מה אתם ממליצים לבקש רכב חברה 170K

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

18/10/2022 12:01  
Arie10 כתב:
י
אטקה לא שאלתי. אבל מעיון נוסף כרגע אני רואה שדגם הבסיס בעל רמת אבזור של 5 ורק הדגמים היקרים יותר הם 6 (לא שזה משהו להתפאר בו). הדגמים היקרים מתחילים ב 171K וזה כבר ממש לא עסקה משתלמת. בכסף הזה אפשר לקבל מאזדה CX5 ועוד דגמים לא פחות טובים.
...
האטקה הינה מתחרה ישירה של ה CX5. האם היא נופלת ממנה? זה כבר עניין של העדפה אישית ושיקולים נוספים. אני אישית מעדיף רכבים של קונצרן VW. הנדסת האנוש ללא תחרות, המנועים חזקים ותיבות ההילוכים הרובוטיות חסכוניות ויעילות ( במובן שהחלפת הילוכים לא מורגשת). בעיות ה DSG היו - ונפתרו מזמן.
מעבר לזה, לגבי 5 ו 6, זה מדד מאוד ספציפי של בטיחות ולא מעיד על איבזור באופן כללי - תחום בו VAG נותנים בדרך כלל לא פחות מהתמתחרים.

ESiXtRIM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

19/10/2022 13:52  
טלHD כתב:
ממש בימים אלו יוצאת הקורולה קרוס הייבריד (דור 5) לשיווק.
רמת האבזור "של הליסינג" עולה 169,000 ש"ח.
תצרוכת דלק בתנאי מעבדה 20 ק"מ לליטר. אפשר להגיע בפועל גם ל18 ק"מ ליטר.

https://www.toyota.co.il/discover-toyota/corollacross
...
נקווה שהפעם הגלגלים לא יפלו מהרכב. לטויוטה לא הולך טוב עם דגמים חדשים.
viewtopic.php?f=56&t=371261&start=210#p3247517+

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #18 

לרווחת כולם הם מצאו פתרון סוף סוף.
* הם גם מצאו עוד בעיה שהיתה עם כריות האוויר ברכב (מזכיר למישהו משהו?)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7701
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 494 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

19/10/2022 16:34  
nir11 כתב:
האטקה הינה מתחרה ישירה של ה CX5. האם היא נופלת ממנה? זה כבר עניין של העדפה אישית ושיקולים נוספים. אני אישית מעדיף רכבים של קונצרן VW. הנדסת האנוש ללא תחרות, המנועים חזקים ותיבות ההילוכים הרובוטיות חסכוניות ויעילות ( במובן שהחלפת הילוכים לא מורגשת). בעיות ה DSG היו - ונפתרו מזמן.
מעבר לזה, לגבי 5 ו 6, זה מדד מאוד ספציפי של בטיחות ולא מעיד על איבזור באופן כללי - תחום בו VAG נותנים בדרך כלל לא פחות מהתמתחרים.
...
בתור מי שנוהג וקונה רכבי VAG מאז שיש לו רישיון נהיגה בדיוק מהסיבות שפירטת, לא מסכים עם קביעתך שבעיית ה DSG נפתרה. אוכל להפנות אותך לקבוצה בפייסבוק ותראה. מצד שני יש אחריות על הרכב למספר שנים ומספרים שכיבוי הסטארט סטופ מאוד עוזר למניעת הבעיה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #20 

20/10/2022 0:01  
integral כתב:
בתור מי שנוהג וקונה רכבי VAG מאז שיש לו רישיון נהיגה בדיוק מהסיבות שפירטת, לא מסכים עם קביעתך שבעיית ה DSG נפתרה. אוכל להפנות אותך לקבוצה בפייסבוק ותראה. מצד שני יש אחריות על הרכב למספר שנים ומספרים שכיבוי הסטארט סטופ מאוד עוזר למניעת הבעיה.
...
לא ערכתי מחקר ואין לי מידגם מדעי. כל מה שאני יכול לומר זה שמ 2014 לערך רכשתי (לא בבת אחת כמובן): אוקטביה, גולף, סופרב, שתי קארוק וקודיאק אחת. כולן חדשות לזמנן. מאז ועד היום אף אחת מהן לא סבלה מבעית DSG כלשהיא, ואם זכרוני אינו מטעה אותי - אף אחת מהן לא סבלה משום תקלה מכנית מכל סוג שהוא , למעט שפריצר אחורי בגולף שנסתם.
קראתי הרבה על ה DSG, הטענה היא שבגלל שמדובר על מצמד אמיתי, מה שאסור לעשות זה בזמן זחילה בפקק, לנהוג על סיבובי מנוע סרק כשויסות המהירות נעשה באמצעות הבלם. ואכן במשפחתי יש 4 נהגים ואף אחד לא נוהג ככה.
גילוי נאות: אני חסיד ענק של VAG וספציפית סקודה מהסיבות שתארתי כבר. תמורה לכסף, הנדסת אנוש חסרת תחרות בליגה, התנהגות כביש, אופי (בניגוד לכל היפניות והקוריאניות האנונימיות). אני לא אוביקטיבי.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #21 

https://www.championmotors.co.il/compro ... angements/

להגיד שאין בעיות ע"ס הניסיון שלך לא ממש מייצג. כמובן שלא רק ברכבי VAG. מה שמטריד זה אופן התתיחסות של צ'מפיון לעניין. לדוגמא:

הי חברים,
כפי שידוע לרוב החברים כאן, יש הסדר פשרה לגבי מאייד של רכבי סקודה.
אמה מה הבעיה?!
שצריך להכנס למוסך מורשה והם יבדקו את הרכב ויאשרו אם יש בעיה במאייד של הרכב או לא, ובמידה ולא גובים עלות בדיקה בסך 450 ש''ח.
זה נשמע כמו לתת לחתול לשמור על החלב.

למרות הכול, כמו שציינתי קודם, נוהג וקונה רק VAG מהסיבות שציינת ומסכים איתן.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #22 

אני דיברתי על הVAG והמכוניות שלהם, לא על היבואן. תפריד.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #23 

ואני מדבר על זה שגם המכוניות של VAG לא חפות מליקויים, כמה שאני אוהב אותן

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #24 

אני לא טוען שהן חפות מליקויים. אני כן טוען שעניני ה DSG זה בערך (בהקצנה), כמו שאנשים מתרחקים עד היום מסיטורואן בכלל שבשנות השמונים היו המון בעיות אמינות על ה GSA וה BX. בעיות הDSG תמו. אומר לך את זה אחרי שדיברתי עם בעלים של מוסך עצמאי שמטפל בסקודה וגם ברכבים אחרים.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

יש שם בעיות לא מעטות חוץ מהגירים המוצלחים שלהם.
נתחיל מזה שצריך לנסוע קבוע עם שמן באוטו, כי באופן קבוע, כל 5000-10000 נדלקת מנורה שחסר שמן (והוא באמת חסר). לא ברור לאן הוא מתנדף.

לא כדאי במכוניות הללו ללחוץ חזק מדי בעת תחילת נסיעה -זה גורם לבלאי מואץ של כל העסק.
בפקקים כדאי לשלב למצב ספורט, כי העברת הילוכים אינסופית גורמת לשחיקה של הקלאצ'ים.

כל מיני טריקים כאלה מוזרים אני לא מכיר ברכבים אחרים.

וזה עוד לפני מה שיבקשו ממך במוסכים על תיקונים. צ'מפיון כבר ידאגו לקרוע לך את הכיס.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8516
נתן תודות: 177 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

20/10/2022 14:07  
Arie10 כתב:
יש שם בעיות לא מעטות חוץ מהגירים המוצלחים שלהם.
נתחיל מזה שצריך לנסוע קבוע עם שמן באוטו, כי באופן קבוע, כל 5000-10000 נדלקת מנורה שחסר שמן (והוא באמת חסר). לא ברור לאן הוא מתנדף.
...
וואי, מהניסיון שלי עם סקודה אתה צודק מאד! רכב חברה (בן שנתיים כרגע), אז זה לא כ"כ הפריע לי, אבל באמת פעם בחצי שנה+ צריך להוסיף שמן.
אמרו לי שזו "המחלה של המנועים האלה".
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #27 

כנראה שאני בר מזל ברמה של זכיה בלוטו. כל הרכבים שעברו תחת ידי - מעולם מעולם מעולם לא נדלקה לי נורת שמן. את הגיר אני לעולם לא מעביר למצב ספורט - זה הופך את הרכב לעצבני. כל מה שצריך זה לא "לרכב" על דוושת הבלמים בפקקים, ואת זה אני עושה בלי לחשוב על זה בכלל.
אני פשוט לא מצליח להבין איך כל הבעיות האלו חמקו ממני עם כל כך הרבה רכבי VAG. לאח שלי היו שתי פאסט, שתי סופרב, לאון קופרה וארונה אחת. גם הוא לא סבל משום בעיה שתוארה כאן. במקרה שלו מדובר על רכבים שחלקם עשו 40 אלף פלוס בשנה.
אני לא מכחיש את מה שתיארת, פשוט לא חוויתי אישית שום דבר מזה.
טפו טפו טפו!

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1511
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

אני גם עשור עם אוקטביה/קארוק/סופרב
לא היו בעיות עם הגיר, ולא בעיות עם שמן.
בחברה הקודמת היו למעלה מ100 רכבי חברה (לא ליסינג, נקנו מהיבואן) של סקודה ולא היו בעיות עם הגיר.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”