחות יעילה הרי שאז בודאי לא היה אפשר להתלונן.
הם אמרו מראש כמה זמן הקלטה משוער יש למכשיר (בשעות) ואת זה הם לא מפרים.
אני חושב שהשירות הזה מיותר. כפי שנאמר פה, הוא די מקביל ל-DVD box.
לדעתי עדיף היה לו היו מחליפים אותו בשירות הקלטה אוטומטית של תוכניות לפי הרגלי צפייה.
בכלל הייתי מציע להם לוותר על השטח השמור הזה ולהוסיף אותו לשאר השטח המיועד להקלטות. ובכל השטח הפנוי להקליט תכנים (סרטים בתשלום או הקלטה אוטומטית של תכנים) אבל בצורה כזו שהשטח של התכנים שהוקלטו באופן אוטומטי יראה כפנוי ובמקרה של הקלטה לפי דרישה, התכנים האוטומטיים יימחקו.
אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
הם אומרים שזה לא תופס נפח מההרדיסק שלך וזה מאוכסן במקום אחר ביס מקס..
איך זה בדיוק?
הם כן משתלטים על ה 160 GB שלי?
או שה 160 GB שקיבלתי לא נתנו לי הקצאה מלאה וחילקו אותו ל.. 100 GB בשבילי
ועוד 40 GB לשטויות שלהם. או משו כזה?
b007 כתב:הם אומרים שזה לא תופס נפח מההרדיסק שלך וזה מאוכסן במקום אחר ביס מקס..
איך זה בדיוק?
הם כן משתלטים על ה 160 GB שלי?
או שה 160 GB שקיבלתי לא נתנו לי הקצאה מלאה וחילקו אותו ל.. 100 GB בשבילי
ועוד 40 GB לשטויות שלהם. או משו כזה?
...
לפי מה שהבנתי באתחול ראשוני של הדיסק מוקצה מקום להקלטות של המשתמש (רוב המקום) ומוקצה מקום לשימוש של יס (קטן יותר) וכפי הנראה שם הם מאחסנים את התכנים של Max Movies.
לפי דעתי, עדיף היה לו היו מפנים את כל הנפח לקלטות של המשתמש, ובשטח שלא בשימוש יאחסנו באופן אוטומטי תכנים (בתשלום או שלא בתשלום לפי הרגלי צפיה). המשתמש יראה את השטח שלא נוצל על ידו (והוקלטו בו תכנים באופן אוטומטי) כשטח פנוי. במידה והמשתמש יקליט התכנים האלו ימחקו אוטומטית.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR